Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6612487 Napisano: 23.06.2019 13:48:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
W weekend: 300 zł z budżetu i 500 zł do eventim emotka
Polecam zerknąć w moją tymczasową stopkę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6611426 Napisano: 19.06.2019 13:23:37 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

zaczyna się wstawianie świadectw z czerwonym paskiem na FB emotka emotka emotka

Nie wiem, jak przeszłam system edukacji bez takich "fanfarów" emotka

Najsmutniejsze jest to, że ów pasek nie ma żadnego znaczenia w dorosłym życiu. Żadnego. Co więcej, osoby ze świetnymi ocenami potrafią się stoczyć (narkotyki) albo znęcać psychicznie nad rodziną. Osoby ze słabymi notami (nawet taka, co raz powtarzała klasę!) kończą studia, działają społecznie, są dobrymi ludźmi. Reguł nie ma żadnych.

Ale spoko. Jest pasek, jest lans. Wolałabym przeczytać, co dobrego dla lokalnej społeczności zrobiło jakieś dziecko albo gdzie działa, jako wolontariusz. Tego jednak (zwykle) próżno szukać na fejscie... Wyświetl w wątku >>

joan

#6611416 Napisano: 19.06.2019 13:06:26 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

I jeszcze tłumacz gugle sporządził ten tekst. "Jak grasz ze sobą" - pajace... 
Ps: ja również mam kamerki pozaklejane, niektóre wielokrotnie  emotka

Ja też ma zaklejoną.. plastrem opatrunkowym  emotka

Warto sobie również zadać pytanie, czy posiadamy w domu inne kamerki, np. w tablecie / tv / telefonie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6611329 Napisano: 19.06.2019 09:36:53 w Wkurza mnie...
I jeszcze tłumacz gugle sporządził ten tekst. "Jak grasz ze sobą" - pajace... 
Ps: ja również mam kamerki pozaklejane, niektóre wielokrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6611010 Napisano: 18.06.2019 09:58:42 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

mam strasznie głupie pytanie ale gdzie sie wpisuje kody z żywca?
na ich głównej stronie nic nie widze tylko ta loterię zakonczoną

dobra juz znalazłam ale kurcze znalazłam kapsle tylko ze kody sa za krótkie

To chyba ze starej promocji jakiejś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6610621 Napisano: 17.06.2019 11:11:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan - sucho jest, to jest mało owoców...  emotka  a jak są to odpowiednio droższe

Na szczęście ceny pomidorów wyborne. I smak również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6610593 Napisano: 17.06.2019 10:27:57 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

(...) Od razu wzięłam 2 koszyczki, chociaż cena była o 1 zł wyższa, niż ostatnio, czyli po 6 zł za kg. 
(...)

W ubiegłym tygodniu kupiliśmy skrzynkę od stojących na przystanku panów w cenie 7 zł / skrzynka.
W okolicznych sklepach truskawki po 7 zł / kg.
W Lidlu truskawki po prawie 14 zł / kg.

BTW - czemu borówki amerykańskie takie drogie? Kosztowały ok. 20 zł / kg, a teraz powyżej 42 zł / kg. Wydawało mi się, że to łatwy w uprawie i transporcie owoc rosnący w Polsce emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6609955 Napisano: 14.06.2019 11:55:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

joan napisał(a):

Ale jakim cudem? Przecinały siatki nożycami do trawnika? Przy dobrze założonych siatkach i zamkniętych drzwiach nie powinieneś mieć ani jednego komara w pokoju.

No był spokój może 2:tygodnie, pózniej od nowa to samo... 
drzwi zamknąć do pokoju nie mogę bo pies mój w nim spędza najwiecej czasu jak jestem w pracy... 
wiec myślałem nad tymi urządzeniami ale jak piszecie źe nie działa to chyba zrezygnuje... 

Zatem komary przez drzwi wlatują, nie oknem. Może coś w ten desń by pomogło? https://donito.pl...gkmcWvYaArv4EALw_wcB

Myślę, że gdybyś zamontował taką płytkę trującą w kontakcie i Twój pies by ją polizał, również uległby zatruciu. Te produkty to syf totalny.

Mam nadzieję, że jednak znajdziesz wyjście z sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6609941 Napisano: 14.06.2019 11:35:06 w Pomocy!!!!

joan

#6609940 Napisano: 14.06.2019 11:33:45 w Pomocy!!!!

joan

#6609938 Napisano: 14.06.2019 11:32:04 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Siatki miałem rok temu... nic to nie dawało... gryzły jak gryzły emotka (...)

Ale jakim cudem? Przecinały siatki nożycami do trawnika? Przy dobrze założonych siatkach i zamkniętych drzwiach nie powinieneś mieć ani jednego komara w pokoju.

jokan napisał(a):

zgadza sie, przeciez to, co jest na polkach sklepowych i aptecznych to sama chemia, a skoro sie tym spryskujemy, to skora to wchlania do naszego organizmu....

