Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu się zgadzam - sami pod sobą dołki kopiecie. Ale zawsze można przecież przestać to robić
To jest dla mnie najbardziej szokujące: żadne Bomi, żadne lokalne Społem, wszędzie można było kupić te produkty, a tak ludzie nie kupili Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ktoś może nie wiedzieć, że kody się odsyła, więc odlepia, wklepuje i sruuu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już z niego skorzystał. Przecież na forum też paragonów na Tymbark szukano... Po co w ogóle kupować te soki? Przecież ludzie sami zgłaszają się z ofertami typu Mam paragon z Tymbarka. To jest zachęta do działań typu odlepię-nie-kupię... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no, ten tekst mnie rozbawił do łez... Moim zdaniem, oferujesz stanowczo za dużo: spokojnie takie symboliczne 5 PLN by wystarczyło albo co najwyżej zwrot kaski za szampony
PS: Oczywiście, nie skorzystam z tej atrakcyjnej oferty Ani z żadnej innej Idę na obiad, ale ubaw... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dziw się, bo od nas pewnie niewielu ludzi startowało kiepskie nagrody i regulamin-widmo, dostępny tylko w ich biurze. Jak dla mnie, równie dobrze mogliby go włożyć do puszki po sardynkach i zakopać na Spitsbergenie...
A po dane pewnie dzwonili. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego, nie tylko mnóstwa wygranych na FB, ale też małych niekonkursowych radości każdego dnia! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy, jaki to model telefonu - niestety, jakoś tak jest, że im nowsze cacko, tym trudniej je odratować... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie tak robię świadomie rezygnuję ze wspierania oszustów i żebraków. Może pozbawieni wsparcia będą musieli przestawić się mentalnie i zaczną wygrywać inaczej...
Przepraszam, że pozbawiłam Cię cennej nieświadomości, naprawdę nie chciałam, to było niechcący Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam pojęcia, jak to zrobić W przyszłym tygodniu ma przyjść wygrany netbook, uzbrajam się w cierpliwość Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze to mnie wnerwia: Minimalna wartość pamięci wirtualnej jest za niska. Grrr, komp o sprawności kalkulatora. Ale już niedługo, już niedługo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to będę Wam kibicować! A potem mogę podarować worek przydatnych porad. Tylko się szykujcie na wydatki - mnie wygrana wycieczka kosztowała dodatkowo prawie 5000 PLN; dobrze, że od roku o niej marzyłam i zbierałam kaskę
kubatbg - bo wiesz, jest jedna nagroda, której chyba oboje nie chcielibyśmy wygrać - Nagroda Darwina Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odbiór zawsze z dowodem osobistym. Najlepiej z mężem przyjdź, akt ślubu nie zaszkodzi Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, ja już taką raz wygrałam! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy od zapisu w regulaminie. Odbierasz w drogerii z paragonem. Odbierasz bez paragonu (bo zakup nie był wymagany). Przysyłają Ci nagrodę do domu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, raz się wybrałam na Giewont i cyrk odstawiłam taki, że koniec świata & blamaż for the rest of my life W sam raz do tego wątku, niestety, filmiku nie posiadam. Dlatego Tatry omijam łukiem szerokim, choć w przyszłym roku czeka mnie wejście na Rysy... Oczywiście, oficjalnym powodem omijania przeze mnie Tatr jest ich komercyjne zepsucie i zatracenie klimatu górskiego okolicznych miejscowości. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa, mam ogromny lęk wysokości! Na szczęście oprócz Tatr, pozostałe grupy górskie w Polsce oszczędzają mi tego typu wrażeń. Jak pokonać ten lęk... latka lecą, przerażenie pozostaje Wyświetl w wątku >>