Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6566070 Napisano: 23.01.2019 14:04:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

My sie zastanawiamy dlaczego konkursów kreatywnych nie ma aż tyle co kiedyś... tu jest odpowiedź: 
https://nowymarke...w-2019-roku?h=84fff8

Ciekawe, co to za "Albedo" wypowiada się w kwestii konsumentów. Bo siedzę tutaj już od lat i wg mnie żadna akcja bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu nie może być traktowana, jako 'dla konsumentów' emotka Albedo i konsumenci, też coś...
"Wyniki badań akcji przeprowadzonych przez Albedo w 2018 roku są jednoznaczne: każde kreatywne zaangażowanie konsumenta "

Dla mnie artykuł z d*, no może z pominięciem zapisywania zakupów w aplikacjach czy na kartach lojalnościowych, co pojawiło się min. w konku Payback / Kaufland.

Zupełnie pominięto kwestię nagród finansowych, jakbyśmy wszyscy chcieli utonąć w świecie chińskiego badziewia z instant win, za to auta już nikogo nie kręcą... emotka Wyświetl w wątku >>
2 notta, mia 0

joan

#6566064 Napisano: 23.01.2019 13:42:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Składam zamówienie na bony paliwowe BP.
I czekom emotka Wyświetl w wątku >>
2 androm, mia 0

joan

#6565950 Napisano: 23.01.2019 10:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

A pamiętacie bluzy z Prince polo? Fajne były na działkę jak znalazł 

My je nadal nosimy, ale kiedy mamy ochotę, bo działki brak  emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6565882 Napisano: 22.01.2019 22:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Tylko jak już poczytam, to nie da mi to żadnych konkretnych wartości porównawczych. 
I co sie stanie z tym ECOkoszulką jak wypiorę w chemicznym proszku i dopachnie chemicznym płynem do płukania??? I wyjdę w polski smog emotka  

To jak kupić jogurcik z melisą na uspokojenie  emotka  slogany sa, badań nie ma.

Po prostu wychodzę z założenia, że jeśli można nie być ujem, to warto skorzystać właśnie z tej opcji emotka

Jeśli chodzi o to, w czym pierzesz - masz wybór, opcji jest wiele, chociażby w sferze Zero Waste.

Jeśli chodzi o to, w czym płuczesz - ja w niczym, bo jakiś czas temu mi się skończył płyn do płukania, a nie było konkursu i zaczęłam prać bez. W dodatku na dobre mi to wyszło, albowiem mogę prać ubrania sportowe i każde inne razem, zamiast ciułać odrębne zapełnienia bębna pralki. Polecam.

Np. przy GOTS masz co roku audyt:
http://gots.pl/certyfikat-gots/

U mnie w firmie był kiedyś audyt z (powiedzmy) XYZ. I włazili w każdą dziurę, co wyglądało dosyć komicznie, bo idzie sobie poważna delegacja z neseserkami i nagle k* zaczynają zaglądać za jakieś palety i drzwi, nie wiadomo, o co w ogóle chodzi. Nasi prawnicy próbowali zachować powagę, no ale sobie wyobraź, jak elegancka laska wkłada głowę pod szafę i taślampą tam świeci, cyrk na kółkach! A oni tak sprawdzali każdego potencjalnego kontrahenta, na całym świecie wg jednej miarki i szukali, czy u nas czasem nie pracują malutkie dzieci. Niby dziwne, może komiczne, ale łezka w oku się kręci tak jakoś... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565874 Napisano: 22.01.2019 22:18:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Co znaczy "okey"? I jakie sa rzeczywiste WARTOŚCI w aspekcje chemicznych, toksycznym?
Mniej to nie wartość. A jedynie haczyk dla naiwnych, ktorzy sa w stanie przepłacić za hasła marketingowe i mają poczucie spełnienia - że na ich koszulce nie ma krwi z paluszków małych dzieci z Chin. 

Nie chce mi się encyklopedii pisać, polecam zobaczyć dokument "Toksyczne ubrania" & poczytać trochę w tym temacie.

Teraz takie nagrody rozdają, że człowiek się wstydzi je do swojego domu wpuścić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565868 Napisano: 22.01.2019 21:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii

I oto chodzi: mniej chemii na każdym etapie istnienia koszulki.
Dla mnie te międzynarodowe certyfikaty to nie jest żaden bajer, tylko podstawa uznania towaru za okej. Wyświetl w wątku >>
1 anka3 0

joan

#6565864 Napisano: 22.01.2019 21:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6565752 Napisano: 22.01.2019 15:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Silan Supreme - można wysłać kilka zgłoszeń, pisze że trzeba zachować paragon, ale nie ma nigdzie wprowadzanego numeru, to czy mogę na jeden paragon wysłać kilka zgłoszeń ? Dodatkowo w regulaminie pisze że o zakwalifikowaniu dowiem się smsem lub mailem - ale nigdzie nie jest podawany mail...

Z tymi pytaniami powinnaś zwrócić się jak najszybciej do organizatora, bo najwyraźniej wszystkiego nie przewidział. Moim zdaniem tzw. feedback jest bardzo ważny w każdym biznesie, a w konkursach rzadko pojawia się dialog. Pracownik jednej z agencji oficjalnie posiada tutaj na forum konto i odpowiada na pytania, a nawet sam z siebie informuje, kiedy będą obdzwaniani laureaci albo kiedy zostaną nadane paczki z nagrodami -> niestety, to nie organizator konkursu, o którym piszesz Ty. Zatem najlepiej po wiedzę sięgnąć do źródła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6564513 Napisano: 17.01.2019 13:57:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czemu zdjecie dowody z widocznym imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia jest niebezpieczne?

Powinno się całkowicie odejść od praktyki żądania kopii dowodu osobistego. I co z tego, że 50% laureatów prześle ją z zamazaną częścią danych? Jest sporo ludzi, którzy nawet na to nie wpadną albo nie będą wiedzieli, jak się posłużyć programem graficznym. W efekcie zapewne przy okazji każdego żądania kopii d.o. organizator nagle (nawet wbrew swej woli) dostaje do dyspozycji obraz dokumentu z wszystkimi danymi. A to już idealne źródło do nadużyć, brania chwilówek przez internet itp.

PESEL zastąpił NIP i (wg mnie) nie trzeba się go bać. Byle pracownik kablówki czy dostawcy prądu jednym kliknięciem może znaleźć Twój PESEL emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6564502 Napisano: 17.01.2019 13:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Jasne ale po pierwsze nagrodą jest wejściówka na łyżwy a nie butelka wódki a po drugie wole podesłać zdjecie dowodu jak do Avanti zamiast pesel emotka

Odradzam zdecydowanie takie podejście. Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, nkba 0

joan

#6564491 Napisano: 17.01.2019 12:54:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

(...) Swoją drogą co to za problem pójść do banku i utworzyć osobne konto choćby np. w celach wygranych przelewów konkursowych/ankietowych,żeby oni w tych agencjach/panelach się nie czepiali potem emotka Rozumiem, że ktoś tak bardzo kocha partnera/ partnerkę,że nie mają przed sobą tajemnic,że niby zaufanie i te sprawy,ale jednak nie popieram dzielenia konta bankowego z kimkolwiek. (...)

Jeśli ktoś nie ma stałych dochodów i konkretnego obrotu na koncie & transakcji kartą np. na 500 zł/m-c, banki pobierają opłaty za prowadzenie konta + posiadanie karty. I masz np. rocznie: 12 x 8 zł + 15 zł, czyli 111 zł opłat. Zatem w przypadku gdy ktoś niewiele zarabia na ankietach, odrębne konto mu się zwyczajnie nie opłaca. Wyświetl w wątku >>

joan

#6564474 Napisano: 17.01.2019 12:21:27 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

(...) a mnie wkurza w pracy że ludzie zajmują się tym czym nie muszą a narzekają na obciążenia stanowisk przez co nie wyrabiają się z zadaniami ich dotyczącymi...

Też mnie to zawsze wkurzało emotka Do godziny 15. Allegro, Facebook i wszelkie pitu pitu oraz załatwianie spraw prywatnych, a potem robienie z siebie męczennika, co ma tyyyle pracy i znów musi trzepać nadgodziny emotka Wyświetl w wątku >>
1 aneta411 0

joan

#6563985 Napisano: 15.01.2019 19:53:28 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Zaraz na forum będzie wojenka polityczna, bo wojny dzieją się na fb...  emotka

Mam już tego po kokardkę emotka Kiedyś w regulaminie forum był chyba zapis zakazujący poruszania tematyki politycznej, aktualnie go nie widzę, niestety emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6563591 Napisano: 14.01.2019 17:20:00 w Gratulacje! Dla wygranych!
trebor1 napisał(a):

(...) A najgorzej to (jak już kiedyś pisałem) wygrać na początku roku samochód, wtedy można  stracić się motywacje do końca roku, dlatego nikomu tego nie życzę emotka  

freyja88 napisał(a):

(...) WYGRAŁAM Volkswagen Up emotka emotka emotka emotka

Mimo wszystko... zazdroszczę Ci droga laureatko tej potencjalnej utraty motywacji do grania, brawo! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6563206 Napisano: 12.01.2019 22:21:04 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

