Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż nie biorę udziału w tej loterii -> te vouchery to świetna nagroda, naprawdę. I zgadzam się, że rozrywka kosztuje, bilet na kabaret to wydatek rzędu od 80 zł. A ostatnio widziałam imprezę typu "babski comber", taką całkowicie lokalną i bez żadnego szału, ze wstępem po 139 zł / osoba... Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie akurat nie interesuje, ile kto zapłacił. Daję tyle, żebym się z tym dobrze czuła wobec siebie i wobec nowożeńców.
Prezentów rzeczowych niezamawianych nie daję, bom minimalistka i ostrożnie się obchodzę z rzeczami. Każdym przedmiotem, który ląduje u mnie w domu, muszę się zaopiekować. Znaleźć mu stałe miejsce pobytu, dbać o niego, doglądać, poświęcać czas. Dlatego mocno się zastanawiam, zanim komuś podaruję przedmiot.
Wino + kwiaty to najgorsze, co ktoś mógłby wręczyć mnie; warto się upewnić, że alkohol i rośliny, które zaraz zwiędną... to coś, co nowożeńców ucieszy. Przy braku pewności - zrezygnowałabym. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj tyle, ile TY uważasz za stosowne. Powinna to być kwota, która nie wywoła u Ciebie żadnych negatywnych myśli, której wręczenie sprawi Ci czystą radość. O to własnie chodzi przy dawaniu prezentów z dowolnej okazji Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj odkupić na forum kod do Pyszne.pl, Heineken wysyła te kody od razu, a sporo osób wygrało Wszystkiego najlepszego Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz, że może chodzić właśnie o to? Aczkolwiek i tak radzę nagrywać rozmowy z nimi, bo różnie bywało Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...oo.html#.XIjuYyhKhPY
a. Komisja konkursowa wyłoni 6 potencjalnych laureatów Konkursu oraz 6 laureatów rezerwowych.
5. Potencjalny laureat, który spełni wszystkie warunki niniejszego Regulaminu zostanie ostatecznym laureatem Konkursu.
Czyli jeśli SZEŚCIU potencjalnych laureatów spełni wszystkie warunki regulaminu, wszyscy oni zostają ostatecznymi laureatami konkursu.
To miło, ale nagrody są TRZY.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba "wartość sentymentalna" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A roaming aktywowałeś? Może jakieś blokady masz? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chcą się organoleptycznie przekonać, czy nie za ostra, czy nie za słodka, czy nie za cierpka, czy nie mdła, czy nie podchodzi chemią itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tamta akcja nie była moja, jakiś mężczyzna tę kobietę śledził. Po prostu nie sądziłam, że krótko po przeczytaniu tamtej historii i ja trafię na produkt macany Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak? To po co usuwać wpisy? Dla mnie wyrażenie przez Ciebie własnego zdania, czyli "btw. to jest zwykłe skurczysyństwo i złodziejstwo" nie wpisuje się w żaden sposób w trend jeśli tak jest. To zdanie twierdzące, trybu warunkowego nie widzę.
Więcej ostrożności, niektórzy tylko czekają na takie goownoburze, bez sensu karmić trolla
PS: To nie ja, moja największa wygrana u Columbita to tv na Euro2012
Dokładnie tak jest, będziesz się w głębokiej fryturze piekła smażyć. A kto u Smolara nie wygrywa, ten zostanie pasowany na rycerza i otrzyma medal z kartofla od samego prezesa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pewnością przez lata skrupulatnie ciułała konkursowe know-how tylko po to, żeby teraz publicznie "zdradzać gusta" i "recepty"
@nswe69 - uważasz, że słowami "alarm odwołany" wymazujesz wyzwanie kogoś od złodziei i skurczysynów? A może tak użyć słowa: PRZEPRASZAM Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie zniknęło. Na samą myśl, że osoba ta siedzi na naszym forum... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
K*, wstyd Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Pozostawiam dalsze działania w rękach osób, które w tych konkursach biorą udział. I wrzucę oba linki do opisu konkursu w naszej bazie. Tyle z mojej strony. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zawsze można użyć - niektóre regulaminy zabraniają zgłaszania prac, które brały udział w jakichkolwiek innych konkursach, nawet jeśli nie zostały wtedy nagrodzone.
Szukam odpowiedzi na pytanie: czy zamieszczona poniżej fotografia na konkurs FB jest plagiatem? Profil jakiś fejkowy (imię + imię), na profilu same konkursy najnędzniejszej maści, a zgłoszone zdjęcie... wg mnie posiadało wcześniej na dole po lewej stronie znak wodny autora. Znak ten został (?) nieudolnie zamazany.
Konek w bazie: https://www.e-kon...a1.html#.XIahwyhKhPZ
Podejrzana fotografia: https://www.faceb...p;type=3&theater
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Srau pies prawidłową odpowiedź, którą ponoć znała połowa forum. Dla mnie ważniejsza jest lista laureatów, to będzie prawdziwa "skarbnica wiedzy" Myślę, że już lepiej byłoby owej połówce nie wygrać w tym etapie, bo do stracenia jest coś, czego za stówkę kupić się nie da I tyle w temacie, czekom na lista Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tja... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie i nie pytaj, ile godzin zajęło mi dotarcie do tego wniosku
Ale postanowiłam strzelić kilka razy, chociaż żadna postać nie pasuje mi do tej ich antypodpowiedzi w 100% Wyświetl w wątku >>