Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3824955 Napisano: 02.11.2010 11:13:07 w Rossmann
libella napisał(a):

chłopak mojej siostry zainspirowany moimi zdobyczami konkursowymi wysłał zdjęcie na konkurs Signala w Rossnecie. Nikomu nie podał linka, sam nie głosował, ja nie głosowałam, w ogóle o tym fakcie zapomniał - okazało się, że wygrał! Możliwe to?
Ja nigdy nie grałam w konkursach ze zdjęciami (takie mam zasady życiowe, że nie publikuję zdjęć w sieci) więc się nie znam, ale co myślicie?

Zaprawdę powiadam Ci, że możliwe to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3824521 Napisano: 02.11.2010 08:55:11 w Wkurza mnie...
toka - u mnie w rodzinie żadnego cudu zdrowotnego nie było, ale zdarzyło się kilka innych i to mnie napawa nadzieją. Ciężko mi dlatego, że tylko ja zostałam powiadomiona o całej sprawie, więc nawet nie mam z kim pogadać, bom obiecała nikogo nie informować... Wiesz, czasem życzenie Powodzenia! staje się cegiełką cudu, ponieważ niesie w sobie konkretny ładunek energii emotka

cb656 - ciekawe, bo przypomniałeś mi o czymś, co mi umknęło, a mianowicie, że mam MOC emotka Prawie o niej zapomniałam, gdyż ostatnimi czasy tylko sporadycznie z niej korzystałam. Ale ona j-e-s-t emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3824078 Napisano: 01.11.2010 10:20:42 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Joan, szczęścia i zdrowia nie da się przesunąć, a Ten Rozmówca nie pertraktuje... Trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko się ułoży... A jeżeli nie, to bądź miętka - tylko to pomoże Ci nie zwariować
emotka

Dziękuję za dobre słowo; tych kilku liter było mi trzeba, bym wzięła się w garść i mogła pójść spać emotka
Zostałam przygnieciona sekretem, który zmiażdżył mnie, niczym serak. Leżę samotnie pod tą górą lodu i nie wiem, co dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3824001 Napisano: 01.11.2010 09:54:33 w Wkurza mnie...
Że bezsensownie pertraktuję z wyimaginowanym rozmówcą w nadziei, że Los da się przekupić i jeśli zrezygnuję z nagród, badania wyjdą dobrze. Ale w głębi duszy mam przeczucie, że nie mogę na kogoś innego przesunąć mojego szczęścia, ani tym bardziej zdrowia. I nie wiemy, co będzie dalej. emotka

Twardym trzeba być, nie miętkim. I tylko moja zbroja Joanny D'Arc rdzewieje od środka ... Taki to właśnie do kitu dzień, ten 01.11.2010 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3819018 Napisano: 30.10.2010 04:14:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja tam czekam na film z zakupowego szaleństwa w Lidlu z udziałem naszego ziolka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3819011 Napisano: 30.10.2010 04:11:46 w Carrefour konkursy
cayenne - jeśli założymy, że konkurs jest produktem, który należy sprzedać uczestnikom, to... wystarczy raz mocno zawieść się na produkcie i wybieramy inny. To nie obrażanie się, raczej logiczny ciąg zdarzeń.

Gdybym miała utrzymywać się z wygranych, tym bardziej unikałabym organizatorów, którzy dali ciała emotka

PS: MediaS omijam z daleka emotka Ale zgadzam się z Tobą, że dla wielu ludzi tamten przekręt jest bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3818990 Napisano: 30.10.2010 04:01:26 w Nocna Zmiana Warty
dawidekk napisał(a):

alo? emotka

Hihi, już aktywujesz topa? Czyś Ty czasem zegara w złą stronę nie przestawił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3818966 Napisano: 30.10.2010 03:48:36 w Carrefour konkursy
cayenne - tak naprawdę, konkursowicze są pewnym istotnym segmentem rynku, a ktoś właśnie pokazał im faka. Czy to rozsądne, cóż, nie jestem specem od ekonomii...

Nie znam nikogo, NIKOGO, kto oprócz mnie brałby udział w konkursach, choć reklam wokoło mnóstwo. Więc chyba jednak to nie jest tak, że ludzie drzwiami i oknami walą, bo konkurs ogłoszono.

Ani oni po mnie, ani ja po nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3818897 Napisano: 30.10.2010 03:16:58 w Carrefour konkursy
Ja dostałam od nich standardowe wytnij-wklej, czyli to, co pozostali. I masz rację, ziolko, że ludzie się zastanowią, zanim w ogóle wezmą udział w konku tej agencji. Baza zawsze zawiera ok. 1000 aktualnych konkursów - chyba nie zwrócili uwagi na fakt, że grający mają ograniczony budżet & ilość wolnego czasu. Nie powalczą o nas, to weźmiemy udział w innych konkach i do widzenia. Bez łaski.

Dla mnie ta sprawa to raczej ciekawostka, bom ciekawa, jak się zakończy. Ale współczuję komuś, kto np. od roku nic nie wygrał, tylko tę przeklętą suszarkę-widmo... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3814680 Napisano: 28.10.2010 07:38:25 w Konkursy ABC
kozuszka38 napisał(a):

no i dzwonili
emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Oj serdecznie Ci gratuluję, aż mam chęć wpaść na kawę - zwykle kawy nie pijam, chyba, że ktoś dysponuje jakimś wypasionym ekspresem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3813642 Napisano: 28.10.2010 01:21:58 w Konkursy ABC
79magda napisał(a):

A z główną to chyba powinni dzwonić, tak zwykle bywało, prawda?

