Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6653187 Napisano: 31.10.2019 14:52:05 w WC - rozmowy o wszystkim
kreatia napisał(a):

swoją drogą niezły absurd, c'nie? płacisz kupę kasy za seans i siedzisz 20 minut oglądając reklamy, jak to się robiło naście lat temu na polsacie podczas hitu tygodnia  emotka

Mnie się tylko raz zdarzyło spóźnić kilka sekund na rozpoczęcie filmu, ale i tak poszliśmy na niego jeszcze raz - zalety Unlimited emotka Nie wyobrażam sobie każdorazowo stać w kasie, szczególnie że czasami kolejka jest naprawdę ogromna.

W Katowicach i okolicy Cinema-City ma najdroższe bilety ze wszystkich kin sieciowych i studyjnych, a reklam tyle, że można na nich zasnąć i przegapić film emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6653178 Napisano: 31.10.2019 14:42:23 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

Czy posiadając voucher do CC mogę nim zapłacić w kasie biletowej czy tylko poprzez internet?  emotka

Zawsze była możliwość wymiany w kasie, ale to niewygodna opcja, bo trzeba stać w kolejce i zjawić się w CC odpowiednio wcześniej. A u nich reklamy potrafią trwać i ponad 20 minut, więc najlepiej zamówić dobre miejsca przez internet i okazać bilet na smartfonie kwadrans po oficjalnym rozpoczęciu seansu. Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

joan

#6653072 Napisano: 31.10.2019 09:45:52 w Pomocy!!!!
kreatia napisał(a):

joan pewności nie mam, ale bardzo mocno wydaje mi się, że nie trzeba mieć fizycznego papierka, wystarczy pokazać na telefonie.

Tak, ale nie mam gwarancji, że telefon mi nie padnie po kilku godzinach wędrówki w mroźnych górach - w takich sytuacjach preferuję papierek emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, kreatia 0

joan

#6652841 Napisano: 30.10.2019 15:15:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Ale mozna miec kilka sklepów w rodzinie  emotka  70-90% ludzi nie bierze paragonu, zwłaszcza przy zakupie paru rzeczy.
I na "czekoladkach" zawsze mozna sobie autografa dać.
Można również kupić u siebie 100 razy a potem zrobić zwrot na kasie.
Paragon zostaje nienaruszony...

Dlatego mówię -> żaden prawilny wymiatacz nie wydałby tyle na produkty loteryjne przy tak kijowych wygranych. Promocja poziomu "uj, upa i kamieni upa". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6652785 Napisano: 30.10.2019 13:54:18 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czy kupował ktoś z Was bilety na FlixBusa w biurze podróży? Czy pobierane są jakieś dodatkowe opłaty / prowizje? Czy drukują dokumenty podróżne na miejscu?

emotka

A przez neta nie chcesz?

Nie - bo nie mam drukarki, a do biura podróży bliżej, niż na ksero emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6652775 Napisano: 30.10.2019 13:39:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

poza tym ja np obserwuje że Aleksandrów łódzki nie bierze udziału w loteriach tak gdzie jest np imienna wycieczka. 
Aleksandrów Łódzki zawsze w ogólnopolskich loteriach jest "zauważalny" na liście laureatów

Najlepsze jest to, że jeśli organizowana jest - dajmy na to - loteria Snickers za zakup w dowolnym sklepie, to obserwujemy wysyp laureatów z jednego miasta. A jeśli taka sama loteria pojawi się w jakiejkolwiek sieci sklepów... nagle wszyscy w tym mieście k* na dietę przechodzą. Doprawdy cud za wstawiennictwem Świętego Janusza od Loterii! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6652769 Napisano: 30.10.2019 13:26:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

no tak...co innego drukarz paragonow, gdzie na Tictaca tylko skan jest potrzebny...

Niekoniecznie drukarz, no bo zobacz przykład pierwszy z brzegu:

Lindt -> prawdziwy paragon po ok. 20 zł / szt. -> 1 fajna nagroda co tydzień

TicTac -> prawdziwy paragon po ok. 1 zł / szt. -> 75 fajnych nagród co tydzień

Czy jakikolwiek paragonowy wymiatacz, co przeznacza duże nakłady finansowe na loterie, marnowałby pieniądze na Lindt? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6652766 Napisano: 30.10.2019 13:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chicaaa napisał(a):

(...) Nie mam doświadczenia w loteriach, ale lista laureatów wzbudza pewnie wątpliwości, stąd pytanie  emotka

Wrzuć sobie w wyszukiwarkę postów na forum słowo Aleksandrów albo Łódzki albo Aleksandrowa albo Łódzkiego i poczytaj, bo chyba jest o czym...

