Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz napisać do Kauflanda na FB. Jest przecież przepis, że PARAGON sam w sobie powinien jednoznacznie definiować towar. Czyli - niezależnie od paragonu zastępczego czy rozszerzonego - masz prawo żądać, by Twój paragon podstawowy spełniał wymogi prawne.
U mnie podpisują wszystko bez problemu, ale lokalny Kauf jest fest oblegany przez konkursowiczów, dla POK taka prośba to żadna nowość. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie szmelc. Raz kupiłam na konkurs kauflandowski właśnie i od tego czasu... nie biorę udziału Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mojej opinii - tak. Bo niby skąd w dzień ustawowo wolny od pracy weźmiesz paragon ze sklepu, gdzie sprzedają lody Koral? Jakieś sklepy niby są czynne, ale nie dam sobie ręki uciąć, że znajdę lody tej marki w chociaż jednym z nich... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serio Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ostatnią wycieczkę górską chciałam w/w buty ubrać i żem się zorientowała, że tego obuwia nie naprawi już nawet Harry Potter. Przywdziałam więc buty sportowe Puma i jakoś dałam radę (łatwo nie było, szwajki ledwo zipały, ale buty przetrwały).
Niecały miesiąc później wygrałam cudne buty marki mej ulubionej.
Dzisiaj nastąpiło olśnienie nr 2 -> cudne buty są nówki nieśmigane i muszę je rozchodzić przed majówką, czyli kurła wkomponować w ten dzień napięty, jak czworogłowy Chodakowskiej... marsz na 10 km Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież w loterii wystarczy jedno zgłoszenie, żeby wygrać -> wstrzymaj się zatem z majstrowaniem dzieci, wystarczy Ci jeden PESEL... Twój własny Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie są loteryjne bramki bez możliwości wyboru, o co grasz? Czyli ktoś próbuje ustrzelić hulajnogę, a wpada mu piąty dzwonek? Zatem chyba nie jest tak, że umyślnie "nie dadzą wygrać innym" - czy może się mylę? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o Lidla? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz w hotelu zostawiłam telefon przy komputerze na korytarzu - ów przedpotopowy model z kolekcji "konkursowe vintage" ktoś później oddał do recepcji. Żodyn nie wiedział, jak (bez)cenny to egzemplarz Nokii, żodyn!
(mam go do dzisiaj) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy możesz rozwinąć swoją myśl?
Katedra się jara, ale ja (tematem) już nie. Nie rozpaczam i raczej nie będę, kiedy wreszcie włączę tv i zobaczę, o co się w ogóle rozchodzi & ile osób zginęło. Mnie natomiast smuci obrazek, który jako ostatni wrzuciłaś do wątku "Popraw sobie humor"
A w innym temacie: wkurza mnie, gdy rodzice nie dbają o świat, w którym żyją ich dzieci. Nie wystarczy pamiętać o przetarciu podłogi, "mieszkaniem" człowieka jest coś więcej, niż 4 ściany... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno nie. To rzetelna agencja; opierają się wszelkim pokusom, bo satysfakcjonują ich długoletnie kontrakty Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Posiadam dokładnie taki model, zapraszam na PW Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że tylko na zasadzie: zamów i opłać przez neta (z odbiorem stacjonarnie w sklepie) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To akurat żadna promocja A tak na poważnie: warto odpalić gazetkę online, w sklepach często te karteczki gdzieś spadają, albo klienci je zabierają (przynoszą do kasy i ogłaszają "Bo ja chcę kupić te 3 masła w cenie 2!") Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy zakupie trzech butelek cena jest promocyjna, a dziewięć butelek to 3x "trzy butelki w promocyjnej cenie" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si Dopuszczalna jest wielokrotność trójki produktów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co nie zmienia faktu, że promocyjna cena z gazetki obowiązuje wyłącznie przy zakupie dokładnie trzech sztuk Coca-Coli , a nie dowolnej ilości produktu powyżej trzech sztuk. Wyświetl w wątku >>