Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6656758 Napisano: 13.11.2019 12:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwyciezczyni napisał(a):

hmmm czyżby w takim razie zgłoszenia z 11.11 oceniał sam p. M. Karlsbad?

Nie, bo ocena nastąpiła 12.11. Przy czym jedynym podmiotem, który korzysta na tym, że nagrody nie zostaną niewydane, jest... Karlsbad. Dlatego logicznym wydaje się wniosek, że 11.11. sami do siebie zgłoszenia wysłali, żeby zachować nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6656750 Napisano: 13.11.2019 12:28:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Pedro Soares dos Santos? A co niby miałby lepszego do roboty?

Właśnie, może akurat kręcił program "Kryptonim Szef"? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656744 Napisano: 13.11.2019 12:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O której mniej więcej godzinie dostaliście mejla od Biedry z info o zamkniętych sklepach? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6656657 Napisano: 13.11.2019 10:42:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie co? Tak sobie pomyślałam, że skoro sklepy były zamknięte, a Karlsbad zgłoszenia dostał, czego skutkiem ma być osiągnięcie przez Karlsbad korzyści majątkowej na ponad 20.000 zł, to może... Karlsbad sam wysłał 11.11. te zgłoszenia, żeby niby zgłoszenia były, paragonów nie było, to sobie zachowaliśmy pieniądze. Bo ja nie muszę wierzyć w to, że ktoś gupi z forum konkursowego wysłał zgłoszenie prowokacyjnie. Ja nie muszę czytać forum. Ja mogę nawet czytać, ale taki wpis przegapić. Ja mogę po prostu dojść do wniosku, że to Karlsbad od początku do końca z premedytacją leci w pręta. I tej wersji będę się trzymać w korespondencji z Mondelez - niech pracownicy Karlsbada udowodnią, że jest inaczej. Ale tu spojler: nie dadzą rady, to niewykonalne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656652 Napisano: 13.11.2019 10:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

to moze inaczej, jesli twierdzi, ze byly otwarte, niech dokladnie wskaze KTORE sklepy Biedronka byly otwarte, a potem sie sprawdzi u zrodla....

Karlsbad już się wypowiedział w temacie - napisali w mejlu, że sklepy były otwarte i tyle. Zgłoszenia dostali, wszystko się zgadza. Nagrody zachowają dla siebie, a my się mamy odp*.

Debilnym zachowaniem było słanie zgłoszeń bez paragonów, ten cały syf zawdzięczamy właśnie takim "laureatom" (i oczywiście Karlsbadowi). Wyświetl w wątku >>

joan

#6656645 Napisano: 13.11.2019 10:32:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

Wczoraj było święto narodowe i tym samym nasze sklepy były zamknięte.

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi 

Niestety JA nie mogę się powołać na informację, którą otrzymałeś TY. Chyba, że byś mi ją kopsnął na mejla na zasadzie "Prześlij dalej" emotka

Karlsbad uparcie twierdzi, że sklepy były otwarte i tych ponad 20.000 zł oddać nie zamierza.

Jest środa, chyba czas już na kontakt z Mondelez, jeśli kto posiada odpowiedni adres mejlowy, proszę o podanie tutaj, będzie szybciej. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6656638 Napisano: 13.11.2019 10:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

z ciekawości: ktoś już pisał do mondelez?

Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.

Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

joan

#6656552 Napisano: 12.11.2019 21:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

Chyba najlepiej napisać do organizatora i dopytać. W końcu lubią zwykłych ludzi, a taki zwykły ludź nie będzie wiedział, co robić emotka Poza tym normalnie mogłabyś wysłać prośbę o usunięcie wadliwego zgłoszenia z bazy, a potem posłać to samo zgłoszenie prawidłowo, ale tutaj proces wybierania laureatów jest tak szybki, że i minutę po północy mogą pójść mejle, więc goni Cię czas. Tak ja to widzę.

Ja bym na pewno nie udawała, że poprzedniego zgłoszenia nie było i nie słała beztrosko zgłoszenia ponownie, bo znając moje "szczęście", nagrodzono by właśnie to błędnie posłane zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6656538 Napisano: 12.11.2019 20:51:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

Jeszcze odnośnie hejtujących: większość z Was wysyła zgłoszenia na kilka różnych osób w jednym konkursie. To Wam oczywiście nie przeszkadza, to jest bardzo uczciwe. To oszustwem nie jest.

Tak tak, hejt, zawiść i mowa nienawiści emotka

BTW -> nie piszcie nic przez noc, bo nie dam rady rano nadrobić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656472 Napisano: 12.11.2019 18:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

(...) Ja myślę, że ten ktoś to tylko z przekory wysłał to zgłoszenie z Milki a agencja nie widzi problemu, że się pomyliła w dacie i brnie sama dalej w to szambo, a mogłaby się w końcu przyznać do błędu.