Jak pisałam wyżej -> nijakość puli nagród + cena PRAWDZIWEGO paragonu wykluczają (w mojej opinii) zaangażowanie wymiataczy tą loterią. I dlatego właśnie lista laureatów jest podejrzana. Wyświetl w wątku >>
1 chicaaa 0

joan

#6652755 Napisano: 30.10.2019 13:06:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Tez wymiatali lody Koral rok albo 2 lata temu... jak trzeba było kupić 2 sztuki na 1 los.

Korala nie kojarzę, natomiast w cuda nie wierzę, a już szczególnie w INWESTYCJĘ większych piniendzy w loterię, gdzie jest tylko 5 nagród innych niż zestaw czekoladowy.

Paragon wychodził mniej więcej 15 - 23 zł za sztukę, żaden wymiatacz przy zdrowych zmysłach nie wyda tyle złociszy mogąc wygrać gdzie indziej & przy minimalnych kosztach nagrody rzędu 60.000 zł / 100.000 zł / 120.000 zł, o sprzęcie z TicTaca nie wspomnę. Wyświetl w wątku >>
1 chicaaa 0

joan

#6652749 Napisano: 30.10.2019 12:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chicaaa napisał(a):

Sprawdziłam właśnie wyniki losowania z Lindor i rzuciła mi się w oczy jednak kwestia... Otóż, znaczna część rozlosowanych zgłoszeń pochodzi z jednego miasta, a konkretnie z Aleksandrowa Łódzkiego  emotka Nie żeby mi to oczywiście przeszkadzało, zastanawiam się tylko, czy to nasze polskie zagłębie konkursowe, czy może czysty przypadek i zrządzenie losu?  emotka   emotka

Gdzie można zobaczyć wyniki?

Mnie się bardzo źle kojarzą wyniki loterii, gdzie zakup był w dowolnym sklepie, organizator nie chciał oryginału paragonu, a na listach laureatów królował Aleksandrów Łódzki... Wyświetl w wątku >>
1 chicaaa 0

joan

#6652711 Napisano: 30.10.2019 11:58:54 w Pomocy!!!!
Czy kupował ktoś z Was bilety na FlixBusa w biurze podróży? Czy pobierane są jakieś dodatkowe opłaty / prowizje? Czy drukują dokumenty podróżne na miejscu?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6652479 Napisano: 29.10.2019 14:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

Mam abonament w Play.

To niestety nie pomogę, na abonamentach się nie znam. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6652474 Napisano: 29.10.2019 14:33:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

Macie zwrotki z 7055 z Almette E.Leclerc? Wysłałam kilka zgłoszeń i żadne nie dochodzi :-/ Pisał ktoś reklamacje do sieci w związku z nienalezytym wykonaniem usługi? Smsy nie dochodzą, a kase pobierają....

W jakiej sieci starter? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6652159 Napisano: 28.10.2019 16:47:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
cala-w-trawie napisał(a):

szalona wygrana: Kozel kufel (powiadomili sms).

Trzeba odesłać do nich paragon pocztą.. mało opłacalna impreza, chyba podziękuję emotka  

Ja tak samo emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6652114 Napisano: 28.10.2019 14:22:31 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

Jeśli więc przesyłka się nie znajdzie, mogę pożegnać się z jakimkolwiek odszkodowaniem, bo moja paczka była niezgodna z regulaminem....Wielka szkoda.
Dzięki za odpowiedź.

Trudno powiedzieć, jeśli im napisałaś wprost, że wewnątrz były vouchery i tak mogą Ci odmówić odszkodowania za zawartość. Natomiast nie masz też dowodu, że taka paczka w ogóle została nadana, zatem nie wiadomo, czy za niewykonaną usługę chociaż Ci zwrócą. Ciężka sprawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6652106 Napisano: 28.10.2019 14:10:53 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

Podzielę się moim rozczarowaniem z INPOST…
Chciałam nadać dwie przesyłki w paczkomacie.( W DOMU WYGENEROWAŁAM KOD ITP)
(...) W środku miałam kilka wygranych voucherów Converse, które wysyłałam do koleżanki aby mi je zrealizowała w Wawie (...)

