Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6658711 Napisano: 19.11.2019 22:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

Chciałam zapytać może ktoś wie,jak jest wygrana  z Milki Biedronki i jest podany jeden dzień roboczy o 11 wiadomość to czy można wysłać rano do nich @.To jest agencja Karlsbad to nie wiem jak oni to potraktują?

Ja w ogóle nie patrzę na info od organizatorów, tylko zawsze szukam info w regulaminie. Czasami zdarza się, że chcą coś na już, a wg regulaminu mam 3 dni robocze emotka

A wg mojej oceny "jeden dzień roboczy" w Twoim przypadku oznacza, że np. gdy dostałaś info dziś, to masz czas do jutra do godziny 23:59:59. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6658620 Napisano: 19.11.2019 17:31:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Przy okazji powyżej omawianej loterii bez zezwolenia, zapraszam do lektury:
https://loteria.o...eria-bez-zezwolenia/

Szczególnie zwracam uwagę na zapis: "Minister Finansów ma prawo zakwalifikować działanie zawierające element losowości jako kolejny typ loterii nie opisany w ustawie. A do weryfikacji loterii stosuje się bardzo prostą definicję: loterią jest wszystko co uzależnia wynik (choćby w części, na dowolnym etapie) od przypadku."

Apeluję więc do osób, które nałogowo biorą udział w loteriach na FB, żeby sobie przemyślały to i owo... Wyświetl w wątku >>

joan

#6658616 Napisano: 19.11.2019 17:19:59 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

Poczytałam sobie o nim. No faktycznie mało to wszystko ciekawe. A początkowo nawet mnie kusiło to ryzyko. Dzięki Joan za otwarcie oczu. Ziółko, jak chcesz to wykasuj te posty.

Własnie nie wiem, czy kasować.. mogą być ostrzeżeniem dla innych.

A możesz usunąć tylko linki i nazwę profilu? Wtedy w razie czego ten temat będzie można odnaleźć w wyszukiwarce postów. Wyświetl w wątku >>
3 brucee, ziolko, awi 0

joan

#6658614 Napisano: 19.11.2019 17:18:20 w Wkurza mnie...
W temacie pokazów, bo ostatnio się uśmiałam z mamą do łez emotka

Otóż mama dostała pocztą... jedną rękawiczkę damską z info, że jeśli chce drugą, ma pójść na pokaz emotka I poszła, rękawiczkę numer dwa odebrała, a kolesie z pokazu do niej przyskoczyli, jak te sępy. I trują jej, trują, aż ona nagle mówi, że jest bezrobotna. I wtedy wpierw się kolesie zapowietrzyli, a następnie zaczęli bardzo donośnym głosem ostrzegać się wzajemnie, że "TA PANI JEST BeZet!!!!!" Czyli chyba: bez zatrudnienia emotka

Przy okazji dodam, że w gazecie z programem tv u teściowej zobaczyłam dziś ogłoszenie o okularach polepszających wzrok. Ich "standardowa" cena to 327 zł, ale "w promocji" można je kupić za 97 zł. A mój facet dokładnie takie same okulary kupił na swoje zajęcia i one kosztują byle kaj... 5 zł. Słownie: pięć złotych. Takżeten emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6658608 Napisano: 19.11.2019 17:06:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Ludzie, czy Wy nie wiecie, że jeśli weźmiecie udział w loterii bez zezwolenia, to Wam urząd każe oddać w złotówkach całą wartość nagrody???

Kiedyś była akcja, że ludzie musieli zwrócić kasę za wygrane bilety (chyba do DMiT w Zabrzu) - nie ma nawet o czym dyskutować, prędzej czy później US dobierze się laureatom do d*, wszak pewne są jedynie śmierć i podatki. Pierwszą rzeczą, jaka interesuje mnie w regulaminie każdej jednej loterii to właśnie zapis o uzyskanym zezwoleniu.

Mówiąc szczerze, takiej nagrody to ja bym nawet nie chciała, bo zawsze wisiałoby nade mną widmo zapłaty 48.000 zł. To auto będzie za półtora miesiąca warte pirazydrzwi 35.000 zł, a laureat będzie musiał oddać urzędowi 48.000 zł, czyli jeszcze 13.000 zł w plecy -> ale interes emotka

Zgłaszajcie takie akcje Facebookowi, bo dużo jest osób zdesperowanych i nieświadomych prawa, ale nieświadomość z odpowiedzialności nie zwalnia.

