Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaprawdę powiadam Ci, że możliwe to Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656 - ciekawe, bo przypomniałeś mi o czymś, co mi umknęło, a mianowicie, że mam MOC Prawie o niej zapomniałam, gdyż ostatnimi czasy tylko sporadycznie z niej korzystałam. Ale ona j-e-s-t Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za dobre słowo; tych kilku liter było mi trzeba, bym wzięła się w garść i mogła pójść spać
Zostałam przygnieciona sekretem, który zmiażdżył mnie, niczym serak. Leżę samotnie pod tą górą lodu i nie wiem, co dalej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twardym trzeba być, nie miętkim. I tylko moja zbroja Joanny D'Arc rdzewieje od środka ... Taki to właśnie do kitu dzień, ten 01.11.2010 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym miała utrzymywać się z wygranych, tym bardziej unikałabym organizatorów, którzy dali ciała
PS: MediaS omijam z daleka Ale zgadzam się z Tobą, że dla wielu ludzi tamten przekręt jest bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi, już aktywujesz topa? Czyś Ty czasem zegara w złą stronę nie przestawił? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam nikogo, NIKOGO, kto oprócz mnie brałby udział w konkursach, choć reklam wokoło mnóstwo. Więc chyba jednak to nie jest tak, że ludzie drzwiami i oknami walą, bo konkurs ogłoszono.
Ani oni po mnie, ani ja po nich Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie ta sprawa to raczej ciekawostka, bom ciekawa, jak się zakończy. Ale współczuję komuś, kto np. od roku nic nie wygrał, tylko tę przeklętą suszarkę-widmo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj serdecznie Ci gratuluję, aż mam chęć wpaść na kawę - zwykle kawy nie pijam, chyba, że ktoś dysponuje jakimś wypasionym ekspresem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam nie wiem, dopiero drugi raz u nich zagrałam, ale poprzednio mi się poszczęściło Przyznać się, kto zaprasza na ekskluzywną kawunię? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie raczej ciekawi, czy ktoś znajomy zgarnął ten wypasiony ekspres do kawy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie - po wczorajszym nawale nowiuśkich BMW, dziś telefon milczy, jak zaklęty Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dziś to samo; dosłownie nie wiem, o której Prawie-Już-Mojej-Nagrodzie napisać w MDW Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się nad tym zastanawiam = czeka mnie przygotowanie takiego pisma w niedalekiej przyszłości, teraz mam inne sprawy na głowie...
Może UOKiK?
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co przez to rozumiesz? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja zdziwiłam się wczoraj przed seansem w CC, bo nie puścili nic z Halloween związanego Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam,
wygrałem aparat fotograficzny w konkursie Timotei, ale mam zły paragon
Żeby odebrać nagrodę potrzebuję paragon zakupu dwóch produktów Timotei z datą od 30 września do 2 października (te 3 dni włącznie).
Jeśli jesteś w posiadaniu takiego paragonu - podzielę się nagrodą
Wartość tego aparatu to zdaje się ok. 400zł, więc proponuję 200zł za paragon!
Jeśli masz taki paragon to:
- wyślij mi proszę jakąś fotkę, na której widać datę zakupu, żebym miał pewność, że to taki paragon o jaki mi chodzi,
- napisz z jakiego miasta jesteś, żebym wiedział czy dam radę tam podjechać!
Napisałem do sporej ilości ludzi, więc KTO PIERWSZY TEN LEPSZY!
pozdrawiam
Może więc czas, żebym jednoznacznie ustosunkowała się do pewnych spraw:
1. Handel paragonami uważam za wielkie g*, które doprowadziło do sytuacji, gdzie organizatorzy konków oraz ich uczestnicy stoją po przeciwnych stronach barykady i zastanawiają się, jak tu przeciwnika efektywnie zrobić w ch*. Zaistniała kuriozalna sytuacja z TQG i kto wie, co będzie dalej. Jeśli bowiem organizator zauważy, że sprzedaż produktu nie wzrosła znacząco, zamiast losowania wycieczek, będzie do podpasek dodawał plaster Altacet gratis. Ciekawe, co wtedy zrobią ci, co się tylko oszustwami pałają, a nawet nimi chełpią
2. Paragon zniszczony może się zdarzyć, on się może nawet zagubić. Tylko mam taką utopijną wizję, gdzie ktoś daje na ten temat info do swojej stopki, a inna osoba z sympatii ten paragon ofiarowuje. Nic nie wyklucza sytuacji, w której obdarowany z radości proponuje rewanż. Niemniej całą akcja zdarzałaby się rzadko, a korzyść mogłyby odnieść tylko osoby, które piszą sensowne posty i tworzą fajną atmosferę na forum. Bo aktualnie paragonami nagradza się przeważnie oszustów, co nakręca tę chorą koniunkturę w nieskończoność
3. Prośby o kliki na PW ignoruję zawsze, więc proszę mi nie zapychać skrzynki! Mogę kliknąć komuś fajnemu w link, który umieścił w stopce, bez fanfar czy informowania go o tym fakcie. Jeśli zatem masz wrażenie, że Tobie nigdy nie kliknęłam, lepiej czym prędzej zrób rachunek sumienia względem tego forum
PS: Jeszcze krótkie info do tego spamera - paragony Timotei mam, ale nie sprzedam Wyświetl w wątku >>