Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7111495 Napisano: 25.07.2023 16:16:37 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się jutro (26.07.2023) / „Tour de Pologne: Wygraj bilety do strefy VIP!” / dla graczy:

https://oferta.lo...kurs-Tour-de-Pologne

Regulamin: https://www.lotto...r%20de%20Pologne.pdf

Nagrody:
1) 2 podwójne bilety na Etap 1: Poznań – Poznań – 29.07.2023
2) 2 podwójne bilety na Etap 2: Leszno – Karpacz – 30.07.2023
3) 2 podwójne bilety na Etap 3: Wałbrzych – Duszniki-Zdrój – 31.07.2023
4) 2 podwójne bilety na Etap 4: Strzelin – Opole – 01.08.2023
5) 2 podwójne bilety na Etap 5: Pszczyna – Bielsko-Biała – 02.08.2023
6) 2 podwójne bilety na Etap 6: Katowice – Katowice – 03.08.2023
7) 2 podwójne bilety na Etap 7: Zabrze – Kraków - 04.08.2023 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#7111343 Napisano: 25.07.2023 11:29:48 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Wybacz, ale nie zgodzę się z Tobą. Trochę przesadziłeś z tą colą, chipsami.. gdyby tak było to moje koty już dawno nie miałyby zębów (koty nie myją ich pastami jak człowiek po spożywaniu syfu)  emotka  Ta karma w odróżnieniu od niektórych konserw w puszkach dla człowieka całkiem przyzwoicie pachnie. Poza tym duże firmy, mają dużą kontrolę nad procesem produkcji, wiem bo trochę pisałem z tymi firmami. A to, że nie daję im droższej karmy nie wynika z chęci oszczędzenia na kocie. Sam jem bułki z carrefoura za 35 groszy za sztukę i nie mogę sobie pozwolić na bułeczkę z piekarni.

Jak już powiedziałam: zapytaj weterynarza, ja nim nie jestem. Oraz wolontariuszy ze schroniska.

Zapytaj i napisz, co odpowiedzieli. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

joan

#7111341 Napisano: 25.07.2023 11:24:56 w WC - rozmowy o wszystkim
0 0

joan

joan

#7111335 Napisano: 25.07.2023 11:18:16 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Czyli co uważasz, że marketowa karma truje koty czy jak?

Wiesz, to trochę jak zapytać, czy żywienie dziecka chipsami, batonikami i colą je truje, czy nie. Można je legalnie nabyć w każdym sklepie z żywnością! W sumie to "tylko" warzywa (ziemniaki), przyprawy, tłuszcze (olej), kakao z magnezem, słodziutki cukier z roślin i życiodajna woda. I teraz dasz dziecku cukinię z ogrodu, kalafior ugotowany na parze plus kompot z grejpfruta... nie zawsze się spotkasz z entuzjazmem.

Karmy marketowe = shit. To odpowiednik najtańszych produktów dla ludzi, tych najgorszej jakości. Czy można coś takiego jeść całe życie? Można. Czy warto to robić z premedytacją? Sobie? Kotu? W mojej opinii: nie.

PS: Nawet schroniska (oprócz tych najbiedniejszych) wskazują, jakich karm absolutnie nie kupować. Szczególnie w okresie ślubów, bo goście weselni kupują najtańszy towar i przywożą do schronisk na zasadzie "kto kupił większy wór". Wyświetl w wątku >>
2 onmyown, cb656 0

joan

#7111324 Napisano: 25.07.2023 10:52:56 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Moje przepadały za Gourmetem, ale w którymś momenci jedna zaczęła wymiotować po niej. Teraz jadą na Winstonie z Rossmanna i jest ok.. wiadomo są bardziej wyszukane karmy.. alee po co przepłacać x3 jak kotą smakuje (oblizują się po zjedzeniu) i nic im z żołądkami się nie dzieje.

Chciałam coś napisać, ale słów mi brak; polecam zapytać dobrego weterynarza o opinię w tej sprawie (albo przynajmniej wolontariuszki ze schroniska).

banka-manka -> jeśli chodzi o karmy RC, to się je stosuje, jeśli masz kota spoza standardowej puli, czyli przewlekle chorego albo kocie maleństwo. Jest tylko kilka marek, które produkują karmy specjalistyczne. Wyświetl w wątku >>

joan

#7111178 Napisano: 24.07.2023 19:44:55 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

Możecie polecić jakieś strony lub konta na IG/FB, gdzie rzetelnie opisane są karmy dla kotów?
Mamy kota przybłędę, do tej pory jadła wygraną karmę Royal Canin.
Przyszedł czas by zacząć coś kupować i nie mam pojęcia na co postawić, żeby jej nie dawać najgorszego syfu, ale też w rozsądnej cenie.
Ostatnio kota miałam za dzieciaka i wtedy karmiło się je całkiem inaczej.