Z regulaminu Paczkomatów: "WYMOGI DOTYCZĄCE PRZESYŁEK § 4
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie w Przesyłce Paczkomatowej przedmiotów zakazanych przez obowiązujące przepisy prawa, w tym przez uPP oraz właściwe przepisy Światowego Związku Pocztowego, a także:
1) przedmiotów pochodzących z przestępstwa;
2) pieniędzy, papierów wartościowych, innych dokumentów o charakterze płatniczym (...)"

PS: Kiedyś dostałam DHLem od organizatora konkursu voucher podróżny w oryginale. Gdy zamówiłam wycieczkę i chciałam ten voucher - również DHLem - przesłać do biura podróży, okazało się... że nie można (organizator wysyłkę zrobił nielegalnie, bez wiedzy DHLa). Aha. W końcu nadałam to Pocztexem specjalną opcją za ok. 40 zł, w pełni legitnie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6651563 Napisano: 25.10.2019 14:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

Ale trochę racji w tym też jest, bo są grupki osób , które wymiatają nagrody i to niezbyt uczciwie. Weźmy taki Carex gdzie chyba tylko boty są w stanie w 5 sekund odsłonić wszystkie pola. Pamiętam też jakąś loterię, gdzie jedne i te same nazwiska i te same miejscowości były na listach zwycięzców, więc agencje też nie są w ciemię bite i także to dostrzegły. Szkoda, że zleceniodawca tego albo nie chce widzieć, albo jest mu wszystko jedno, byle ludziska kupowali, kupowali....Gdyby była zdrowa rywalizacja to w porządku, ale sami wiecie jak jest. I jest coraz gorzej coś wygrać niestety.

Nic w tym racji nie ma. Nic.

Co do Carex -> po uzyskaniu odpowiedzi od agencji o owych 5. sekundach warto przeczytać regulamin i może da się powołać na zapis o naruszaniu mechanizmów gry itp. Fakt, że agencja takich laureatów nagradza świadczy źle o agencji i negatywnie wpływa na wizerunek marki sponsora, bo organizator powinien zweryfikować możliwość osiągnięcia fikcyjnego wyniku np. poprzez transmisję live albo z góry założyć jakiś czas minimalny.

I co z tego, że w "jakiejś" loterii powtarzają się nazwiska? Jeśli regulamin to dopuszcza, może warto zażyć tabletkę na ból czterech liter? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6651505 Napisano: 25.10.2019 12:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BTW -> nie rozumiem, jakim cudem - wg Veneo - niekonkursowicz jest osobą milszą, wystarczy wejść na FB na profil marki, która ma konkurs / loterię i poczytać mugolskie kwiatki typu Oszustwo! czy Rozdaliście uje nagrody swoim znajomkom! czy też Kolejna ściema, nikt nie wygrywa, wyciągnie pieniędzy od klientów, policja Was dojedzie! Czy konkursowicz mający dostęp do wątku np. MDW wypisywałby takie chamskie głupoty? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6651502 Napisano: 25.10.2019 12:18:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Albo już w zgłoszeniu chcą imie, nazwisko, nawet adres domowy? PO CO? Np czekolady Lindt=agencja JET skoro nikt od nas (6 osób z pracy) NIC nie wygrał? 

inne agencje też chcą już przy zgłoszeniu konkursowym imie i nazwisko- PO CO? By nagrodzić Gienka Kapsla z Dubciwody a  nie np Mariolke z tego forum...

Ojoj, tu się mylisz.

W LOTERII Lindt / Jet wygrałam 2 lata z rzędu, teraz akurat w pralinowej loterii nic i trudno, dwa zgłoszenia to i tak za dużo, biorąc pod uwagę "smak" tych produktów.

Co do podawania w zgłoszeniu KONKURSU imienia, nazwiska i miasta -> jest to niedopuszczalne, a ma wpływ na wyniki.

Natomiast Mariolka z naszego forum wygrała w aktualnej loterii Lindt główną jednym zgłoszeniem, zatem ten przykład jest nietrafiony emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6651481 Napisano: 25.10.2019 11:54:21 w Wkurza mnie...
Kupiłam moją ulubioną passatę Mutti, ale nie mogę jej zgłosić "potrójnie", bo zapomniałam, że na jedną loterię można kupić co się chce, a na "potrójną" na paragonie muszą być jeszcze jakieś dwa inne produkty. Jechałam rowerem k* i nie miałam ochoty na duże zakupy. Starość. Wyświetl w wątku >>