Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6572980 Napisano: 19.02.2019 12:57:38 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

Coś wiadomo z Fairy c4? 

Nie.
I konkursy Magazynu Tesco też mają ferie.
Wk* mnie takie coś emotka
Może powinnyśmy do nich przedzwonić z pytaniem, czy możemy TERAZ wysłać zgłoszenia, skoro żadne terminy z regulaminu nie obowiązują? Wyświetl w wątku >>

joan

#6571083 Napisano: 13.02.2019 22:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Mi chodzi o te obecne nagrody z Kinder - bilety do kina a nie Unlimited. Jakby Unlimited dawali to by więcej niż jeden kod na tydzień poszedł, a tak 8 sztuk na 8 tygodni.
Ten cukier od Belvita, Oreo, Wedel, Wawel, Nimm 2, Raffaello i Kinder to raczej na zdrowie nie wyjdzie a jedynie w "ciało". Dlatego wejscia na basen lub siłownie, lepsze od biletu do kina.

Całkowicie się zgadzam. Niestety, tylko RAZ trafiłam na konkurs, gdzie nagrodą była karta Multisport. I nie wygrałam go... Mam nadzieję, że tego typu nagrody zaczną się pojawiać, w ramach wspierania filozofii "Kolekcjonuj wspomnienia, nie rzeczy." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6571078 Napisano: 13.02.2019 22:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Zamiast biletów do kina, gdzie siedzisz przez 2 godziny, powinni dawać karnety 2-5 wejsc na siłownie albo basen. Nirch ludzie ten cukier z tłuszczem spalą a nie przegryzają słonym popcornem.

Oj nie mogę się zgodzić emotka

Moim jedynym postanowieniem na ubiegły rok było: korzystając z karty Unlimited ani razu nie zakupić czegokolwiek w barze kina. I udało się! emotka Chociaż to akurat z pobudek eko, a nie dietetycznych.

A do kina często chodziłam pieszo z kijkami albo jeździłam na rowerze miejskim - uznaję więc, że bilans kalorii był ok emotka

Brakuje mi tej karty Unlimited emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6571012 Napisano: 13.02.2019 16:47:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

Chciałabym pozdrowić Pana "wnuczka", który wysłał dziś swoją babcię do naszego rodzinnego Pubu z prośbą o kapsle z Heinekena. emotka
Mimo iż przysporzyłeś sobie sporej konkurencji wśród naszych (zainteresowanych tematem) pracowników, serdecznie zapraszam Cię w weekend, a osobiście postaram się by coś Ci odłożyć emotka  

Po przemyśleniu sprawy czuję niesmak, że wnuczek babci po knajpach każe łazić, szczególnie w taką pogodę emotka Do czego to doszło emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, glena, anka3 0

joan

#6570817 Napisano: 12.02.2019 22:01:05 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Wydalibyście ponad 300.000 zł na szklanki? Bo ja nie. Ale Reckitt Benckiser wyda. Bo kto bogatemu zabroni. A potem Columbit będzie się babrał w obrabianiu 30.000 sztuk: zgłoszeń & paragonów & dokumentów & przesyłek. 

Powiem krótko: A KTO MANIAKOWI (konkursów) ZABRONI?! emotka Ufam... ba! jestem pewny! że na pewno znajdzie się taki (tacy) co zagra (zagrają) i jeszcze będą się cieszyć z "wygranej" emotka

Nikt, ale mnie nikt nie zabroni się wkurzać emotka A raczej: wkurzyć, bo już mi przeszło. Nie chciałabym w najbliższym czasie pracować u Columbita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6570811 Napisano: 12.02.2019 21:22:54 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Joan: W Krakowie stanęłam na rondzie. Przystanki oklejone reklamami konkursu Captain Jack, a na wielkich billboardach z jednej strony reklama loterii TicTac, z drugiej - Kinder Bueno  emotka
W kinie reklama goni reklamę emotka
A konkursy teraz to albo na zdjęcia, więc nawet nie czytam dalej, albo słabizna/loterie, więc też nie wnikam już w zasady  emotka  

Captain Jack mnie nie zainteresował, loteria TicTac jeszcze mniej, Kinder Bueno pojechało po bandzie z narzuceniem realizacji nagród głównych... w kwestii konków... pełno ich, a jakoby żadnego nie było.

