Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chacha Jeden z dziadków walczył w Armii Andersa Swoją drogą, to mogliby i o imię dziadka w tym formularzu zapytać. U mnie byłaby konsternacja, bo komuna kazała dziadkowi zmienić imię - się im nie podobało. Po latach dziadek złożył papiery i wrócił do pierwotnego (co okazało się biurokratycznym koszmarem dla reszty rodziny). Czyli to jakby dziadek dwojga imion Byłby perfekt do konków
BTW -> żonie drugiego dziadka również kazano imię zmienić Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojciec? N.N.
Matka? N.N.
Pamiętam, że kiedyś również trafiłam na jakiś badziewny formularz i moim ojcem został bodajże Helmut. Jeśli kto twierdzi, że tajemniczy Helmut jednak nie jest moim tatą, niech zleci badania DNA Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz ich zapytać na FB, po co im imię Twojego taty itp.
https://www.facebook.com/Beskidzkie
Ten konkurs był organizowany w sumie przez 3 bardzo dziwne podmioty Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są dwa bezpieczne wyjścia:
1) opierd*lenie ich na czym świat stoi za wyłudzanie danych osobowych, postraszenie rzecznikiem, skargą do sponsora itp. - może pójdą po rozum do głowy, formularz zmienią, a w przyszłości nie będzie takich cyrków,
2) wpisanie niezgodnych z prawdą danych celem ochrony płynności finansowej swojej rodziny. Pamiętajmy, że organizator potrzebuje maksymalnie! następujących informacji: imię, nazwisko, adres wysyłkowy, ewentualnie PESEL. Cała reszta może być bajką, i tak nie mają możliwości tego sprawdzić. Niestety ta droga oznacza, że w przyszłości należy liczyć się z podobnym g*.
Smutne jest, że my tu sobie robimy burzę mózgów, a ktoś spoza forum poda im full tych danych zgodny ze stanem faktycznym Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to już chyba trzeba zapytać kasjerek - na okładce w necie jest info, że program tv dotyczy okresu od 30.08.2019, może więc wyłożą czasopismo później? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko wyjaśniłam -> żeby nie było, że osoba dodająca konkurs postanowiła zataić wszystkie szczegóły Domyślam się, że nie każdy ma dostęp do Biedronki, spędziłam urlop na Roztoczu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zawsze - kupujesz gazetę za dwa złocisze i tam masz całe info Regulamin nie zawiera szczegółów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie powinno być: jpg? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
(tabletka powlekana) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajesz tyle, ile będzie dla Ciebie komfortowe. Co z tego, że ktoś ma łatkę chrzestny / świadek / wujek?
Prezent powinien odzwierciedlać relację międzyludzką. Sugestie z internetowych artykułów można olać, wg nich Polacy wydadzą 1700 zł na wyprawkę szkolną
PYTANIE -> po jakim czasie zaczyna działać tabletka przeciwbólowa? Nie stosuję, ale akurat dziś kupiłam Ibuprom, bo czuję, że powoli znieczulenie zanika. I chcę dobrze wycelować Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagród nie posiadam, za to ciuchy AfD kupione za hajs i powiem Ci, że w praktyce wychodzą jakieś takie "pakowne". Pewnie wynika to z unisexu. Według mnie rozmiar bluzy M to lelo mógłby być nawet XL Skoro Twój znajomy nosi rozmiar M, wg alohowej rozmiarówki powinien wybrać S lub max M. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym roku byłam na dwóch imprezach czterdziestkowych. Prezenty widziałam różne - jedne lepsze, inne żenujące. Osobiście celowałabym w coś:
a) niematerialnego, czyli ciekawe przeżycia. Możesz (od)kupić voucher do Eventim na konkretną kwotę albo od razu nabyć bilety na jakieś wyjątkowe wydarzenie. Np. ja wybrałam koncert z muzyką do "Gry o tron" i było super, ale polecam także występy kabaretów itp.
b) materialnego, ale prowadzącego do ciekawych przeżyć. W tym względzie prym wiodą np. karta paliwowa + laminowana mapa jakiegoś zakątka Polski czy też vouchery do SPA / day SPA / masaże. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej chyba udać się do rzecznika z następującą dokumentacją:
a) regulamin konkursu, z którego jednoznacznie wynika, że...
- organizator zobowiązał się do opublikowania listy laureatów,
- brak jest przesłanek o możliwości nieprzyznania nagród.
b) oficjalne pismo od organizatora z informacją, że lista laureatów nie będzie opublikowana, a nagrody nie zostały przyznane.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś wygrałam u nich koszulkę - nie była mi potrzebna, więc olałam sprawę, a oni zadzwonili! żeby nie przepadła mi nagroda. Można więc założyć, że jeśli nagrodę Ci przyznano, na pewno ją dostaniesz Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C4 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Natomiast jeśli któryś laureat nie odeśle prawidłowo wymaganych dos, rezerwy nie ma. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się. Kto nie potrafi zbudować czytelnego i poprawnego językowo zgłoszenia, powinien zająć się loteriami zamiast słać zgłoszenia na konkursy
PS: Ja również nigdy nie posłałam literowego (z)gniota Wyświetl w wątku >>