Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się tylko raz zdarzyło spóźnić kilka sekund na rozpoczęcie filmu, ale i tak poszliśmy na niego jeszcze raz - zalety Unlimited Nie wyobrażam sobie każdorazowo stać w kasie, szczególnie że czasami kolejka jest naprawdę ogromna.
W Katowicach i okolicy Cinema-City ma najdroższe bilety ze wszystkich kin sieciowych i studyjnych, a reklam tyle, że można na nich zasnąć i przegapić film Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze była możliwość wymiany w kasie, ale to niewygodna opcja, bo trzeba stać w kolejce i zjawić się w CC odpowiednio wcześniej. A u nich reklamy potrafią trwać i ponad 20 minut, więc najlepiej zamówić dobre miejsca przez internet i okazać bilet na smartfonie kwadrans po oficjalnym rozpoczęciu seansu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, ale nie mam gwarancji, że telefon mi nie padnie po kilku godzinach wędrówki w mroźnych górach - w takich sytuacjach preferuję papierek Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego mówię -> żaden prawilny wymiatacz nie wydałby tyle na produkty loteryjne przy tak kijowych wygranych. Promocja poziomu "uj, upa i kamieni upa". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie - bo nie mam drukarki, a do biura podróży bliżej, niż na ksero Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepsze jest to, że jeśli organizowana jest - dajmy na to - loteria Snickers za zakup w dowolnym sklepie, to obserwujemy wysyp laureatów z jednego miasta. A jeśli taka sama loteria pojawi się w jakiejkolwiek sieci sklepów... nagle wszyscy w tym mieście k* na dietę przechodzą. Doprawdy cud za wstawiennictwem Świętego Janusza od Loterii! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niekoniecznie drukarz, no bo zobacz przykład pierwszy z brzegu:
Lindt -> prawdziwy paragon po ok. 20 zł / szt. -> 1 fajna nagroda co tydzień
TicTac -> prawdziwy paragon po ok. 1 zł / szt. -> 75 fajnych nagród co tydzień
Czy jakikolwiek paragonowy wymiatacz, co przeznacza duże nakłady finansowe na loterie, marnowałby pieniądze na Lindt? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrzuć sobie w wyszukiwarkę postów na forum słowo Aleksandrów albo Łódzki albo Aleksandrowa albo Łódzkiego i poczytaj, bo chyba jest o czym...
Jak pisałam wyżej -> nijakość puli nagród + cena PRAWDZIWEGO paragonu wykluczają (w mojej opinii) zaangażowanie wymiataczy tą loterią. I dlatego właśnie lista laureatów jest podejrzana. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Korala nie kojarzę, natomiast w cuda nie wierzę, a już szczególnie w INWESTYCJĘ większych piniendzy w loterię, gdzie jest tylko 5 nagród innych niż zestaw czekoladowy.
Paragon wychodził mniej więcej 15 - 23 zł za sztukę, żaden wymiatacz przy zdrowych zmysłach nie wyda tyle złociszy mogąc wygrać gdzie indziej & przy minimalnych kosztach nagrody rzędu 60.000 zł / 100.000 zł / 120.000 zł, o sprzęcie z TicTaca nie wspomnę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie można zobaczyć wyniki?
Mnie się bardzo źle kojarzą wyniki loterii, gdzie zakup był w dowolnym sklepie, organizator nie chciał oryginału paragonu, a na listach laureatów królował Aleksandrów Łódzki... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To niestety nie pomogę, na abonamentach się nie znam. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jakiej sieci starter? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak samo Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trudno powiedzieć, jeśli im napisałaś wprost, że wewnątrz były vouchery i tak mogą Ci odmówić odszkodowania za zawartość. Natomiast nie masz też dowodu, że taka paczka w ogóle została nadana, zatem nie wiadomo, czy za niewykonaną usługę chociaż Ci zwrócą. Ciężka sprawa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z regulaminu Paczkomatów: "WYMOGI DOTYCZĄCE PRZESYŁEK § 4
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie w Przesyłce Paczkomatowej przedmiotów zakazanych przez obowiązujące przepisy prawa, w tym przez uPP oraz właściwe przepisy Światowego Związku Pocztowego, a także:
1) przedmiotów pochodzących z przestępstwa;
2) pieniędzy, papierów wartościowych, innych dokumentów o charakterze płatniczym (...)"
PS: Kiedyś dostałam DHLem od organizatora konkursu voucher podróżny w oryginale. Gdy zamówiłam wycieczkę i chciałam ten voucher - również DHLem - przesłać do biura podróży, okazało się... że nie można (organizator wysyłkę zrobił nielegalnie, bez wiedzy DHLa). Aha. W końcu nadałam to Pocztexem specjalną opcją za ok. 40 zł, w pełni legitnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic w tym racji nie ma. Nic.
Co do Carex -> po uzyskaniu odpowiedzi od agencji o owych 5. sekundach warto przeczytać regulamin i może da się powołać na zapis o naruszaniu mechanizmów gry itp. Fakt, że agencja takich laureatów nagradza świadczy źle o agencji i negatywnie wpływa na wizerunek marki sponsora, bo organizator powinien zweryfikować możliwość osiągnięcia fikcyjnego wyniku np. poprzez transmisję live albo z góry założyć jakiś czas minimalny.
I co z tego, że w "jakiejś" loterii powtarzają się nazwiska? Jeśli regulamin to dopuszcza, może warto zażyć tabletkę na ból czterech liter? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojoj, tu się mylisz.
W LOTERII Lindt / Jet wygrałam 2 lata z rzędu, teraz akurat w pralinowej loterii nic i trudno, dwa zgłoszenia to i tak za dużo, biorąc pod uwagę "smak" tych produktów.
Co do podawania w zgłoszeniu KONKURSU imienia, nazwiska i miasta -> jest to niedopuszczalne, a ma wpływ na wyniki.
Natomiast Mariolka z naszego forum wygrała w aktualnej loterii Lindt główną jednym zgłoszeniem, zatem ten przykład jest nietrafiony Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane