Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nie wiem, ale nagrody spoko koko Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.domyd...ate=1&category=0
Przykłady / województwa:
1) 2019-06-01
Prosimy o lodówkę turystyczną do przewożenia hormonu wzrostu dla Anastazji
/ dolnośląskie
2) 2019-05-24
Przyjmiemy proszki do prania, żele pod prysznic, szampony, kremy, pasty itd. itp.
/ śląskie
3) 2019-05-22
Żele, płyny, szampony do kąpieli dla dzieci, Emolium dla niemowlaka
/ mazowieckie
4) 2019-05-31
Vouchery do kina, teatru lub filharmonii.
/ podkarpackie
5) 2019-05-24
Srodki czystości i sprzet rehabilitacyjny dla dzieci niepełnosprawnych
/ kujawsko-pomorskie
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, jaki to model, ale w moim telefonie jest funkcja Menedżera i tam sobie sprawdzasz, czy jakaś aplikacja działająca w tle nie zżera energii; można też jednym kliknięciem zoptymalizować aktualny stan telefonu. Poszukaj, posprawdzaj. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W katowickim Multikinie bilety również kosztują 15 zł - i to w każdy dzień tygodnia, a np. w Cinema-City niedziela w kinie to już 27,50 zł Nie wiem, po co Multikino promuje te niby "kody zniżkowe na 15 zł za bilet", skoro bilet i tak kosztuje 15 zł? I tylko niepotrzebnie śmieci generują, bo przy zakupach np. w Kaufie drukowana jest karteczka z pseudozniżką do Multikina.
I w ogóle sobie wyobrażam, że podchodzę do kasy w Multikinie i donośnym głosem oznajmiam "Dla mnie bilet za 15 zł, jestem sprytnym Polakiem, mam tutaj magiczną i niedostępną dla pospólstwa zniżkę, oto ona..." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się Wg mnie w takich akcjach brakuje jakiejkolwiek logiki. Ale też muszę przyznać, że się nie znam na marketingu itp.
Prywatnie wspomnę, że 15.08.2018 podarowałam znajomej mojego faceta... ponad 45 sztuk kubków
PS: Kawy nie pijam, ale niebieska reklama Primy "tata - syn" zawsze mnie letko wzruszała Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
30.000 kubków z logo sponsora, czyli kolejna badziewna akcja spod znaku "Made in China zaśmieca Polskę".
30.000 kubków x (10 zł pseudowartość + 10 zł wysyłka) = 600.000 zł.
I jeszcze babranie się w papierologii, przesyłkach, reklamacjach potłuczonych kubków... naprawdę nie można jakoś sensowniej zagospodarować takich pieniędzy? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam można było wygrać coś fajnego... rejestrując jeden! marny kod. Dlatego ja się w przypadku loterii nie spinam wcale
Natomiast w loterii Nescafe zarejestrowałam ok. 100 kodów z kubków i nie wygrałam niczego. Przekonałam się jednak, że takie klepanie kodów to jest jakiś totalny pier*olnik nie dla mnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to jest z konkursowymi rowerami, że często nie trafiają w gusta odbiorcy. Mam tę przewagę, że mieszkam poza wsią i jest u mnie system rowerów miejskich. Właściwie to po mieście już prawie nie chodzę pieszo. Przeważnie jeżdżę ok. 10x w tygodniu pozałatwiać swoje sprawy + zaliczam jedną wycieczkę czilałtową. Plusem jest to, że roweru nie muszę wnosić/znosić, ani go pilnować, nie zajmuje też miejsca w mieszkaniu. Dla mnie to najlepsza opcja Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak właśnie będzie I jeszcze: "Wygrałą ręcznik plarzowy super super wymienie na bon 100 zł albo pierścionek z brylątę albo co tam macie" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś im chyba padło, ale już naprawili Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pomogło.
Dziękuję za odpowiedź Tobie i defed. Ciekawe, kiedy się zorientują i coś z tym zrobią Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojojoj, a rasowa konkursowiczka od razu wbiłaby mu się na chatę i przeszukała mieszkanie Musisz być bardziej wyuzdana, bez tego ani rusz! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma się co bać. Gady są wrażliwe na wibracje, jeśli będziesz normalnie szła, wyczują Twoją obecność i zwieją. Na pewno żaden polski pełzacz nie będzie Cię gonił, ani się na Ciebie nie rzuci. Człowiek to dla takich istot tylko zagrożenie, nic atrakcyjnego i posiłek również nie. Udanych obserwacji zwierząt Ci życzę - ja wczoraj widziałam w Parku Śląskim nietoperze, obłędne są! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na konek "Wygrana w duecie", który zakończył się 22.05.2019. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś nie było problemu, ale tak może od 2. miesięcy ich paragony blakną ekspresowo -> poza paragonami z Kauflanda nie blakną mi żadne inne paragony, a gram przecież od lat Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyznaj proszę, czy to wygląda tak, jak u Boskich z serialu "Rodzinka.pl"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Jest moc!
Teraz jeszcze ino gibko wygraj karnet do klubu fitness & kwartał z trenerem personalnym, dasz radę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całkowicie się zgadzam z powyższa wypowiedzią. Niby na jakiej podstawie twierdzicie, że nie wygrał nikt za smsa? Udowodnijcie im to Oni Wam się nie muszą z niczego tłumaczyć, wglądu do protokołu z wyboru laureatów też mieć nie będziecie.
Jedyna opcja, to zwyzywać ich & powytykać im błędy. Ale to i tak nic nie zmieni, może jedynie zrzucicie z siebie wqrw i tyle Wyświetl w wątku >>