Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://oferta.lo...kurs-Tour-de-Pologne
Regulamin: https://www.lotto...r%20de%20Pologne.pdf
Nagrody:
1) 2 podwójne bilety na Etap 1: Poznań – Poznań – 29.07.2023
2) 2 podwójne bilety na Etap 2: Leszno – Karpacz – 30.07.2023
3) 2 podwójne bilety na Etap 3: Wałbrzych – Duszniki-Zdrój – 31.07.2023
4) 2 podwójne bilety na Etap 4: Strzelin – Opole – 01.08.2023
5) 2 podwójne bilety na Etap 5: Pszczyna – Bielsko-Biała – 02.08.2023
6) 2 podwójne bilety na Etap 6: Katowice – Katowice – 03.08.2023
7) 2 podwójne bilety na Etap 7: Zabrze – Kraków - 04.08.2023 Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak już powiedziałam: zapytaj weterynarza, ja nim nie jestem. Oraz wolontariuszy ze schroniska.
Zapytaj i napisz, co odpowiedzieli. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, to trochę jak zapytać, czy żywienie dziecka chipsami, batonikami i colą je truje, czy nie. Można je legalnie nabyć w każdym sklepie z żywnością! W sumie to "tylko" warzywa (ziemniaki), przyprawy, tłuszcze (olej), kakao z magnezem, słodziutki cukier z roślin i życiodajna woda. I teraz dasz dziecku cukinię z ogrodu, kalafior ugotowany na parze plus kompot z grejpfruta... nie zawsze się spotkasz z entuzjazmem.
Karmy marketowe = shit. To odpowiednik najtańszych produktów dla ludzi, tych najgorszej jakości. Czy można coś takiego jeść całe życie? Można. Czy warto to robić z premedytacją? Sobie? Kotu? W mojej opinii: nie.
PS: Nawet schroniska (oprócz tych najbiedniejszych) wskazują, jakich karm absolutnie nie kupować. Szczególnie w okresie ślubów, bo goście weselni kupują najtańszy towar i przywożą do schronisk na zasadzie "kto kupił większy wór". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam coś napisać, ale słów mi brak; polecam zapytać dobrego weterynarza o opinię w tej sprawie (albo przynajmniej wolontariuszki ze schroniska).
banka-manka -> jeśli chodzi o karmy RC, to się je stosuje, jeśli masz kota spoza standardowej puli, czyli przewlekle chorego albo kocie maleństwo. Jest tylko kilka marek, które produkują karmy specjalistyczne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam takie notatki sprzed lat / dostępne były w Zooplusie:
Acana,
Almo Nature,
Applaws,
Bozita,
Catz Finefood,
Feline Porta,
Gimpet,
GranataPet,
Miamor,
Natures Menu,
Princess Premium,
Schesir,
Schmusy
Thrive,
ZiwiPeak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebne mi ciuchy do pracy w ogrodzie -> myślałam, że bluzy będą rozdawali. Hmm... mocno kontrowersyjna stylówka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) kajak pneumatyczny
2) plecak Deuter
3) wyjazd Slow Hop (4.500 zł)
Można już dzwonić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie ani razu nie pojawia się słowo "paragon" / "dowód" / "zakup"
Gdyby Smolar potrzebował świstka, to by napisali wprost. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin jest wiążący Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(można dodać do bazy)
Nagrody:
210 kart podarunkowych do wykorzystania na zakupy w restauracji Max Burgers o wartości 200,00 złotych każda;6 voucherów uprawniających do odbioru roweru Embassy, o wartości 3.349,00 złotych każdy;3 vouchery uprawniające do odbioru roweru elektrycznego Embassy e-bike, o wartości 11.000,00 złotych każdy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.rockstarforthewin.com/pl-pl
PS: Dodałam do bazy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak się właśnie pisze dobre zgłoszenia - niby nic, a prawie się popłakałam ze śmiechu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I o to chodzi Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie chodzi o Przygodę - może chodzi o zwykłą chwilę, którą Ty opiszesz tak, jakby to Przygoda była, a jury będzie chłonęło Twoje słowa z wypiekami na twarzy i łezką w oku
Ja tam lubię dziwne zadania! A niestety - mało ich Ostatnie, w jakim wzięłam udział: Avanti / Pepsi z wymyślaniem początku scenariusza filmowego. Największy mój ubaw? Dwanaście lat temu, gdy w konku Kaufa trzeba było przesłać zgłoszenie o dowolnej treści, ale zawierające wyrażenie "Wola Krzysztoporska" (do dziś pamiętam swoją odpowiedź!) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam konka, ale sprawdź zgłoszenie -> zwykle taki komunikat przychodzi, gdy pomylisz nr albo prefiks, a oni już mają czekający następny konek (podobny!) w innej sieci. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj wysłać to komuś z rodziny i zobacz, co się stanie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://konkurs.c...ycentral.pl/#/prizes
Nagrody:
1 x Nagroda I stopnia Voucher Travelplanet 10 000 zł
1 x Nagroda II stopnia Zestaw walizek 1000 zł
5 x Nagroda III stopnia Bluza Bazinga + butelka na wodę 180 zł
15 x Nagroda IV stopnia Koc piknikowy + czapka 120 zł
10 x Nagroda tygodniowa Koszulka + ręcznik Bazinga 100 zł
10 x Nagroda tygodniowa Gra Trivia Pursuit + butelka na wodę 105 zł Wyświetl w wątku >>