Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MDW: Prawy but czysty Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No way - znam dane osobowe ilonyr2301, a ona zna moje i to jest w porządku. Poza tym, nie ma się czym ekscytować - ostatnią nagrodę zgarnęłam 07.10. i były to... kosmetyki Dove
PS: Nie, nadal nie wygrałam ani laptopa, ani telewizora, ani samochodu, ani pieniędzy... buu!
Dziękuję Wam laseczki za gratki w ciemno - też miłe Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zachowaj proszę moje dane dla siebie - chcę posiadać te trochę anonimowości Poza tym, gratuluję Ci żyłki detektywa I trzymam kciuki za Ciebie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz często spotykana jest tendencja do gmatwania nazewnictwa zawodowego - tak naprawdę może chodzić np. o telemarketing itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spójrz na ich skład, a na te ciastka nie spojrzysz już nigdy = dieta cud Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idź na spacer i znajdź innego Chyba nie każą Ci go odesłać celem sporządzenia ekspertyzy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słusznie prawisz. Choć spierałabym się w kwestii istnienia życia poza forum Znam osoby wszelako utalentowane (fotograficznie, plastycznie, pisarsko itp.) oraz osoby kupujące mnóstwo produktów promocyjnych (bo lubią akurat te marki), a nakłonienie ich do wzięcia udziału w jakimkolwiek konkursie graniczy z cudem Ostatnio wysłałam krewnej SMSa na Dove i kazałam trzymać paragon w portfelu - ona sama nie umiała się do tego zabrać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to przynajmniej do bliskich nie idziesz z pustą ręką Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdziwie konkursowo-pozytywna postawa, tak trzymać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd wiesz, że był chrupiący? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem większość osób (jeśli nie wszyscy) dysponowała paragonami - ludzie byli przekonani, że wygrali, więc pewnie kto nie miał, ten kupił i odesłał... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On już się zakończył, to ten:
https://www.e-konkursy.info/articles-2-69031.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby to rzekli tutejsi mieszkańcy... Episz farmazony! Ale można Ci wybaczyć, każdy ma prawo do gorszego dnia... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w Tesco są promocyjne LU i nawet chciałam je kupić, ale przeczytałam skład i mnie zemdliło... Wyświetl w wątku >>