Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6543660 Napisano: 02.11.2018 10:28:18 w WC - rozmowy o wszystkim
awe napisał(a):

chyba, że potraktować ten polar jako kaftan bezpieczeństwa emotka  wtedy może się przydać (...)

Szkoda, że nie miałam go na sobie podczas oglądania filmu "Serce nie sługa" - taka szmira, żem omal nie zwariowała w kinie. W ramach parytetu nie zawsze ja wybieram, na co idziemy; tym razem przy życiu trzymała mnie jedynie wizja czekającego w domu vegebigosu od teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6543337 Napisano: 31.10.2018 16:50:49 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

szalenstwo zakupowe, korki, wszedzie pełno ludu....co to ma być? koniec świata ? no i wkurzam sie tez na siebie, ze zostawilam zakupy na ostatnia chwile, to mam emotka

Zawsze tak jest przed dniem wolnym od handlu. Jak w konkursach: kto czeka do końca, ten się kisi w tłumie emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6543010 Napisano: 30.10.2018 13:50:15 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

(...) jak sie tej wizji pozbyc?

Spróbuj wybaczyć. Sobie i ex.
Jemu -> że spaprał Waszą relację, że nie walczył, że był egocentrykiem, że się obraził, że...
Sobie -> że o tym śnisz, że "głupia wracałaś", że się nie udało zacerować tego związku, że...
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6542978 Napisano: 30.10.2018 12:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

Wygrałam w Avanti kilka razy nagrody głowne... i nie musiałam zmieniac nazwiska emotka

I na tym koniec, bo zaraz ktoś napisze do Avanti, że "ciągle nagradzacie te same osoby" emotka Wyświetl w wątku >>
3 alita, nkba, pioge7 0

joan

#6542957 Napisano: 30.10.2018 12:18:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Karlsbad.

Kto mnie uświadomi?
Oni wybierają te główne nagrody po otrzymaniu paragonu/dokumentów?

Tego Ci przecież nikt wprost nie napisze - stosowną wiedzę mają jedynie pracownicy Karlsbada i na pewno się nią nie podzielą.

darog napisał(a):

dziwne też, że trzeba podawać w zgłoszeniu miasto.
Czyli jak najlepsze zgłoszenia do 3 głównych nagród są np z Gdańska, to i tak rozdzielą na: Gdańsk, Wawe, Częstochowe??(...)

U nich się zwykle podawało miasto zakupu, żeby nie dublować paragonów. Chyba, że mówisz o jakimś nowym formularzu - wtedy nie znam tematu.

Moim zdaniem nie powinno się wpisywać absolutnie żadnych danych w zgłoszenie, a już w szczególności nazwiska czy miejscowości. Bo jest rzeczą oczywistą, że przy 3 nagrodach głównych żadna agencja nie przyzna wszystkich tych nagród laureatom z tego samego miasta... Wyświetl w wątku >>

joan

#6542785 Napisano: 29.10.2018 17:21:48 w Wkurza mnie...
Właśnie chciałam zagrać o płytę z muzyką do filmu "Bohemian Rhapsody"; wg naszej bazy konkurs nadal trwa. A na stronie organizatora wytłuszczone info: do 29 października 2018 roku do godziny 12:00 wypełnijcie formularz... Wczoraj było to samo z innym konkursem. Czy wskazówki odnośnie godzin gdzieś się gubią w bazowej przestrzeni? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6542722 Napisano: 29.10.2018 13:27:50 w Pomocy!!!!
wena napisał(a):

Właśnie mam regulamin przed oczami dlatego dopytuję. "(…) jednakże jedna osoba oraz osoby z jednego gospodarstwa domowego" wskazuje na to, że można, tak?

Jedna dzienna + jedna tygodniowa na adres. To oznacza, że dwie osoby przyporządkowane do tego samego adresu nie mogą wygrać nagrody tego samego rodzaju. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6542342 Napisano: 26.10.2018 23:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

Colgate Biedronka karta- co z aktywacja?

Karta nieaktywna. Trzeba czekać. Ile? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6542245 Napisano: 26.10.2018 17:41:36 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

(...) Nowy nie dzwoni,mina jakby za karę. (...)

Kurier ma obowiązek zadzwonić do odbiorcy przesyłki tylko wtedy, gdy taka usługa została wykupiona.
Co do miny... może go ząb bolał, albo biegunkę miał emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6542174 Napisano: 26.10.2018 14:32:53 w Wkurza mnie...
Gdyby kto pytał, to poszłam do Biedry i okazało się, że moja karta podarunkowa jest nieaktywna.

Bardzo dziwnie na mnie patrzano - jakbym próbowała dokonać oszustwa i zapłacić za zakupy kartą z zerowym saldem.

Fest niefajo.

Dajcie proszę znać, jeśli uda Wam się tą kartą dokonać transakcji.

