Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6656324 Napisano: 12.11.2019 15:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

Nie wiem, dostanę oficjalne info od JM, to zobaczymy.

Zresztą -> trzeba być poj*, żeby organizować konkurs w dniu, gdy w całej Polsce jest otwartych 7 sklepów z 3000. Wyświetl w wątku >>

joan

#6656317 Napisano: 12.11.2019 15:43:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

No dobra, ale była chociaż Jedna Polsce otwarta? Dajcie znać emotka  

Na stronie Biedry jest lista SIEDMIU sklepów na całą Polskę, nieobjętych zakazem handlu w niedzielę:
https://cdn.biedr...OptVqhEaAlwnEALw_wcB
Nie wiem, czy były wczoraj czynne.

Karlsbad jest z Warszawy i - zupełnym przypadkiem - dwa z tych k* siedmiu sklepów znajdują się w Warszawie. Nie trzeba żadnej teorii spiskowej, wszystko widać, jak na dłoni...

Dodam jeszcze, że sklepów Biedronka w Polsce jest około 3000. Szkoda słów. Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, 29renata 0

joan

#6656305 Napisano: 12.11.2019 15:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

stelka napisał(a):

W temacie Milki i Biedronki- odpowiedź od organizatora:

Dzień dobry,Zgodnie z informacją, którą otrzymaliśmy  od  Jeronimo Martins, właściciela
sieci Biedronka  sklepy przy stacjach benzynowych i stacjach PKP są
otwarte również w święta państwowe.  Dlatego konkurs został uruchomiony
11.11.2019 i  zgodnie z regulaminem, zwycięzcy zostaną wyłonieni również
 spośród zgłoszeń z tego dnia. Z dnia 12.11.2019 zostanie wyłonionych
10 laureatów, tak jak z każdego kolejnego dnia trwania konkursu.Pozdrawiamy, Organizator

Powiem tak, OSZUŚCI!!!! emotka

Każdemu odpisali tak samo. Cóż Karlsbadzie... let's play a game emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656233 Napisano: 12.11.2019 12:27:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Eee, nie wiem ile tych listków dadzą za 10 zł emotka

W Velvet nie ma kwoty minimalnej, można i po listku kupować, tak minimalistycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6656230 Napisano: 12.11.2019 12:24:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Albo kapsułki na sztuki. 

Czekam tylko na paragony za papier Velvet na listki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6655941 Napisano: 10.11.2019 23:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luki28 napisał(a):

Czyli sugerujesz, że było to zrobione z premedytacją? Tak samo u Smolara (jak dla mnie najlepiej ogarnięta agencja) z loterią Surf, gdzie też ustawili datę rozpoczęcia na 11.11? W każdej agencji pracują ludzie i nikt nie jest nieomylny. Śmieszą mnie te "teorie spiskowe", gdzie ludzie uważają, że organizator specjalnie ustawił datę konkursu na 11.11, żeby nagrody automatycznie przeszły na konto agencji...

Nie sugeruję, że to oznaka premedytacji, natomiast dla mnie jest to nieprofesjonalne, gdy się wymyśla od zera regulamin z nagrodami dziennymi, a pierwszy dzień zgłoszeń = dzień zamkniętych sklepów. Chyba to nie jest jakaś niespodzianka, że 11.11. przypada w Polsce święto narodowe? emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, brucee 0

joan

#6655939 Napisano: 10.11.2019 23:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luki28 napisał(a):

Już dajcie sobie siana... pomylili się, bywa. Nawet najlepszym się zdarza, a Karlsbad nie jest agencją którą bym podejrzewał o jakieś niecne praktyki. We wtorek zapewne zaleje ich fala maili i telefonów od konkursowiczów, a nagrody zostaną wydane wszystkie (np. przedłużą konkurs, albo zwiększą dzienną pulę). Innej opcji sobie nie wyobrażam. 

Jak można się pomylić w przypadku daty 11.11.? To pewnie ten planował, co prace "czyta". I tyle w temacie najlepszości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6655562 Napisano: 08.11.2019 18:52:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noorey napisał(a):

joan napisał(a):

Jak tam CafeLoteria? Wpadła chociaż jedna pitca? emotka

Nic a nic... Denerwuje mnie ten konkurs, wysłałam już 5 kodów i zero czegokolwiek  emotka

Ja ponad setkę i psinco wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6655177 Napisano: 07.11.2019 16:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miketyson napisał(a):

Mało maskotek? To Coca-Cola dołoży pod choinkę trochę polarnych misiów XXL.
Proszę, nie grajcie o to, nie wpisujcie do bazy. Nie będzie zainteresowania to nie będzie takich nagród.
P.S. Dziś rano narzekali w radiu że nie radzimy sobie z problemem śmieci....(...)

Mnie dziwi przekonanie rodziców, że ich dzieci nie będą się rozwijały prawidłowo bez kolejnego g* typu czajna-głodek / czajna-krówka / czajna-czitos / czajna-miś... i że taki szmelc to w ogóle jest jakiś "prezent". Wyświetl w wątku >>

joan

#6654714 Napisano: 06.11.2019 12:09:21 w Pomocy!!!!
dysia napisał(a):

wszystko się zgadza jest meil, jest informacja informująca o złożeniu reklamacji, jest paragon potwierdzający dokonanie zakupów i niewiedza na temat odpłatnego parkingu

Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności.

Co do Twojej argumentacji o braku oznaczenia... wg tego, co widzę na Googlu, miejsce to jest odpowiednio oznaczone.

Możesz się odwoływać z paragonem, ale gwarancji powodzenia nie ma. Niemniej skoro zakupy zrobiłaś, może pójdą Ci na rękę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6654672 Napisano: 06.11.2019 10:39:11 w Lay's
O rany, czimejcie mie, jak to możliwe?! Miasto jednak okazuje się nie być informacją kluczową, za to numer kasy fiskalnej i data paragonu - owszem. Nareszcie zmiana w formularzu, na plus oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6654438 Napisano: 05.11.2019 13:52:58 w Czy informują/ informowali?
asper01 napisał(a):

Dziś dzwonili z Coolpacka. Pan był tak podekscytowany moim plecakiem, jakbym auto wygrał emotka

To taka konkursowa wartość dodana emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#6654397 Napisano: 05.11.2019 12:55:14 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

joan napisał(a):

Ejo, a może Kozel puścił info o kuflach, ale... z rezerwy?  emotka

Może być, bo ja wczoraj dostałam eska na zgłoszenie z początku konkursu 

I to by się zgadzało. Kufle już czekają na wysyłkę, to organizator ich nie zachowa dla siebie, bo i co miałby zrobić z kuflami w liczbie ok. dwóch tysięcy? emotka Gdyby tak ktoś wycieczki nie odebrał, to phiiiii, ale dwa tysiące kufli? Przecież to trzeba komuś na siłę powciskać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6654389 Napisano: 05.11.2019 12:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak tam CafeLoteria? Wpadła chociaż jedna pitca? emotka Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

joan

#6654388 Napisano: 05.11.2019 12:49:26 w Czy informują/ informowali?
Ejo, a może Kozel puścił info o kuflach, ale... z rezerwy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6654215 Napisano: 04.11.2019 22:58:20 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

I w przypadku kiedy ktoś na 'kufla-wycieczke" nie odeśle paragonu - to rezerwy nie ma i Organizator się cieszy?
Nie wierzę że nie wpadło na tym forum choć 5 wycieczek stałym utalentowanym szczęśliwcom

Zobaczymy, co poślą w najbliższych dniach.

Mnie o kuflu informowali 2x, żeby mi czasem nie przepadł emotka Szkoda na znaczek. Nagrodą pocieszenia powinien być zwrot kasy za zakup, to by sobie miłośnik Kozela kupił kolejne pifka. A nie takie babranie się z odsyłaniem paragonu na wysyłkę szkła, no eloł. Ale to tylko moja opinia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6654190 Napisano: 04.11.2019 21:34:28 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

codziennie 5 x wyjazd? a chwalimy sie tylko kuflami? 
jesli jest rezerwa- to będzie sporo kufli. mi nie chciało się odsyłać poprzednio i dziś też nie odsyłam.
12 zł za 2 listy polecone zaoszczędzone.

Dziwne, że ani jedna osoba nie napisała o voucherze. Jeśli naprawdę nikt z forum go nie wygrał wycieczki, to albo puścili tylko kufle, albo przez pomyłkę do wszystkich laureatów poszło to samo info -> że wygrali kufel... Wyświetl w wątku >>
1 smalltrol 0

joan

#6654112 Napisano: 04.11.2019 18:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

joan napisał(a):

Velvet? A to losowanie finałowe Cię nie interesuje?

No tak..taka sierota ze mnie..czy prince polo też ma jakieś finałowe?

Ano ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6654071 Napisano: 04.11.2019 16:47:16 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

Leżę chora i robię porządki z paragonami. Milki, lewiatana,tymbarki mogę wyrzucić a Danio ma rezerwę czy nie? Mam taki bałagan, ze nie ogarniam już tych paragonów. Czy Velvet, i kielecki zostawić czy też już można wyrzucić jak się nie wygrało? W bramkach nie mam doświadczenia i nie wiem czy są rezerwy

Velvet? A to losowanie finałowe Cię nie interesuje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6653354 Napisano: 31.10.2019 21:16:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Październik -> wydziobałam tak pi razy drzwi około 150 porażek w bramkach emotka

Jeszcze raz zobaczę komunikat, że TYM RAZEM nie wygrałam i zamkną mnie w pokoju bez klamek... Wyświetl w wątku >>