Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6625360 Napisano: 30.07.2019 18:37:41 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Czy w eskach z Lidla Rodzina pełna uśmiechów mieliście podany rodzaj nagrody?  U mnie jest tylko info wygrywasz nagrodę 

Pewnie masz główną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6625359 Napisano: 30.07.2019 18:37:08 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6624911 Napisano: 29.07.2019 18:26:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Z Somersby nie ma wyboru z rozmiarami koszulek i bluz ? Wypełniał ktoś formularz ?

Ja tylko podpowiem, że te ich bluzy wychodzą duże - eMka to chyba coś na kształt L / XL. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

joan

#6623275 Napisano: 24.07.2019 13:26:06 w Wkurza mnie...
tadziuuu napisał(a):

ach Ci wegetarianie i weganie emotka

Ojojo, ja to bym chciała widzieć mięsożerców (tych co to trollują fejsa i pod wpisem na dowolny temat muszą rzucić info o schabowszczaku), jak wpierniczają kompot z robalami emotka Nawet bym im sama nagotowała emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

joan

#6623257 Napisano: 24.07.2019 12:42:17 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Czy tylko ja się tak panicznie boję tych białych, obrzydliwych robaczków w wiśniach i czereśniach? Czuję jakby to one miały mnie zjeść, a nie ja je  emotka Każdą dokładnie przeglądam, żeby mieć pewność, że przy okazji nie zjem białka emotka Wkurza mnie to!

Dostałam w tym roku full wiśni - umyłam je, a ledwo się woda w kompocie zagotowała, zaczęło wypływać "mięsko" emotka Wszystko wywaliłam, nie byłam w stanie po prostu odcedzić tych robaków i na luzie pić kompocik. Podobno tak jest z wiśniami rosnącymi naturalnie, że trzeba je porządnie namoczyć, potem robaki pływające w wodzie wyłapać i już można jeść. Nie przekonałam się, wolę jagody z lasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6622930 Napisano: 23.07.2019 15:18:20 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

Czy kupujący allegro ma podstawę do zwrotu kosztu wysyłki, jeśli wysłałam później ( przez niedopatrzenie) niż wskazałam w aukcji. W jakich przypadkach kupujący może żądać zwrotu kosztów przesyłki, wiecie może? Przesyłka jest w doręczeniu, nic nie reklamowal a żąda zwrotu kosztów wysyłki ( całe 8.99 zł) i jedzie po mnie po całości....

Na logikę: zobowiązałaś się do wysyłki w terminie X i zakończenie aukcji zaskutkowało powstaniem umowy (dwóch zgodnych oświadczeń woli). Nie wywiązałaś się z tej umowy opóźniając wysyłkę. Czy kupujący może się pieklić i żądać zwrotu kosztów przesyłki? Może. Wysyłka opóźniona to różne komplikacje, szczególnie w okresie wakacyjnym. Może nawet wycofać się z umowy, bo już tego przedmiotu nie potrzebuje.

Czy musisz oddać mu kasę za wysyłkę? Przeczytaj regulamin Allegro, ja tam nie mam konta. Ale skoro jesteś odpowiedzialna za opóźnienie w dostawie, wypadałoby przeprosić i pójść kupującemu na rękę lub zaproponować mu inne rozwiązanie (np. zwrot połowy kosztów wysyłki)

Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6622920 Napisano: 23.07.2019 14:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu...

Pewnie dlatego ze promocja trwała tylko do konca czerwca

Gigabajty rozdają nadal, tylko teraz 1 punkt = 1 GB, max 4 szt. na miesiąc. Wyświetl w wątku >>

joan

#6622514 Napisano: 22.07.2019 14:01:20 w Konkursy to ... ciężka praca!
aneta19790411 napisał(a):

Skąd on (autor) to wszystko wie, skoro: "Ja wziąłem, nawet kilka razy, ale z mizernym efektem". Po takim przygotowaniu merytorycznym powinien wygrywać główne w każdym konkursie emotka

W/w artykuł wyglądał mi na fejk njusa, jednak liczba czytelników owego bloga temu przeczy emotka

Prastare historie, wspomniane w artykule, są prawdziwe. Cała reszta to nieaktualne sprawy i opowieści wyssane z palca (abo i szczego innego!) Równie dobrze autor mógłby opisać cały świat konkursów & loterii bazując na akcjach FB typu "zalajkuj, udostępnij, zaproś, wygraj" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6622506 Napisano: 22.07.2019 13:48:53 w Konkursy to ... ciężka praca!
Tak nas widzą, tak nas piszą: zaradnyfinansowo.pl/wygrywacze-konkursow

Dawnom większych bzdur o świecie konkursowym nie czytała. Kilka opowiastek z konkursowej prehistorii plus teorie zniechęcające mugoli do brania udziału w konkach. Bo tu się używa rachunku prawdopodobieństwa, rozkminia podatki od wygranej, prowadzi zmasowany atak smsowy, serwuje historie dej-mam-chorom-curke i kupuje lajki...

