Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam dziś do Graspa z zapytaniem o realizację biletów do kina z konka VELVET – oto, czego się dowiedziałam:
1) Grasp rozważa zakup voucherów – nie trzeba będzie im podawać dat ani godzin seansów, tytułów filmów też nie.
2) Grasp planuje kupić vouchery do sieci kin, więc uprasza się o przesłanie wraz z danymi & paragonem informacji o preferowanej sieci kin (np. Ciemna City).
PS: Z rozmowy wynikało, że Grasp nie wyklucza tego, iż ktoś może sobie wybrać konkretny seans w konkretnym kinie w konkretnym dniu. Ale prawdopodobnie żeby otrzymać bileciki na wybrany film w małym, lokalnym kinie, trzeba będzie się nieźle uprzeć... Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On (ze strachem w oczach): Będziesz zła...
Ja: ??? Nie byłeś w sklepie?
On: Byłem.
Ja: Nie kupiłeś tego, co zapisałam na liście?
On: Kupiłem.
Ja: Zapomniałeś zabrać paragonu?
On: Zabrałem.
Ja: To o co chodzi???
On: Zgodziłem się na to, żeby przez 4 dni nocował u nas niewidomy narzeczony naszej znajomej, którego nigdy nie spotkaliśmy.
Ja (z ulgą): Aaaa, to spoko... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam zgłoszenie pod koniec konka, więc raczej nie dla pierwszych osób... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie wczoraj zjawiło się to przedziwne ustrojstwo - chwilkę mi zajęło rozkminianie, co to takiego... Ale całkiem fajne jest opakowanie, czyli ta tuba może się przydać na jakiś konek kreatywny Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż się dziwię, że nie wpadła na pomysł ogrzania tegoż paragonu wąskim przesmykiem międzypośladkowym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuuu, pierścionek Co za wczasy! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam Nie chciałam dolewać oliwy do ognia... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KJPH43 KXKF3J 3R6K Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie pokazały się na głównej stronie przy pierwszym wejściu dzisiaj. O ile dobrze pamiętam, poszukiwanym obrazkiem nie będzie znaczek, a zwykłe zdjęcie & zamiast kodu z obrazka, będzie trzeba podać pseudonim osoby, która go dodała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie dotarł mejl z kodem sklepu Groszek, choć wcześniej w rozmowie telefonicznej organizator stwierdził, że żaden sklep w moim mieście nie uczestniczy w tej promocji. Polecam więc pisać mejle, a nie dzwonić do nich Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam do nich rano w kwestii regulaminu (a raczej jego braku), ale powiedzmy sobie szczerze - w sprawach organizacyjnych do światowej czołówki nie należą U mnie tradycyjnie towaru konkursowego nie było... Te żelki są po niecałe dwa zeta, nie ma co debatować, to żaden pieniądz Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w Regulaminie napisali: 2.2 Uczestnikiem Loterii (...) może być każda pełnoletnia osoba fizyczna, która (...) dokona zakupu dowolnych produktów na kwotę co najmniej 10,00 zł brutto w jednym ze sklepów sieci Groszek prowadzących działalność handlową w dniu rozpoczęcia Loterii. Sami sobie przeczą Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
17 września 2010r. o godz. 12.00 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może po prostu Ty już wcześniej wziąłeś w nim udział, ale ja zwróciłam na niego uwagę dopiero dziś, niestety... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgadłeś, to o kreatywny konek chodzi. Przeszukanie folderów ze zdjęciami z wakacji żadnej kreatywności nie wyzwoli Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No jak to, jaki najlepszy z całej bazy Obiecuję, że zdradzę, jeśli wygram nagrodę główną Szansa dla mnie nikła, jak cień komara na tafli jeziora, co oznacza, że... szansa jest Wyświetl w wątku >>