Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja wiem, bo sama mam krewną, co całe życie piła wódę i żyła na koszt najpierw Polski, a potem Niemiec. I co? I sobie żyje z renty "na alkoholizm" u zachodniego sąsiada Z kolei mam też w rodzinie osobę bez nerki, co w Polsce jest bez znaczenia, a w Niemczech za to przyznają rentę częściową (bodajże 40%).
Opisana przeze mnie sytuacja w markecie jest o tyle inna, że ja tych ludzi znam, co się na siebie wzajemnie zapowietrzali w temacie kto co dostał i aż mi było głupio tam stać i słuchać tego pierd*. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się, jednak nie można usprawiedliwiać agresji słownej w przestrzeni publicznej tym, że komuś jest źle, bo się wszyscy wzajemnie zagryziemy. Jakiś tydzień temu byłam świadkiem rozmowy pomiędzy osobami 60+, gdzie jedna drugiej wypominała, że ta pierwsza to już przecież przed emeryturą rentę od państwa dostawała! Bardzo to niesmaczne było, szczególnie zważywszy na fakt, że owa renta nawet 600 zł nie przekraczała. Noż ludzie, żeby komuś zazdrościć wielu lat choroby i tych sześciu stówek? Dla mnie to było żenujące i smutne Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mógł dzieci nie mieć, majstrowanie dzieci nie było i nie jest obowiązkiem żadnego z obywateli RP.
Wysokość emerytury wynika z zarobków - jaką pracę wybrał, taką ma emeryturę.
Gdzie tu "niesprawiedliwość społeczna"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W loteriach zawsze jest tak, że ilość zgłoszeń nie przekłada się na szczęście w losowaniu, choć organizator zawsze zachęca, żeby kupować! kupować! kupować! produkty i tym samym "zwiększyć swoje szanse" W praktyce to tak nie działa. Wczoraj nasza forumowa koleżanka wygrała voucher na wycieczkę w loterii, a jak znam tę w czepku urodzoną, to posłała jedno zgłoszenie Ja bym mogła i 400 wysłać, a bez nagrody zostać
Loteria Tic Tac na pewno jest w porząsiu, nagrody są rzetelnie rozdawane co tydzień Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na forum chyba tylko jedna osoba wpisała, że wygrała bon do Pyszne.pl
Kodów wklepałam sporo, nic nie wpadło Wczoraj piłam od nich gorącą czekoladę, ale jakoś mi gorzej smakowała ze względu na liczne porażki w tej loterii Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie takiej to nie znam ani jednej Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrób zakupy w C4 za min. 80 zł z ich aplikacją, kupując ulubione marki (niekoniecznie konkursowe) dostaniesz 2 losy na loterię. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczęta, powiem Wam tyle: już z treści ogłoszenia można sporo wywnioskować na temat danego człowieka
A w ramach śmieszkowania dopiszę, że debeściarskie to dopiero są propozycje wymian "na cokolwiek". Bo niby to jest "wymiana na cokolwiek", ale 40 wiadomości później się okazuje, że jednak: perfumy nie, bon do sklepu nie, zniżka na pizzę nie, plecak miejski nie, dywan 2x2 m nie, zestaw przekąsek nie, bilet do kina nie, maskotka żurawia nie, parasol nie, pierd jednorożca nie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest! Bo ogłoszeń bez ceny nawet nie przeglądam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie wybiorę z marszu najtańszej oferty Wybiorę ofertę np. osoby, którą znam / z którą już miałam do czynienia / której odpowiada odbiór osobisty przedmiotu / która wydaje się zdrowa na umyśle itp. U mnie takie "pozacenowe" zalety stoją na pierwszym miejscu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto każe sprzedawać cokolwiek po taniości? Przecież nie trzeba podawać niskiej ceny; wystarczy, że sprzedający poda cenę, która jest dla niego ok
BTW -> przypomniała mi się scenka z życia mojej mamy. Jakiś czas temu mama weszła do sklepu mięsnego, patrzy po towarach, a tam brak cen. Pytała więc o cenę jednego produktu, drugiego, trzeciego... w końcu zdenerwowała się i spytała, gdzie wymagana prawnie informacja z cenami. Kasjerka odpowiedziała wyniośle, że stali klienci ceny znają. Mama do grona tych stałych klientów nie dołączyła Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przed chwilą ktoś napisał, że (z praktyki): cena może być obniżona, jeśli nie ma uwagi "outlet" przy produkcie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę! Ja śpię opatulona tak, że mi tylko twarz wystaje Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W wakacje był spokój, a teraz co noc jazzzzzda, no nie zdzierżę... Najgorzej, że to same te małe, czarne i agresywne egzemplarze, których ukąszenia bardzo bolą (przynajmniej mnie, dlatego śpię otulona jak naleśnik i kończyn nie wystawiam; po ukąszeniu pulsuje mi z bólu miejsce ugryzienia).
Do pupy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taką opcję masz po kliknięciu w datę kalendarza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty szpyndlikorzu, ani fuzekli żeś niy doł.
Ale jo mom jeszcze fciool dekli.
Możesz już do mie rychtować nagrody... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz najpierw poprosić ich o usunięcie pierwotnego zgłoszenia z bazy, a dopiero potem dopiero wysłać drugie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, przekierowuje na główną. A bez regulaminu nie ma co grać, bo potem się okaże, że to nie o ten "nr paragonu" chodziło... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma czegoś takiego, jak "loterie u Smolara" - regulamin każdej akcji należy rozpatrywać oddzielnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się dziwię, po co te nerwy, skoro można wygrać jednym lub dwoma zgłoszeniami w każdej dosłownie akcji, zaś w przypadku Tic Taca takiego rodzaju wygranych było mnóstwo, wystarczy poczytać forum. Wyświetl w wątku >>