Wkurza mnie , że gdy się człowiek pochwali w mdw to zaraz ma tysiąc wiadomości na skrzynce. Kochani odpisywałam Wam, ale nie ma złotego środka na wygrywanie. No może jeden jest aby wygrać trzeba grać ! Teraz nie dziwie się innym forumowiczom że nie wpisują się jak coś wygrają, bo po prostu człowieka trafia ....  Ja jestem dobra odpisywałam ale koniec, miarka się przebrała w chwili gdy dostaje wiadomości od kogoś kto jest jeden dzień na forum albo przed sekundą założył konto  emotka

Dlatego ja nawet takich pytań nie zadaję, bo to prowadzi jedynie do tego, że się laureatowi odechciewa pisać o nagrodzie. A jednak lubię poczytać o cudzej radości i chciałabym, żeby na forum jej było dużo emotka

Moja rada dla poszukiwaczy receptur na zwycięstwo: pytaj nie laureata, co się właśnie wpisał w MDW, a ostatnich 10 - 20 osób, którym na naszym forum w czymkolwiek pomogłeś. Statystycznie któraś z nich powinna udzielić Ci jakiejś przydatnej porady. Nie masz kogo spytać? Ano właśnie, rukwa mać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6562869 Napisano: 11.01.2019 13:39:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Następny konkurs będzie dla 80+, a do wygrania stabilne balkoniki za 19 zł  emotka

Ześ mię normalnie pierdyknęła tym tekstem, jak zderzacz hadronów emotka

kinzao napisał(a):

Śmieszki śmieszki a potem połowa tutaj obecnych będzie zacieszać ze skarpetek bo lepsze to niż nic... emotka
A niech spadają na drzewa z takimi nagrodami emotka

Mnie się wydaje, że - jeśli chodzi o konkursowiczów - o takie nagrody grają przeważnie ci, którzy się muszą rodzinie zrewanżować np. za odbieranie paczek czy inną "pomoc". Więc ciułają wszelką możliwą tandetę, żeby mieć prezenty... to w pewnym sensie świadczy o sposobie podejścia do przedmiotów w naszym społeczeństwie, gdzie nadal obowiązuje zasada "Ciesz się, że dostałeś, za komuny w sklepach nic nie było, wypada podziękować!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6562866 Napisano: 11.01.2019 13:31:51 w Biedronka
Jeśli ktoś z Was (albo Wasze dziecko) nie posiada jeszcze plannera / bullet journala na rok bieżący, oblukajcie ofertę w Biedrze:
http://www.biedro...10326,name,organizer

Zgodnie z opisem na stronie, oferują 2 rodzaje BJ (jest parę wzorów okładek):
1) Organizer w układzie tygodniowym, na każdy tydzień przeznaczono 2 kartki = 4 strony. Cały BJ składa się z tych samych, powtarzalnych 4 stron, żadnych bajerów, kolory druku: złoto, czerń, szary.
2) Kołozeszyt wydaje mi się bardziej młodzieżowy, podzielony jest na kilka części, posiada plastikowe szablony do BJ-grafiki oraz trochę naklejek.

PS: W tym tygodniu w Empiku spędziłam ponad pół godziny i nie zaproponowali mi żadnego ciekawego kalendarza, jedynie małe notesy w kropki za minimum 69 zł emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6562595 Napisano: 10.01.2019 16:45:51 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

W takiej sytuacji polecam wciskać non stop przycisk "Zamknij!" na kluczyku i kierować się wg sygnałów dźwiękowych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6562213 Napisano: 09.01.2019 16:43:53 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

Właśnie ja płaciłam kartą i na potwierdzeniu zapłaty kartą jest TEST -ten sam napis ,co na paragonie..

Dzięki temu Twój paragon nie został urwany / rozerwany, ale i tak brak adresu, a to jest dosyć istotne w przypadku tego konkursu. Aczkolwiek wyrażam jedynie swoją prywatną opinię emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

joan

#6562210 Napisano: 09.01.2019 16:36:03 w Pomocy!!!!
Monika11 napisał(a):

Wyciągnęłam wczorajsze paragony Milki z Biedronki
i na górze pisze test , nip, nie ma adresu sklepu  i  paragon fiskalny
Miał ktoś podobnie ? Słać .. czy odpuścić ?

Adres należy podać w zgłoszeniu - skoro na paragonie go nie ma, nie możesz wziąć udziału w konku. Normalnie pewnie mogłabyś coś w tej sprawie zdziałać, ale to ekspresowy konkurs i podejrzewam, że nikomu nie będzie się chciało babrać w Twojej sprawie.

Info dla innych -> o ile możecie, płaćcie w sklepach kartą za zakupy konkursowe. Potwierdzenie pomaga uwiarygodnić paragon + jeśli kasjerka coś przerwie, to właśnie potwierdzenie z karty, bo paragon wychodzi pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0