Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6644101 Napisano: 30.09.2019 10:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

czy tylko ja mam problem z wysłaniem SMS-a na konkurs almette w Auchanie ?

Może coś im się pomyliło i już nie przyjmują zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644079 Napisano: 30.09.2019 10:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cordilia napisał(a):

C4 Wedel - czy padły jakieś wygrane na forum? Losowanie z 1 etapu było 23 września, i cisza...

Nie było info, natomiast prosili o przesłanie zdjęcia paragonu, jeśli zgłoszony numer się powtórzył. Pierwszy etap powinni informować właśnie max dzisiaj (a ja grałam w drugim). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6643664 Napisano: 27.09.2019 14:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

Waham się nad konkursem. Potrzebuje pasty elmex i zastanawiam się na C4. Oczywiście na stronie C4 przy konkursie jest lista sklepów i nie ma sklepu w Kielcach ale z drugiej strony w regulaminie jest zapis "dokonać zakupu przynajmniej jednego Produktu Promocyjnego, w dowolnym Carrefour lub Carrefour Market na terenie całej Polski, udokumentowanego na dowodzie zakupu". Czyli mogę czy nie mogę? oto jest pytanie emotka

Jeśli regulamin nie przewiduje zakupu jedynie w sklepie z jakiejś listy / załącznika, możesz kupić w dowolnym sklepie C4. Wiążący jest regulamin, nie ulotka czy info na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 monia0303 0

joan

#6643484 Napisano: 26.09.2019 22:54:49 w Sport
pioge7 napisał(a):

emotka  Brak słow... dzis to nie byli oni emotka  

Aż żal było patrzeć... cóż... dobranoc Wam. Wyświetl w wątku >>
2 mia, kumulacja 0

joan

#6643482 Napisano: 26.09.2019 22:51:04 w Sport

joan

#6643478 Napisano: 26.09.2019 22:42:47 w Sport
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

Ja przy nich osiwieję do reszty! emotka

Joan, wyjmuj butelkę, bo nerwy w strzępach.
Jest gorzej niż przed maturą  emotka

Moją jedyną, wygraną butelkę wódy? No nie wiem - mogłabym z nerwów piznąć w tivi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6643468 Napisano: 26.09.2019 22:29:48 w Sport
Ja przy nich osiwieję do reszty! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6643353 Napisano: 26.09.2019 14:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

A i już mam 100 % postanowienie nigdy nie kupię nic alkoholowego z promocji bo nikt u mnie nie pije.A jak będą chciała grać w takich promocjach to kupię kody tak jak kupiłam na Żywca.Albo kupię sobie wykrywacz metali i przeprowadzę się nad morze taki żarcik:P

U mnie również nikt alkoholu nie pija - ani w rodzinie, ani wśród bliskich znajomych. I nie gram o alkohol, aczkolwiek raz zorganizowano konek, gdzie główną nagrodą było bodajże 2000 zł, a mniejsze: wódka. I pewnego dnia przyszła butelka gorzoły, do teraz nie wiemy, co z nią zrobić. Stoi w cienistym miejscu, chyba się nie przeterminuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

joan

#6643343 Napisano: 26.09.2019 13:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

I to jest zdrowe podejście- granie o rzeczy, które się nam przydadzą, a nie na handel, bo widziałam już tu na stronach oferty sprzedaży krówek z Milki za 30 zł.

Ale przecież każdy może sprzedać, co tylko ma ochotę, o ile obrót danym przedmiotem jest w Polsce legalny. Czy gra o auto "żeby sprzedać" czy też o krowę "żeby sprzedać" - co za różnica? Problem leży w rodzaju nagrody, jej ciężarze środowiskowym / etycznym, nie w samym fakcie jej sprzedaży. Można i używane majtki sprzedać. Ba! Można po januszowemu wygrać bon na Zalando, nakupić stringów, ponosić i wtedy sprzedać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6643334 Napisano: 26.09.2019 13:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Joan no właśnie Twoje podejście ze względu na ZW mnie bardzo interesuje emotka ale to w ogóle nie bierzesz udział w promocyjnych czy bierzesz udział tylko w tych, w których i tak kupiłabyś produkt? Bo gdybym tak robiła, to w niewiele co bym grała emotka

Ideałem nie jestem, kupię czasem te pierońskie lay's czy coca-colę emotka Ale rzadko. Nigdy nie spożywam niczego na siłę, a zmuszanie faceta, żeby mył głowę goownianym szamponem "bo konkurs" to nie moja bajka. Po prostu czasem mam na coś smaka i trudno.

Są konkursy / loterie, gdzie w danej sieci można kupić cokolwiek, wtedy działam intensywniej; to akcje typu "podczas zakupów wymień min. 100 pkt Payback i odpowiedz na pytanie", loterie Auchan / Lidl czy konkursy na stacjach paliw.

Często da się kupić produkt na konkurs less waste, np. wodę Perrier od Nestle w szklanej butelce. Gdy jest jakaś akcja, od razu wchodzę na stronę producenta i dokładnie sprawdzam, co ma w ofercie, szukając mniejszego zła.

Są konkursy/loterie, gdzie i tak kupiłabym produkty, więc nie wybrzydzam, aktualnie to np. passata Mutti w szkle (loteria), sosy Mutti w szkle (zwrot za zakupy + loteria), olej Kujawski w szkle (zwrot za zakupy), pasty Wawrzyniec w szkle (co jakiś czas zwracają kasę, uwielbiam je) albo nowa loteria Bakalland (jak już mam płacić po dwie dychy za garść orzechów, niech przynajmniej będą do loterii).

Jest wiele konkursów, gdzie nie trzeba kupować niczego, tzw. "aktualnych", w tym roku wygrałam w takim konkursie min. Thermomix. A czasem wystarczy się schylić po kapsel czy kubek, żeby ustrzelić fajną nagrodę.

Z jednej strony nie jestem ekstremistką, z drugiej strony podczas każdych zakupów mam w głowie ZW / less waste. Wyświetl w wątku >>

joan

#6643267 Napisano: 26.09.2019 10:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Pytanie o konkursowe wydatki. Prowadzicie jakieś zestawienie konkursowych wydatków? Konkursy promocyjne to często spora kasa. Zwraca Wam się to, jesteście na plusie? Ja póki co tak, ale tak mocno w promocyjne gram od niedawna, a sierpień był bogaty jeśli chodzi o wygraną gotówkę emotka A w tym miesiącu widzę, że znowu sporo zainwestowałam w konkursy i martwię się o wynik. Jak jest u Was?

Nie prowadzę zestawienia - czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal emotka

Z biegiem lat prawie całkowicie przestałam używać produktów marek konkursowych na rzecz np. mydła Aleppo, goździkowej pasty do zębów, szamponu do włosów w kostce itp. O jedzeniu nawet nie wspomnę. Można powiedzieć, że każda akcja promocyjna jest dla mnie nieprzewidzianym wydatkiem. W dodatku kiedyś można było kupić cokolwiek, a teraz zakupy po 40 zł? 100 zł? Żart jakiś. I nagrody były o niebo lepsze, bez natłoku chińskiego szajsu, najniższą nagrodą były np. bony albo iPODy.

Czy się kasa zwraca? Nie wiem, ale finalnie hajs się zgadza. Jestem zdania, że lepiej wygrać coś porządnego raz na dłuższy czas, niż dziobać byle g* 9x w tygodniu emotka Szanujmy swój czas, pieniądze i planetę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6643094 Napisano: 25.09.2019 17:58:38 w Popraw sobie humor...
rufus napisał(a):

Boskie, wykorzystam pomysł już w październiku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6642901 Napisano: 25.09.2019 11:38:59 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

Develey za sierpień? Informowali już? Wie ktoś, coś?

Pierwsza edycja przebiegała normalnie - na forum wpadały nawet Thermomixy, ale w drugiej (inny organizator) nagród coś mało i cisza na wszystkich frontach emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

joan

#6642796 Napisano: 24.09.2019 21:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Znając życie to Smolar nie będzie czytał tylko oglądał foty. Wysłałem tekst i ja ale nie liczę na to, że przebije foto pomysły na przedłużenie lata! Czymże jest moje 160 znaków z gadżetami i palmami układanymi z ubrań heh

Pamiętajmy także o pajacach w perukach emotka Dużo dostają tych przepustek za dobre sprawowanie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6642648 Napisano: 24.09.2019 14:11:58 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

To znaczy, ja na razie jeszcze niczego tam nie wygrałam, ale trochę mnie zdumiewa fakt przyznawania w formie nagród tak drogiego sprzętu bez gwarancji.  emotka

Tylko raz w życiu otrzymałam gwarancję (i nawet kopię paragonu!) do sprzętu rtv/agd - wieeele lat temu, prehistoria wręcz emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6641883 Napisano: 20.09.2019 20:27:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

Czy ktoś dostał może kod przy paragonie do loterii Lavazza w C4?
Ja dzisiaj wyszedłem bez kodu, na dodatek strona podana w regulaminie nie działa... ktoś coś wie? emotka

Udziału nie biorę, ale czy ten cały "kod" to czasem nie po prostu kod kreskowy, co go drukują u dołu paragonu C4, tuż pod numerem kasy fiskalnej? Wyświetl w wątku >>
1 kinzao 0

joan

#6641449 Napisano: 19.09.2019 13:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

mam pytanie odnośnie konkursu Konkurs "EskaGO - Back To School 2019". 17 miały być wyniki na stronie a ja nic nie widzę. czy źle patrzę? czy jeszcze nie ma wyników?

Może warto do nich napisać na FB? Wyniki powinny zostać umieszczone na stronie do 17.09.2019. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6640726 Napisano: 17.09.2019 16:44:20 w Czy informują/ informowali?
A konkurs "EskaGO - Back To School 2019"? emotka

https://www.e-kon...19.html#.XYDxEygzZPY Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6640590 Napisano: 17.09.2019 12:44:34 w Wkurza mnie...
asiunia260 napisał(a):

Wkurza mnie kurier UPS...czy tylko ja mam ZAWSZE jakiś cyrk z tą firmą?  emotka
Wg statusu przesyłki był dzisiaj u mnie DWA razy + kontaktował się w sprawie paczki. Ciekawe kiedy?! Nie było dzisiaj nawet jednej minuty, w której nie byłoby kogoś w domu! Oczywiście kontaktu żadnego też nie było. Jestem wściekła  emotka

olabas napisał(a):

Ja też wczoraj nie dostałam paczki - i też dostałam wiadomość, że była próba doręczenia (akurat!)

Sprawdźcie telefonicznie w centrali UPS, czy numer domu się zgadza - takie cyrki miałam właśnie w przypadku, gdy numer domu był nieprawidłowy... Wyświetl w wątku >>
1 olabas 0

joan

#6640275 Napisano: 16.09.2019 16:03:29 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

ale mnie mąż wkurzył! kupiłam dzisiaj sobie spodnie ciążowe w lumpku- nowe z metką za 15pln. W domu już się pokłóciliśmy, że co ludzie powiedzą, że powinno mi być wstyd, że chodze w używanych rzeczach... Pewnie, powinnam tak jak jego bratowa kupić sobie spodnie za pół wypłaty, a potem płakać i pożyczać pieniądze na chleb.
a moja Mama mówiła- nie przyznawaj się.

Zaliczam się do ludzi i Ci powiem: zaaarąbiaszczo! emotka emotka emotka

PS: Lumpki to temat rzeka, wspomnę więc jedynie, że buty można oddać do ozonowania -> nie korzystałam z tej opcji, ale jeśli ktoś i buty kupuje, może warto wiedzieć o istnieniu takiej możliwości emotka Wyświetl w wątku >>