Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6580641 Napisano: 14.03.2019 20:21:48 w SZUKAM....
nswe69 napisał(a):

dodatkowo można rozbijać na kilka zamówień jeden voucher, więc bardzo przyjemnie, aczkolwiek teraz ciężko gdzieś pójść, żeby 100 nie wydać...

Chociaż nie biorę udziału w tej loterii -> te vouchery to świetna nagroda, naprawdę. I zgadzam się, że rozrywka kosztuje, bilet na kabaret to wydatek rzędu od 80 zł. A ostatnio widziałam imprezę typu "babski comber", taką całkowicie lokalną i bez żadnego szału, ze wstępem po 139 zł / osoba... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6580640 Napisano: 14.03.2019 20:19:18 w WC - rozmowy o wszystkim
tadziuuu napisał(a):

tak jak koleżanka powyżej napisała emotka  to co stosowne. ale też trzeba brać pod uwagę swoje możliwości emotka  ja tam zawsze sięstaram wrzucić tyle by się zwróciło przynajmniej młodym zaproszenie nas plus zawsze jakiś własnoręcznie wykonany drobiazg żeby była pamiątka +wino albo kwiaty emotka   

Mnie akurat nie interesuje, ile kto zapłacił. Daję tyle, żebym się z tym dobrze czuła wobec siebie i wobec nowożeńców.
Prezentów rzeczowych niezamawianych nie daję, bom minimalistka i ostrożnie się obchodzę z rzeczami. Każdym przedmiotem, który ląduje u mnie w domu, muszę się zaopiekować. Znaleźć mu stałe miejsce pobytu, dbać o niego, doglądać, poświęcać czas. Dlatego mocno się zastanawiam, zanim komuś podaruję przedmiot.
Wino + kwiaty to najgorsze, co ktoś mógłby wręczyć mnie; warto się upewnić, że alkohol i rośliny, które zaraz zwiędną... to coś, co nowożeńców ucieszy. Przy braku pewności - zrezygnowałabym. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6580633 Napisano: 14.03.2019 19:54:51 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

doradźcie proszę!
idę w sobotę na ślub cywilny do bliskiej rodziny, impreza kameralna bez wesela, tylko bogatszy obiad w restauracji wynajętej na kilka godzin. Będzie jakieś 40 osób. Prezent to oczywiście będzie koperta, i tu do Was pytanie, ile do niej włożyć?
Nie jestem na czasie, od lat nie byłam na ślubie czy weselu.

Daj tyle, ile TY uważasz za stosowne. Powinna to być kwota, która nie wywoła u Ciebie żadnych negatywnych myśli, której wręczenie sprawi Ci czystą radość. O to własnie chodzi przy dawaniu prezentów z dowolnej okazji emotka Wyświetl w wątku >>
2 delvitto, nkba 0

joan

#6580394 Napisano: 14.03.2019 11:24:02 w SZUKAM....
mellowfruit napisał(a):

Szukam jakiegoś fajnego kodu promocyjnego na pizzę, mam dziś urodziny i chciałabym zamówić do pracy, pomoże ktoś? emotka

Spróbuj odkupić na forum kod do Pyszne.pl, Heineken wysyła te kody od razu, a sporo osób wygrało emotka Wszystkiego najlepszego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6580110 Napisano: 13.03.2019 13:40:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Może kopiuj wklej nie pykło dobrze? W Head and Schoulders jest 6 laureatów. 

A wiesz, że może chodzić właśnie o to? Aczkolwiek i tak radzę nagrywać rozmowy z nimi, bo różnie bywało emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6580082 Napisano: 13.03.2019 12:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niech mi to ktoś łopatologicznie wyłoży, bo nie potrafię się doliczyć -> "Fairy ekspertem w Twojej kuchni" Drogerie Laboo:

https://www.e-kon...oo.html#.XIjuYyhKhPY

a. Komisja konkursowa wyłoni 6 potencjalnych laureatów Konkursu oraz 6 laureatów rezerwowych.

5. Potencjalny laureat, który spełni wszystkie warunki niniejszego Regulaminu zostanie ostatecznym laureatem Konkursu.

Czyli jeśli SZEŚCIU potencjalnych laureatów spełni wszystkie warunki regulaminu, wszyscy oni zostają ostatecznymi laureatami konkursu.
To miło, ale nagrody są TRZY.

emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6579972 Napisano: 13.03.2019 10:14:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Torba Malina wg regulaminu to wartość 15 zł, śmiech na sali.... emotka emotka

To chyba "wartość sentymentalna" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579779 Napisano: 12.03.2019 20:01:48 w Pomocy!!!!
luko922 napisał(a):

Ej, serio nie da się wysłać zza granicy smsa premium? emotka Jak mam wysłać sms na konkurs? emotka  

A roaming aktywowałeś? Może jakieś blokady masz? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6579777 Napisano: 12.03.2019 20:00:34 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

No tak, nie zwróciłam uwagi kto to wtedy pisał ale tamten wpis czytałam... Ja nie rozumiem co to ludziom da że skosztują musztardy... Bezsensu

Bo chcą się organoleptycznie przekonać, czy nie za ostra, czy nie za słodka, czy nie za cierpka, czy nie mdła, czy nie podchodzi chemią itp. emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6579771 Napisano: 12.03.2019 19:45:59 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Czyli nic to Twoje zaangażowanie nie dało... Degustatorka jak paluchem grzebała tak nadal grzebie...

Tamta akcja nie była moja, jakiś mężczyzna tę kobietę śledził. Po prostu nie sądziłam, że krótko po przeczytaniu tamtej historii i ja trafię na produkt macany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6579765 Napisano: 12.03.2019 19:40:20 w Wkurza mnie...
Pamiętacie ten długaśny wpis o purchawie, co w markecie otwierała musztardy celem degustacji, a potem odkładała je z powrotem na półkę? Żaden fejk, dzisiaj chciałam kupić musztardę Develey - biorę słoik do ręki, a dekiel spada na podłogę. Wewnątrz słoika ślad: po palcu? po języku? Odechciało mi się zakupów... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579592 Napisano: 12.03.2019 11:41:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
nswe69 napisał(a):

pewnie, nie mam z tym najmniejszego problemu,tak jak z wyrażaniem własnego zdania. (...)

Tak? To po co usuwać wpisy? emotka Dla mnie wyrażenie przez Ciebie własnego zdania, czyli "btw. to jest zwykłe skurczysyństwo i złodziejstwo" nie wpisuje się w żaden sposób w trend jeśli tak jest. To zdanie twierdzące, trybu warunkowego nie widzę.

Więcej ostrożności, niektórzy tylko czekają na takie goownoburze, bez sensu karmić trolla emotka

PS: To nie ja, moja największa wygrana u Columbita to tv na Euro2012  emotka   

buziolek napisał(a):

Więc ja sie wcale nie dziwię że dużo osób nie chce chwalić się nagrodami, póżniej głupie wyrzuty, że jak to za każdym razem wygrywać u jednej agencji. Ja praktycznie zawsze wygrywam w konkursach organizowanych u Smolara i Avanti, więc jestem złodziejem bo umiem trafić w ich gusta? Masakra  emotka

Dokładnie tak jest, będziesz się w głębokiej fryturze piekła smażyć. A kto u Smolara nie wygrywa, ten zostanie pasowany na rycerza i otrzyma medal z kartofla od samego prezesa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6579581 Napisano: 12.03.2019 11:25:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
lukasz6 napisał(a):

Pani Joanna K. z Krasiejowa ma super szczęście w konkursach Columbita. Jest niemal na każdej liście zwycięzców na 1 miejscu łącznie z autem

np. tutaj też https://konkursy..../lista_laureatow.pdf

jeśli jest bywalczynią forum, może zdradzi gusta Columbita, że nagradzają ją autami, bonami, kosmetykami, sprzętem, wycieczkami.. Byłoby miło poznać receptę na wygraną:) i oczywiście gratulacje!

Z pewnością przez lata skrupulatnie ciułała konkursowe know-how tylko po to, żeby teraz publicznie "zdradzać gusta" i "recepty" emotka

@nswe69 - uważasz, że słowami "alarm odwołany" wymazujesz wyzwanie kogoś od złodziei i skurczysynów? A może tak użyć słowa: PRZEPRASZAM emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579394 Napisano: 11.03.2019 20:24:26 w PLAGIATY
asantesana napisał(a):

Pytanie komu wstyd, bo na pewno nie plagiatorowi emotka  I to jest smutne.

Zdjęcie zniknęło. Na samą myśl, że osoba ta siedzi na naszym forum... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579387 Napisano: 11.03.2019 19:54:17 w PLAGIATY

joan

#6579384 Napisano: 11.03.2019 19:50:38 w PLAGIATY
blanca napisał(a):

Tu znalazłam
https://sovjen.ru/kak-prigotovit-piccu

Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Pozostawiam dalsze działania w rękach osób, które w tych konkursach biorą udział. I wrzucę oba linki do opisu konkursu w naszej bazie. Tyle z mojej strony. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6579368 Napisano: 11.03.2019 19:00:01 w PLAGIATY
dede napisał(a):

Kradzież cudzych zdjęć i ich przerabianie jest skandalem i trzeba zgłaszać ale jak ktoś narobił się w jednym konkursie, zgłosił fotę a nic nie wygrał to przecież może użyć tego zdjęcia w innym więc  nie wszyscy do jednego worka.

Nie zawsze można użyć - niektóre regulaminy zabraniają zgłaszania prac, które brały udział w jakichkolwiek innych konkursach, nawet jeśli nie zostały wtedy nagrodzone.

Szukam odpowiedzi na pytanie: czy zamieszczona poniżej fotografia na konkurs FB jest plagiatem? Profil jakiś fejkowy (imię + imię), na profilu same konkursy najnędzniejszej maści, a zgłoszone zdjęcie... wg mnie posiadało wcześniej na dole po lewej stronie znak wodny autora. Znak ten został (?) nieudolnie zamazany.
Konek w bazie: https://www.e-kon...a1.html#.XIahwyhKhPZ
Podejrzana fotografia: https://www.faceb...p;type=3&theater
emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6579282 Napisano: 11.03.2019 14:30:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka

Hmm...

Srau pies prawidłową odpowiedź, którą ponoć znała połowa forum. Dla mnie ważniejsza jest lista laureatów, to będzie prawdziwa "skarbnica wiedzy" emotka Myślę, że już lepiej byłoby owej połówce nie wygrać w tym etapie, bo do stracenia jest coś, czego za stówkę kupić się nie da emotka I tyle w temacie, czekom na lista emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6579274 Napisano: 11.03.2019 14:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

(...) połowa forum znała odpowiedz, przykro mi ze nikt Wam nie powiedział.

Tja... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6578442 Napisano: 08.03.2019 12:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy ktoś rozszyfrowała jaki artysta jest w tym tygodniu w Coca Coli?

Nie i nie pytaj, ile godzin zajęło mi dotarcie do tego wniosku emotka
Ale postanowiłam strzelić kilka razy, chociaż żadna postać nie pasuje mi do tej ich antypodpowiedzi w 100% emotka Wyświetl w wątku >>