Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6596093 Napisano: 06.05.2019 14:09:44 w Pomocy!!!!
Andzik napisał(a):

Chodzi o Kaufland, dzwoniłam do centrali, oni nie wydają adnotacji, pani była zaskoczona czemu organizator konkursu z nimi się nie skontaktował. To właśnie kierownik sklepu nie dał mi adnotacji, w ogóle nie czaił o co mi chodzi. Kazali mi czekać na decyzję, bo oddzwonią.

Możesz napisać do Kauflanda na FB. Jest przecież przepis, że PARAGON sam w sobie powinien jednoznacznie definiować towar. Czyli - niezależnie od paragonu zastępczego czy rozszerzonego - masz prawo żądać, by Twój paragon podstawowy spełniał wymogi prawne.

U mnie podpisują wszystko bez problemu, ale lokalny Kauf jest fest oblegany przez konkursowiczów, dla POK taka prośba to żadna nowość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6595259 Napisano: 02.05.2019 19:26:33 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Czy Bryza to dobry proszek? Zastanawiam się nad kupnem na konkurs Kauflandowski,ale czytałam,że uczula.

Wg mnie szmelc. Raz kupiłam na konkurs kauflandowski właśnie i od tego czasu... nie biorę udziału emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594668 Napisano: 30.04.2019 14:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

Loteria Zalodowani.Czy ktoś się orientuje,czy data paragonu może być wcześniejsza niż data zgłoszenia?Bo zgłosić się można w dniu swoich urodzin,a co z zakupem?

W mojej opinii - tak. Bo niby skąd w dzień ustawowo wolny od pracy weźmiesz paragon ze sklepu, gdzie sprzedają lody Koral? Jakieś sklepy niby są czynne, ale nie dam sobie ręki uciąć, że znajdę lody tej marki w chociaż jednym z nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6594632 Napisano: 30.04.2019 13:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka

Te, laska, nie denerwuj ludzi  emotka
Może spróbuję jednak tej procedury - to trzeba palec trzymać w rzici i jednocześnie puszczać zgłoszenie?

Tak! Ale to musi być malutki palec u lewej nogi emotka a na nagrodę obowiązkowo największe paluchy u obu stóp, oba jednocześnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594594 Napisano: 30.04.2019 11:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

serio jeszcze nie są? Można je sprawdzić na stacji?

Serio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6594586 Napisano: 30.04.2019 11:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

ja od 3 lat biorę udział w loteriach. i może wygrałam z 3 razy.. i to zawsze nagrodę najniższego rzedu.. ale mam niefarta emotka  marzy mi się kiedyś ustrzelić główną z loterii..  

A ja np. pod koniec ubiegłego roku wygrałam nagrodę za kilka patyków, a tej wiosny kartę na Lotos. Szkoda, że te karty jeszcze nie są aktywne, bo akurat i tak dzisiaj muszę zatankować emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6594582 Napisano: 30.04.2019 11:44:26 w Wkurza mnie...
Na przedostatniej wyrypie górskiej, po której dodatkowo przez półtorej godziny zwiedzaliśmy obiekt rządowy... moje buty trekkingowe dokonały żywota. A ja byłam tak wypompowana, że nawet nie zauważyłam oderwanej podeszwy.
Na ostatnią wycieczkę górską chciałam w/w buty ubrać i żem się zorientowała, że tego obuwia nie naprawi już nawet Harry Potter. Przywdziałam więc buty sportowe Puma i jakoś dałam radę (łatwo nie było, szwajki ledwo zipały, ale buty przetrwały).
Niecały miesiąc później wygrałam cudne buty marki mej ulubionej.
Dzisiaj nastąpiło olśnienie nr 2 -> cudne buty są nówki nieśmigane i muszę je rozchodzić przed majówką, czyli kurła wkomponować w ten dzień napięty, jak czworogłowy Chodakowskiej... marsz na 10 km emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ZetZ 0

joan

#6594574 Napisano: 30.04.2019 11:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szukajacykonkursow napisał(a):

Wątpię żeby w ciągu tych dwóch miesięcy,ustrzelił mi się mój dzionek urodzenia. emotka

Synek, siedzisz tukej i jeszcze niy wiysz, że w loteryjach idzie wygrać z palcym w rzici?
Tzn. procedury z palcem nie testowałam emotka natomiast od dłuższego czasu gram w loteriach śląc po jednym zgłoszeniu i całkiem spoko koko mi idzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6594523 Napisano: 30.04.2019 10:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ten konkurs jest niesprawiedliwy... bo ktoś ma dużo dzieci to większe szansze na wygraną.

Przecież w loterii wystarczy jedno zgłoszenie, żeby wygrać -> wstrzymaj się zatem z majstrowaniem dzieci, wystarczy Ci jeden PESEL... Twój własny emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6593792 Napisano: 27.04.2019 20:00:42 w Wkurza mnie...
alan84 napisał(a):

wkurzaa mnie ze ludziom potrzeba 5-15-50 np dzwonkow danone... a nie dadza wygrac innym jednego. ps. nie gralem w tym konkursie .

A to nie są loteryjne bramki bez możliwości wyboru, o co grasz? Czyli ktoś próbuje ustrzelić hulajnogę, a wpada mu piąty dzwonek? Zatem chyba nie jest tak, że umyślnie "nie dadzą wygrać innym" - czy może się mylę? Wyświetl w wątku >>

joan

#6593404 Napisano: 26.04.2019 10:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy Smolar poda mi numer paragonu,który wygrał jeśli do nich zadzwonię? Nie mam doświadczenia w takich sprawach emotka

Chodzi o Lidla? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6591518 Napisano: 19.04.2019 09:51:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Inna sprawa, że to przedpotopowy model. Pewnie do Archiwum Telefonii by oddali, gdybym się nie zgłosiła.  emotka emotka

Raz w hotelu zostawiłam telefon przy komputerze na korytarzu - ów przedpotopowy model z kolekcji "konkursowe vintage" ktoś później oddał do recepcji. Żodyn nie wiedział, jak (bez)cenny to egzemplarz Nokii, żodyn! emotka
(mam go do dzisiaj) Wyświetl w wątku >>

joan

#6590773 Napisano: 16.04.2019 19:17:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Ja mimo wszystko jestem optymistką i naprawdę głęboko wierzę, że rozpacz jest prawdziwa i większość z nas wie, czemu rozpacza i czemu rozpaczać należy.  emotka
Co do pożaru... Szok, jak u każdego chyba. Oglądałam wczoraj non stop zdjęcia i video w mediach, ciągle nie dowierzając...  emotka emotka

Czy możesz rozwinąć swoją myśl? emotka

Katedra się jara, ale ja (tematem) już nie. Nie rozpaczam i raczej nie będę, kiedy wreszcie włączę tv i zobaczę, o co się w ogóle rozchodzi & ile osób zginęło. Mnie natomiast smuci obrazek, który jako ostatni wrzuciłaś do wątku "Popraw sobie humor" emotka

A w innym temacie: wkurza mnie, gdy rodzice nie dbają o świat, w którym żyją ich dzieci. Nie wystarczy pamiętać o przetarciu podłogi, "mieszkaniem" człowieka jest coś więcej, niż 4 ściany... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6590649 Napisano: 16.04.2019 14:59:01 w Lay's
niunio1994 napisał(a):

Ciekawe tylko czy nie jest to konkurs dla znajomych jury emotka

Na pewno nie. To rzetelna agencja; opierają się wszelkim pokusom, bo satysfakcjonują ich długoletnie kontrakty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6590549 Napisano: 16.04.2019 12:13:08 w Kupię...
kaka72 napisał(a):

kupię męski rower kross evado rama 19' lub o podobnych parametrach

Posiadam dokładnie taki model, zapraszam na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6590547 Napisano: 16.04.2019 12:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy te kody z żywca można też  wykorzystać w stacjonarnym empiku? emotka

Podejrzewam, że tylko na zasadzie: zamów i opłać przez neta (z odbiorem stacjonarnie w sklepie) emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6590066 Napisano: 15.04.2019 10:10:54 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?

bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem do kiedy promo, ale chrupki monster biedronka normalnie paczka za 3,99, a teraz dwie paczki za 3,98, bo jedna za 1,99 emotka  tylko trzeba kupic dwie.

ta promcja się juz skończyla byłem dzisiaj i nie pisalo już dwa w cenie dwóch.

To akurat żadna promocja emotka A tak na poważnie: warto odpalić gazetkę online, w sklepach często te karteczki gdzieś spadają, albo klienci je zabierają (przynoszą do kasy i ogłaszają "Bo ja chcę kupić te 3 masła w cenie 2!") emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6589496 Napisano: 12.04.2019 12:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dysia napisał(a):

piszą, że na jeden paragon można maksymalnie 9 butelek ( na dole zapis)
więc jak to interpretować?

Przy zakupie trzech butelek cena jest promocyjna, a dziewięć butelek to 3x "trzy butelki w promocyjnej cenie" emotka Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

joan

#6589491 Napisano: 12.04.2019 12:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

No to jeszcze dodatkowo skądś się wziął rabat 36gr  emotka

joan będąc drobiazgowym dokładnie 3 lub wielokrotności przy zachowaniu limitu max.9 butelek na paragon emotka

Si emotka Dopuszczalna jest wielokrotność trójki produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6589464 Napisano: 12.04.2019 12:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Cena regularna wg gazetki to 4.35 a nie 3.99

Co nie zmienia faktu, że promocyjna cena z gazetki obowiązuje wyłącznie przy zakupie dokładnie trzech sztuk Coca-Coli , a nie dowolnej ilości produktu powyżej trzech sztuk. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0