Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6651479 Napisano: 25.10.2019 11:46:15 w co chcielibyście wygrać?
renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Jakiś telefon z konkursu Play

Spytam z głupia frant - co to jest "konkurs Play"? emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-gram-z-play.html#.XbLDYFUzbIU

Dziękuję za odpowiedź - powodzenia!

PS: Wyszukiwarka nie pokazała tego konka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

joan

#6651475 Napisano: 25.10.2019 11:37:12 w co chcielibyście wygrać?
Jasminum napisał(a):

Jakiś telefon z konkursu Play

Spytam z głupia frant - co to jest "konkurs Play"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6651474 Napisano: 25.10.2019 11:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Myślę, że najlepiej byłoby dla Veneo, gdyby ten artykuł nigdy nie został opublikowany, bo przynosi wstyd tej firmie.

"Następnie skrupulatnie wyszukiwane i odfiltrowywane są zgłoszenia nadesłane przez bohaterów tego artykułu. Wbrew pozorom, doświadczony administrator nie ma z tym większego problemu. Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów. Jednak gdy tych jest kilkadziesiąt lub kilkaset tysięcy, proces staje się żmudny, a - z pozoru łatwa i przyjemna funkcja osoby zasiadającej w jury konkursu - staje się istną udręką. (...) W Veneo tworzymy systemy tego typu od podstaw (...)" -> chyba tylko %#@&* może chełpić się publicznie tym, że DYSKRYMINUJE tych uczestników konkursu, którzy mu nie odpowiadają i usuwa ich (zgodne z prawem!) zgłoszenia, chociaż podlegają pod umowę, jaką stanowi regulamin konkursu.

Szkoda słów. Panu Przemysławowi warto chyba życzyć bycia pomijanym przy każdej premii itp. Bo się ludziom od bogactwa w d* przewraca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6651466 Napisano: 25.10.2019 11:18:56 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Dzisiaj mija 2 lata odkad moj ojciec po 35 latach uciekl do kochanki, a moja Mama nadal chce, aby on wrocil i na niego czeka emotka emotka emotka

Miałam na studiach koleżankę "z katolickiej rodziny". Jej ojciec ich olał i wyprowadził się, ale bez rozwodu, bo przecież to tak nie po bożemu. W efekcie od kilkunastu lat matka zachowywała się, jakby wyszedł po bułki - miał swój pokój i swoje rzeczy, a reszta domowników gnieździła się we trójkę w drugim pokoju. Najwidoczniej również "mógł wrócić w każdej chwili". Pewnie do dziś tak żyją emotka Oby Twoja mama się opamiętała i przestała wierzyć w romantyczny happy end z amerykańskich filmów - szkoda życia... Wyświetl w wątku >>

joan

#6651180 Napisano: 24.10.2019 11:49:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
18.10. -> zwrot od Streetcom za Olej Kujawski / Dino
24.10. -> zwrot od Develey za 3 sosy Mutti
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6651170 Napisano: 24.10.2019 11:29:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zazdrosnica napisał(a):

Mam pytanie odnośnie paragonów, a mianowicie numeru dowodu zakupu. W Auchan jest tak, że te numery są łamane, czyli zamiast klasycznego 123456 jest 123456/0123 tę część po ukośniku też wpisujecie? Bo np. w konkursie prince polo ten ukośnik nie jest brany pod uwagę i wychodzą mi bardzo długie numery, które wyglądają jak jakieś fejki, dlatego zastanawiam się jak te numery wpisywać...

Co do zasady: wpisujesz numer w postaci dokładnie takiej, jak na paragonie. Jeśli numer nie przechodzi - kontaktujesz się z organizatorem i postępujesz wg jego zaleceń. Finito. Wyświetl w wątku >>

joan

#6651024 Napisano: 23.10.2019 18:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Serio aż tyle osób się napalilo na colgate biedronkowy? W mojej opinii to akurat jeden ze słabszych konkursów... Znowu zestawy produktów, mam wrażenie że oni nic innego już wymyślec nie potrafią, kup pastę, wygraj pastę i tak w kółko... Ale widzę że im się sprawdza ta taktyka po ilości osób zainteresowanych.... 

W pełni się zgadzam. Koszt zakupu to ok. 5 zł - 7 zł. W porównaniu do innych akcji, gdzie za taką kwotę można wygrać coś naprawdę zarąbistego... sama odpuściłam. Wyświetl w wątku >>
2 jokan, mia 0

joan

#6650895 Napisano: 23.10.2019 14:30:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A z wypieków pozostały mi jedynie wypieki na twarzy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6650576 Napisano: 22.10.2019 15:32:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Druga porażka w Lindor. Dat dazyt, nie gram już  emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6650415 Napisano: 21.10.2019 20:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Na wszelki wypadek napisałam do nich. Bo oczywiście wydaje mi się, że nasze zgłoszenia powinni uznać. Ale wiesz ... jo aniołom tylko wierzę emotka

U mnie praca była naprawdę prawie zgodna z aktualnym ograniczeniem, żaden tam gigantyczny słowotok, co się na jego widok dostaje apopleksji, więc jednak liczę na to, że nie wyrzucą tego do kosza bez czytania emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6650409 Napisano: 21.10.2019 20:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Miałam dwa zgłoszenia - jedno na 700 znaków, drugie na 600. Czy uważacie, że je odrzucono?

Ja również posłałam zgłoszenie ciut dłuższe, niż teraz można. Ale wiesz - formularz nie da Ci aktualnie wpisać dłuższego tekstu!, zatem skoro nasze zgłoszenia przeszły, to na dany etap dzienny były prawidłowe i powinny być brane pod uwagę, jak wszystkie inne. Wskazuje na to również brak zmiany w regulaminie. Taka moja logika. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6650405 Napisano: 21.10.2019 20:22:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

Uwaga, uwaga emotka  Osoby, które wysłały i te które dopiero przygotowywały dłuższe odpowiedzi na konkurs Kozel mogą się zdziwić. Wprowadzono ograniczenie w formularzu - od dziś max 480 znaków. Regulamin pozostał bez zmian. 

Dzięki za cynk, teraz się obudzili emotka Wiadomo, że przy braku ograniczeń zawsze znajdzie się sporo ludzi, co dla zasady i 20 stron A4 poślą, bo liczą na to, że nikt tego nie będzie czytał i nagrodę dostaną "bo się tak napracowali"... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6650329 Napisano: 21.10.2019 16:37:52 w Czy informują/ informowali?
Jestem poza domem - Smolar / bakalie / Kauf to nie miał czasem do dziś informować?  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6649950 Napisano: 19.10.2019 15:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zarania napisał(a):

Dziewczyny, może któraś z Was pożyczy mi 1 bilet Leibniz? Oddam jak dotrą moje.
Chętnie też odkupię bilety Leibniz.

Mimo dobrych chęci nie mogę pomóc - nie mam tych biletów. Szczerze? Nie spodziewałam się takiej konkurencji w loterii, gdzie nagrodami były JEDYNIE bilety do niektórych kin w Polsce, co to się dzieje ze światem konkowym! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6649887 Napisano: 18.10.2019 22:29:17 w Dziś cieszę się z.....
asia670 napisał(a):