Precz z takim goownem! Wyświetl w wątku >>

joan

#6658557 Napisano: 19.11.2019 14:31:20 w Lay's
madzia1-s napisał(a):

Juz nawet Laysy trzeba kupować za 10 zł emotka  
kiedys szukało się małych paczek emotka  

Pewnie cena w okresie konka to będzie 4,99 zł za paczkę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6658176 Napisano: 18.11.2019 15:46:25 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo  emotka emotka

Spoko koko, wyszedłeś na osobę zaawansowaną alkoholowo, a to chyba grupa docelowa - może nagroda wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6657753 Napisano: 16.11.2019 10:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Przeszukałem wszystkie fora o info na temat wygranych i tylko jeden wpis był, że ktoś wygral 30zl a tu prosze juz druga osoba no no chojni są (:

Może ktoś te ich bramki rozgryzł i wymiata nagrody, ale nie ja emotka   Z drugiej strony... rano kawa, do drugiego śniadania gorąca czekolada, potem herbata o tym sposobem każdy jeden pracownik może mieć w pizdoo kubków. Trzeba z góry zaakceptować przegraną i liczyć na lepsze nagrody emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6657749 Napisano: 16.11.2019 10:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriantech napisał(a):

Witam z przykroscia musze napisac ze wedlug mnie konkurs CafeLoteria to jakas SCIEMA! Obecnie mam wyslana jakies 250 kodow z kupkow i zaden nie trafiony nawet w 30zl na pyszne pl. Do pelni szczescia 3 dni temu dostalem smsa zebym gral dalej bo juz 600 nagrod jest rozdanych, a na forach z konkursami forumowicze milcza na tema t wygranych z konkursu CAFELOTERIA. Przyznam szczerze ze w tamtym roku tez gralem z rownie mizernym skutkiem wiec moim skromnym zdaniem to chyba fikcja jest pozdrawiam 

Cześć, ja całkiem niedawno wygrałam 30 zł do Pyszne. Nie powiem, po ilu wklepanych kodach, bo szkoda gadać emotka Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, andii 0

joan

#6657573 Napisano: 15.11.2019 14:57:08 w Czy informują/ informowali?
Czy wygrał ktoś z forum w którymkolwiek z etapów konkursu "Przechowuje nie marnuje"?

Zastanawiam się, po jakim czasie informują laureatów wybieranych przez jury = czy ostatni etap (z AGD) również odfajkowany... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6657381 Napisano: 14.11.2019 21:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Jako zalacznik w mejlu ktory nalezy okazac kasjerowi lub wydrukowac. Ja pokazalam na telefonie. Pani wklepala numery jako bon upominkowy. I gucio z tego

Bardzo dziwne, wcześniej po prostu skanowali kod kreskowy. Najlepiej chyba zapytać Kauflanda w mejlu zwrotnym do tego z gratulacjami, być może te kody cyfrowe muszą być jakoś aktywowane, a jeszcze nie zostały. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6657377 Napisano: 14.11.2019 21:07:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Ktos juz placil bonem 50 zl wygranym w Kauflandzie za konkurs ankiete - Wybieram Kaufland. Zrobilam zakupy za 70 zl i musialam zaplacic karta bo na kasie nie wchodzil jako bon upominkowy ani skanowany w czytniku. 

A w jakiej formie dostałaś bon?

W którymś z dawnych etapów wygrałam, przyszedł bon "wprasowany" w list gratulacyjny, wycięłam go, potem przy zakupach kasjerka piknęła go, jak towar i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6657239 Napisano: 14.11.2019 14:44:58 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
kunlunija napisał(a):

jakie macie zdanie o agencji los mejores? czy rzetelnie przeprowadza konkursy? czy jak napiszecie dobry tekst, to udaje Wam się wygrać? czy raczej macie poczucie przypadkowości?

Dawno u nich nie grałam, ale to w porządku agencja. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

joan

#6657237 Napisano: 14.11.2019 14:42:51 w Wkurza mnie...
grappa25 napisał(a):

no jednak mam nadzieję, że jakby co pójdą na rękę... Mają też dodatkowo informację o adresie sklepu i dacie zakupu- więc jakaś kontrola paragonu jest... Ale to tylko moje pobożne życzenia.

