Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie.
I konkursy Magazynu Tesco też mają ferie.
Wk* mnie takie coś
Może powinnyśmy do nich przedzwonić z pytaniem, czy możemy TERAZ wysłać zgłoszenia, skoro żadne terminy z regulaminu nie obowiązują? Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całkowicie się zgadzam. Niestety, tylko RAZ trafiłam na konkurs, gdzie nagrodą była karta Multisport. I nie wygrałam go... Mam nadzieję, że tego typu nagrody zaczną się pojawiać, w ramach wspierania filozofii "Kolekcjonuj wspomnienia, nie rzeczy." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie mogę się zgodzić
Moim jedynym postanowieniem na ubiegły rok było: korzystając z karty Unlimited ani razu nie zakupić czegokolwiek w barze kina. I udało się! Chociaż to akurat z pobudek eko, a nie dietetycznych.
A do kina często chodziłam pieszo z kijkami albo jeździłam na rowerze miejskim - uznaję więc, że bilans kalorii był ok
Brakuje mi tej karty Unlimited Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po przemyśleniu sprawy czuję niesmak, że wnuczek babci po knajpach każe łazić, szczególnie w taką pogodę Do czego to doszło Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt, ale mnie nikt nie zabroni się wkurzać A raczej: wkurzyć, bo już mi przeszło. Nie chciałabym w najbliższym czasie pracować u Columbita Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Captain Jack mnie nie zainteresował, loteria TicTac jeszcze mniej, Kinder Bueno pojechało po bandzie z narzuceniem realizacji nagród głównych... w kwestii konków... pełno ich, a jakoby żadnego nie było.
Jeśli chodzi o konki na zdjęcia, to ostatnio pyknęłam fotki i paczę, paczę, co tu jest nie tak & psuje misternie utkaną koncepcję?! I nagle eureka: moja twarz Pozamiatane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ny.html#.XGMU7lxKhPY Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a) Kider Bueno (pierwszy etap loterii)?
b) magazyn Tesco? Np. konkurs https://www.e-kon...en.html#.XGGtglxKhPZ
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O którą loterię chodzi? Bo w regulaminie loterii z bazy jest jednoznacznie napisane: "3.6. Każdy z Uczestników ma obowiązek – do czasu zakończenia Loterii – przechowywać zarejestrowane w Zgłoszeniach dowody zakupu w oryginale. W przypadku wygranej, Organizator może prosić o ich przekazanie w celach weryfikacji. Nieprzekazanie Organizatorowi na jego prośbę oryginalnych dowodów zakupu powoduje pozbawienie Uczestnika prawa do nagrody." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kup jeszcze pół litra, paczkę cygaretów i walentynkowe opakowanie prezerwatyw
Carrefour i Biedronka (na kartonowych półkach w kolorze czerwonym dot. Azji) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej podejść do każdego przypadku indywidualnie.
Często jest tak, że P.O. (potencjalna ofiara) nie potrafi albo uparcie nie chce nauczyć się! obsługi telefonu komórkowego. A ciężko zostawić kogoś takiego na pastwę losu, pozbawiając go jakiejkolwiek interakcji ze światem; rodzina zwykle chce mieć być z P.O. w kontakcie np. ze względu na jej zdrowie. Zresztą najczęściej to sama P.O. nie zgadza się na zamianę telefonu stacjonarnego na komórkowy. Plus rozwiązanie umowy telekomunikacyjnej przed terminem jest zwykle obarczone karą pieniężną...
Jeśli P.O. mieszka w domu wielorodzinnym, jest jeszcze gorzej, bo często posiadanie linii stacjonarnej warunkuje np. świadczenie usług internetowych przez operatora (ja tak mam). Nie ma stacjonarnego = nie ma internetu. Wątpię, żeby cała rodzina zrezygnowała z internetu czy tv w pakiecie, skoro się do takich wygód społeczeństwo przyzwyczaiło.
Niestety, przypadki oszustw nie mają nic wspólnego z wiekiem ofiary, a jedynie ze stanem jej psychiki oraz świadomości otaczającego ją świata. Mój facet dużo biega i ma znajomych w różnym wieku, emeryci również potrafią być na maksa kumaci. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni chyba mają profil na FB - najlepiej do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stworzyłabym portret ze śmieci albo jakichś resztek czy "przydasi". Można najpierw odrysować albo wydrukować zdjęcie (kontury), a następnie wypełnić. Gdybym portret ten miała oddać poprzez prezentację, owe "śmieci"wybrałabym w nawiązaniu do życiorysu Skalskiego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wchodzę na prehistoryczny dizajn przeglądarki - ten zielony, zarówno na lapku, jak i w telefonie. Apki nie używam.
Nie lubię zmian Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno, dawno temu... zauważyłam, że nasza kotka czyta w myślach. Jeśli za chwilę chcemy opuścić dom - siądzie na spodniach, jeśli akurat chcę wyjść spod kołdry - wlezie na mnie i zwija się do snu, jeśli szukam listy zakupowej - ona na niej drzemie itp. Co istotne, wszystkie przedmioty mogą przez nieskończoność wręcz znajdować się w danym miejscu i nie wzbudzają kociego zainteresowania. Dopiero wtedy, gdy o nich pomyślimy, nagle stają się "magicznie" atrakcyjne dla kici
Dobra strona tego kociokwiku jest taka, że jesteśmy świadomi opisanego stanu rzeczy, więc mam z głowy długie poszukiwania czegokolwiek -> od razu idę sprawdzić, co ten rudy doopek robi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo zdrowia! I myśli wolnych od trosk!
Nie wierz we wszystko, co mówi wróżka -> losowanie za pierwszy etap Kinder Bueno dopiero 11.02.2019 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Może najlepszą kombinacją jest śmiech do łez
Często oficjalnie nie pomaga się bliźniemu na forum ze względu na ludzi, którzy nic od siebie nie dają, ale do brania to pierwsi. Dlatego najczęściej ktoś się zgłasza z pytaniem, a pomocną odpowiedź otrzymuje na PW. Ewentualnie wystarczy dokładnie forum czytać ze zrozumieniem, tutaj naprawdę każde info można znaleźć.
"Masowe wygrywanie"... też coś. Każdy by chyba wolał dostać raz w miesiącu przelew na 10.000 zł, zamiast ciułać dooperelowate nagrody na rachunki za rehabilitację niepełnosprawnego dziecka czy spłatę raty kredytu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7 zł Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coca-Colę znalazłam w lodówce przy witrynie, a Kinley'a na drewnianej półce na środku sklepu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane