Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6600180 Napisano: 15.05.2019 20:28:50 w SZUKAM....
kopernik napisał(a):

Spoko dzięki. Fejzbuka nie posiadam więc nie dołączę, ale z tymi restauracjami czy barami to masz rację, świetny pomysł. Z tego co się orientuję to tymbarki zwrotne jeszcze nie są, choć moim skromnym zdaniem powinny być i to nie tylko tymbarki ale wszystkie szklane i plastikowe opakowania napojów, ale to dyskusja na osobny temat....

Oj tak. Mnie wkurzyła Coca-Cola, bo od lat mieli w sprzedaży szklane butelki zwrotne, a od niedawna też są szklane - ale bezzwrotne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6600153 Napisano: 15.05.2019 19:30:47 w SZUKAM....
kopernik napisał(a):

Szukam sposobu jak mogę w szybki sposób zdobyć/znaleźć/otrzymać dużą ilość butelek szklanych 250 ml od tymbarka?
Pomoże ktoś ???

Dołącz na FB do lokalnych grup typu "Uwaga - śmieciarka jedzie" oraz "Zero Waste". Dodaj post o tym, że poszukujesz konkretnie tych butelek. Ewentualnie -> posprawdzaj w okolicy, które restauracje serwują Tymbarka w szkle i umów się na odbiór.

PS: Zadziała tylko wtedy, jeśli te konkretne butelki szklane nie podlegają kaucji, bo nikt Ci przecież nie da butelki, za którą może dostać kasę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6600151 Napisano: 15.05.2019 19:27:16 w Czy informują/ informowali?
lid napisał(a):

koleżanka dostała odpowiedź od Toblerone. Wyglada na to, że nie uwzględnili smsów... Chyba, że ktoś dostał info sms?

"Dzień dobry,informujemy,że z powodu rekordowej liczby zgłoszeń do obydwu konkursów termin ogłoszenia zwycięzców uległ zmianie. Od dnia wczorajszego informujemy wyłonionych Toblerone'owiczów. Listę zwycięzców konkursu Toblerone Auchan ogłosimy w dniu 16.05.2019, natomiast konkursu Toblerone Lidl do dnia 20.05.2019.Jeżeli nie otrzymali Państwo do dzisiaj maila z informacją o wygranej oznacza to,że niestety nie ma Was w gronie nagrodzonych.Przepraszamy za kłopot.Pozdrawiamy,Zespół Toblerone"

Tak właśnie myślałam - że się we własnym sosie gotują z dumy, ile to udało im się zgłoszeń nakulać w konkursie bez podawania w formularzu numeru paragonu. Niechaj ich premie będą wprost proporcjonalne do "profesjonalizmu" tym konkursem wyrażonego. Ejmen i krzyż na drogę. Wyświetl w wątku >>

joan

#6600106 Napisano: 15.05.2019 18:02:19 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

ja miałam prawie wyblakły na tą konsolę z Tesco. dzwoniłam do Smolara i Pani mówiła by wysłać bo nic by mi nie dało wzięcie kolejnego ze sklepu. wysłałam i uznali

To dwie różne sprawy. Szczególnie, że numer paragonu pierwotnego w Tesco nie będzie się pokrywał z numerem paragonu wtórnego w Tesco; Smolara interesują numery wydruku, więc i przy Kauflandzie by nie zadziałało. Natomiast Tqg interesuje numer systemowy w Kauflandzie, a ten będzie na obu paragonach dokładnie taki sam. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

joan

#6600099 Napisano: 15.05.2019 17:47:23 w Pomocy!!!!
prosiaczek napisał(a):

właśnie też mam totalnie wyblakły. jak się prosi o zastępczy? w bok-u?

Tak, bez problemu wydają, ma format A4 i numer ten systemowy / transakcji z dołu pierwszego paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599971 Napisano: 15.05.2019 13:37:03 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

eski z toblerone też już poszły?

O którą sieć sklepów chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599869 Napisano: 15.05.2019 11:26:42 w Czy informują/ informowali?
monkakk napisał(a):

Cuda na kiju emotka  nie grałam, a też wygrałam emotka

U mnie pechowo: "Sorry, the page you are looking for could not be found." emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6599708 Napisano: 14.05.2019 21:28:26 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Tak, na 100% było do 13-tego
Po cichaczu regulamin zmieniają>>??
A ma ktoś zapisany ? 
Może im podesłać i sponsorowi przede wszystkim.

Nie -> ktoś pisał o Lidlu w kontekście Auchan.
Zawsze termin wypadał na 13.05.2019, nic nie zmieniali.
Tylko coś cisza na wszystkich frontach. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6599693 Napisano: 14.05.2019 20:54:35 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

Ty żeś mnie czasem nie obraziła emotka  ?

Niy! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599680 Napisano: 14.05.2019 20:33:22 w Czy informują/ informowali?
rengifo napisał(a):

A ja pisze o tym Lidlowskim emotka  

Ale freyja88 pytała o Auchan emotka

BTW -> pisał, odpowiedzi nie dostał. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6599672 Napisano: 14.05.2019 20:27:35 w Czy informują/ informowali?
rengifo napisał(a):

Może zaktualizowali regulamin bo w tym na stronie jest teraz "VIII. WYDANIE NAGRÓD W KONKURSIE 1. Najpóźniej w dniu 20.05.2019 roku - Uczestnicy zwycięzcy/laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o przyznaniu Nagrody przez Organizatora".

ale rozstrzygnięcie nadal jest napisane do 15.05.2019

U mnie na wszystkich przeglądarkach w kontekście konkursu w Auchan nadal jest info, które zacytowałam przed chwilą: 13.05.2019. Inna sprawa -> nie można jednostronnie zmieniać postanowień regulaminu, można EWENTUALNIE dodać aneks itp. Co za agencja emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6599667 Napisano: 14.05.2019 20:22:33 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

No to skutecznie mnie zniechęciliście emotka  tym towarzysze dla psa oczywiście był żart żeby ona była emotka  po prostu lubię zwierzęta emotka  
kotów mój pies nienawidzi... a pies jak nowy przyjedzie z bratem to musimy ich rozdzielać bo tak skaczą sobie oboje do gardeł emotka także one tez odpadają emotka No nic.. będę musieć pomysleć nad czymś innym emotka  ale zapewniam że rybki nie kupię do kuli emotka  dziękuję za pomoc 

Dziękuję emotka

Z pieskami bywa różnie, najlepiej zapoznawać je na neutralnym terenie. A przy adopcji ze schroniska najpierw zalecane jest odbycie kilku wspólnych spacerów, żeby się przekonać, jak zwierzęta na siebie reagują. Powodzenia emotka

EDIT: Odradzam również posiadanie: ptaszka w klatce / gada w terrarium. Z tych samych powodów, co rybkę... Wyświetl w wątku >>

joan

#6599662 Napisano: 14.05.2019 20:18:48 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Może tak dużo osób grało, albo nikt się nie chwali?

To był konkurs epatujący brakiem wyobraźni i parciem na statystyki, bo przecież nie podawało się numeru paragonu w zgłoszeniu. Nic mnie nie zdziwi. Wyświetl w wątku >>

joan

#6599654 Napisano: 14.05.2019 20:09:00 w Czy informują/ informowali?
rengifo napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Co z "Przenoś góry z Toblerone!" Auchan? Dzwonił/pisal ktos do agencji w tej sprawie?

W regulaminie jest napisane że rozstrzygnięcie nastąpi nie później niż do 15.05 więc do jutra mają teoretycznie czas emotka

Info z regulaminu: "VIII. WYDANIE NAGRÓD W KONKURSIE 1. Najpóźniej w dniu 13.05.2019 roku - Uczestnicy zwycięzcy/laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o przyznaniu Nagrody przez Organizatora".

Czyli już po terminie... Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6599648 Napisano: 14.05.2019 20:02:15 w SZUKAM....
kermit napisał(a):

A poważnie, nie rób tego. Dla rybki życie w takiej kuli to koszmar. Szkoda rybki. Serio. A kolegę dla psa lepiej przygarnij w schronisku. Taka zestresowana rybka i tak życzenia nie spełni.

Jak jo Ci pszaja za te słowa! emotka

pioge7 - jakim cudem złota rybka miałaby być kolegą dla psa? On na nią spojrzy raz i tyle. Psu przyda się kolega typu towarzysz, czyli inny pies albo psiolubny kot. Taki ktoś, z kim można się pogonić, podroczyć, poprzytulać do snu.

Nie kupuj proszę złotej rybki, ryby nie zostały stworzone do kręcenia się w kuli. Ona powinny pływać wolno w swoim naturalnym środowisku, bo to właśnie robi ryba -> spytaj byle dziecka w rodzinie, co robi ryba? Jakie są jej frajdy życiowe? Jaki jest jej rytm dnia? Dzieci Cię zaskoczą swoja szczerością, ale chyba żadne nie powie "Ryba snuje się po małym akwarium pod lampą, jej frajdą jest słuchanie dźwięków pracującego filtra, wstaje z budzikiem i kładzie się spać, gdy wyłączam radio." Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6599641 Napisano: 14.05.2019 19:52:48 w Loterie bramkowe
FBmaciej8 napisał(a):

pioge7 to niezły wynik na 4 kody 100% trafione, aż niemożliwe się wydaje emotka  Czyli z tego co napisałeś, bramki z dużą dokładnością się otwierają. Zapewne na to czy wygramy, duże znaczenia ma tez ilość uczestników jaka o danej porze dnia wysyła te kody. Czyli, być może jakbyśmy spróbowali to wysyłać, gdzieś o 3 w nocy to automatycznie szanse by się zwiększyły, gdyż zapewne większość osób wtedy tego  nie będzie robić. Poza tym wysyłanie kodów np. co 2 min może da nam większe szanse na trafienie w ciągu tych 30 min, niż tak na chybił trafił. W jaki sposób Ty to robisz, że tak ładnie dziś trafiłeś?

Raczej nie, bo:
1) Każdy uważa gracz, że tylko on wpadł na ten sprytny pomysł; w efekcie robi się tłok, bo wszyscy chcą wbić jak najwięcej kodów, skoro już nie śpią.
2) Środek nocy obstawiają min.: osoby pracujące na trzecią zmianę, matki karmiące, studenci / uczniowie wszelkiej maści oraz mocno zaangażowani loteryjni maniacy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599421 Napisano: 14.05.2019 14:38:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

POMOCY. Mam pytanie o kaufland budżet , wpisałam zły nr paragonu przez przypadek z innego rachunku kauflandu a dzisaj dostałam esmesa , że wygrałam .
Czy jest szansa żeby to jakoś wyjaśnic z nimi  ? 

Nie sądzę.

W takich przypadkach najlepiej od razu napisać do organizatora i poprosić o usunięcie zgłoszenia z bazy (a następnie owo zgłoszenie prawidłowo posłać) - właśnie po to, żeby nie utracić nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6599267 Napisano: 14.05.2019 10:51:57 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

No, ale chyba nie na Pilsku, obstawiam, że powyżej 1500mnpm zastanę śnieg emotka

W okolicy Pilska pewnie znajdziesz śnieg i lód na każdym skrawku ziemi, który jest chociaż trochę ocieniony emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6598081 Napisano: 10.05.2019 16:08:04 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

do bani z wszystkim...łącznie z pogodą... emotka emotka

Rano: słońce.
W południe: pochmurno i zimno.
Wieczorem: deszcz.

Jakby nie mogło być odwrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6596889 Napisano: 08.05.2019 10:17:17 w Pomocy!!!!
jorunn2010 napisał(a):

Pomocy, nie wiem jak to rozegrać: wygrałam noktowizor (konkurs z bazy). Wystawiłam na Allegro za 350 zł (wartość rynkowa ponad 500, w opisie aukcji dodałam że taniej bo brak karty gwarancyjnej). Produkt zafoliowany, zapieczetowany, wszytsko nowe. Facet kupił, wczoraj przesyłka dotarła do niego i napisał mi że noktowizor nie działa i możemy sie dogadać że zwrócę mu część kasy. Co powinnam zrobić? Zaproponowac zwrot sprzętu i zwrot kasy? Wtedy już wszystko będzie odpieczętowane, nie bede miec nowego produktu. Zażądać dowodów, że nie działa i rzeczywiście opuścić cenę?

Hmmm... możesz napisać, żeby odesłał Ci noktowizor w opcji "opłatę uiszcza adresat", a Ty rozpoczniesz procedurę reklamacyjną i przekażesz go do serwisu. Serwis zbada sprzęt i wystawi opinię, czy np. nie został uszkodzony mechanicznie (upadek, zalanie). Dopiero opinia z serwisu powinna być podstawą do dalszego postępowania względem kupującego.

BTW -> wyobrażasz sobie sytuację, gdzie kupujesz coś za prawie cztery stówy, to coś nie działa kompletnie, a Ty chcesz tylko upust? Nikt normalny tak nie robi, to jakiś szwindel. Wyświetl w wątku >>