Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3771296 Napisano: 11.10.2010 03:19:22 w Wkurza mnie...
jokan, bobilcia... Proza życia konkursowicza - ostatnio mój facet kupił 6 zestawów produktów na jednym paragonie, żeby, cytuję zwiększyć nasze szanse emotka Dobrze, że przynajmniej były tanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3771103 Napisano: 11.10.2010 02:11:08 w Dziś cieszę się z.....
kingaa napisał(a):

joan napisał(a):

kingaa - a nie jesteś czasem spod znaku Lwa? Bo na RMF rano mówili, że to szczęśliwy dzień dla Lwów; kule, potwierdzam tę teorię emotka

dzasmina - Sęk w tym, że na jutro też nie mam skarpetek emotka Więc zaraz ruszam w tango z pralką, porządek musi być emotka

ostatni dzień raka, więc prawie lew emotka

A ja pierwszy dzień Lwa - coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3771078 Napisano: 11.10.2010 02:04:05 w Dziś cieszę się z.....
kingaa - a nie jesteś czasem spod znaku Lwa? Bo na RMF rano mówili, że to szczęśliwy dzień dla Lwów; kule, potwierdzam tę teorię emotka

dzasmina - Sęk w tym, że na jutro też nie mam skarpetek emotka Więc zaraz ruszam w tango z pralką, porządek musi być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3771008 Napisano: 11.10.2010 01:41:00 w Dziś cieszę się z.....
dzasmina napisał(a):

joan napisał(a):

Z egzaminu na prawo jazdy kat. B, com go dziś zakończyła wynikiem pozytywnym! emotka
Teraz czas zjeść śniadanie emotka

Ale Ci zazdroszczę emotka emotka

Ja dziś w końcu cieszę się, że posprzątałam ten wszechobecny bałagan.
I pogoda taka ładna emotka

Nooo, właśnie, ten wszechobecny bałagan emotka Jeździłam ostatnio po 2x dziennie i w efekcie musiałam wczoraj pożyczyć od siostry parę czystych skarpetek emotka Resztę dnia poświęcam porządkom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3770980 Napisano: 11.10.2010 01:32:10 w Dziś cieszę się z.....
Z egzaminu na prawo jazdy kat. B, com go dziś zakończyła wynikiem pozytywnym! emotka
Teraz czas zjeść śniadanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3767241 Napisano: 09.10.2010 05:21:29 w Popraw sobie humor...
emotka emotka emotka

Gdzie lekcja 3? Czekam niecierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3767225 Napisano: 09.10.2010 05:10:55 w Rossmann
mia napisał(a):

No ładnie załatwili sprawę z krzyżówkami w Skarbie...
Teraz będzie się wysyłać smsy z hasłem, zamiast naklejonego hasła na kartce pocztowej. W tym układzie szanse na wygraną robią się bliskie zeru... emotka
Cieszę się więc, że raz mi sie udało wcześniej na krzyżówkę załapać, bo teraz to raczej dam sobie spokój emotka

Hmmm, ja tam się cieszę, że rozwiązanie krzyżówki trzeba będzie przesłać SMSem. A dlaczego? Otóż:
1) dziś byłam w Rossmannie na zakupach. Od razu zauważyłam przy kasie stosik Skarbu; weszłam między regały, wybrałam towar, podeszłam do kasy, a tam... pusta półka. Spytałam więc, czy jest Skarb. Ekspedientka na to, że skoro nie ma na stojaku, to sie skończył. Ktoś, kto kupował chwilkę przede mną zabrał cały stos Skarbu emotka Ale się zdziwi w domu, gdy zobaczy, że niepotrzebnie to tachał w pantalonach do samochodu emotka
Teraz emotka nie trzeba rzucać wszystkiego i lecieć do Rossmanna w pierwszy dzień, kiedy zapodają Skarb emotka
2) Podzielam podejrzenia, o których pisała beata82roksana82 na temat tego, że kasjerki brały sobie darmową gazetkę, a wygrywały ich ciotki i sąsiadki. W przypadku numeru płatnego, nagroda od razu nam wpadła. Dziś w jednej z drogerii zrobiłam zakupy za 0,99 zł i dostałam Skarb ot tak, bez łaski.
Teraz emotka również przedstawiciele innych profesji, niż ekspedientka w Rossmannie, będą miały takie same szanse w konkach emotka
3) Kiedyś trzeba było bawić się w wycinanki, potem odstać swoje w kolejce na poczcie i kupić znaczek. Wydatek minimum 1,80 zł.
Teraz emotka idzie zima, oszczędzamy czas i pieniądze, wysyłając SMSa za 1,22 zł emotka
Krótko mówiąc... ode mnie Trzy Razy Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3765134 Napisano: 08.10.2010 04:34:15 w Dziś cieszę się z.....
monisia23 napisał(a):

