Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6660550 Napisano: 25.11.2019 15:38:37 w SZUKAM....
Tak z ciekawości, bo może ktoś wie: dlaczego "rodzinny wyjazd do wioski Świętego Mikołaja" wg duetu Karlsbad / Mondelez jest wart 8.500 zł, a jakiś być może inny "rodzinny wyjazd do wioski Świętego Mikołaja" wg duetu Walk Creative / Smyk jest wart 50.000 zł? Ten drugi to też nie dwa tygodnie w pięciogwiazdkowym hotelu przy opcji AI, lecz: 2 osoby pełnoletnie + 2 dzieci, a dla nich przelot samolotem Wawa – Rovaniemi – Wawa, ubezpieczenie, transfery lotniskowe, dwa noclegi i cztery obiadokolacje w hotelu *** w Rovaniemi, zorganizowane wycieczki, m.in.: wizyta w Wiosce św. Mikołaja, na farmie reniferów.

Te 8.500 zł to jakaś podejrzanie niska kwota emotka Wyświetl w wątku >>
3 brucee, nkba, jokan 0

joan

#6660501 Napisano: 25.11.2019 14:21:17 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

Być może niechcący ale wcześniej tego nie było. No,chyba że post w nieodpowiednim wątku albo spam-wówczas sama walę z radością łapki w dół  emotka

Pewnie część to rzeczywiście reakcje negatywne, ale raczej mniejszość. A ludzie, co dają łapki w dół... to przeważnie w kółko te same osobniki, więc można łatwo wyciągnąć wnioski emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6660491 Napisano: 25.11.2019 14:14:24 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

O co chodzi z tymi łapkami w dół przy postach? Są celowo klikane czy może jakiś błąd jest? Nie przeszkadza mi to bardzo ale jakoś tak niefajnie się na to patrzy...

Ja sobie zawsze wmawiam, że to niechcący ktoś przy przewijaniu kliknął emotka Bo sama tak mam - np. na telefonie nie używam aplikacji ekonków, tylko wchodzę przez przeglądarkę na starą wersję strony. I czasem gdzieś źle kliknę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660460 Napisano: 25.11.2019 13:36:30 w Smolar
gizoon napisał(a):

A ja mam takie pytanie? Czy często wygrywacie w loteriach/opisówkach SMOLARA? Odkąd rok temu wygrałem coś wartościowego, to teraz nawet jak jest kilkaset nagród do wygrania (jakieś badziewia) to nie mogę u nich wygrać. 

W opisówkach? Nigdy - jedna wygrana na kilka lat podchodzi pod błąd statystyczny emotka Ale co jakiś czas odbijam to sobie w ich loteriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660432 Napisano: 25.11.2019 12:14:54 w SZUKAM....
Albedo coś / komuś odpisało w temacie braku zwrotek & braku regulaminu? Czy może chcą się dyskretnie teleportować w czasie do 21.11.2019? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6660266 Napisano: 24.11.2019 18:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Również zauważyłam ten napisz, tylko co na to regulamin jak ktoś wyżej napisał. Mogą sobie wybrać kiedy zakończą jeśli nie ma w regulaminie godziny?

No nie wiem, czy mogą - chyba w przypadku niepodania godziny w regulaminie... przyjmuje się jako moment zakończenia konkursu / loterii godzinę 23:59:59. Ale mogę się mylić, głowy nie dam (ani ręki). Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#6660087 Napisano: 23.11.2019 21:39:06 w Wkurza mnie...
Wygrałam dziś audiobooka w loterii InPost, więc nagrody jeszcze są  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6659771 Napisano: 22.11.2019 15:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Czy komuś z Was zmieniła się szata graficzna strony na fioletowa i jest bardzo nieczytelna?  Nie wiem czy ja cis namiwszalam  emotka

Ja nie widzę swojej stopki - sprawdzałam na 3 różnych wersjach strony emotka

@pionas - ?  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6659703 Napisano: 22.11.2019 11:59:05 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

w ostatnim czasie na kilka paczek inpostu w ani jedną bramkę nie trafiłam - może im się już nagrody skończyły? emotka

Raczej nie, bo to bramki - po prostu coraz więcej ludzi gra, bo automatycznie pojawia się info o loterii, każdy odbiorca paczki jest nim bombardowany. A będzie coraz gorzej, bo Polacy zaczną robić zakupy na Mikołaja / Boże Narodzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 karkocka

joan

#6659546 Napisano: 21.11.2019 20:32:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

rozkminiał ktoś laysy w żabce  emotka ? Wcinam drugą paczkę zieloną i kompletnie nie wiem co to jest w tej zielonej paczce  emotka

Taki jest ich sprytny plan - trzeba zjeść 30 paczek, żeby coś wymyślić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6659543 Napisano: 21.11.2019 20:25:43 w Wkurza mnie...
Organizator zamierza poinformować laureatów podczas rozmowy telefonicznej oraz wysyłając smsa.
No to chyba nikt nie wygra, skoro nie podaje się numeru telefonu, a e-mail.
Wkurza mnie, że chyba tylko ja czytam regulaminy konkursów / loterii, nawet organizatorom się nie chce emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6659522 Napisano: 21.11.2019 19:14:05 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy jest możliwa opcja dodania w tytule wątku "Moje dzisiejsze wygrane" wyrażenia tylko info!