Nawet gorzej - potem to zmywamy i cały syf płynie w glebę, następnie przenika do wód gruntowych i my to pijemy. Ludzie myślą, że oczyszczalnie ścieków to jakaś magia z Hogwartu i wychodzi z nich zdrowa woda. Nie wychodzi.

BTW - u mnie jest od groma jerzyków. Nie wiem, gdzie gniazdują, bo zabudowa raczej niska, ale w kółko je słyszę / widzę. Wpierdzielają mnóstwo komarów. Całą noc mam w sypialni okno otwarte na oścież i w tym roku ani jeden komar nie zawitał. W łazience zwykle witam klapkiem dwie sztuki; finito. Siatki nie mam założonej (jest tylko antykocia).

PS: Mam jeszcze w domu opakowanie ze środka, którego nie używam, ale dostałam kiedyś do zapoznania się. Zaraz wrzucę zdjęcia i oceńcie, czy warto kupować te wszystkie środki - jaki będą miały wpływ na zdrowie Waszych dzieci? Na środowisko, w którym żyją? Na ich zwierzęta domowe? Wyświetl w wątku >>

joan

#6609716 Napisano: 13.06.2019 19:05:42 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

Moja mama kupiła Okocim Radler. Wzięła paragon wysłała mi jego zdjęcie. Ja wysłałem zgłoszenie A ona w między czasie podarła dowód zakupu i wyrzuciła do śmieci. Oczywiście już odkopany i sklejony do tego trochę od tłuszczu wyblakl.. pytanie czy smolar to przyjmie? emotka  

Ale za to wesoło:) 

?
Zrób zdjęcie, zanim całkiem trafi go szlag. I może spróbuj wymienić w sklepie na fakturę? A najlepiej zapytaj w Smolarze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6609292 Napisano: 12.06.2019 18:15:26 w Lay's
mariolakal napisał(a):

Czy w małych paczkach też są kody ? Gdzie je można dorwać ?  emotka

Nie sądzę - produkty konkursowe są pokazane i to wszystko wielkie paczki. Wyświetl w wątku >>

joan

#6608559 Napisano: 11.06.2019 07:51:47 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie brak prądu  emotka  niby wczoraj kartkę wywiesili, że go nie będzie ale nie zdążyłam zezrec wszystkiego z lodówki  emotka  wszystko będzie do wyzwalania bo na taki skwar trzeba prąd wyłączać, buuu emotka

Spróbuj dać ogłoszenie na grupie z Twojego miasta, która dotyczy: freeganizmu / foodsharingu / jadłodzielni emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6608325 Napisano: 10.06.2019 13:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 

U mnie jet u samego dołu NUMER KARTY czy jakoś tak i jest numer tej karty 
ale wejdz sobie w aplikację  delikarta albo na stronę i tam masz zakupy jakie zrobiłaś, takie wirtualne eparagony i powinnaś mieć czy się nabiło przy użyciu tej karty te zakupy 

U mnie nie ma numeru tej karty, ale zakupy na bank się nabiły, bo w sieci pokazało, ile zaoszczędziłam z Delikartą - dokładnie ten rabat Pepsi + Lay's. Wyświetl w wątku >>
2 izkak, pioge7 0

joan

#6608310 Napisano: 10.06.2019 13:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

W konkursie Lay's i Pepsi w DC na inną kartę kupiłam produkty a numer innej wbiłam w zgłoszenie  emotka Myślicie próbować odkręcać, czy poczekać na losowanie i potem się martwić?

To nie będzie losowanie.
Od razu to odkręć, o ile się da. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6607680 Napisano: 07.06.2019 14:45:24 w Dziś cieszę się z.....
mia napisał(a):

Zapomniałam o tej loterii. Znaczy, sprawdzać. emotka A jaka była wczoraj?

W temacie: Cieszę się z tego, że za półtorej godziny wsiadam w pociąg i mam szansę dwa dni odpocząć. Nie, nie żadne Spa. emotka Ale sam wyjazd już mi wystarczy.

22.09.

Udanego wypoczynku! emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6607670 Napisano: 07.06.2019 14:26:55 w Dziś cieszę się z.....
agniehaha89 napisał(a):

Cieszę się, że w końcu pojawiła się moja data w loterii koral, niestety nic nie wygrałam, ale radość z daty była ogromna : )

U mnie wystąpiła podobna sytuacja. Widocznie jest nam pisana konsola emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6606501 Napisano: 04.06.2019 18:30:02 w Wkurza mnie...
lubie-placki napisał(a):

A mnie wkurza ze zgłaszam paragony i nic nie wygrywam jak inni to robią ze wygrywają czy jest jakaś taktyka ? nie rozumie tego a wręcz jestem tym już strasznie zdolowana. Jak grać żeby wygrać. Czy może ktoś mi odpowiedzieć 

Może zrób sobie przerwę od konkursów paragonowych i zagraj np. w jakieś aktualne? Nie ma żadnej taktyki, poza znaną zasadą "żeby wygrać, trzeba grać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6606430 Napisano: 04.06.2019 16:00:18 w Informują
"Wygrana w duecie" - sms  emotka    Wyświetl w wątku >>