Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6548580 Napisano: 18.11.2018 22:29:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Jestem na forum stosunkowo od niedawna. Siłą rzeczy nie wiem jak tu było kiedyś. Już wiele razy widziałam wpisy bardziej doświadczonych użytkowników, że "kiedyś było tu dużo lepiej/fajniej/przyjaźniej". Z drugiej strony szukając niekiedy czegoś na forum zdarzyło mi się czytać wpisy sprzed lat i wcale takiego wrażenia nie odniosłam - natknęłam się na kłótnie, obrażanie, spory itd. niektóre naprawdę nieprzyjemne i z pewnością bardziej "osobowe" niż dziś. I właśnie się zastanawiałam, czy to pamięć jest taka wybiórcza (tak jak w przypadku wspominania np. szkolnych czasów), czy naprawdę było fajniej. Na pewno forum jest teraz bardziej bezosobowe (wtedy masa osób się naprawdę znała- przynajmniej takie można odnieść wrażenie. Może wtedy było bardziej "jak w rodzinie"? Ale czy ta rodzina była taka idealna?

Wydaje mi się, że kiedyś było po prostu więcej konkursów (a nie: loterii!) plus więcej nagród (i były one atrakcyjniejsze). A teraz najczęściej nagrody to jakieś ochłapy, fajnych nagród jest niewiele (w porównaniu do ilości graczy). Głodni konkursowicze rzucają się na ciekawe konki z obłędem w oczach; w żołądku pusto, nie ma co oczekiwać pomocy... Wyświetl w wątku >>

joan

#6548082 Napisano: 16.11.2018 16:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

To ten sam co na stronie, a masz go zapisanego? A jeśli tak to masz może datę kiedy go zapisałaś?

Nie zapisałam, bo nie wzięłam udziału. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6548075 Napisano: 16.11.2018 16:25:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Może niech się wypowie ktoś bardziej w temacie ale jak chciałam zapisać ten regulamin to w jego właściwościach jest zapisane, że został utworzony i zmieniony 16.10.2018 z podaną godziną i imieniem i nazwiskiem osoby, która jest autorem tego pliku. Skoro konek trwał (chyba) od 11.10 to jak miał być regulamin utworzony 16? Może to moje teorie spiskowe ale śmierdzi mi tu coś emotka

A ten?
https://www.mixa....Pharm_11-10-2018.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6547946 Napisano: 16.11.2018 11:32:59 w SZUKAM....
nique napisał(a):

joan napisał(a):

Ile to jest - w przeliczeniu na złotówki - 100 pkt. Payback? Jeśli planuję zakupy w Kaufie i będę chciała je częściowo opłacić Paybackiem, jaka musi być minimalna kwota zakupu na paragonie, żebym mogła wykorzystać 100 pkt.? emotka

100 pkt to 1 zł

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6547941 Napisano: 16.11.2018 11:21:30 w SZUKAM....
Ile to jest - w przeliczeniu na złotówki - 100 pkt. Payback? Jeśli planuję zakupy w Kaufie i będę chciała je częściowo opłacić Paybackiem, jaka musi być minimalna kwota zakupu na paragonie, żebym mogła wykorzystać 100 pkt.? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6547305 Napisano: 14.11.2018 18:15:31 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

http://bedzin.nas...Q9sBPLzED7sP_aLOw944
jutro - Lidl, Będzin! emotka

Nie ma się z czego cieszyć, bo: "Osoby, które odwiedzą sklep Lidl w dzień otwarcia, będą mogły poczęstować się pyszną kawą oraz wziąć udział we wspólnym grillowaniu." W praktyce oznacza to... syf / kiła / mogiła na przestrzeni kilometra, chodniki upier* tackami po kiełbasach i walające się na trawnikach kubki oraz strzępki balonów. Przynajmniej w moim mieście tak właśnie było emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6547225 Napisano: 14.11.2018 14:53:51 w Smolar
kalinea napisał(a):

Gdzie znaleźliście lody Ben&Jerry's?

Widziałam je w Carrefourze oraz na Shellu (przy drzwiach, w jakiejś specjalnej lodówce). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6547111 Napisano: 14.11.2018 10:22:37 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Sprzedałam coś na Allegro w poniedziałek, osoba przesłała formularz dostawy z dopiskiem "proszę o szybką wysyłkę". Odpisałam więc, że przesyłkę nadam we wtorek rano. Tak też zrobiłam- najpierw długo pakowałam, następnie odstałam swoje na poczcie, a dziś dostaję maila, że kupująca się rozmyśliła i (mimo, że jeszcze paczki nie dostała) chce ją zwrócić ;/

Skoro otrzymała przedmiot zgodny z ogłoszeniem, teraz może go co najwyżej odsprzedać komuś innemu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6546949 Napisano: 13.11.2018 19:57:37 w Pomocy!!!!
jorunn2010 napisał(a):

(...) słuchawek z Cheetos. Niestety, zepsuły się (...)

Jestem ciekawa, ile z tych pokonkursowych słuchawek Cheetos przetrwa chociaż dwa lata... w końcu tyle zwyczajowo wynosi gwarancja na elektronikę emotka Jakie chrupki, takie słuchawki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6546805 Napisano: 13.11.2018 14:33:15 w Kupię...
kermit napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

kupię 2 karty cinema city unlimited do 500zł za dwie, aktywacja już lub później

Serio takie ceny są na forum? Z ubiegłorocznego konkursu na allegro za 430-450 zł szły od ręki ( za jedną of course)

Na forum na pewno nie -> chociaż nie uczestniczyłam w żadnej transakcji, to pamiętam dosyć wyraźnie, że ubiegłoroczne ceny tutaj to 350 zł - 380 zł za jedną kartę Unlimited. Cen z Allegro nie znam, bo tam nie kupuję / nie sprzedaję.

