Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może coś im się pomyliło i już nie przyjmują zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było info, natomiast prosili o przesłanie zdjęcia paragonu, jeśli zgłoszony numer się powtórzył. Pierwszy etap powinni informować właśnie max dzisiaj (a ja grałam w drugim). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli regulamin nie przewiduje zakupu jedynie w sklepie z jakiejś listy / załącznika, możesz kupić w dowolnym sklepie C4. Wiążący jest regulamin, nie ulotka czy info na stronie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż żal było patrzeć... cóż... dobranoc Wam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moją jedyną, wygraną butelkę wódy? No nie wiem - mogłabym z nerwów piznąć w tivi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie również nikt alkoholu nie pija - ani w rodzinie, ani wśród bliskich znajomych. I nie gram o alkohol, aczkolwiek raz zorganizowano konek, gdzie główną nagrodą było bodajże 2000 zł, a mniejsze: wódka. I pewnego dnia przyszła butelka gorzoły, do teraz nie wiemy, co z nią zrobić. Stoi w cienistym miejscu, chyba się nie przeterminuje Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale przecież każdy może sprzedać, co tylko ma ochotę, o ile obrót danym przedmiotem jest w Polsce legalny. Czy gra o auto "żeby sprzedać" czy też o krowę "żeby sprzedać" - co za różnica? Problem leży w rodzaju nagrody, jej ciężarze środowiskowym / etycznym, nie w samym fakcie jej sprzedaży. Można i używane majtki sprzedać. Ba! Można po januszowemu wygrać bon na Zalando, nakupić stringów, ponosić i wtedy sprzedać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ideałem nie jestem, kupię czasem te pierońskie lay's czy coca-colę Ale rzadko. Nigdy nie spożywam niczego na siłę, a zmuszanie faceta, żeby mył głowę goownianym szamponem "bo konkurs" to nie moja bajka. Po prostu czasem mam na coś smaka i trudno.
Są konkursy / loterie, gdzie w danej sieci można kupić cokolwiek, wtedy działam intensywniej; to akcje typu "podczas zakupów wymień min. 100 pkt Payback i odpowiedz na pytanie", loterie Auchan / Lidl czy konkursy na stacjach paliw.
Często da się kupić produkt na konkurs less waste, np. wodę Perrier od Nestle w szklanej butelce. Gdy jest jakaś akcja, od razu wchodzę na stronę producenta i dokładnie sprawdzam, co ma w ofercie, szukając mniejszego zła.
Są konkursy/loterie, gdzie i tak kupiłabym produkty, więc nie wybrzydzam, aktualnie to np. passata Mutti w szkle (loteria), sosy Mutti w szkle (zwrot za zakupy + loteria), olej Kujawski w szkle (zwrot za zakupy), pasty Wawrzyniec w szkle (co jakiś czas zwracają kasę, uwielbiam je) albo nowa loteria Bakalland (jak już mam płacić po dwie dychy za garść orzechów, niech przynajmniej będą do loterii).
Jest wiele konkursów, gdzie nie trzeba kupować niczego, tzw. "aktualnych", w tym roku wygrałam w takim konkursie min. Thermomix. A czasem wystarczy się schylić po kapsel czy kubek, żeby ustrzelić fajną nagrodę.
Z jednej strony nie jestem ekstremistką, z drugiej strony podczas każdych zakupów mam w głowie ZW / less waste. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie prowadzę zestawienia - czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal
Z biegiem lat prawie całkowicie przestałam używać produktów marek konkursowych na rzecz np. mydła Aleppo, goździkowej pasty do zębów, szamponu do włosów w kostce itp. O jedzeniu nawet nie wspomnę. Można powiedzieć, że każda akcja promocyjna jest dla mnie nieprzewidzianym wydatkiem. W dodatku kiedyś można było kupić cokolwiek, a teraz zakupy po 40 zł? 100 zł? Żart jakiś. I nagrody były o niebo lepsze, bez natłoku chińskiego szajsu, najniższą nagrodą były np. bony albo iPODy.
Czy się kasa zwraca? Nie wiem, ale finalnie hajs się zgadza. Jestem zdania, że lepiej wygrać coś porządnego raz na dłuższy czas, niż dziobać byle g* 9x w tygodniu Szanujmy swój czas, pieniądze i planetę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boskie, wykorzystam pomysł już w październiku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwsza edycja przebiegała normalnie - na forum wpadały nawet Thermomixy, ale w drugiej (inny organizator) nagród coś mało i cisza na wszystkich frontach Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętajmy także o pajacach w perukach Dużo dostają tych przepustek za dobre sprawowanie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko raz w życiu otrzymałam gwarancję (i nawet kopię paragonu!) do sprzętu rtv/agd - wieeele lat temu, prehistoria wręcz Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udziału nie biorę, ale czy ten cały "kod" to czasem nie po prostu kod kreskowy, co go drukują u dołu paragonu C4, tuż pod numerem kasy fiskalnej? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może warto do nich napisać na FB? Wyniki powinny zostać umieszczone na stronie do 17.09.2019. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...19.html#.XYDxEygzZPY Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdźcie telefonicznie w centrali UPS, czy numer domu się zgadza - takie cyrki miałam właśnie w przypadku, gdy numer domu był nieprawidłowy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaliczam się do ludzi i Ci powiem: zaaarąbiaszczo!
PS: Lumpki to temat rzeka, wspomnę więc jedynie, że buty można oddać do ozonowania -> nie korzystałam z tej opcji, ale jeśli ktoś i buty kupuje, może warto wiedzieć o istnieniu takiej możliwości Wyświetl w wątku >>