Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#3864657 Napisano: 14.11.2010 07:56:06 w Konkurs na forum2?
Gryzoń znajomych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3864629 Napisano: 14.11.2010 07:51:57 w Konkurs na forum2?
Brzydal Chuck - choć na logikę, nie powinien on nikogo kręcić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3864601 Napisano: 14.11.2010 07:46:08 w Paragony
wsciekly napisał(a):

sami pod sobą dołki kopiemy emotka emotka emotka

Tu się zgadzam - sami pod sobą dołki kopiecie. Ale zawsze można przecież przestać to robić emotka

inka113 napisał(a):

Generalnie aby wygrać wycieczkę lub aparat szampony można kupić gdzie się chce...

To jest dla mnie najbardziej szokujące: żadne Bomi, żadne lokalne Społem, wszędzie można było kupić te produkty, a tak ludzie nie kupili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3864352 Napisano: 14.11.2010 06:40:20 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

nikomu nic to nie da - odsyła się i paragony i kody

Ale ktoś może nie wiedzieć, że kody się odsyła, więc odlepia, wklepuje i sruuu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3864331 Napisano: 14.11.2010 06:34:38 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Wkurzają mnie wykorzystane kody z Tymbarka emotka
Nowe soki, chyba nikt nie skorztałby z kodu emotka

Już z niego skorzystał. Przecież na forum też paragonów na Tymbark szukano... Po co w ogóle kupować te soki? Przecież ludzie sami zgłaszają się z ofertami typu Mam paragon z Tymbarka. To jest zachęta do działań typu odlepię-nie-kupię... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3863557 Napisano: 14.11.2010 01:41:06 w Paragony
wiola2807 napisał(a):

Bardzo proszę o pomoc!!!
Pilnie kupię paragon na 2 produkty Timotei
od kogoś z Krakowa lub okolic
Data paragonu 20 września do 15 października.
Zapłacę 50 zł
Pomóżcie

emotka Nie no, ten tekst mnie rozbawił do łez... Moim zdaniem, oferujesz stanowczo za dużo: spokojnie takie symboliczne 5 PLN by wystarczyło albo co najwyżej zwrot kaski za szampony emotka
PS: Oczywiście, nie skorzystam z tej atrakcyjnej oferty emotka Ani z żadnej innej emotka Idę na obiad, ale ubaw... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3860009 Napisano: 12.11.2010 09:22:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że nie wiedziałam o bonusowych właściwościach tych lepów. Wyrzuciłam je i se już nie strzelę za darmo słitaśnego wzorka, buu! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3859471 Napisano: 12.11.2010 06:24:41 w Rossmann
yuliya25 napisał(a):

Nikt z forum nie wygrał w październiku? Skąd dane mają, jeżeli smsa się słało?

Nie dziw się, bo od nas pewnie niewielu ludzi startowało emotka kiepskie nagrody i regulamin-widmo, dostępny tylko w ich biurze. Jak dla mnie, równie dobrze mogliby go włożyć do puszki po sardynkach i zakopać na Spitsbergenie...

A po dane pewnie dzwonili. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3858144 Napisano: 12.11.2010 10:43:20 w dzis mam urodzinki
kotek11 napisał(a):

wczoraj nie pisałam.. bo musiałam jakoś się oswoić z myslą ze to juz nie 20 ale 30 latek mam emotka

Wszystkiego najlepszego, nie tylko mnóstwa wygranych na FB, ale też małych niekonkursowych radości każdego dnia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3858119 Napisano: 12.11.2010 10:35:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzień dobry. Właśnie wstałam z łóżka - plan był inny emotka Listonoszka uratowała mnie przed przespaniem całego dnia. Przyniosła kartę Empik z Duplo & batoniki. Karta jest ważna bezterminowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3857376 Napisano: 11.11.2010 10:47:18 w Pomocy!!!!
jopi napisał(a):

Przedwczoraj dziecko mi utopiło komórkę we wannie.
Rozłożyłam,wysuszyłam,ale nie działa emotka
Można ją jeszcze uratować ?

Zależy, jaki to model telefonu - niestety, jakoś tak jest, że im nowsze cacko, tym trudniej je odratować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3857186 Napisano: 11.11.2010 09:31:50 w Wkurza mnie...
buka napisał(a):

joan napisał(a):

A mnie wkurza, że tak wielu ludzi interesuje w dzisiejszych czasach tylko kwestia MIEÆ, nigdy BYÆ emotka To przykre, bo szczególnie wyraźnie widać tę tendencję w świecie konkursów, gdzie dla nagrody ktoś oszuka, ukradnie albo będzie żebrał. Być może w życiu codziennym niewiele jest sytuacji, które są sprawdzianem charakteru człowieka, za to w przypadku konków jest ich od groma emotka

A spójrz z innej strony - warto dawać dobry przykład , pokazywać innym że można inaczej - pomyśl sobie że siejesz dobre ziarno i ..... od razu możesz się poczuć pozytywnym bohaterem tego portalu (wortalu?) emotka

PS. wkurza mnie bardzo że do dziś nie wiedziałam że można tutaj coś ukraść lub wyżebrać emotka emotka
To po co ja się tak staram i te konkursy rozwiązuje
emotka

Właśnie tak robię emotka świadomie rezygnuję ze wspierania oszustów i żebraków. Może pozbawieni wsparcia będą musieli przestawić się mentalnie i zaczną wygrywać inaczej...

Przepraszam, że pozbawiłam Cię cennej nieświadomości, naprawdę nie chciałam, to było niechcący emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3855411 Napisano: 11.11.2010 12:56:20 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

@joan: zwiększ wartość pamięci wirtualnej emotka i nie będzie Cię to dalej wkurzać emotka

Nie mam pojęcia, jak to zrobić emotka W przyszłym tygodniu ma przyjść wygrany netbook, uzbrajam się w cierpliwość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3855362 Napisano: 11.11.2010 12:44:35 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że tak wielu ludzi interesuje w dzisiejszych czasach tylko kwestia MIEÆ, nigdy BYÆ emotka To przykre, bo szczególnie wyraźnie widać tę tendencję w świecie konkursów, gdzie dla nagrody ktoś oszuka, ukradnie albo będzie żebrał. Być może w życiu codziennym niewiele jest sytuacji, które są sprawdzianem charakteru człowieka, za to w przypadku konków jest ich od groma emotka

I jeszcze to mnie wnerwia: Minimalna wartość pamięci wirtualnej jest za niska. Grrr, komp o sprawności kalkulatora. Ale już niedługo, już niedługo... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851860 Napisano: 10.11.2010 12:40:22 w Popraw sobie humor...
kubatbg napisał(a):

Artka- to juz wiemy jakie konkursy będzie odpuszczać Joan emotka

a co do filmiku z blamazu dzieki bogu ze nikt nie miał kamery jak wchodziłem na głupi dzwon zygmuta w Krakowie ... podkreślam słowo wchodziłem emotka

Za to będę Wam kibicować! emotka A potem mogę podarować worek przydatnych porad. Tylko się szykujcie na wydatki - mnie wygrana wycieczka kosztowała dodatkowo prawie 5000 PLN; dobrze, że od roku o niej marzyłam i zbierałam kaskę emotka

kubatbg - bo wiesz, jest jedna nagroda, której chyba oboje nie chcielibyśmy wygrać - Nagroda Darwina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851821 Napisano: 10.11.2010 12:32:32 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

Mexx - bez paragonu. Czyli muszę z dowodem? Czy wysyłają jakiś kod?

Pytam, bo ja będe musiała ewentualnie i z dowodem i z aktem ślubu emotka bo dowód mam na panieńskie nazwisko, no ale mam i gram już na męża emotka
Mam nadzieje, że nie zrobią mi nigdzie problemu jak przyjdę ze świstkiem emotka

Odbiór zawsze z dowodem osobistym. Najlepiej z mężem przyjdź, akt ślubu nie zaszkodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851789 Napisano: 10.11.2010 12:27:14 w Popraw sobie humor...
arta napisał(a):

joan - jedynym wyjściem dla Ciebie jest wygrać sobie jakąś wycieczkę w Alpy emotka

Kochana, ja już taką raz wygrałam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851783 Napisano: 10.11.2010 12:26:04 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

ps. żeby nie było OT - po nagrodę idę w ustalonych dniach z dowodem osobistym, tak?

To zależy od zapisu w regulaminie. Odbierasz w drogerii z paragonem. Odbierasz bez paragonu (bo zakup nie był wymagany). Przysyłają Ci nagrodę do domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851767 Napisano: 10.11.2010 12:21:14 w Popraw sobie humor...
kubatbg napisał(a):

Tatry emotka .. ja po moim wyczynie kaskaderskim za małolata to .. aż emotka na wiekszej drabinie odczuwam lęk .. a juz nie powiem jak wchodzilem na wierze w Częstochowie ... że tak powiem oddałem się Cały św.Mari emotka

Eh, raz się wybrałam na Giewont i cyrk odstawiłam taki, że koniec świata & blamaż for the rest of my life emotka W sam raz do tego wątku, niestety, filmiku nie posiadam. Dlatego Tatry omijam łukiem szerokim, choć w przyszłym roku czeka mnie wejście na Rysy... Oczywiście, oficjalnym powodem omijania przeze mnie Tatr jest ich komercyjne zepsucie i zatracenie klimatu górskiego okolicznych miejscowości. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#3851719 Napisano: 10.11.2010 12:11:57 w Popraw sobie humor...
kubatbg napisał(a):

NIE WIEM JAK WAS ALK MNIE AZ TRZESIE
http://www.sadist...krofobia-vt55281.htm

Aaa, mam ogromny lęk wysokości! Na szczęście oprócz Tatr, pozostałe grupy górskie w Polsce oszczędzają mi tego typu wrażeń. Jak pokonać ten lęk... latka lecą, przerażenie pozostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0