Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6606254 Napisano: 04.06.2019 09:59:06 w Lay's
andii napisał(a):

Ciekawe czy do nowej loterii- małe paczki będą z kodem emotka

Tego nie wiem, ale nagrody spoko koko emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6606052 Napisano: 03.06.2019 18:30:51 w Pomoc potrzebującym!
Jeśli zalegają Ci w domu nagrody albo produkty promocyjne, możesz sprawdzić, czego potrzebują domy dziecka w Twojej okolicy:
https://www.domyd...ate=1&category=0

Przykłady / województwa:
1) 2019-06-01
Prosimy o lodówkę turystyczną do przewożenia hormonu wzrostu dla Anastazji

/ dolnośląskie
2) 2019-05-24
Przyjmiemy proszki do prania, żele pod prysznic, szampony, kremy, pasty itd. itp.

/ śląskie
3) 2019-05-22
Żele, płyny, szampony do kąpieli dla dzieci, Emolium dla niemowlaka

/ mazowieckie
4) 2019-05-31
Vouchery do kina, teatru lub filharmonii.

/ podkarpackie
5) 2019-05-24
Srodki czystości i sprzet rehabilitacyjny dla dzieci niepełnosprawnych

/ kujawsko-pomorskie

emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6606005 Napisano: 03.06.2019 16:44:44 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj ładowałam swojego smartfona wieczorem, a dzisiaj już mam 15 procent i muszę znowu ładować.Nie używam go w końcu non stop, w pracy przecież siedzę.Smartfon wygrany w kwietniu, dotarł do mnie przed Wielkanocą, więc nie jest stary.

Nie wiem, jaki to model, ale w moim telefonie jest funkcja Menedżera i tam sobie sprawdzasz, czy jakaś aplikacja działająca w tle nie zżera energii; można też jednym kliknięciem zoptymalizować aktualny stan telefonu. Poszukaj, posprawdzaj. Wyświetl w wątku >>

joan

#6605991 Napisano: 03.06.2019 16:07:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

we wrocławskim multikinie są w każdy dzień tygodnia dla dzieci i dorosłych po 15 zł bilety, zdaje się jest 14.90 zł za bilet na jakąś tam kartę

W katowickim Multikinie bilety również kosztują 15 zł - i to w każdy dzień tygodnia, a np. w Cinema-City niedziela w kinie to już 27,50 zł emotka Nie wiem, po co Multikino promuje te niby "kody zniżkowe na 15 zł za bilet", skoro bilet i tak kosztuje 15 zł? I tylko niepotrzebnie śmieci generują, bo przy zakupach np. w Kaufie drukowana jest karteczka z pseudozniżką do Multikina.

I w ogóle sobie wyobrażam, że podchodzę do kasy w Multikinie i donośnym głosem oznajmiam "Dla mnie bilet za 15 zł, jestem sprytnym Polakiem, mam tutaj magiczną i niedostępną dla pospólstwa zniżkę, oto ona..." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6605911 Napisano: 03.06.2019 12:42:38 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

wartość kubka to w rzeczywistości jakieś 5zl max, kurde po co taki badziew dawać na nagrody? ja kubków mam od metra i trochę...

Zgadza się emotka Wg mnie w takich akcjach brakuje jakiejkolwiek logiki. Ale też muszę przyznać, że się nie znam na marketingu itp.

Prywatnie wspomnę, że 15.08.2018 podarowałam znajomej mojego faceta... ponad 45 sztuk kubków emotka

PS: Kawy nie pijam, ale niebieska reklama Primy "tata - syn" zawsze mnie letko wzruszała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6605908 Napisano: 03.06.2019 12:29:17 w Smolar
https://www.kubek...ocji_Kubek_Prima.pdf

30.000 kubków z logo sponsora, czyli kolejna badziewna akcja spod znaku "Made in China zaśmieca Polskę".

30.000 kubków x (10 zł pseudowartość + 10 zł wysyłka) = 600.000 zł.

I jeszcze babranie się w papierologii, przesyłkach, reklamacjach potłuczonych kubków... naprawdę nie można jakoś sensowniej zagospodarować takich pieniędzy? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6605818 Napisano: 03.06.2019 09:22:40 w Smolar
ren napisał(a):

Ja grałam u smolara w literę kubek pełen nagród na 4 tysiące wysłanych kodów nawet najmniejszej nagrody teraz w pracy gramy w owocną jazda z tymbarkiem i zeroooo  emotka

Tam można było wygrać coś fajnego... rejestrując jeden! marny kod. Dlatego ja się w przypadku loterii nie spinam wcale emotka

Natomiast w loterii Nescafe zarejestrowałam ok. 100 kodów z kubków i nie wygrałam niczego. Przekonałam się jednak, że takie klepanie kodów to jest jakiś totalny pier*olnik nie dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6605412 Napisano: 01.06.2019 12:31:35 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Próbuje w Milce emotka  jak się uda to może uda się sprzedać i kupić ładny emotka  
swoją drogą ten ci mam też konkursowy :P  

Tak to jest z konkursowymi rowerami, że często nie trafiają w gusta odbiorcy. Mam tę przewagę, że mieszkam poza wsią i jest u mnie system rowerów miejskich. Właściwie to po mieście już prawie nie chodzę pieszo. Przeważnie jeżdżę ok. 10x w tygodniu pozałatwiać swoje sprawy + zaliczam jedną wycieczkę czilałtową. Plusem jest to, że roweru nie muszę wnosić/znosić, ani go pilnować, nie zajmuje też miejsca w mieszkaniu. Dla mnie to najlepsza opcja emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6605105 Napisano: 31.05.2019 12:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja wyczuwam wpisy w stylu
- Jeee sto dziewiąty ręcznik !!!
- Ręcznik dla córki. który bardzo chciała emotka emotka emotka
- Ręcznik i u mnie - zawsze to coś