Jeśli chodzi o konki na zdjęcia, to ostatnio pyknęłam fotki i paczę, paczę, co tu jest nie tak & psuje misternie utkaną koncepcję?! I nagle eureka: moja twarz emotka Pozamiatane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6570790 Napisano: 12.02.2019 19:55:40 w Wkurza mnie...
Wydalibyście ponad 300.000 zł na szklanki? Bo ja nie. Ale Reckitt Benckiser wyda. Bo kto bogatemu zabroni. A potem Columbit będzie się babrał w obrabianiu 30.000 sztuk: zgłoszeń & paragonów & dokumentów & przesyłek. Powiem krótko emotka o żesz w mordę ja pierd* + jak nie urok, to...emotka
https://www.e-kon...ny.html#.XGMU7lxKhPY Wyświetl w wątku >>

joan

#6570525 Napisano: 11.02.2019 18:16:01 w Czy informują/ informowali?
...
a) Kider Bueno (pierwszy etap loterii)?
b) magazyn Tesco? Np. konkurs https://www.e-kon...en.html#.XGGtglxKhPZ

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6569711 Napisano: 07.02.2019 16:38:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila z prośbą o odesłanie oryginału paragonu w loterii lech?  W regulaminie jest napisane, że mogą tylko prosic o skan.

O którą loterię chodzi? Bo w regulaminie loterii z bazy jest jednoznacznie napisane: "3.6. Każdy z Uczestników ma obowiązek – do czasu zakończenia Loterii – przechowywać zarejestrowane w Zgłoszeniach dowody zakupu w oryginale. W przypadku wygranej, Organizator może prosić o ich przekazanie w celach weryfikacji. Nieprzekazanie Organizatorowi na jego prośbę oryginalnych dowodów zakupu powoduje pozbawienie Uczestnika prawa do nagrody." Wyświetl w wątku >>

joan

#6569416 Napisano: 06.02.2019 16:12:35 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
koszalek napisał(a):

Tak patrzę na sklepy gdzie są Cheetos na konkurs i żadnego z tych sklepów u mnie nie ma, a miasto jest dość duże emotka oprócz Żabki, a zawsze czuję się głupio żeby iść do sklepu tylko po chrupki (bo inne produkty z Żabki mnie nie interesują), czuję się wtedy jakbym miała znów 6 lat, brakuje jeszcze tylko lizaka do tego emotka . Zresztą już raz byłam tylko po chrupki i wielkie zdziwienie sprzedawcy "to wszystko?" emotka

To kup jeszcze pół litra, paczkę cygaretów i walentynkowe opakowanie prezerwatyw emotka

bezaczek7 napisał(a):

(...) A kikkoman w jakich sklepach u was dostepny?

Carrefour i Biedronka (na kartonowych półkach w kolorze czerwonym dot. Azji) emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

joan

#6569344 Napisano: 06.02.2019 12:02:30 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

Może trzeba zlikwidować telefony stacjonarne emerytom?

By chronić oszczędności, pojechała taksówką z Krakowa do Łodzi. Tam wrzuciła 18 tys. zł... do kosza

https://www.rmf24...-do-lodz,nId,2820516

Najlepiej podejść do każdego przypadku indywidualnie.

Często jest tak, że P.O. (potencjalna ofiara) nie potrafi albo uparcie nie chce nauczyć się! obsługi telefonu komórkowego. A ciężko zostawić kogoś takiego na pastwę losu, pozbawiając go jakiejkolwiek interakcji ze światem; rodzina zwykle chce mieć być z P.O. w kontakcie np. ze względu na jej zdrowie. Zresztą najczęściej to sama P.O. nie zgadza się na zamianę telefonu stacjonarnego na komórkowy. Plus rozwiązanie umowy telekomunikacyjnej przed terminem jest zwykle obarczone karą pieniężną...

Jeśli P.O. mieszka w domu wielorodzinnym, jest jeszcze gorzej, bo często posiadanie linii stacjonarnej warunkuje np. świadczenie usług internetowych przez operatora (ja tak mam). Nie ma stacjonarnego = nie ma internetu. Wątpię, żeby cała rodzina zrezygnowała z internetu czy tv w pakiecie, skoro się do takich wygód społeczeństwo przyzwyczaiło.

Niestety, przypadki oszustw nie mają nic wspólnego z wiekiem ofiary, a jedynie ze stanem jej psychiki oraz świadomości otaczającego ją świata. Mój facet dużo biega i ma znajomych w różnym wieku, emeryci również potrafią być na maksa kumaci. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6569148 Napisano: 05.02.2019 15:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Proszę o pomoc. Dostałam smsa, że wygrałam z kropką tv I każą iodeslac adres. Wysyłam smsa I dostaje odp. Przykro nam nie ma Cię na liście zwycięzców...o co chodzi...

Oni chyba mają profil na FB - najlepiej do nich napisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6569089 Napisano: 05.02.2019 12:52:01 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Potrzebuje zrobić portret Skalskiego dla dziecka do szkoły. Czy macie jakieś fajne pomysły w jaki sposób go zrobić?
Koleżanka siostrzenicy zrobiła coś w postaci WITRAŻA.
ktoś ma pomysł może jak zrobić coś innego ?

