Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, u mnie 3 prawidłowe paragony na zakupy z zawartością większą, niż sam produkt Always + dane osoby z konkami niezwiązanej + market z miasta, gdzie ta osoba mieszka i co? I nic Nie chce mi się do nich pisać, mam takie fajne konki przed sobą, szkoda czasu. Aktualnie tworzę i tylko to mnie już interesuje, reszta to teraz historia
PS: Co nie znaczy, że odpuszczę, wręcz przeciwnie, ale dopiero za dni kilka Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze ja Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No fakt, u mnie trochę tego smutku jest - szczególnie, że nie pisali nic o swoich dziwnych metodach postępowania w SMSie i zdążyłam się już cieszyć w tandemie... Gdybym wygrywała trochę mniej, na pewno bardzo bym się rozczarowała
Tymczasem jedynie się wku*, co przynieść mi może nawet sporo pożytku, bo fajne konki przede mną, a pisać mi się jak dotąd nie chciało, bo dużo trzeba wymyślić, a nie marne 160 znaków. Tak oto się pocieszam, uczucie negatywne pielęgnując, póki wspomnianych opisówek nie ukulam... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobacz listę Naturelli - do dziś nie została uzupełniona...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grrrrrr, z samego rana pudło w Always! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EENN9A W7AXL6 ENHN
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba zajrzeć w czeluście piwnicy, pochylić się lekko, zlokalizować cienki otworek za pomocą kubków smakowych na czubku języka i cmoknąć soczyście w pompkę rowerową. Włala!
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja - jest tyle innych konków, mogą mnie cmoknąć w pompkę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie, ale zamieszczą ją dopiero o 15:59, żeby już im dziś nikt nie dzwonił z pretensjami... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za tym na pewno stoi Polo Cockta Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Phi, ja nawet przez chwilę sądziłam, że mi wpadła jakaś Główna Wygrana i zaczytana-pola mnie zobaczyła na liście laureatów, którą przegapiłam! No nie mogę... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, oby! Czekam jeszcze na wyniki egzaminu TOEIC, który zdawałam 2 dni przed prawkiem I oczywiście na wyniki z Always Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa, już kumam chyba: dziękuję więc za miłe słowa dotyczące... zdania egzaminu na prawo jazdy Nie wiem, czemu wcześniej nie miałam pojęcia, o co mogło chodzić To rzeczywiście była wielka radość! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ba, nawet to kiedyś wyśmiali w filmie The Truman Show!
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Buuu, sprawdziłam Tajemny Plik i okazało się... że w poniedziałek nic nie wygrałam; więc to jednak nie o mnie chodzi A gratki zachowuję na poczet następnej wygranej... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam taki sam powód do radości, choć wiem, że paragon został na 99% zgubiony, a zwyzywać miałam ochotę siebie sama, ale jednak z tego zrezygnowałam Wyświetl w wątku >>