PS: Saldo karty można sprawdzić dopiero w momencie płatności, przynajmniej tak twierdził mister kasjer. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6542063 Napisano: 26.10.2018 10:03:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS przywiózł kartę do Stonki z konka pastowego emotka Wyświetl w wątku >>
1 gosia16 0

joan

#6541480 Napisano: 24.10.2018 09:21:41 w Dziś cieszę się z.....
ameryka napisał(a):

pyszny obiad podczas Restaurant Week za 49 zł osoba emotka

A czy musiałaś po przyjściu do restauracji okazać potwierdzenie otrzymane na mejla? Nie pamiętam, jak to było kiedyś, a w taką pogodę kiepskim pomysłem jest dylać do punktu ksero, żeby wydrukować jedną stronę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6541470 Napisano: 24.10.2018 09:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

Udało się komuś wygrać cokolwiek z nagród z automatów,? Może być pw emotka U mnie na 11kodów same pudla emotka

Na razie nic, liczę na samochody emotka

A czy po wysłaniu zgłoszenia na smolarową loterię z żółtymi kubkami wyświetliło Ci się info o nagrodzie natychmiastowej lub jej braku? Wklepuję kody, ale nic takiego się nie pojawia, jedynie oznajmiają, że zgłoszenie bierze udział w losowaniach tych fajniejszych nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6541103 Napisano: 22.10.2018 22:50:13 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
violetta napisał(a):

Pani z Unlimited potwierdziła mi osobiście , że eliminują te same nazwiska konkursowiczów

Ale skąd mają nazwiska, gdy zgłoszenia wysyła się smsem / przez stronę? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6540994 Napisano: 22.10.2018 16:56:19 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

Jeśli Twoją kartą można płacić przez internet: natychmiast ją dezaktywuj i wyrób nową. Ktoś mógł ją z obu stron sfotografować telefonem i za kilka miesięcy znikną z niej pieniądze albo pojawi się obciążenie kredytowe. Gdybym ja była złodziejem, to bym Ci zrobiła manko 10. grudnia wieczorem, czyli tuż po wypłacie

Jasny gwint, ale mnie przeraziłaś! emotka emotka   Masakra po prostu...  emotka emotka  

Przecież to logiczne, że gdyby Pan X nie znalazł zagubionych dokumentów, zastrzegłby je i wyrobił nowe - to dla złodziei niekorzystny obrót sprawy. Najlepiej dla złodzieja dokumenty sfotografować i oddać, wtedy ofiara będzie zachwycona, że portfel ma z powrotem i oszczędzono jej biurokracji. BŁĄD. Dokumenty, nad którymi tracimy kontrolę, należy bezwzględnie traktować, jak skradzione. Bo złodziej odczeka i zaatakuje, kiedy się najmniej spodziewamy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6540940 Napisano: 22.10.2018 14:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Bez sensu, wtedy nie będę mógł z czystym sumieniem wziąć udziału w planowanej powyżej popijawie... O, przepraszam - kreatywnej burzy mózgów emotka  

Jest na to rozwiązanie - akcja musi dotyczyć... WÓDKI CZYSTEJ emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540930 Napisano: 22.10.2018 14:13:22 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
gizmo napisał(a):

Navagency. Co myślicie?
Chciałam dziś sprawdzić 'Nagrody na drogę' z Activii, bo mi się paragon pałęta.
Na ich stronie z wynikami właściwie nie ma wyników. Jak się kliknie w 'zwyciezcy' to załączniki są puste.
Ktoś coś wygrał w konkursach przez nich organizowanych?
https://konkursy.navagency.com/

Dziwny przypadek, że akurat TERAZ o to pytasz emotka

Polecam zajrzeć w MDW, ostatnie wpisy jednoznacznie potwierdzają poinformowanie laureatów z dwóch ich konkursów, czyli Kiri oraz Pudliszki.

Zatem chyba koniec tematu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6540927 Napisano: 22.10.2018 14:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jeden kupi, jeden napisze wiersz, jeden wyśle a wszyscy podzielimy się nagrodą emotka  

W zależności od tego, która agencja będzie nadzorować ten konkurs, wiersz napisze albo osoba trzeźwa... albo nie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540922 Napisano: 22.10.2018 14:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

case napisał(a):

To jest wyzwanie, które jestem skłonny podjąć

no dobra, ale jak już przyjdzie do picia, to pijemy tylko konkursowe trunki, tak żeby pożytek był podwójny emotka

A kto bierze wtedy paragony emotka emotka ?  

Ja, bo nie piję alkoholu. Ale wygraną możemy się podzielić. Żeby było etycznie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6540910 Napisano: 22.10.2018 13:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

(...) przeszło mi nawet przez myśl, żeby założyć wątek ,,info od agencji", gdzie mogłyby podawać informacje np opóźnienie z wynikami, planowane konkursy itp 

Obawiam się, że pośród nas są zarówno dowcipnisie, jak i ludzie mocno nawiedzeni, zatem wspomniany przez Ciebie wątek byłby kopalnią "fake news" emotka Wyświetl w wątku >>