Stworzyłabym portret ze śmieci albo jakichś resztek czy "przydasi". Można najpierw odrysować albo wydrukować zdjęcie (kontury), a następnie wypełnić. Gdybym portret ten miała oddać poprzez prezentację, owe "śmieci"wybrałabym w nawiązaniu do życiorysu Skalskiego. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6569047 Napisano: 05.02.2019 11:33:28 w SZUKAM....
e-e napisał(a):

e-e napisał(a):

Działa wam aplikacja ekonkursy?  

serio, nikt nie korzysta z aplikacji? Nikt nic nie wie? emotka

Ja wchodzę na prehistoryczny dizajn przeglądarki - ten zielony, zarówno na lapku, jak i w telefonie. Apki nie używam.
Nie lubię zmian emotka Wyświetl w wątku >>
1 e-e 0

joan

#6569032 Napisano: 05.02.2019 10:41:50 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

Właśnie wkurzyłam się na mojego KOTA! Chciałam zagrać dziś w konkursy, więc otworzyłam magiczne pudełko z paragonami i zaczęłam szukać tych właściwych...Po godzinie poszukiwań, z bólem głowy (od stresu) poszłam do męża i ze łzami w oczach powiedziałam, ze wszystko przepadło, nie mam żadnego paragonu z tego roku. I gdy zrezygnowana usiadłam na kanapie, żeby użalać się nas sobą, mój zacny kot podniósł tyłek i odsłonił stos świeżych, nieużywanych paragonów emotka  Szkoda tylko, że czas ucieka i wena też poszła w las ;/

Dawno, dawno temu... zauważyłam, że nasza kotka czyta w myślach. Jeśli za chwilę chcemy opuścić dom - siądzie na spodniach, jeśli akurat chcę wyjść spod kołdry - wlezie na mnie i zwija się do snu, jeśli szukam listy zakupowej - ona na niej drzemie itp. Co istotne, wszystkie przedmioty mogą przez nieskończoność wręcz znajdować się w danym miejscu i nie wzbudzają kociego zainteresowania. Dopiero wtedy, gdy o nich pomyślimy, nagle stają się "magicznie" atrakcyjne dla kici emotka
Dobra strona tego kociokwiku jest taka, że jesteśmy świadomi opisanego stanu rzeczy, więc mam z głowy długie poszukiwania czegokolwiek -> od razu idę sprawdzić, co ten rudy doopek robi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6568914 Napisano: 04.02.2019 20:55:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jasminum napisał(a):

Nic od połowy grudnia, a jeszcze moja choroba się nasiliła  emotka

Dużo zdrowia! emotka I myśli wolnych od trosk! emotka

tereniagno napisał(a):

Luty słabo rozpoczęty,same pudła.
Kinder Bueno- pudło (...)

Nie wierz we wszystko, co mówi wróżka -> losowanie za pierwszy etap Kinder Bueno dopiero 11.02.2019 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6568911 Napisano: 04.02.2019 20:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

No może poza nielicznymi odosobnionymi przypadkami pomocy na forum, której jakoś niestety nie dostrzegam śledząc wpisy, tak jak pisałam większość nastawiona jest na masowe wygrywanie. A dlaczego ta nagonka teraz na mnie i te śmieszne wasze łapki w dół, bo prawda w oczy kole. Jeśli zobaczę rzeczywiście pomoc na forum bez zbędnych komentarzy i uszczypliwości to zmienię zdanie. To tyle w temacie. Dziękuję za uwagę. 

Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Może najlepszą kombinacją jest śmiech do łez emotka

Często oficjalnie nie pomaga się bliźniemu na forum ze względu na ludzi, którzy nic od siebie nie dają, ale do brania to pierwsi. Dlatego najczęściej ktoś się zgłasza z pytaniem, a pomocną odpowiedź otrzymuje na PW. Ewentualnie wystarczy dokładnie forum czytać ze zrozumieniem, tutaj naprawdę każde info można znaleźć.

"Masowe wygrywanie"... też coś. Każdy by chyba wolał dostać raz w miesiącu przelew na 10.000 zł, zamiast ciułać dooperelowate nagrody na rachunki za rehabilitację niepełnosprawnego dziecka czy spłatę raty kredytu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6568873 Napisano: 04.02.2019 19:33:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

joan napisał(a):

Coca-Colę znalazłam w lodówce przy witrynie, a Kinley'a na drewnianej półce na środku sklepu emotka

Ile wychodzi za paragon? 

7 zł emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6568820 Napisano: 04.02.2019 16:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

(...) Chyba mam pecha, bo na moim lotosie kinleya tez nie bylo. emotka  

Coca-Colę znalazłam w lodówce przy witrynie, a Kinley'a na drewnianej półce na środku sklepu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6568714 Napisano: 04.02.2019 12:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pacze i pacze na te chrupki i nasuwa się pytanie: czy jest na sali proktolog? emotka Wyświetl w wątku >>