Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ogóle nie patrzę na info od organizatorów, tylko zawsze szukam info w regulaminie. Czasami zdarza się, że chcą coś na już, a wg regulaminu mam 3 dni robocze
A wg mojej oceny "jeden dzień roboczy" w Twoim przypadku oznacza, że np. gdy dostałaś info dziś, to masz czas do jutra do godziny 23:59:59. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://loteria.o...eria-bez-zezwolenia/
Szczególnie zwracam uwagę na zapis: "Minister Finansów ma prawo zakwalifikować działanie zawierające element losowości jako kolejny typ loterii nie opisany w ustawie. A do weryfikacji loterii stosuje się bardzo prostą definicję: loterią jest wszystko co uzależnia wynik (choćby w części, na dowolnym etapie) od przypadku."
Apeluję więc do osób, które nałogowo biorą udział w loteriach na FB, żeby sobie przemyślały to i owo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A możesz usunąć tylko linki i nazwę profilu? Wtedy w razie czego ten temat będzie można odnaleźć w wyszukiwarce postów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż mama dostała pocztą... jedną rękawiczkę damską z info, że jeśli chce drugą, ma pójść na pokaz I poszła, rękawiczkę numer dwa odebrała, a kolesie z pokazu do niej przyskoczyli, jak te sępy. I trują jej, trują, aż ona nagle mówi, że jest bezrobotna. I wtedy wpierw się kolesie zapowietrzyli, a następnie zaczęli bardzo donośnym głosem ostrzegać się wzajemnie, że "TA PANI JEST BeZet!!!!!" Czyli chyba: bez zatrudnienia
Przy okazji dodam, że w gazecie z programem tv u teściowej zobaczyłam dziś ogłoszenie o okularach polepszających wzrok. Ich "standardowa" cena to 327 zł, ale "w promocji" można je kupić za 97 zł. A mój facet dokładnie takie same okulary kupił na swoje zajęcia i one kosztują byle kaj... 5 zł. Słownie: pięć złotych. Takżeten Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś była akcja, że ludzie musieli zwrócić kasę za wygrane bilety (chyba do DMiT w Zabrzu) - nie ma nawet o czym dyskutować, prędzej czy później US dobierze się laureatom do d*, wszak pewne są jedynie śmierć i podatki. Pierwszą rzeczą, jaka interesuje mnie w regulaminie każdej jednej loterii to właśnie zapis o uzyskanym zezwoleniu.
Mówiąc szczerze, takiej nagrody to ja bym nawet nie chciała, bo zawsze wisiałoby nade mną widmo zapłaty 48.000 zł. To auto będzie za półtora miesiąca warte pirazydrzwi 35.000 zł, a laureat będzie musiał oddać urzędowi 48.000 zł, czyli jeszcze 13.000 zł w plecy -> ale interes
Zgłaszajcie takie akcje Facebookowi, bo dużo jest osób zdesperowanych i nieświadomych prawa, ale nieświadomość z odpowiedzialności nie zwalnia.
Precz z takim goownem! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie cena w okresie konka to będzie 4,99 zł za paczkę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko koko, wyszedłeś na osobę zaawansowaną alkoholowo, a to chyba grupa docelowa - może nagroda wpadnie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się, po jakim czasie informują laureatów wybieranych przez jury = czy ostatni etap (z AGD) również odfajkowany... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziwne, wcześniej po prostu skanowali kod kreskowy. Najlepiej chyba zapytać Kauflanda w mejlu zwrotnym do tego z gratulacjami, być może te kody cyfrowe muszą być jakoś aktywowane, a jeszcze nie zostały. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w jakiej formie dostałaś bon?
W którymś z dawnych etapów wygrałam, przyszedł bon "wprasowany" w list gratulacyjny, wycięłam go, potem przy zakupach kasjerka piknęła go, jak towar i tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno u nich nie grałam, ale to w porządku agencja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie poszła. Choćby dlatego, że w razie kontroli musiałabym się tłumaczyć, dlaczego wydałam nagrodę do dokumentów, które nie zgadzają się z podanymi w formularzu. Dlatego zawsze sugeruję wysłanie prośby o anulację zgłoszenia. Bo jeśli np. ktoś wyśle jeszcze raz to samo, ale z innym numerem, będzie musiał odesłać dwa paragony - a tych przecież nie posiada. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co im napiszesz? Że grasz w 50 konkursach miesięcznie i w pozostałych podawałaś inny numer? To nie przemówi na Twoją korzyść.
Organizator może zażyczyć sobie wpisania dowolnych danych z paragonu i tak trzeba zrobić. Nawet są podane przykłady w regulaminach czy też w formularzach, co niby jeszcze mieliby zrobić, żeby nam pomóc?
Przy takich przekrętach, jakie są w konkursach i loteriach ze strony uczestników... nie ma co liczyć na "pójście na rękę". Ale może się zdarzyć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej od razu po zakupie zaznaczyć sobie na paragonie, co potem trzeba wpisać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzialobslugikonsumenta@mdlz.com
info@mdlz.com
Z mojej strony tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dlaczego miałoby tak nie być? Tego nie wiemy, aktualna sytuacja stawia ich w bardzo złym świetle. I tak mają szczęście, że jeszcze tego nikt nie wrzucił na Wykop czy inną przestrzeń w necie, bo mugole nie znają litości i nie biorą jeńców.
Co ciekawe, na żadnym FB nie ma info o konku - chyba wszyscy zgodnie traktują go, jak zgniłe jajo A mejla z JM nie dostałam do teraz... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczyłoby jedno zgłoszenie, ale poszła romantycznie jedna sztuka z każdej świata strony i sru! 20.000 zł wpadło. Wyświetl w wątku >>