To se mógł z przekory posmarować facjatę wieczorem kremem na dzień, zamiast puszczać nieuprawnione zgłoszenie z nieistniejącym numerem transakcji. Bo teraz przez ten durny wybryk będziemy się musieli wykłócać z Karlsbadem o zamknięte sklepy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6656463 Napisano: 12.11.2019 17:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

I nawet laureat już poinformowany emotka

Tylko nagrody nie chce. To trudno, jak mawiała moja babcia: fto niy chce, tyn już mo! emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6656452 Napisano: 12.11.2019 17:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Dlatego tych konkursów tak dziś mało. Nie znam agencji, która by się co chwila z kimś nie użerała.
A tak?
Dają kubki, skarpetki, maskotki...  i mają pełno maili z podziękowaniami emotka

Ale z czego wynika to "użeranie się"? Z kompletnego braku pomyślunku po stronie agencji. Ot co. Wyświetl w wątku >>

joan

#6656448 Napisano: 12.11.2019 17:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja pier... Sama nie wierzę w te bzdury, które dziś tu zobaczyłam. (...)

Kiedyś, w mrocznych czasach kwitnącej głupoty, pewna bywalczyni forum wysłała na konkurs Rossmanna zgłoszenie. Do wygrania była halka i majty w centki, a w zgłoszeniu należało podać numer paragonu. Panna zakupów nie zrobiła, ale wygrała i potem jakimś cudem chciała kupić taki właśnie nieistniejący paragon. A po co w ogóle zagrała o halkę i majty? Tak se. Wtedy sądziłam, że to najgłupsza wygrana, o jakiej czytałam. I proszę, minęło wieeele lat, a dziś detronizacja! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656427 Napisano: 12.11.2019 17:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

OK, czyli jak Ty sobie piszesz zgłoszenie w konkursie X, a następnie tylko w pewnym zakresie je zmieniasz i wysyłasz do konkursu Y to nikogo nie oszukujesz? Wtedy to jest OK?

O co Ci koleś chodzi? Napisała gdzieś dziewczyna, że robi tak, jak twierdzisz? Nie.
Za to koleżka od zmyślonego numeru paragonu jednoznacznie napisał o przekręcie, który zrobił - a którego konsekwencje poniosą wszyscy uczestnicy tej akcji. I o tym jest tutaj rozmowa.
I tyle. Wyświetl w wątku >>

joan

#6656419 Napisano: 12.11.2019 17:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Numer paragonu był nie przypadkowy jak już pewnie część z Was zauważyła.

Karlsbad gra w zaparte i udaje że się nic nie stało. 
Osoba która to wysłała też sobie gra z Karlsbadem w grę. 
Myślę że chciała sprawdzić jak oni zareaguja. 
Wysłali info o wygranej czyli to był najpewniej jedyny paragon jaki dostali (albo inni pomysłowi się nie zgłaszają) 
Nie nakrecajmy się, pewne rzeczy wyszły przy okazji tego konkursu i myślę że każdy z nas na Karlsbad spojrzy już innym okiem. 

Karlsbad chce numer transakcji - nie jest możliwe istnienie tak wysokiego numeru, jaki podał "laureat", zatem Karlsbad powinien od razu wiedzieć, że coś tu śmierdzi i poczekać z info do czwartku. Tzn. gdyby tam pracował ktoś myślący.

"Laureat" może i sobie grać w grę, ale tutaj nas wszystkich gonią terminy, więc z łaski swojej niech ktoś sobie pogrywa z organizatorem przy okazji innej akcji. Można było to logicznie rozegrać, przesuwając pulę nagród albo wydłużając konkurs o jeden dzień, a tak jest niepotrzebny syf, kłamstwa i zamieszanie.

Karlsbad od lat się stacza - takie jest moje odczucie, całkiem prywatne zresztą. Dlatego ja na nich inaczej nie spojrzę, nihil novi. Wyświetl w wątku >>

joan

#6656408 Napisano: 12.11.2019 17:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

Nie mam paragonu, a co wyślę to już moja sprawa.

Ty i Karlsbad... jesteście siebie warci (to nie jest komplement). Wyświetl w wątku >>

joan

#6656406 Napisano: 12.11.2019 17:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

We mnie nie ma grama zawiści. Leżę i się śmieję z głupoty pewnych osób....

Niektórzy uważają, że każda negatywna opinia w kwestii konkursu / loterii to jest właśnie... zawiść! emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

joan

#6656382 Napisano: 12.11.2019 16:56:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak se myślę, że gdyby to nie jednak był fejk, to Karlsbad powinien w całości abdykować -> mądra agencja poczekałaby regulaminowo z informowaniem laureatów za spierniczony dzień pierwszy aż do czwartku. Widząc wpis w "Informują" chyba czas ogłosić konkurs, kto jest największym idiotą. Nagród nie przewiduję, nawet uścisku ręki prezesa -niet! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6656369 Napisano: 12.11.2019 16:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Wpis był w tym wątku i widziałam go. Tylko po co to wszystko, bo tego nie rozumiem.

Żeby wygrać pobyt w pokoju bez klamek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656365 Napisano: 12.11.2019 16:47:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Przecież chwalił się w innym wątku, że wysłałam zgłoszenie z fejkowym numerem... emotka  a Karlsbad szczęśliwy, ze biedry pootwierane i zgłoszenia napłynęły - wszystko gra.

To szczęście będzie miało krótkie nogi emotka Wyświetl w wątku >>