Żyć nie umierać! I jak tu się nie cieszyć! Najlepsze były 'usta usta' emotka

Hihi emotka Mam fajny humor - Chłopak wykupił pakiet darmowych rozmów na czas wyjazdu, to będziemy nawijać, aż miło! A Tobie życzę wiele radości, gdy kurierzy TNT zapukają do Twych drzwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3765019 Napisano: 08.10.2010 03:57:47 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, bo ostatnio materializuje mi się to, co chciałabym wygrać/otrzymać! Taki miniSekret emotka
Z radości pojadę z grubej rury emotka dziś cieszy mnie:
...że ostatnio napisałam na forum, co na 100% chcę wygrać w roku 2010, a 2 dni później to wygrałam emotka
...że pewną nagrodą-niespodzianką okazało się coś, co moja siostra chciała dostać na urodziny (specjalnie kiedyś do mnie zadzwoniła, żebym jej to kupiła!) emotka
...że mam dla niej także voucher do jej ulubionej restauracji (a gdy ostatnio tam byłyśmy, wręczyła mi ulotkę o voucherach a'propos nadchodzących urodzin!) emotka
...że zastanawialiśmy się, jaką książkę kupić koleżance na urodziny, a tu szybko naraz dotarły 2 bestsellery emotka
...że przyszła paczka najlepsza chyba, jaką ostatnio dostałam - produkty elegancko zapakowane w folię, kokardka, list gratulacyjny oraz zajumiaste złote opakowanie, w którym podaruję siostrze prezenty (wszystkie są bardzo nieforemne i nigdzie nie umiałam znaleźć odpowiedniego opakowania) emotka
...że Luby przed wyjazdem zostawił mi na laptoku korek z tymbarkowego napoju, a w nim lizaka. Napis w korku No to usta-usta emotka
...że teściowa zrobiła megapyszny żurek, na który miałam ochotę od około miesiąca emotka
...że wreszcie odkryłam, iż nie muszę jeździć daleko, bo w konkach Tesco bierze udział market znajdujący się relatywnie blisko mnie emotka
Niczego dziś nie wygrałam, ale fajny to dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3763832 Napisano: 08.10.2010 09:36:24 w Rossmann
cordo napisał(a):

kliknę rossnet w zamian za stopkę

Ależ proszę, oto stopka odpowiednia dla posta...
http://www.feetfi.../images/footKick.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3763566 Napisano: 08.10.2010 07:51:40 w Wkurza mnie...
arta... emotka

Toś mi poprawiła humor! emotka

PS: Myślę nad patronusem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3763542 Napisano: 08.10.2010 07:40:09 w Wkurza mnie...
- Perspektywa bycia słomianą wdową przez tydzień, od dziś począwszy.
- Egzamin z angielskiego, na który będę jechała jutro około 1,5h w jedną stronę.
- Prawo jazdy, co wisi nade mną od kilku miesięcy, niczym dementor na Potterem i zabiera radość. Egzamin w poniedziałek.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3763491 Napisano: 08.10.2010 07:18:45 w Rossmann
Skarb pojawia się w drugi piątek miesiąca, czyli dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3762781 Napisano: 07.10.2010 07:14:37 w Zakupy na konkursy - usługi
Wreszcie jeden z lokalnych sklepów ABC jest zaopatrywany na czasie emotka mogę zrobić zakupy na ten konkurs: https://www.e-kon...rticles-5-69839.html

Towar zostaje u mnie. Paragon na 14,23 PLN, wysyłka poleconym za 2 PLN. Treść paragonu: Czekolada, Ciastka paczka i Kawa ceny oczywiście prawidłowe dla towaru konkursowego przedstawionego w gazetce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761671 Napisano: 07.10.2010 12:44:14 w Oddam za darmo
Kodzik coke.pl:

MFNAE9 E76FHF E999

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761592 Napisano: 07.10.2010 12:16:42 w Wkurza mnie...
Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761547 Napisano: 07.10.2010 12:02:26 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

ja do tematu paragonu podeszlam inaczej niz WY, wchodze rankiem do sklepu i sie pytam o ciasteczka z Milki, Pani na to :Nie ma. Wyszłam, pojechałam dalej,kolejny sklep zamkneli, to jade z powrotem. Wchodze ponownie i sie pytam : na paragonie beda delicje czy ciastka? Pani : herbatniki To poprosze delicje, czekolade z orzechami i kawe emotka na paragonie mam : herbatniki, czekolada, kawa emotka jak wygram, to im wysle paragon i kody z tych produktow emotka emotka emotka emotka

Organizator sam sobie utrudnia życie, a sprzedaż produktów promocyjnych nie rośnie, bo są w Polsce w takim stopniu dostępne, jak 30 lat temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761449 Napisano: 07.10.2010 11:28:03 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że chyba jestem kompletnym matołem, jak chodzi o hasła... emotka
Nic w Always, nic w Tchibo Real, nic w Jesieni Air Wick emotka
Co prwda wysyłałam po 2, 3 smsy, ale w końcu liczy się chyba jakość nie ilość... a widocznie jakość była do duszy... emotka

Tedzia ma po części rację - niektóre konki są ewidentnie losowane emotka Ale... możesz przerzucić się na konki, które wymagają dłuższych wypowiedzi, niż marne 160 znaków, a nagrody zdobyte w nich mocno Cię pocieszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761132 Napisano: 07.10.2010 09:38:34 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

ha - u mnie od kwoty 2,28 odliczyli rabat za płatność kartą impresja - w efekcie mam podpaski za 78 groszy - no ale miał być dowolny produkt a nie za określoną kwotę - myślicie ,że będzie ok ?

Jesteś the best emotka Kupiłaś produkt Always, więc wszystko ok emotka Swoją drogą, mądrze zrobiłaś, tylko pogratulować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3761078 Napisano: 07.10.2010 09:14:30 w Carrefour konkursy
Hmmm, ale wiecie, tak naprawdę liczy się skuteczne dostarczenie, a nie wysłanie. Organizator nie odpowiada za systemy informatyczne, sieć www itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0