I spojler: "Z mojego punktu widzenia bardziej przypomina to bowiem hazard." (dodajmy, że autor bloga nie odróżnia konkursu od loterii - być może jego oceny w szkole również losowano?)

Piszcie mu proszę w komentarzach, że tak właśnie jest emotka

A teraz przepraszam, ale idę poczytać Wikipedię (całość na literkę "P"), żeby wymiatać w teleturniejach. Potem jeszcze muszę nanieść na papier milimetrowy wykresy moich rachunków prawdopodobieństwa, udać się do kancelarii adwokackiej na konsultację podatkową, wymyślić komiks o madce i curce, kupić dwa kilogramy lajków na ryneczku (dziś promocja) i wklepać smsy na atak emotka zarobiona jestem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6620944 Napisano: 16.07.2019 22:12:40 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czyli generalnie  wysyłka jest nieopłacalna:(  zabawaka uzywana ale wysyłka ponad połowa  ceny uzywanej.

Czasem niestety tak właśnie bywa. Ale spróbuj sprzedać przedmiot lokalnie (ewentualnie - z niewielkim dojazdem z Twojej strony), może się uda emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6620930 Napisano: 16.07.2019 21:32:39 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

szukam niekonkursowo, czym i dlaczego tak drogo:) wysle   taki domek wymiar 128x94x121 https://www.activ...ttle_tikes_magiczny, albo mi nie wyceniają, albo koszt 250, moze sa jakies tansze usługi?

Cena zależy od kodów pocztowych nadawcy & odbiorcy = odległości.

To niestandard, bo nie pasuje na europaletę, czyli podstawa nie ma max 1,2 m x 0,8 m. Takie coś zawsze wyceniane jest drożej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6620908 Napisano: 16.07.2019 20:01:01 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Mam pytnia do osób, które zbierają kapsle.
1. Czy zbieracie w rękawiczkach?
2. Czy macie "swoje miejsca, ławeczki itp"
3. Czy to działa jak grzybobranie? emotka

Pytania luźne, sama nie zbieram, ale jestem prozbieracza, bo to nieszkodliwe hobby, a i Matce Ziemi się przysłużacie emotka

Ad. 1: Nie. Puszki Żywca z kodami niespodziewanie nawet w środku lasu (Beskidy, Gorce) znajdowałam emotka
Ad. 2: Niby tak, ale kapsli jest wszędzie od groma. Zauważyłam także olbrzymi przyrost porzuconych butelek z C-C emotka
Ad. 3: Działa w tym sensie, że zbierać grzyby również lubię emotka

Pozytywne info: Mam taką procedurę, że na każdy znaleziony kod... sprzątam jeszcze kilka innych śmieci z danego miejsca, więc to trochę połączenie ekonków z ekologią emotka

Negatywne info: Tego lata nie wygrałam nawet gupiej zniżki w Żywcu. Ale przez cały czas sobie powtarzam, że wielkie pijondze i kasztelański dom i tak będą moje-najmojsze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6620396 Napisano: 15.07.2019 18:06:10 w Wkurza mnie...
filemon02c napisał(a):

Ale w takiej sytuacji ja nie mam obowiązku wysyłać tej paczki ponownie?

Ja bym nie wysyłała. Wykonałaś wszystko zgodnie z pierwotną umową. Teraz kupujący chce dokonać nowych ustaleń = nowej umowy, na którą nie musisz się godzić.

Dodam jeszcze, że ja w 99% sprzedaję przedmioty tylko z odbiorem osobistym, a w przypadku wysyłki zaznaczam wyraźnie, że wysyłka na koszt oraz całkowitą odpowiedzialność kupującego. W ten sposób zawczasu odrzucam konsekwencje wynikłe z działań kupującego, jego znajomych, listonosza itp. Polecam zawrzeć coś podobnego w swoich ogłoszeniach. Wyświetl w wątku >>

joan

#6620391 Napisano: 15.07.2019 17:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

https://www.e-kon...um.html#.XSydSXvgrYA
ciekawe czy będzie rezerwa skoro 4 haseł brakuje w zwycięzcach emotka

Nie sądzę, rano było info, że wszyscy laureaci zostali już poinformowani.
Poza tym... po co sobie dokładać pracy, skoro "10. W przypadku utraty przez Laureata prawa do wygranej Nagrody, Nagroda pozostaje w dyspozycji przyrzekającego nagrodę, który nie jest zobowiązany do jej wydania innej osobie." Wyświetl w wątku >>

joan

#6620203 Napisano: 15.07.2019 11:45:17 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Oj,oj,okropnie wkurzyłam się.Po ful  próbach wygrałam jedną, jedyną sofę z Prince Polo i na dodatek przepadła, ponieważ nie spełniłam warunków emotka emotka emotka
Na paragonie nie było konkretnie napisane "prince polo",tylko "WAFLE KRAFT P"  emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
Gdybym wiedziała,że to nie przejdzie, poszłabym do sklepu po adnotację emotka emotka emotka emotka

Hmm, moim zdaniem na pierwszy rzut oka widać, że nie przejdzie. To tak, jakby należało kupić proszek do prania Persil, a na paragonie wydrukowana byłaby informacja "proszek Ariel".