Mam takie notatki sprzed lat / dostępne były w Zooplusie:
Acana,
Almo Nature,
Applaws,
Bozita,
Catz Finefood,
Feline Porta,
Gimpet,
GranataPet,
Miamor,
Natures Menu,
Princess Premium,
Schesir,
Schmusy
Thrive,
ZiwiPeak. Wyświetl w wątku >>

joan

#7111148 Napisano: 24.07.2023 18:21:27 w Avanti
pimparimpa napisał(a):

Emememe napisał(a):

https://www.nestle-cereals.com/pl/lionmorningwear

Coś nowego od Avanti, konkurs Lion bez paragonu emotka  
Jeśli ktoś ma chęci i czas można dodać do bazy emotka

Jeju, znowu łachy do wygrania emotka

Potrzebne mi ciuchy do pracy w ogrodzie -> myślałam, że bluzy będą rozdawali. Hmm... mocno kontrowersyjna stylówka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7110559 Napisano: 21.07.2023 12:52:05 w co chcielibyście wygrać?
W niedzielę obchodzę urodziny emotka i dziś ostatnia szansa na konkursowo-urodzinowe prezenty! A marzą mi się:
1) kajak pneumatyczny emotka
2) plecak Deuter emotka emotka
3) wyjazd Slow Hop (4.500 zł) emotka emotka emotka
Można już dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7110452 Napisano: 20.07.2023 22:14:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Posiadanie opakowania nie jest dowodem na jego zakup!
Trzymać się jednak trzeba Regulaminu!

W regulaminie ani razu nie pojawia się słowo "paragon" / "dowód" / "zakup" emotka
Gdyby Smolar potrzebował świstka, to by napisali wprost. Wyświetl w wątku >>

joan

#7110450 Napisano: 20.07.2023 22:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Takie pytanko o konkurs Smolara Fest (na zdjęcia, na zdjęciu musi być paczka) otóż kupiłam te orzeszki, ale babka nie dała mi paragonu (zagapiłam się i nie zauważyłam). Czytam  regulamin i tam nie ma nic o paragonie. I teraz nie wiem co robić. Czy wysyłac zgłoszenie czy lepiej kupic drugą paczkę emotka  . Tu jest trochę inny przypadek niż zawyczaj bo dajemy zdjęcie produktu, wiec to jest jakby dowód zakupu i w regulaminie nic nie ma o paragonie, ale nie wiem.

Regulamin jest wiążący emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7109826 Napisano: 18.07.2023 16:37:16 w Zapowiedzi konkursów
Od dziś / loteriamax.pl / Loteria MAX
(można dodać do bazy)

Nagrody:
210 kart podarunkowych do wykorzystania na zakupy w restauracji Max Burgers o wartości 200,00 złotych każda;6 voucherów uprawniających do odbioru roweru Embassy, o wartości 3.349,00 złotych każdy;3 vouchery uprawniające do odbioru roweru elektrycznego Embassy e-bike, o wartości 11.000,00 złotych każdy. Wyświetl w wątku >>

joan

#7106702 Napisano: 06.07.2023 21:12:33 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Etapy dzienne, więc wrzucam tutaj:

https://www.rockstarforthewin.com/pl-pl

PS: Dodałam do bazy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7105842 Napisano: 04.07.2023 08:31:21 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

I tak się właśnie pisze dobre zgłoszenia - niby nic, a prawie się popłakałam ze śmiechu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7105783 Napisano: 03.07.2023 21:54:59 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.

I o to chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7105779 Napisano: 03.07.2023 21:42:09 w Wkurza mnie...
koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Może nie chodzi o Przygodę - może chodzi o zwykłą chwilę, którą Ty opiszesz tak, jakby to Przygoda była, a jury będzie chłonęło Twoje słowa z wypiekami na twarzy i łezką w oku emotka

Ja tam lubię dziwne zadania! A niestety - mało ich emotka Ostatnie, w jakim wzięłam udział: Avanti / Pepsi z wymyślaniem początku scenariusza filmowego. Największy mój ubaw? Dwanaście lat temu, gdy w konku Kaufa trzeba było przesłać zgłoszenie o dowolnej treści, ale zawierające wyrażenie "Wola Krzysztoporska" (do dziś pamiętam swoją odpowiedź!) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7104692 Napisano: 29.06.2023 18:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

W żywcu zdroj itm dostaję taką zwrotkę: "Twoje zgłoszenie zostalo wysłane przed rozpoczęciem konkursu. Szczegóły i regulamin (...)". Czy ktoś wie, o co chodzi?

Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#7104207 Napisano: 28.06.2023 13:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Mam taką rozkminę. Kiedyś po napisaniu ok. 400 znaków w SMS-ie przerabiało mi wiadomość automatycznie na MMS. Teraz mogę pisać o wiele więcej znaków i nic się nie dzieje. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? W Nuii nie ma limitu znaków i zastanawiam się na ile można sobie pozwolić.

Spróbuj wysłać to komuś z rodziny i zobacz, co się stanie emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, faworek 0

joan

#7104191 Napisano: 28.06.2023 12:32:07 w Zapowiedzi konkursów
Od 03.07.2023 / „Flagowe Wyzwanie Sheldona”:

https://konkurs.c...ycentral.pl/#/prizes

Nagrody:
1 x Nagroda I stopnia Voucher Travelplanet 10 000 zł
1 x Nagroda II stopnia Zestaw walizek 1000 zł 
5 x Nagroda III stopnia Bluza Bazinga + butelka na wodę 180 zł 
15 x Nagroda IV stopnia Koc piknikowy + czapka 120 zł
10 x Nagroda tygodniowa Koszulka + ręcznik Bazinga 100 zł
10 x Nagroda tygodniowa Gra Trivia Pursuit + butelka na wodę 105 zł Wyświetl w wątku >>
0 0