Długo tu nie byłam.Cieszę się dziś,że usiadłam i znowu mogę BYĆ.Pisałam kilka miesięcy temu o odejściu mojego taty-dostałam od Was wtedy tyle wsparcia emotka Los jednak zsyła mi cały czas "niespodzianki" od dłuższego czasu-już nie płaczę,obróciłam to w śmiech,że dostałam pakiet all inclusive - w krótkim czasie wypadek i lezenie prawie pół roku w gipsie,krótko po tym podejrzenie raka u syna,kilka miesiecy później dachowanie syna na autostradzie w UK,  bo zasnął z przemęczenia-auto do kasacji,wzięli go helikopterem do szpitala.Policja powiedziała,że cud że żyje.Miał tylko uszkodzone kręgi szyjne.Nie minęły dwa miesiące- ja dowiaduje sie,ze mam raka-szybka operacja,ale jest narazie ok.Po kilku miesiacach utrata pracy/bo firma zakończyła dzialalnośc po ponad 30 latach/.Odejście taty.A teraz jestem po wylewie.3 tygodnie-schyliłam się tylko,żeby schować naczynia i szast-prast-ból w głowie nie do opisania.Szybki tel.po karetkę i do szpitala...Wyszłam kilka dni temu I CIESZĘ SIĘ ŻE MÓWIĘ,ŻE JESTEM NA CHODZIE.ŻE ZWYCZAJNIE ŻYJĘ MOI DRODZY!To cudowne widzieć swoich najbliższych,słońce,piękną jesień tylko za oknem.Byłam juz wtedy na "zjęździe" i powiem Wam,że pożegnałam się już z dziećmi i mężem.Widocznie jednak to nie był jeszcze mój czas.Mam moze cos do zrobienia jeszcze??? Może mam dalej grać w konki i siedzieć sobie na tym wspaniałym forum emotka -bo to prawie moje drugie życie tutaj!!!Pozdrawiam Was ciepło i życze wszystkim przede wszystkim zdrowia,zdrowia,zdrowia i oczywiście wspaniałych wygranych.

Cieszę się, że Ty się cieszysz emotka Z tego, że jesteś, że masz kolejny dzień do rozdysponowania, kolejną okazję do przytulenia kogoś i powiedzenia "Kocham Cię!" To jest największa nagroda, ale oczywiście również innych Ci życzę, wystarczy dla wszystkich emotka Wydaje nam się, że mamy przed sobą cały czas wytworzony we wszechświecie, a zgasnąć możemy przecież w każdej chwili. Dlatego warto celebrować małe radości dnia codziennego emotka

PS: Wczoraj niosłam do salonu talerz z kolacją i epicko wypier* się na dywaniku w przedpokoju. Powiadam Ci, niejeden kaskader miałby majty pełne! Kromki chleba do wyrzucenia, talerz potłuczony, pasta Wawrzyniec we włosach, ja na panelach. A moją jedyną myślą było "Jest tyle tragedii na świecie, co tam taki upadek." Sama siebie zdziwiłam, zwykle przecież człowiek się odruchowo nie uśmiecha po zaliczeniu gleby. To mnie bardzo ucieszyło, zaskoczyłam siebie samą na plus. Wyświetl w wątku >>

joan

#6649742 Napisano: 18.10.2019 13:19:38 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Szukam z czego najbardziej się cieszycie będąc na jakiś targach, gdzie wręczają gratisy? Smyczki, jakieś magnesy, czapeczki, kubeczki? Będę zamawiać dla wujka, który ma firmę budowlaną i zastanawiam się co wybrać, chciałam coś z takich lepszych kubeczków  http://regalo.pl/kategoria-produktu/do-picia/kubki-ceramiczne/  ? I do tego wiadomo jakieś mniejsze rzeczy typu długopisy i smyczki.

Wg mnie wręczanie gadżetów wyprodukowanych w Chinach to obciach i januszowanie na maksa, pijarowo bardzo słabo. Kubki - jeśli już - kupiłabym np. z Porcelany Bogucice.

"Smyczki, jakieś magnesy, czapeczki, kubeczki" oraz "I do tego wiadomo jakieś mniejsze rzeczy typu długopisy i smyczki." -> zdecydowanie nie. I w konkursach czegoś takiego również unikam.

