Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6633988 Napisano: 28.08.2019 12:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

a dziadek był w Wehrmachcie? Donald, to Ty grasz w konki?
:)

Chacha emotka Jeden z dziadków walczył w Armii Andersa emotka Swoją drogą, to mogliby i o imię dziadka w tym formularzu zapytać. U mnie byłaby konsternacja, bo komuna kazała dziadkowi zmienić imię - się im nie podobało. Po latach dziadek złożył papiery i wrócił do pierwotnego (co okazało się biurokratycznym koszmarem dla reszty rodziny). Czyli to jakby dziadek dwojga imion emotka Byłby perfekt do konków emotka
BTW -> żonie drugiego dziadka również kazano imię zmienić emotka Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

joan

#6633978 Napisano: 28.08.2019 12:43:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Ja tam nie grałam to i nie nic nie wygrałam.Na Waszym miejscu wykreskowałabym zbędne do podania dane z adnotacją: "Odmowa podania tych danych" po prostu i ciekawe, co Organizator na to emotka

Ojciec? N.N.
Matka? N.N.
emotka

Pamiętam, że kiedyś również trafiłam na jakiś badziewny formularz i moim ojcem został bodajże Helmut. Jeśli kto twierdzi, że tajemniczy Helmut jednak nie jest moim tatą, niech zleci badania DNA emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6633948 Napisano: 28.08.2019 12:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

chyba im uprzejmie napiszę dlaczego nie odsyłam danych

Możesz ich zapytać na FB, po co im imię Twojego taty itp. emotka
https://www.facebook.com/Beskidzkie

Ten konkurs był organizowany w sumie przez 3 bardzo dziwne podmioty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6633945 Napisano: 28.08.2019 12:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

Wygrałam w Misiakach hulajnogę, ale chyba sobie żartują z tymi danymi! emotka

Da się coś z tym zrobić?

Są dwa bezpieczne wyjścia:
1) opierd*lenie ich na czym świat stoi za wyłudzanie danych osobowych, postraszenie rzecznikiem, skargą do sponsora itp. - może pójdą po rozum do głowy, formularz zmienią, a w przyszłości nie będzie takich cyrków,
2) wpisanie niezgodnych z prawdą danych celem ochrony płynności finansowej swojej rodziny. Pamiętajmy, że organizator potrzebuje maksymalnie! następujących informacji: imię, nazwisko, adres wysyłkowy, ewentualnie PESEL. Cała reszta może być bajką, i tak nie mają możliwości tego sprawdzić. Niestety ta droga oznacza, że w przyszłości należy liczyć się z podobnym g*.

Smutne jest, że my tu sobie robimy burzę mózgów, a ktoś spoza forum poda im full tych danych zgodny ze stanem faktycznym emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6633425 Napisano: 26.08.2019 20:18:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

wróciłam z dwóch sklepów osiedlowych, w których wybór gazet jest dość pokaźny.. Kropki tv nie było. Wykupili? emotka

O to już chyba trzeba zapytać kasjerek - na okładce w necie jest info, że program tv dotyczy okresu od 30.08.2019, może więc wyłożą czasopismo później? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6633418 Napisano: 26.08.2019 19:49:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Pod wArunkiem ze Twoja biedronka ma te gazety. U nas aktualna Kropka tv pojawia się albo raz na jakiś czas, albo schodzi od razu po wylozeniu jej na półki 

Ja tylko wyjaśniłam -> żeby nie było, że osoba dodająca konkurs postanowiła zataić wszystkie szczegóły emotka Domyślam się, że nie każdy ma dostęp do Biedronki, spędziłam urlop na Roztoczu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6633411 Napisano: 26.08.2019 19:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

jak się gra w konkursie kropka tv? skąd mam wiedzieć gdzie wysłać SMS

Jak zawsze - kupujesz gazetę za dwa złocisze i tam masz całe info emotka Regulamin nie zawiera szczegółów. Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6632796 Napisano: 23.08.2019 15:59:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Pomocy!!! 
Mam dalej problem z odesłaniem danych w konkursie Astry. 
Probuje na różne sposoby iphonem, smartfonem, tabletem laptopem i zmieniam przeglądarki i nie mogę wgrać foto paragonu. komputerze wyskoczyła informacja że jest nieodpowiedni format. 
Foto paragonu zrobiłam iphonem, 
jest zapis image.ipg
wiec zawsze to wystarczyło i zawsze paragony wchodziły a tym razem nie mogę się z tym uporać. Proszę o pomoc - z góry serdecznie dziekuje 

A nie powinno być: jpg? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6632770 Napisano: 23.08.2019 14:25:41 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

po 30 min- godzinie? zależy czy tabletka/kapsułka/musująca. dużo popij emotka

Dziękuję emotka
(tabletka powlekana) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6632758 Napisano: 23.08.2019 14:00:54 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Właśnie myślałam o takiej kwocie, zastanawiało mnie tylko czemu w necie jest pełno porad typu tysiąc złotych emotka  Może to wedy jak się dokłada jakiś droższy prezent.

Dajesz tyle, ile będzie dla Ciebie komfortowe. Co z tego, że ktoś ma łatkę chrzestny / świadek / wujek?

Prezent powinien odzwierciedlać relację międzyludzką. Sugestie z internetowych artykułów można olać, wg nich Polacy wydadzą 1700 zł na wyprawkę szkolną emotka

PYTANIE -> po jakim czasie zaczyna działać tabletka przeciwbólowa? Nie stosuję, ale akurat dziś kupiłam Ibuprom, bo czuję, że powoli znieczulenie zanika. I chcę dobrze wycelować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6632436 Napisano: 22.08.2019 13:42:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

Mam pytanie odnośnie ciuszków Aloha from Deer (kolekcja Somersby) do wygrania dla kobiet rozm. M, dla mężczyzn rozm. L
Czy te rozmiary, są według was zgodne z wymiarami podanymi na stronie? Czy według was to np. duże M czy małe? emotka Pytam bo póki co nerka wpadła (chciałam!) ale chciałam wygrać ciuch dla znajomego który nosi M więc raczej muszę grać na siebie, chyba że ktoś stwierdzi że ta M wychodzi mała emotka

Nagród nie posiadam, za to ciuchy AfD kupione za hajs i powiem Ci, że w praktyce wychodzą jakieś takie "pakowne". Pewnie wynika to z unisexu. Według mnie rozmiar bluzy M to lelo mógłby być nawet XL emotka Skoro Twój znajomy nosi rozmiar M, wg alohowej rozmiarówki powinien wybrać S lub max M. Wyświetl w wątku >>

joan

#6632352 Napisano: 22.08.2019 10:49:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD przyniósł głośniczek Pepsi / Shell -> maleństwo już mi pięknie gra zumbowe przeboje  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6631991 Napisano: 21.08.2019 10:20:08 w PLAGIATY
tadziuuu - ta osoba twierdzi, że plagiatorką nie jest, a co do skopiowanego wiersza, to "może gdzieś go kiedyś usłyszałam" emotka Babo, skoro masz nieziemską pamięć... olej konkursy i zatrudnij się w NASA do obsługi rakiet kosmicznych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6631225 Napisano: 19.08.2019 10:51:41 w WC - rozmowy o wszystkim
estrelitta napisał(a):

Ratunku! Co można kupić facetowi na 40 urodziny (mężowi) , gościowi który już wszystko ma  emotka emotka

W tym roku byłam na dwóch imprezach czterdziestkowych. Prezenty widziałam różne - jedne lepsze, inne żenujące. Osobiście celowałabym w coś:
a) niematerialnego, czyli ciekawe przeżycia. Możesz (od)kupić voucher do Eventim na konkretną kwotę albo od razu nabyć bilety na jakieś wyjątkowe wydarzenie. Np. ja wybrałam koncert z muzyką do "Gry o tron" i było super, ale polecam także występy kabaretów itp.
b) materialnego, ale prowadzącego do ciekawych przeżyć. W tym względzie prym wiodą np. karta paliwowa + laminowana mapa jakiegoś zakątka Polski czy też vouchery do SPA / day SPA / masaże. Wyświetl w wątku >>

joan

#6630971 Napisano: 17.08.2019 23:04:13 w Pomocy!!!!
paula87x napisał(a):

Cześć szukam dobrej osoby, która składała pismo do uokik, miejscowego rzecznika konsumentów i podpowie jak takie pismo wygladalo. Chodzi mi o pismo w którym można opisać konkurs który po zakończeniu staje się widmo a organizator nie opublikował listy zwycięzcow i nie chce przyznać nagród. Liczę na Waszą pomoc bo takich organizatorów moim zdańiem powinno się zgłaszać

Najlepiej chyba udać się do rzecznika z następującą dokumentacją:
a) regulamin konkursu, z którego jednoznacznie wynika, że...
- organizator zobowiązał się do opublikowania listy laureatów,
- brak jest przesłanek o możliwości nieprzyznania nagród.
b) oficjalne pismo od organizatora z informacją, że lista laureatów nie będzie opublikowana, a nagrody nie zostały przyznane.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6630941 Napisano: 17.08.2019 19:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika81 napisał(a):

Czy w lays informacje o wygranej wysyłają zaraz po ukazaniu się wyników na stronie czy w późniejszym terminie? Widzę we wynikach z 13.08 moje imię i pierwsza literę nazwiska i nie wiem czy się łudzić bo na maila nic nie przyszło ? 

Kiedyś wygrałam u nich koszulkę - nie była mi potrzebna, więc olałam sprawę, a oni zadzwonili! żeby nie przepadła mi nagroda. Można więc założyć, że jeśli nagrodę Ci przyznano, na pewno ją dostaniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6630676 Napisano: 16.08.2019 12:59:39 w Czy informują/ informowali?
"Wiosenny konkurs / Everydayme / P&G"? Na forum nikt nie pochwalił się nawet podpaskami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6629929 Napisano: 13.08.2019 23:23:13 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

Hej wszystkim, gdzie znajdę produkty Milko?

C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6625890 Napisano: 31.07.2019 22:59:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy ktoś czytał UWAŻNIE regulamin budżetu (nie ładuje mi sie na telefon)...
Czy jest tam może zapis, ze jak odpowiedz konkursowa nie jest na poziomie, to mimo 1-3 zgłoszen na sklep, nagroda nie zostanie wydana???

Nie. Natomiast jeśli któryś laureat nie odeśle prawidłowo wymaganych dos, rezerwy nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6625390 Napisano: 30.07.2019 19:52:02 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Nigdywżyciunieprzyszłobymidogłowywysłaćzgłoszeniebezspacji,botozwyczajnienadajesiedośmieci,aniedonagrodzeniaautem.Treśćzgłoszeniatorzeczgustu.

Zgadza się. Kto nie potrafi zbudować czytelnego i poprawnego językowo zgłoszenia, powinien zająć się loteriami zamiast słać zgłoszenia na konkursy emotka

PS: Ja również nigdy nie posłałam literowego (z)gniota emotka Wyświetl w wątku >>