Ja bym nie poszła. Choćby dlatego, że w razie kontroli musiałabym się tłumaczyć, dlaczego wydałam nagrodę do dokumentów, które nie zgadzają się z podanymi w formularzu. Dlatego zawsze sugeruję wysłanie prośby o anulację zgłoszenia. Bo jeśli np. ktoś wyśle jeszcze raz to samo, ale z innym numerem, będzie musiał odesłać dwa paragony - a tych przecież nie posiada. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6657229 Napisano: 14.11.2019 14:32:00 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

A no to właśnie.. jednak pioge ma rację, raz chcą ten a raz ten... emotka czy nie mogą po ludzku chcieć zawsze numeru paragonu?! Jak rozdawali czapki w zeszłym roku to też wpisałam zły numer a czapka doszła, ale pewnie przy nagrodach tak małej wartości nie robią zadymy. Pytanie czy przy takiej nagrodzie też by poszli na rękę?...

Ale co im napiszesz? Że grasz w 50 konkursach miesięcznie i w pozostałych podawałaś inny numer? To nie przemówi na Twoją korzyść.

Organizator może zażyczyć sobie wpisania dowolnych danych z paragonu i tak trzeba zrobić. Nawet są podane przykłady w regulaminach czy też w formularzach, co niby jeszcze mieliby zrobić, żeby nam pomóc?

Przy takich przekrętach, jakie są w konkursach i loteriach ze strony uczestników... nie ma co liczyć na "pójście na rękę". Ale może się zdarzyć. Wyświetl w wątku >>

joan

#6657221 Napisano: 14.11.2019 14:17:45 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza  mnie Karlsbad... już pomijając to zamieszanie z 11.11 to oni zawsze chcą numer transakcji, a ja z rozpędu zawsze wpisuje numer paragonu emotka kiedy ja się tego nauczę?!!!

Najlepiej od razu po zakupie zaznaczyć sobie na paragonie, co potem trzeba wpisać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6657218 Napisano: 14.11.2019 14:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: Gdyby ktoś szukał kontaktu ze sponsorem, wszak to jego pieniędzmi pogrywa organizator...

dzialobslugikonsumenta@mdlz.com

info@mdlz.com

Z mojej strony tyle. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6657195 Napisano: 14.11.2019 13:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W temacie MILKA / KARLSBAD emotka na swoim profilu FB, pod niedawno zamieszczoną grafiką z bananami, Biedronka oświadczyła, że 11.11.2019 wszystkie sklepy były zamknięte... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6656779 Napisano: 13.11.2019 13:09:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

ja to mam generalnie dużo wiary w uczciwość ludzką  emotka  i tak sobie myślę, że skoro tak rzekomo kombinują, to przy każdym konkursie mogą wysłać fejkowe zgłoszenia, by potem wybrać te właśnie, co tu marne 20k, można mieć i 200 emotka  myślę, że tak nie jest emotka  liczę na to!
teoria moja jest taka, że boją się ogłosić faila, żeby mondelez nie zawinął się do np. pochłaniającej-wszystkie-marki-bordowej-kropki emotka

Ale dlaczego miałoby tak nie być? Tego nie wiemy, aktualna sytuacja stawia ich w bardzo złym świetle. I tak mają szczęście, że jeszcze tego nikt nie wrzucił na Wykop czy inną przestrzeń w necie, bo mugole nie znają litości i nie biorą jeńców.
Co ciekawe, na żadnym FB nie ma info o konku - chyba wszyscy zgodnie traktują go, jak zgniłe jajo emotka A mejla z JM nie dostałam do teraz... Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6656763 Napisano: 13.11.2019 12:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

Dlatego logicznym wydaje się wniosek, że 11.11. sami do siebie zgłoszenia wysłali, żeby zachować nagrody

Ale dlaczego tylko 4  emotka ? Nie poszaleli.

Wystarczyłoby jedno zgłoszenie, ale poszła romantycznie jedna sztuka z każdej świata strony i sru! 20.000 zł wpadło. Wyświetl w wątku >>
0 0