Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6635147 Napisano: 31.08.2019 19:57:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...sie-delikatnosc.html

Nagrody główne = każdorazowo kieszonkowe + trzy noclegi za 23.000 zł.
Maskotek z logo sponsora nakupili za 193.746‬ zł -> z wysyłką wyjdzie ponad 200.000 zł na chiński badziew z plastikowego pluszu.

Kolejna akcja z cyklu "dla takich geniuszy jest specjalne miejsce w piekle" emotka Wyświetl w wątku >>
3 reniii, nkba, ZetZ 0

joan

#6635075 Napisano: 31.08.2019 12:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Działa Wam stronka Shell z Coca Colą?

https://www.e-kon.../konczace/2019/08/31

monkakk napisał(a):

Działa Wam stronka Shell z Coca Colą?

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6635064 Napisano: 31.08.2019 12:20:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

Zastanawiam się czy jak to jest z konkursem nutelli. w regulaminie niema  że jedna osoba może wygrać tylko jeden raz a dzwoniłam do pani czemu dostałam jednego maila jak dwa razy wygrałam i poinformowała mnie że tylko jedna nagroda na uczestnika. chyba że coś się zmieniło pod koniec pierwszego tygodnia. ja brałam udziała w 1 i 2 dniu.

Skoro regulamin nie przewiduje ograniczeń w nagrodach, napisz do nich oficjalnego mejla z zapytaniem - jeśli Ci odpiszą, że "jedna nagroda na osobę", poproś o wskazanie zapisu w regulaminie, który mógłby to potwierdzić. Oczywiście wcześniej dokładnie poczytaj regulamin, żeby się upewnić, że racja jest po Twojej stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6634985 Napisano: 30.08.2019 23:34:02 w Czy informują/ informowali?
alaalicja napisał(a):

Hej co w tym miesiącu tak cicho z loteria Develey? Zawsze tutaj wysyp koszykow był, a i grubsze nagrody się od nich trafiały. Ktoś coś w tym temacie? 

Bardzo cicho emotka Aczkolwiek wyniki można podejrzeć na stronie: https://taksmakuj...grana_lipiec.pdf.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6634978 Napisano: 30.08.2019 22:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2rek napisał(a):

ja mam takie samo pytanie o garage?
czy jeśli ja wygrałam piwa to mąż też może? w regulaminie nie widzę takiego zapisu, ale Smolar często daje ograniczenia na gospodarstwo domowe

Każda akcja posiada odrębny regulamin, który jest umową cywilną pomiędzy organizatorem, a uczestnikiem. Zapisy innych regulaminów są bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6634723 Napisano: 30.08.2019 11:45:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
delfinka101 napisał(a):

2x bluza z somersby a gdzie moja nerka. Same bluzy wygrywam

U mnie nerka emotka Gdy konkurs się skończy, zrobimy ogólnoforumową wymianę i każdy będzie zadowolony emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6634689 Napisano: 30.08.2019 10:53:25 w Czy informują/ informowali?
anialistopad napisał(a):

Kaufland ostatni budżet wyniki do kiedy maja być?

Max do 12.09.2019. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6634439 Napisano: 29.08.2019 15:09:30 w Pomocy!!!!
malenka - powodzenia emotka Obawiam się, że po następnym razem po ataku tego psa ktoś straci oko...

BTW -> porób zdjęcia / filmiki psa, gdy biega luzem. Żeby się potem koleś nie wykręcał emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6634436 Napisano: 29.08.2019 14:54:56 w Pomocy!!!!
malenka napisał(a):

(...) BTW czy to faktycznie jest tak, że na policję można zgłaszać sam fakt, że pies biega bez smycz i bez kagańca i wtedy policja wystawia mandat właścicielowi? Czy dopiero atak psa kwalifikuje się do mandatu?

Hmm, najlepiej od razu zadzwonić i się dowiedzieć. Możliwe, że nie dostanie mandatu, tylko jakieś pouczenie czy coś. Ale przynajmniej wizyta policji mu uświadomi, że sprawa jest poważna. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6634429 Napisano: 29.08.2019 14:36:31 w Pomocy!!!!
malenka napisał(a):

joan bezpośrednio po ataku mieliśmy właśnie takie same przemyślenia: lepiej że przytrafiło się to facetowi 1,8m niż dziecku. A że właściciel był obecny przy zdarzeniu i w zasadzie miał stan przedzawałowy, to myśleliśmy, że coś do niego dotarło. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że mamy dwa koty i boję się, że w ramach zemsty za zgłoszenie sprawy na policję mogą one zostać otrute.

Hmm, to może wyszukaj mu jakieś artykuły w tym temacie, wydrukuj, zakreśl info kluczowe? Pamiętam, że były sprawy o pogryzienia w ostatnich latach, może groźba wyroku sądowego tego pana przekona?

Kiedyś w Pcimiu widziałam taki patent, że między drzewami poziomo rozpięta była lina, a do niej przymocowano pionową, dosyć długą linkę dla psa. Poobserwowaliśmy zwierzę w akcji i do dyspozycji miało praktycznie cały ogród, ale do bramy już nie miało dostępu.

Wiesz, to też jest tak, że ten pies i kota zagryźć może, skoro luzem lata. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

joan

#6634422 Napisano: 29.08.2019 14:27:58 w Pomocy!!!!
malenka napisał(a):

(...) Nie chcieliśmy robić afery, myśleliśmy, że właściciel psa wyciągnie wnioski, ale najwidoczniej tak się nie stało. 

Zgłoście to koniecznie, bo przecież nie tylko Wy w tę okolicę chodzicie, może np. jakieś dziecko przyjechać w gości do kogoś i przebiec tamtędy...

Być może pies zamknięty w kojcu szczekał, więc właściciel olał sprawę. Tak naprawdę to powinien Wam przede wszystkim pokazać książeczkę z aktualnymi szczepieniami psa.

To się w głowie nie mieści, żeby jakiekolwiek żywe stworzenie biegało luzem przy braku płotu - przecież auto może tego psa potrącić! Wyświetl w wątku >>

joan

#6634172 Napisano: 28.08.2019 21:13:51 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

Joan ale dlaczego usuwałaś zdrową ósemkę?Ja kilka tygodni temu miałam robioną kanałowo siódemkę i nikt nie wymagał usuwania ósemki.

To zależy od ułożenia zębów, niestety - siódemka psuła się od ósemki, była nie do porządnego wyczyszczenia w codziennym użytku, ja mam jeszcze wszystkie zęby mądrości nie do końca w pełnej krasie. Te niskie ósemki pewni nigdy się nie spotkają, nie można nimi gryźć, a tylko mi przy wyżynaniu się naciskają na inne zęby, bo są silne; później te inne zęby pękają, szczęka boli, eh.

Gdy byłam nastolatką, usunięto mi bodajże górne czwórki, bo już się zęby nie mieściły emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

joan

#6634138 Napisano: 28.08.2019 18:35:43 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan - czy musiałaś wyrywać zęba akurat w największe upały??? 

U mnie non stop są upały, taka k* dzielnica emotka Jak mają być burze punktowe, to wszędzie są, ale nie tutaj emotka

Musiałam, bo ułamała mi się siódemka i żeby jej leczenie kanałowe za 3 tygodnie miało sens, trzeba było wpierw usunąć ósemkę emotka Siódemka połamana i zatruta, nie można było czekać, bo dziąsło z ósemki musi się obkurczyć. Wyświetl w wątku >>

joan

#6634109 Napisano: 28.08.2019 16:58:38 w Wkurza mnie...
Od 16 do 18 bezwzględnie nie jeść i nie pić.
O 17 skończy działać znieczulenie.
Wychodzi na to, że od 17 do 18 trzeba po prostu cierpieć, skoro nie można wziąć tabletki emotka
Do rzyci z taką matematyką.
Eh kule, straciłam ino zdrową ósemkę, a czuję się jakaś taka niekompletna, stara i spróchniała emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

joan

#6634108 Napisano: 28.08.2019 16:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

wszyscy dostali karty z kauflandu z budżetu?

Ja do 15:30 czekałam na kuriera, potem wyszłam z domu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6634047 Napisano: 28.08.2019 14:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

A to nie jest tak, że nawet PESEL jest potrzebny dopiero przy nagrodach powyżej 700 iluś tam zł? No chyba że o hulajnodze mówimy, wtedy ten pesel jest ok. Reszta nadal nie jest ok emotka
Oni i tak odprowadzają podatek do swojego US.

Warunkiem wzięcia udziału w konkursie może być pełnoletność uczestnika, a PESEL jednoznacznie rozstrzyga sprawę. Oczywiście wystarczyłaby sama data urodzenia, ale chyba jeszcze świat konkursów i loterii nie przeszedł tego poziomu biurokracji emotka Wyświetl w wątku >>
1 Vivacia 0

joan

#6634024 Napisano: 28.08.2019 13:49:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Co im odpisać? emotka

Możesz również poprosić o podanie pełnej nazwy formularza podatkowego, który zamierzają złożyć, a który przewiduje pole na wpisanie numeru dowodu osobistego laureata. Napisz, że wyszukasz ten formularz online i wtedy będziecie mogli dalej rozmawiać. Ino z góry uprzedzam, że takowego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6634013 Napisano: 28.08.2019 13:36:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Co im odpisać? emotka

Że znalazłaś w internecie wiele informacji przestrzegających przed podawaniem tak szczegółowych danych wrażliwych podmiotom, które nie mają prawa takich danych żądać. W związku z tym zachodzi podejrzenie, iż formularz laureata zawiera pola zbędne. Poproś o wskazanie podstawy prawnej, z której jasno wynika, że dla celów fiskalnych niezbędne jest podanie min. imienia ojca. Możesz od razu zaznaczyć, że treść formularza laureata jest niedopuszczalna. O ile nie zostaną Ci przedstawione jasne wytyczne, podasz jedynie: imię, nazwisko, adres, numer PESEL (który w Polsce zastąpił numer NIP!) Zaznacz również, że nie spodziewałaś się tak niefrasobliwego i nieprofesjonalnego podejścia do tematu ze strony podmiotu organizującego konkurs. Wyświetl w wątku >>

joan

#6634008 Napisano: 28.08.2019 13:25:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

albo w najgorszym wypadku wasze dane wyladuja gdzies w lesie i ktos je wykorzysta w niewlasciwy sposob lub sprzeda....ja bym tez sie klocila o te dane

Zresztą: pomyślcie o tych wszystkich profesjonalnych agencjach z dużym stażem, które od lat radzą sobie bez danych z kretyńskiego formularza -> Smolar, Avanti, Albedo, Los Mejores, Columbit... a tu firma krzak wyskakuje z twierdzeniem, że dane są im niezbędne ze względów podatkowych. Serio?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6634005 Napisano: 28.08.2019 13:19:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

odpisali mi:
Dzień dobry,

dziękujemy za wiadomość. Wszystkie dane konieczne są do rozliczenia
podatku dochodowego, a tym samym do wystawienia stosownego dokumentu
PIT. Przypominamy, że podanie powyższych danych osobowych i złożenie
oświadczeń, jest dobrowolne, ale
konieczne do otrzymania nagrody.

co o tym sądzicie?

Pozdrawiamy
Zespół konkursu

Napiszcie do producenta, jego stronę FB podałam we wcześniejszym komentarzu.

ABSOLUTNIE NIE PODAWAJCIE IM TYCH INFORMACJI! Jakiś idiota skopiował formularz z sieci, a potem byle praktykant będzie mógł wziąć kredyty po zajrzeniu do segregatora z tym konkursem - poproście o podanie podstawy prawnej. Od razu zaznaczcie, że formularz dla laureatów został sporządzony błędnie i nieprofesjonalnie. Wyświetl w wątku >>