Tak właśnie będzie emotka I jeszcze: "Wygrałą ręcznik plarzowy super super wymienie na bon 100 zł albo pierścionek z brylątę albo co tam macie" emotka Wyświetl w wątku >>
2 jokan, nkba 0

joan

#6605065 Napisano: 31.05.2019 11:07:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6604755 Napisano: 30.05.2019 13:44:12 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Czy macie wiadomości prywatne na Olx? U mnie nagle wszystkie zniknęły, nie widać nic na żadnej przeglądarce i w appce telefonicznej również nie. A akurat umawiałam się z kupującym emotka

U mnie normalnie są. Właśnie potencjalny klient podniósł mi ciśnienie. emotka
Może to zależy od regionu?

Coś im chyba padło, ale już naprawili emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6604722 Napisano: 30.05.2019 12:06:44 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

mam wszystkie wszędzie.
Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie. Powinno pomóc.

Nie pomogło.

agakaz2 napisał(a):

u mnie też nie ma więc to ich problem

Dziękuję za odpowiedź Tobie i defed. Ciekawe, kiedy się zorientują i coś z tym zrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6604718 Napisano: 30.05.2019 11:57:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy macie wiadomości prywatne na Olx? U mnie nagle wszystkie zniknęły, nie widać nic na żadnej przeglądarce i w appce telefonicznej również nie. A akurat umawiałam się z kupującym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6604558 Napisano: 29.05.2019 21:47:52 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Ojojoj, a rasowa konkursowiczka od razu wbiłaby mu się na chatę i przeszukała mieszkanie emotka Musisz być bardziej wyuzdana, bez tego ani rusz! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6603448 Napisano: 26.05.2019 23:22:57 w WC - rozmowy o wszystkim
awi napisał(a):

Dzięki dziewczyny. Bałam się, że to żmija a chodzę po pobliskich chaszczach prawie codziennie. Ja się zupełnie nie znam na gadach a jednak okiem laika widzę tam zygzak a właściwie wzór, który się może przekształcić w zygzak gdy gad urośnie. Czyli mam się nie bać i chodzić.

Nie ma się co bać. Gady są wrażliwe na wibracje, jeśli będziesz normalnie szła, wyczują Twoją obecność i zwieją. Na pewno żaden polski pełzacz nie będzie Cię gonił, ani się na Ciebie nie rzuci. Człowiek to dla takich istot tylko zagrożenie, nic atrakcyjnego i posiłek również nie. Udanych obserwacji zwierząt Ci życzę - ja wczoraj widziałam w Parku Śląskim nietoperze, obłędne są! emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, awi 0

joan

#6603137 Napisano: 24.05.2019 22:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalonawiewiorka napisał(a):

czy mógłby mnie ktoś oświecić po co kupowałam Somat w Kauflandzie na początku maja?

Na konek "Wygrana w duecie", który zakończył się 22.05.2019. Wyświetl w wątku >>

joan

#6603050 Napisano: 24.05.2019 15:39:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

Mam pytanie trochę z czapy: czy Wasze paragony z Kauflandu też tak szybko bledną? Dwa tyg. a już nic nie widać emotka Z każdego innego sklepu są dużo trwalsze.

Kiedyś nie było problemu, ale tak może od 2. miesięcy ich paragony blakną ekspresowo -> poza paragonami z Kauflanda nie blakną mi żadne inne paragony, a gram przecież od lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6600608 Napisano: 16.05.2019 19:16:06 w Pomocy!!!!
asia575 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

emotka niech mnie ktoś ratuje - nie wiem czy przetrzymam te nastoletnie hormony u syna emotka emotka emotka

A wyobraź sobie troje nastolatków u mnie  emotka

Wyznaj proszę, czy to wygląda tak, jak u Boskich z serialu "Rodzinka.pl"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6600530 Napisano: 16.05.2019 16:03:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
luko922 napisał(a):

Widziałem, że w formularzu wybiera się swój poziom, więc może dla takich kalek jak ja przewidzieli jakieś delikatne treningi. No ale do sierpnia mam czas emotka

Gratulacje! emotka Jest moc!

Teraz jeszcze ino gibko wygraj karnet do klubu fitness & kwartał z trenerem personalnym, dasz radę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6600339 Napisano: 16.05.2019 10:04:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

To jest bez sensu. Po pierwsze nie jest w stanie udowodnić, że nikt nie dostał smsa, bo co - napisze, że na forum konkursowym nikt nie dostał? Po drugie, zawsze mogą powiedzieć, że z smsów żadne hasło im nie przypadło do gustu. emotka

Po prostu trzeba przełknąć i wyciągnąć wnioski na przyszłość, z kim (jaką agencją), ma się do czynienia. emotka

Całkowicie się zgadzam z powyższa wypowiedzią. Niby na jakiej podstawie twierdzicie, że nie wygrał nikt za smsa? Udowodnijcie im to emotka Oni Wam się nie muszą z niczego tłumaczyć, wglądu do protokołu z wyboru laureatów też mieć nie będziecie.

Jedyna opcja, to zwyzywać ich & powytykać im błędy. Ale to i tak nic nie zmieni, może jedynie zrzucicie z siebie wqrw i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0