Ja tam nie wiem, dopiero drugi raz u nich zagrałam, ale poprzednio mi się poszczęściło emotka Przyznać się, kto zaprasza na ekskluzywną kawunię? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3813619 Napisano: 28.10.2010 01:16:12 w Konkursy ABC
79magda napisał(a):

A czy w tym konku jest przewidziana rezerwa? emotka

Mnie raczej ciekawi, czy ktoś znajomy zgarnął ten wypasiony ekspres do kawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3813557 Napisano: 28.10.2010 12:58:48 w Konkursy ABC
arta napisał(a):

kristof23 napisał(a):

leca smsy z abc

chyba tylko Tobie sie poszczescilo, bo nikt wiecej sie nie pochwalil... emotka

Dokładnie - po wczorajszym nawale nowiuśkich BMW, dziś telefon milczy, jak zaklęty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3810847 Napisano: 27.10.2010 01:11:27 w Wkurza mnie...
chasia napisał(a):

Dziś wybitnie wkurzają mnie spamerzy komórkowi, chyba się wściekli: czy numer xxx to Twój numer, czy chcesz 50000 czy Audi a może BMW, Anie z Tych, Tomki z Ryk. No poprostu masakra emotka

Mam dziś to samo; dosłownie nie wiem, o której Prawie-Już-Mojej-Nagrodzie napisać w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3810777 Napisano: 27.10.2010 12:37:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
ciekawski89 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące wyników i tego, że organizator złamał sam regulamin a wyniki są bardzo niejasne wiecie może najlepiej do kogo takie coś zgłosić aby zajął się taką sprawą ?

Też się nad tym zastanawiam = czeka mnie przygotowanie takiego pisma w niedalekiej przyszłości, teraz mam inne sprawy na głowie...
Może UOKiK?
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3810666 Napisano: 27.10.2010 11:56:04 w Konkursy fotograficzne
sagil8 napisał(a):

(...)tylko wtedy (przy Waszej pomocy) można coś ugrać.(...)

Co przez to rozumiesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3808168 Napisano: 26.10.2010 12:31:05 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Jeszcze chwila i Święto Dziękczynienia też będzie obchodzone u nas..

emotka A ja zdziwiłam się wczoraj przed seansem w CC, bo nie puścili nic z Halloween związanego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3804237 Napisano: 24.10.2010 08:13:54 w Pomocy!!!!
Halo... Od tego typu próśb są inne topy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802918 Napisano: 24.10.2010 09:08:15 w Wkurza mnie...
jaspeer & cb656 - dziękuję, że chciało Wam się poszukać info na ten temat emotka Zgadzam się z Wami, to na szczęście nie e-konki winne, uff emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3802911 Napisano: 24.10.2010 09:05:25 w Wkurza mnie...
Chyba już wiem, o co kaman, to jednak nie e-konki. Niemniej wkurzył mnie na maksa e-mail, otrzymany od osoby, której nie znam, na adres mejlowy, którego nikomu w kontekście konkursowym nigdy nie podałam, a o treści następującej:

Witam,

wygrałem aparat fotograficzny w konkursie Timotei, ale mam zły paragon emotka

Żeby odebrać nagrodę potrzebuję paragon zakupu dwóch produktów Timotei z datą od 30 września do 2 października (te 3 dni włącznie).

Jeśli jesteś w posiadaniu takiego paragonu - podzielę się nagrodą emotka

Wartość tego aparatu to zdaje się ok. 400zł, więc proponuję 200zł za paragon!

Jeśli masz taki paragon to:
- wyślij mi proszę jakąś fotkę, na której widać datę zakupu, żebym miał pewność, że to taki paragon o jaki mi chodzi,
- napisz z jakiego miasta jesteś, żebym wiedział czy dam radę tam podjechać!

Napisałem do sporej ilości ludzi, więc KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! emotka

pozdrawiam

Może więc czas, żebym jednoznacznie ustosunkowała się do pewnych spraw:

1. Handel paragonami uważam za wielkie g*, które doprowadziło do sytuacji, gdzie organizatorzy konków oraz ich uczestnicy stoją po przeciwnych stronach barykady i zastanawiają się, jak tu przeciwnika efektywnie zrobić w ch*. Zaistniała kuriozalna sytuacja z TQG i kto wie, co będzie dalej. Jeśli bowiem organizator zauważy, że sprzedaż produktu nie wzrosła znacząco, zamiast losowania wycieczek, będzie do podpasek dodawał plaster Altacet gratis. Ciekawe, co wtedy zrobią ci, co się tylko oszustwami pałają, a nawet nimi chełpią emotka

2. Paragon zniszczony może się zdarzyć, on się może nawet zagubić. Tylko mam taką utopijną wizję, gdzie ktoś daje na ten temat info do swojej stopki, a inna osoba z sympatii ten paragon ofiarowuje. Nic nie wyklucza sytuacji, w której obdarowany z radości proponuje rewanż. Niemniej całą akcja zdarzałaby się rzadko, a korzyść mogłyby odnieść tylko osoby, które piszą sensowne posty i tworzą fajną atmosferę na forum. Bo aktualnie paragonami nagradza się przeważnie oszustów, co nakręca tę chorą koniunkturę w nieskończoność emotka

3. Prośby o kliki na PW ignoruję zawsze, więc proszę mi nie zapychać skrzynki! Mogę kliknąć komuś fajnemu w link, który umieścił w stopce, bez fanfar czy informowania go o tym fakcie. Jeśli zatem masz wrażenie, że Tobie nigdy nie kliknęłam, lepiej czym prędzej zrób rachunek sumienia względem tego forum emotka

PS: Jeszcze krótkie info do tego spamera - paragony Timotei mam, ale nie sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0