Inna sprawa, że akurat w Twoim przypadku:
wafelek Prince Polo został stworzony przez firmę Olza, którą wykupiła firma Kraft, która to zmieniła w 2013 nazwę na Mondelez. Podsumowując: Kraft = Mondelez. Zatem wafelek Prince Polo to wafelek firmy Kraft. Jeśli zależy Ci na tej nagrodzie, możesz złożyć reklamację. Wyświetl w wątku >>
2 andii, pikawka 0

joan

#6617816 Napisano: 08.07.2019 11:13:59 w Wkurza mnie...
Mejl z piątku:
"Drogi laureacie!
(..)
Niestety tym razem nie udało się wygrać nagrody.
Wiadomość wysłana przez:Brand New Sp. z o.o. Sp. K."
Aha.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6613176 Napisano: 25.06.2019 12:11:03 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Od początku loterii Koral tylko RAZ nie zerknęłam na datę i.. sru! szansa na wzięcie udziału przepadła emotka

Miałam to samo emotka

A przegapiona data się już nie powtórzy, więc wtopa na maxa. Żebym regularnie zapominała zerknąć, lecz kufa tylko ten jeden raz nie spojrzałam emotka Trudno się mówi i konkursuje się dalej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6613168 Napisano: 25.06.2019 12:02:21 w Wkurza mnie...
Od początku loterii Koral tylko RAZ nie zerknęłam na datę i.. sru! szansa na wzięcie udziału przepadła emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

joan

#6612713 Napisano: 24.06.2019 12:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Stwierdzam, ze na tym forum jest jakaś osoba, która upodobała sobie, żeby na mnie donosić. Nie będę się wypowiadać na temat konkursu Robico, bo agencja, która gonprowadzi nie ma pojęcia o marketingu. Ale to co się stało teraz to szczyt szczytów. Ktoś stwierdził ze moje zdjęci w Wasa i zdjęcie męża w Robico to plagiat. Na zdjęciu jest jedna rzecz/osoba, która je łączy- mój syn. Poza tym każdy rysunek wykonaliśmy osobno, własnoręcznie. Wyobraźcie sobie, ze agencja Robico zdyskwalifikowała męża. Co powinnam zrobić?

Nie znam tych konków, ale zasada jest taka -> komuś się coś nie podoba, więc pisze do organizatora z użyciem wszelkiego oręża poza groźbami karalnymi. Organizator celem stworzenia doopochronu dyskwalifikuje uczestnika i czeka na jego reakcję. Od tej reakcji zależy, co będzie dalej.

Może wklej opis swojej sytuacji do wątku "Plagiaty"? I niech tam toczy się rozmowa. Wyświetl w wątku >>

joan

#6612710 Napisano: 24.06.2019 12:07:47 w Wkurza mnie...
Teściowa opowiedziała mi następującą sytuację: jakiś czas temu wysłała smsa pomocowego premium, bo w tv zobaczyła prośbę o wsparcie dla dzieci w Afryce poprzez na-bank-Wam-znaną fundację międzynarodową na literkę "U" (zwaną przeze mnie dalej UNISYF). Przyszedł sms zwrotny z podziękowaniem i tyle.

Kilka dni temu zadzwoniła do mojej teściowej panienka z UNISYFu. I tutaj zaczęła się jazda! Panienka z całych sił próbowała zmanipulować moją teściową, by założyła przelew stały na rzecz UNISYFu. Jeśli ktoś z Was / Waszych bliskich pracował w telemarketingu... sami wiecie, że istnieją gotowe scenariusze rozmów i założenie, iż osoba po drugiej stronie słuchawki MUSI się zgodzić na wciskany kit. Panienka z UNISYFu zapewniła nawet, że gdy tylko moja teściowa poda deklarowaną kwotę, następnego dnia przyjedzie kurier z umową dotyczącą zlecenia stałego! Normalnie "bajka"...

Jestem zniesmaczona tym zajściem. Domyślam się, że wiele starszych / bardziej wrażliwych / konformistycznych osób ulega tego typu namowom. Pomijam fakt, że moja teściowa nigdy nie wyraziła zgody na to, by UNISYF kontaktował się z nią telefonicznie bądź w jakikolwiek inny sposób.

PS: Teściowej udało się wymiksować z rozmowy; zablokowała numer panienki z UNISYFu. Wyświetl w wątku >>