Oczywiście każdy może zaproponować taką cenę kupna lub sprzedaży, jaka mu się podoba. Potem wystarczy już, żeby ta cena spodobała się innej osobie. Ale jeśli o mnie chodzi - sorki za szczerość - ceny forumowe są w 90% urwane z kosmosu. Albo z choinki, bo już "coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6546794 Napisano: 13.11.2018 14:00:22 w WC - rozmowy o wszystkim
tgsac napisał(a):

Witam, miał ktoś może problem z dokumentami od Jogobelli (dokładnie truskawkowa pufa) ? Otóż paczka dotarła bez dokumentów zwrotnych dla kuriera i teraz ciągle do mnie wydzwania i chce ode mnie wyciągnąć numer dowodu, czy jest to 100% legit, mogą żądać numeru dowodu czy totalnie bez sensu ?

Teoretycznie mogą żądać nawet Twojego obwodu w pasie wyrażonego w calach. Ale uczciwie jest wymagać tylko tych danych, które są NIEZBĘDNE. Dane, które organizatorowi nie są do niczego potrzebne... no cóż... jak kiedyś poradził mi kurier "A wpisz tam Pani byle jaki numer!" Daj sobie minutę na refleksję emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6546734 Napisano: 13.11.2018 12:24:13 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Wygrałam w Laysach upragnioną nagrodę, ale myślałam że wyniki za cały etap są po jego zakończeniu. dzisiaj dostrzegłam maila z wygraną z 31.10 i przepadło bo nie odesłałam oświadczenia emotka

Skontaktuj się z nimi, oni mają ludzką twarz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6546139 Napisano: 11.11.2018 11:35:20 w Auchan
mirai napisał(a):

Większość pisze, że ma po kilkanaście lub więcej zgłoszeń (paragonów). Ja mam tylko 1 - wczoraj robiąc zakupy i czekając z 10 minut do kasy. Przy takiej konkurencji, zastanawiam się, czy moje szanse na cokolwiek nie są zblizone do trafienia szóstki w lotto... emotka

Wychodzę z założenia, że w loterii wystarczy jeden paragon, żeby coś wygrać... a na Auchana posiadam AŻ trzy dowody zakupu, więc szał i obfitość emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6545503 Napisano: 09.11.2018 09:07:46 w Smolar
mia napisał(a):

(...) Smolar dał ciała, świadomie bądź nie. emotka

Cytuję, żeby nie zaginęło w czeluściach internetu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6545301 Napisano: 08.11.2018 13:15:22 w Smolar
ciotkaklotka napisał(a):

to kiedy wiadomo czy sie wygrało?

Nie wiadomo emotka Ciekawe, czy Smolar zamierza cokolwiek z tym zrobić, czy po prostu zamiecie sprawę pod dywan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6545295 Napisano: 08.11.2018 12:56:40 w Smolar
ciotkaklotka napisał(a):

Czy w kubku pełnym nagród jeżeli trafi się 50 zł to wiadomo od razu.? W sumie tak stoi w regulaminie. Ale po zgłoszeniu pokazało się info o przyjęciu. A powinno być : ZNOWU NIE WYGRAŁEŚ! PRÓBUJ DALEJ!
jAK JEST NAPRAWDĘ?

Już o tym pisałam 2x na forum - nie pojawia się żadne info o nagrodzie natychmiastowej lub jej braku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6545192 Napisano: 08.11.2018 08:18:50 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Wkurza mnie facebook. Myślałam, że konkursowo tam już prawie nic ciekawego się nie dzieje, a tu okazało się dziś, że ja, wchodząc na strony firm, wielu postów w ogóle nie widzę  emotka I to nie kwestia jakiś ustawień u mnie  emotka

To chyba kwestia ciasteczek itp., w każdym razie -> jakiejś tajemniczej personalizacji. Mnie kilka tygodni temu coś "pykło" na FB i w kółko widzę posty o konkursach, nawet nie wyrabiam z czytaniem tego, a co dopiero dodawaniem do bazy. Może dziś mi się uda, zobaczymy... Aktualnie mam na smartfonie 45 zrzutów ekranu z konkami na FB (i to absolutnie nie konki typu lajkuj / udostępnij / zaproś). Dawniej tak nie miałam, posty o konkach zaczęły mnie "atakować" mniej więcej w połowie października. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6544763 Napisano: 06.11.2018 19:26:02 w WC - rozmowy o wszystkim
taalvikki napisał(a):

(...) przecież dezodorant czy szampon i tak się (chyba emotka  ) zużywa. 

A właśnie widzisz... ja nie używam emotka Przynajmniej nie w standardowej postaci. I z tego powodu odpadło u mnie wiele konkursów promo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6543739 Napisano: 02.11.2018 15:35:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yugen napisał(a):

Udało się już komuś zapłacić w Biedronce kartą z konkursu past Colgate?

Tak. Kartę podajesz kasjerce, kasjerka przeciąga kartę przez czytnik, dostajesz paragon i potwierdzenie transakcji / saldo karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6543673 Napisano: 02.11.2018 10:57:47 w WC - rozmowy o wszystkim
iszhara napisał(a):

(...) Koszt według regulaminu wynosi 98 zł więc może będzie fajny.  emotka (...)

Problem w tym, że regulamin nie podaje kosztu, tylko wartość, a ta często nijak ma się do rzeczywistości. Ostatnie konkursy Syoss to żenła & tandeta, ale najwidoczniej takie skojarzenie z marką im odpowiada. Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0