Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, bo ocena nastąpiła 12.11. Przy czym jedynym podmiotem, który korzysta na tym, że nagrody nie zostaną niewydane, jest... Karlsbad. Dlatego logicznym wydaje się wniosek, że 11.11. sami do siebie zgłoszenia wysłali, żeby zachować nagrody. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie, może akurat kręcił program "Kryptonim Szef"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karlsbad już się wypowiedział w temacie - napisali w mejlu, że sklepy były otwarte i tyle. Zgłoszenia dostali, wszystko się zgadza. Nagrody zachowają dla siebie, a my się mamy odp*.
Debilnym zachowaniem było słanie zgłoszeń bez paragonów, ten cały syf zawdzięczamy właśnie takim "laureatom" (i oczywiście Karlsbadowi). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety JA nie mogę się powołać na informację, którą otrzymałeś TY. Chyba, że byś mi ją kopsnął na mejla na zasadzie "Prześlij dalej"
Karlsbad uparcie twierdzi, że sklepy były otwarte i tych ponad 20.000 zł oddać nie zamierza.
Jest środa, chyba czas już na kontakt z Mondelez, jeśli kto posiada odpowiedni adres mejlowy, proszę o podanie tutaj, będzie szybciej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.
Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba najlepiej napisać do organizatora i dopytać. W końcu lubią zwykłych ludzi, a taki zwykły ludź nie będzie wiedział, co robić Poza tym normalnie mogłabyś wysłać prośbę o usunięcie wadliwego zgłoszenia z bazy, a potem posłać to samo zgłoszenie prawidłowo, ale tutaj proces wybierania laureatów jest tak szybki, że i minutę po północy mogą pójść mejle, więc goni Cię czas. Tak ja to widzę.
Ja bym na pewno nie udawała, że poprzedniego zgłoszenia nie było i nie słała beztrosko zgłoszenia ponownie, bo znając moje "szczęście", nagrodzono by właśnie to błędnie posłane zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak tak, hejt, zawiść i mowa nienawiści
BTW -> nie piszcie nic przez noc, bo nie dam rady rano nadrobić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To se mógł z przekory posmarować facjatę wieczorem kremem na dzień, zamiast puszczać nieuprawnione zgłoszenie z nieistniejącym numerem transakcji. Bo teraz przez ten durny wybryk będziemy się musieli wykłócać z Karlsbadem o zamknięte sklepy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko nagrody nie chce. To trudno, jak mawiała moja babcia: fto niy chce, tyn już mo! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z czego wynika to "użeranie się"? Z kompletnego braku pomyślunku po stronie agencji. Ot co. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś, w mrocznych czasach kwitnącej głupoty, pewna bywalczyni forum wysłała na konkurs Rossmanna zgłoszenie. Do wygrania była halka i majty w centki, a w zgłoszeniu należało podać numer paragonu. Panna zakupów nie zrobiła, ale wygrała i potem jakimś cudem chciała kupić taki właśnie nieistniejący paragon. A po co w ogóle zagrała o halkę i majty? Tak se. Wtedy sądziłam, że to najgłupsza wygrana, o jakiej czytałam. I proszę, minęło wieeele lat, a dziś detronizacja! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O co Ci koleś chodzi? Napisała gdzieś dziewczyna, że robi tak, jak twierdzisz? Nie.
Za to koleżka od zmyślonego numeru paragonu jednoznacznie napisał o przekręcie, który zrobił - a którego konsekwencje poniosą wszyscy uczestnicy tej akcji. I o tym jest tutaj rozmowa.
I tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karlsbad chce numer transakcji - nie jest możliwe istnienie tak wysokiego numeru, jaki podał "laureat", zatem Karlsbad powinien od razu wiedzieć, że coś tu śmierdzi i poczekać z info do czwartku. Tzn. gdyby tam pracował ktoś myślący.
"Laureat" może i sobie grać w grę, ale tutaj nas wszystkich gonią terminy, więc z łaski swojej niech ktoś sobie pogrywa z organizatorem przy okazji innej akcji. Można było to logicznie rozegrać, przesuwając pulę nagród albo wydłużając konkurs o jeden dzień, a tak jest niepotrzebny syf, kłamstwa i zamieszanie.
Karlsbad od lat się stacza - takie jest moje odczucie, całkiem prywatne zresztą. Dlatego ja na nich inaczej nie spojrzę, nihil novi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty i Karlsbad... jesteście siebie warci (to nie jest komplement). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórzy uważają, że każda negatywna opinia w kwestii konkursu / loterii to jest właśnie... zawiść! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby wygrać pobyt w pokoju bez klamek Wyświetl w wątku >>
joan