Co mnie cieszy? Przekąski regionalne (albo przynajmniej polskie), odblaski z fajnymi hasłami, ciekawe kolorowanki / połącz kropki / obrazki logiczne; generalnie raczej przedmioty, które można zjeść albo zużyć i skompostować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6649708 Napisano: 18.10.2019 12:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Helios Krosno: 25,50 zł pon,śr,czw, 14,50 tylko we wtoreki, 27,50 zł w pt i weekend emotka  dlaczego są aż tak duże różnice w cenach biletów emotka to już wiem dlaczego nikt nie chce ode mnie kupić biletów do heliosa, sugerowałam się krośnieńskimi cenami...  emotka

Trudno powiedzieć, z czego to wynika; spodziewałabym się wyższych cen np. w Warszawie, ale widać i Krosno nie chce się tanio sprzedać emotka Dodam jeszcze, że bilet do katowickiego Multikina przez cały tydzień to koszt 14,90 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6649705 Napisano: 18.10.2019 12:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

Loteria Leibniz -> tak z ciekawości... sprawdzaliście może, po ile są standardowe bilety w Waszych kinach? Katowice: 14,50 zł (Helios) i 18,00 zł (kina studyjne). Skąd te regulaminowe 50,00 zł? W innych miastach ceny są wyższe? emotka

Ale to sa ceny chyba nie weekendowe? We Wroclawiu weekendowy normalny 27,50zł, zawsze tak wychodzilo mniej wiecej, że jak rodzinka 4 osobowa idzie to musi sie liczyc z wydatkiem 100 zł na same bilety...

Rodzinny kosztuje 23,50 zł

Dziękuję za odpowiedź.

Jeśli chodzi o podane przeze mnie ceny dla katowickich kin z regulaminu, to przez cały tydzień są właśnie takie, czyli 14,50 zł i 18,00 zł. Stąd moje pytanie, bo zakup na forum wyszedłby mnie drożej, niż w kasie kina emotka

PS: W Katowicach 27,00 zł kosztuje bilet weekendowy, ale do Cinema-City - a ta sieć nie jest objęta w/w loterią. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6649680 Napisano: 18.10.2019 11:54:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Leibniz -> tak z ciekawości... sprawdzaliście może, po ile są standardowe bilety w Waszych kinach? Katowice: 14,50 zł (Helios) i 18,00 zł (kina studyjne). Skąd te regulaminowe 50,00 zł? W innych miastach ceny są wyższe? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6649664 Napisano: 18.10.2019 11:23:22 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

(...) Odnoszę jednak wrażenie, że dzisiejsza moda na mega świadome macierzyństwo wywiera na młode matki olbrzymią presję, bo trzeba wciąż udowadniać, że ogarniasz pracę na pełen etat, dom oraz dwójkę dzieci. A to wszystko z uśmiechem na ustach i zawsze ułożoną fryzurą oraz zrobionymi paznokciami. (...)

Ten trend nie dotyczy tylko macierzyństwa, a przeraża mnie wielce. Od lat narasta presja do "bycia zwycięzcą" i "człowiekiem sukcesu", któremu wszystko się udaje. Z telewizji płyną reklamy sugerujące, że nie możesz odpuścić nawet na chwilę, bo zawodzisz swoją rodzinę i katastrofa gotowa! Odbiera się ludziom prawo do chwil słabości czy niedyspozycji fizycznej, a firmy kosmetyczne wynajdują coraz to nowe niedoskonałości, z którymi walczyć należy dzień w dzień. Musisz mieć super ciało, super zęby, super furę, super pomysły na wieczór... jakby liczyła się tylko mydlana bańka na Insta. Tytuły książek to czyste wariactwo, coraz więcej poradników typu "Jak zapierd* od rana do wieczora w domu i w pracy z uśmiechem na twarzy" albo "Moje życie w ciągłym biegu - historie kobiet, którym się udało" czy też "Must-have prawdziwego mężczyzny". Bardzo to smutne emotka Wyświetl w wątku >>