Skoro jakakolwiek dyskusja jest wykluczona i powoduje przydzielenie karniaków, byłoby to ułatwienie dla nowych użytkowników forum, którzy bezwiednie te karniaki kolekcjonują emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6659482 Napisano: 21.11.2019 17:57:37 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

W życiu nie wysyłałam nic za pobraniem  emotka . Wytłumaczcie mi proszę jak to jest. Wiem, że taka przesyłka jest troszkę droższa i kupujący ma prawo sprawdzić sobie zawartość przed zapłaceniem. Moje pytanie: co jeśli przesyłki nie odbierze? A jeśli odbierze i zapłaci to kiedy i w jaki sposób pieniądze będą mi dostarczone? I czy ogólnie polecacie taką formę płatności jako sprzedający?

Trzeba to rozróżnić:
a) przesyłka za pobraniem - opcja dostępna chyba u każdego kuriera / przewoźnika / poczty. Kupujący nie ma prawa zajrzeć do przesyłki przed jej odbiorem, uiszczeniem zapłaty za transport i podpisaniem papierów.
b) przesyłka ze sprawdzeniem zawartości - opcja dostępna jedynie u Poczty Polskiej, jako dodatkowo płatna usługa. Kupujący ma prawo zobaczyć zawartość przesyłki przed odbiorem (czy np. w paczce zamiast telefonu nie leży cegła); wynik kontroli zawartości kupujący wpisuje do protokołu, który nadawca wypełnia jako pierwszy i załącza do paczki.

Jeśli o mnie chodzi, opcji "a" nie stosuję w ogóle, choćby-nie-wiem-co. Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, bubba 0

joan

#6659354 Napisano: 21.11.2019 12:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

bardzo proszę: https://konkurs.c...egulamin-konkurs.pdf

Z regulaminu wynika, że:
1) uczestnik konkursu powinien zachować oryginał paragonu,
2) z laureatami deklarującymi dokonanie zakupu w sklepie X kontaktują się pracownicy sklepu X,
3) laureat nagrodę odbiera w sklepie, w którym dokonał zakupów - wydaje mi się zatem logiczne, że pracownik sklepu przy wydaniu nagrody ma prawo sprawdzić w/w paragon, czy dotyczył on właśnie tego sklepu. Ponieważ jednak regulamin nie wskazuje, by trzeba było odesłać oryginał paragonu, laureat powinien mieć prawo go zachować - przesłać można skan/zdjęcie przed odbiorem nagrody + okazać oryginał przy wydawaniu nagrody, tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6659344 Napisano: 21.11.2019 12:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

a ja mam pytanko odnośnie Coolpacka, a mianowicie: Agencja życzy sobie odesłać oświadczenie wraz z paragonem a w regulaminie jest zapis zupełnie inny tzn to oświadczenie mają odsyłać tylko laureaci nagród głównych a w przypadków nagród w sklepach partnerskich powinny być wydawane w tychże sklepach, bez paragonu!!! tyko podpis na zbiorczej liście i tak właśnie odebrałam już dzisiaj nagrody z colorino.
Czy więc agencja może sobie uprawiać taką samowolkę i robić zupełnie inaczej niż zapis w regulaminie???  Proszę o radę mądre głowy emotka  a do agencji już napisałam, zobaczymy jak się ustosunkują...i czy w ogóle 

Poproszę o link do regulaminu, wtedy poszukam info i Ci odpowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6659336 Napisano: 21.11.2019 12:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Dzwoniłam dopytać do sklepu Converse jak to jest z tym dowodem zakupu i dowiedziałam się, że reklamacja tych butów i tak nie uwzględnia...

To ciekawe - może rzeczywiście takie były warunki realizacji vouchera? Warto to sprawdzić. Bo normalnie przychodzę do sklepu i kupuję buty - niezależnie od tego, czy płacę gotówką / kartą / bonem / voucherem, dostaję paragon i mam pełnię praw, jak każdy inny klient. Wyświetl w wątku >>
3 nkba, darog, lolzek 0

joan

#6659314 Napisano: 21.11.2019 11:59:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

Ja np nie dostałam paragonu czy jakiegoś potwierdzenia transakcji i teraz tak myślę, że przecież w przypadku ewentualnej reklamacji nic z tym nie zrobię... Ktoś coś wie? emotka

W dzisiejszych czasach posiadanie paragonu nie jest już chyba obowiązkowe, ważny jest dowód sprzedaży, którym może być nawet Twoje zeznanie. Jeśli prowadziłaś korespondencję w sprawie tych butów i można z niej wywnioskować, że buty nabyłaś... powinno wystarczyć. Oni zresztą będą mieć w systemie numer tego vouchera - o ile sobie go zapisałaś / sfotografowałaś, to również jest dowodem sprzedaży. Wyświetl w wątku >>
2 nkba, lolzek 0

joan

#6659271 Napisano: 21.11.2019 10:41:28 w Wkurza mnie...
monia0303 napisał(a):

Ja odebrałam paczkę jak tylko kurier odjechał czyli w jakieś 2 min po włożeniu do paczkomatu. I wiecie co? nawet audiobooka nie wygrałam emotka

Bo nagrody natychmiastowe przyznawane są na zasadzie BRAMEK i nie zależą od czasu odebrania przesyłki, a od momentu rejestracji Twojego zgłoszenia -> nie wstrzeliłaś się w bramkę wypełniając formularz. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6659132 Napisano: 20.11.2019 22:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

W Cafeloterii miejscowość mam wpisać adres zamieszkania?
Bo kubki są z innej miejscowości, u mnie nie ma  emotka

Wg mnie wpisuje się: nr telefonu, mejl i miasto... swoje emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

joan

#6658792 Napisano: 20.11.2019 10:14:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Na dzień dobry -> brak natychmiastowej wygranej w InPoście emotka Fortuno - rzucam Ci wyzwanie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0