Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krowo? Co za żul A pewnie sam z fejkowego konta pisał Swoją drogą... gdyby istniał magiczny napar / procedura / środek eliminujący konkurencję z konków... Co to by się działo! Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie coś świta, że wczoraj pierwsze losowanie + następnego dnia roboczego informują, czyli... dzisiaj Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konmari, minimalizm i ZW -> mój świat! I dobrze, że są tacy świadomi rodzice, oby ich było coraz więcej Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że mamy podobne podejście Może kiedyś na siebie wpadniemy w jakimś spokojnym miejscu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o pracę prze 3 m-ce u zachodnich sąsiadów i życie z tej kasy przez resztę roku w Polsce - tak już robili u mnie ludzie na studiach, czyli około roku 2000. Prawie dwie dekady temu. Po powrocie kupowali działki nad morzem... jak widać różnice w zarobkach nadal są znaczące.
Co do konsumpcjonizmu -> mnie chyba konkursy pomogły go omijać szerokim łukiem, serio. Na szczęście mój facet ma takie samo podejście, ważne żeby się wzajemnie wspierać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież wartość przedmiotu z regulaminu rzadko kiedy odpowiada cenie w sklepie I o to im chodzi. Dlatego najlepiej wygrywać bony: kupujesz co chcesz + transport następuje w dogodnym dla Ciebie terminie + wniesienie masz gratis + pełna dokumentacja sprzedażowa / gwarancyjna pozostaje do Twojej dyspozycji.
Co do Nestle -> nie ma sensu tworzyć teorii spiskowych, każdy ma takie same szanse na wygraną. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam 2 segregatory, w jednym konki trwające (każdy w oddzielnej koszulce), w drugim konki zakończone. Co się skończy, to przekładam z pierwszego segregatora do drugiego. I tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tam jest rezerwa? Może laureat pierwotny nie odebrał telefonu albo rozłączył rozmowę sądząc, że to automat spamujący? I sru, masz nagrodę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A za który dzień ta wygrana? Może jeszcze nie uzupełnili bazy laureatów? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W nowej gazetce niestety nie ma informacji o kolejnej edycji budżetu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie, bo wystarczy, że wejdę w wątek zakupowy / paragonowy i znajdę ogłoszenie typu "paragon Tchibo z Carrefour za 10 zł" - osoba oferująca takie zakupy powinna zadbać o to, żeby dany Carrefour brał udział w akcji, gramatura kawy była poprawna itp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinieneś opisać tę sytuację w wątku "Nie polecam wymiany z..." -> osoba robiąca zakupy winna jest dokonać ich w sposób zgodny z regulaminem akcji. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Posłałam jednego eska na loterię - wystarczy Mój facet jakiś czas temu również przenosił numer i pamiętam, że wysyłał esemesy charytatywne, dlatego bardzo się zdziwiłam nie mogąc aktualnie znaleźć takiej opcji. Szkoda, że się przepisy zmieniły, np. moja koleżanka całkiem sporo esków słała, a przelewów robić nie będzie, bo nie chce nigdzie podawać informacji o sobie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo nie miałam innej możliwości, a popołudniu przenosiłam numer. Lepiej tak, niż by się kasa miała zmarnować. Co ciekawe, od wielu tygodni są problemy z przeniesieniem numeru na kartę do Play, w salonach Play brakuje tych specjalnych starterów. Dziś dopiero w trzecim katowickim centrum handlowym mogłam dokonać przeniesienia... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli... podchodzisz z własnym, czystym pojemnikiem do pracownika działu z serami, on pojemnik odbiera, taruje wagę, wkłada do środka jeden rodzaj sera i daje naklejkę. Jak to mówią: zawsze coś Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy w polskim Lidlu? Bo w polskich hipermarketach jest całkiem spoko, jedynie przy produktach bio musisz wybierać: albo bio zaklajstrowane w plastik, albo nie-bio bez plastiku. Chociaż np. w Kaufie biobanany są luzem, tylko zlepione taśmą. Oczywiście w warzywniaku wszystko luzem i wiedzą, że kupuję bez zrywek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Interesują mnie zbiórki na konkretny cel, a nie ogólne akcje typu "Fundacja TVN" Wyświetl w wątku >>