Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrody główne = każdorazowo kieszonkowe + trzy noclegi za 23.000 zł.
Maskotek z logo sponsora nakupili za 193.746 zł -> z wysyłką wyjdzie ponad 200.000 zł na chiński badziew z plastikowego pluszu.
Kolejna akcja z cyklu "dla takich geniuszy jest specjalne miejsce w piekle" Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon.../konczace/2019/08/31
Tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro regulamin nie przewiduje ograniczeń w nagrodach, napisz do nich oficjalnego mejla z zapytaniem - jeśli Ci odpiszą, że "jedna nagroda na osobę", poproś o wskazanie zapisu w regulaminie, który mógłby to potwierdzić. Oczywiście wcześniej dokładnie poczytaj regulamin, żeby się upewnić, że racja jest po Twojej stronie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo cicho Aczkolwiek wyniki można podejrzeć na stronie: https://taksmakuj...grana_lipiec.pdf.pdf Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda akcja posiada odrębny regulamin, który jest umową cywilną pomiędzy organizatorem, a uczestnikiem. Zapisy innych regulaminów są bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nerka Gdy konkurs się skończy, zrobimy ogólnoforumową wymianę i każdy będzie zadowolony Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Max do 12.09.2019. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW -> porób zdjęcia / filmiki psa, gdy biega luzem. Żeby się potem koleś nie wykręcał Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, najlepiej od razu zadzwonić i się dowiedzieć. Możliwe, że nie dostanie mandatu, tylko jakieś pouczenie czy coś. Ale przynajmniej wizyta policji mu uświadomi, że sprawa jest poważna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, to może wyszukaj mu jakieś artykuły w tym temacie, wydrukuj, zakreśl info kluczowe? Pamiętam, że były sprawy o pogryzienia w ostatnich latach, może groźba wyroku sądowego tego pana przekona?
Kiedyś w Pcimiu widziałam taki patent, że między drzewami poziomo rozpięta była lina, a do niej przymocowano pionową, dosyć długą linkę dla psa. Poobserwowaliśmy zwierzę w akcji i do dyspozycji miało praktycznie cały ogród, ale do bramy już nie miało dostępu.
Wiesz, to też jest tak, że ten pies i kota zagryźć może, skoro luzem lata. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoście to koniecznie, bo przecież nie tylko Wy w tę okolicę chodzicie, może np. jakieś dziecko przyjechać w gości do kogoś i przebiec tamtędy...
Być może pies zamknięty w kojcu szczekał, więc właściciel olał sprawę. Tak naprawdę to powinien Wam przede wszystkim pokazać książeczkę z aktualnymi szczepieniami psa.
To się w głowie nie mieści, żeby jakiekolwiek żywe stworzenie biegało luzem przy braku płotu - przecież auto może tego psa potrącić! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy od ułożenia zębów, niestety - siódemka psuła się od ósemki, była nie do porządnego wyczyszczenia w codziennym użytku, ja mam jeszcze wszystkie zęby mądrości nie do końca w pełnej krasie. Te niskie ósemki pewni nigdy się nie spotkają, nie można nimi gryźć, a tylko mi przy wyżynaniu się naciskają na inne zęby, bo są silne; później te inne zęby pękają, szczęka boli, eh.
Gdy byłam nastolatką, usunięto mi bodajże górne czwórki, bo już się zęby nie mieściły Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie non stop są upały, taka k* dzielnica Jak mają być burze punktowe, to wszędzie są, ale nie tutaj
Musiałam, bo ułamała mi się siódemka i żeby jej leczenie kanałowe za 3 tygodnie miało sens, trzeba było wpierw usunąć ósemkę Siódemka połamana i zatruta, nie można było czekać, bo dziąsło z ósemki musi się obkurczyć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O 17 skończy działać znieczulenie.
Wychodzi na to, że od 17 do 18 trzeba po prostu cierpieć, skoro nie można wziąć tabletki
Do rzyci z taką matematyką.
Eh kule, straciłam ino zdrową ósemkę, a czuję się jakaś taka niekompletna, stara i spróchniała Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja do 15:30 czekałam na kuriera, potem wyszłam z domu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warunkiem wzięcia udziału w konkursie może być pełnoletność uczestnika, a PESEL jednoznacznie rozstrzyga sprawę. Oczywiście wystarczyłaby sama data urodzenia, ale chyba jeszcze świat konkursów i loterii nie przeszedł tego poziomu biurokracji Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz również poprosić o podanie pełnej nazwy formularza podatkowego, który zamierzają złożyć, a który przewiduje pole na wpisanie numeru dowodu osobistego laureata. Napisz, że wyszukasz ten formularz online i wtedy będziecie mogli dalej rozmawiać. Ino z góry uprzedzam, że takowego nie ma Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że znalazłaś w internecie wiele informacji przestrzegających przed podawaniem tak szczegółowych danych wrażliwych podmiotom, które nie mają prawa takich danych żądać. W związku z tym zachodzi podejrzenie, iż formularz laureata zawiera pola zbędne. Poproś o wskazanie podstawy prawnej, z której jasno wynika, że dla celów fiskalnych niezbędne jest podanie min. imienia ojca. Możesz od razu zaznaczyć, że treść formularza laureata jest niedopuszczalna. O ile nie zostaną Ci przedstawione jasne wytyczne, podasz jedynie: imię, nazwisko, adres, numer PESEL (który w Polsce zastąpił numer NIP!) Zaznacz również, że nie spodziewałaś się tak niefrasobliwego i nieprofesjonalnego podejścia do tematu ze strony podmiotu organizującego konkurs. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą: pomyślcie o tych wszystkich profesjonalnych agencjach z dużym stażem, które od lat radzą sobie bez danych z kretyńskiego formularza -> Smolar, Avanti, Albedo, Los Mejores, Columbit... a tu firma krzak wyskakuje z twierdzeniem, że dane są im niezbędne ze względów podatkowych. Serio?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napiszcie do producenta, jego stronę FB podałam we wcześniejszym komentarzu.
ABSOLUTNIE NIE PODAWAJCIE IM TYCH INFORMACJI! Jakiś idiota skopiował formularz z sieci, a potem byle praktykant będzie mógł wziąć kredyty po zajrzeniu do segregatora z tym konkursem - poproście o podanie podstawy prawnej. Od razu zaznaczcie, że formularz dla laureatów został sporządzony błędnie i nieprofesjonalnie. Wyświetl w wątku >>