Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tych wymienionych... tylko Incepcję Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W markecie Carrefour trwa przecież loteria Jazda, rozdają nagrody o różnej wartości - dziś wygrałam u nich opaskę windstopper Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi, a ja pójdę do właścicielki mieszkania, które wynajmujemy, położę gotówkę na stół i spytam, czy sprzeda nam ten lokal Bo to zajefajne mieszkanie jest
Zmykam - już prawie pierwsza, a trzeba jeszcze zęby umyć Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oł no! A na co wydasz te 50000? Jakieś pomysły? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A od ilu lat tworzysz hasełka? Może po prostu czas na zasłużony, intelektualny odpoczynek? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, w lewej kostce mnie już wczoraj w nocy łamało Jakie prognozy na najbliższe dni? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że wypadła mi maciupka śrubka z okularów, a wraz z nią szkło pobawiłam się zszywką w McGyvera i git majonez, okulary blank nowe
Że empatycznie poczułam stany emocji bliźnich zbadałam sprawę i okazało się, że wygrałam ciekawy konek
Bo to taki dziwny dzień, gdy wszystko się sypie, a potem nadchodzi happy end Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba ślą mejle, bo co pewien czas ktoś chce kupić paragon Może listę zamieszczą po zakończeniu całego konkursu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest: cytryny drobne luz Nie wiem, czy o te chodziło Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ świadomie pójść na zakupy konkursowe bez gotówki, własnej karty płatniczej oraz pożyczonej karty płatniczej,
+ zablokować dwie kasy, żonglując cudzą kartą kredytową,
+ w domu zorientować się, że zamiast swojego paragonu, wziął paragon innego klienta,
+ z miną shrekowego kota zadać pytanie Gniewasz się?
To naprawdę świetny gościu, idealny na prezent dla konkowej konkurencji Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żałuję, że nie posiadam koszyczka starterów - mam ochotę wpisać prefiks KARMINADLE i wysłać SMSa konkursowego Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdzie nic na ten temat nie pisze, specjalnie sprawdzałam Idę tam dziś z kijaszkami w ramach spaceru, kupię 3 malutkie cytrynki i gotowe Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, że mi przypomniałaś o tym konku Regulamin jest tutaj http://burdamedia...KOSMETYCZNY_2010.pdf
5. WYDANIE NAGRÓD
5.1. Uczestnicy Konkursu zostaną poinformowani o jego wynikach przez ogłoszenie w miesięczniku DOBRE RADY nr 12/2010 i DOBRE RADY 01/2011. Ponadto we wspomnianym wydaniu miesięcznika opublikowana zostanie lista nagrodzonych w
Konkursie głosujących czytelników zawierająca imiona, nazwiska i miejscowości ich zamieszkania.
Numer pisma z listą laureatów znajdziesz w sklepach po 10.11.2010. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane