Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze zrobiłaś i że się zorientowałaś - generalnie najlepiej zerkać na paragony, czy jakaś karta nie została przyporządkowana do paragonu. Potem mogłyby być problemy np. ze zwrotem zakupów czy ich wymianą. Albo - jeszcze gorsza opcja - z udziałem w konkursie! Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sieci na A. tak kasjerki kiedyś wbijały swoje karty gromadzące punkty, tzn. nie przykładały, a wbijały numer. Lata mijały, a regularnie któraś kolejna nowo przyjęta kasjerka wpadała na ten unikalny i genialny pomysł. I każda została zwolniona.
PS: Wychodziło to np. gdy klient zwracał daną rzecz, a w POKu wydali mu tylko 90% ceny z paragonu mówiąc, że reszta będzie dodana na kartę lojalnościową. Klient się wk* mówiąc, że on żadnej karty nie posiada. POK sprawdzał, co to za karta została przyporządkowana do paragonu i baju baju zwolnienie dyscyplinarne. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nawet odciski palców zbierała Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinni wloty zabetonować, zsypy to wylęgarnia szczurów i nic więcej.
Ja to bym się nadawała do jakiejś takiej śmieciowej agencji detektywistycznej - szukałabym sprawców wszelkiego zła śmieciowego, a potem ich bezlitośnie karała Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na razie całkiem nieźle
U mnie zdjęć nie ma (chyba?), natomiast w mieście są naklejki na koszach na odpady zmieszane. I w całym swoim życiu widziałam bodajże 2 takie kosze z naklejką "ok" - cała reszta syf Moi rodzice mają sąsiadów tak prymitywnych, że dosłownie teleportowanych z epoki kamienia łupanego. Do śmietnika wywalają wszystko, nawet tv; przy czym u mnie w mieście za darmo przyjeżdża ekipa po elektrośmieci, więc to trzeba mieć pusto we łbie, żeby go targać dwa piętra samemu i na śmietnik wywalić. I pewnie rodzice dostaną podwyżkę, że szok. Ja na ich miejscu chyba kupiłabym zamykany, indywidualny kosz na odpady zmieszane, ale nie wiem, czy taki układ z jest w ogóle możliwy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy segregowanych? Niezła podwyżka, patrząc procentowo. U mnie na razie cisza, przed chwilą sprawdzałam na oficjalnej stronie.
Producent powinien być odpowiedzialny za produkt w całym cyklu jego życia. Bez ograniczeń gwarancją czy faktem odejścia od kasy. Często gdy kupuję coś niekonkursowego i widzę na półce sklepowej 2 produkty, przy czym jeden jest luzem, a drugi w kartonie i plastiku, myślę sobie "I ja mam to segregować? Do piwnicy schodzić zimnej i do worków wkładać? Chyba Was pogrzało!" I biorę ten produkt, co mnie mało zachodu kosztuje. Czyli odpada np. pojedyncza czekoladka owinięta w papierek, potem te wszystkie miniczekoladki zapakowane w karton i jeszcze ten karton powleczony plastikiem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te opłaty będą rosły nieustannie, bo wiszą nad nami kary z UE i musimy osiągnąć wynik, który przerasta lenistwo Polaków. I teraz będzie z miesiąca na miesiąc coraz gorzej w gminach czy dzielnicach, które czekały na ostatni moment z wprowadzeniem zmian. I oczywiście w tych, gdzie ludzie mają wywalone na segregację.
W wielkich blokowiskach widziałam informację, że uprzejmie prosi się sąsiadów o segregację śmieci, bo w przeciwnym razie opłata wzrośnie o kilkadziesiąt złotych. Nie mieszkam tam, więc trudno mi ocenić, czy to działa. My segregujemy od lat, płacimy bodajże 12 zł/os/m-c. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DLATEGO??? Proponuję poczytać regulamin; zrozumiesz, dlaczego...
Żale na temat niewygrania piwa / gorzały / bimbru / paczki fajek -> to dopiero jest masakra Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby ktoś miał ochotę na jakiś konkursowy coming out w ramach ożywienia profilu na FB, to jednak odradzam. W przeciwieństwie do w/w ninjy siedzę w konkach już wiele lat i za destrukcyjne uważam stawianie siebie w świetle jupiterów. Na początku poczujecie miłe ciepełko, jakby samo Słońce całowało Was w policzki, a potem spłoniecie na stosie hejtu, niczym ćma przyklejona do lampy. Zasada jest prosta -> im mniej Ciebie w kontekście konkursów, tym więcej wygrywasz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, bo przecież Tauron nie wie, z kim podpisał umowę
Moje ulubione argumentacje hejtujące Tauron: "Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję" oraz "skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Wiara w loterie to wiara ludzi dorosłych wierzących w Alladyna, i czrodziejską lampę. Pamiętajcie zw jedynie co można wygrać ,to kubek, który sam sobie zrefundujesz."
"Proszę Państwa totalizatir sportowy też podlega kontroli adm, skarbowej i jest jak jest. MOŻECIE Państwo scedowac wygraną na członka dalszej rodziny itd, dlaczego Państwo nigdy nie ujawniacie danych wybranego.Oczywiscie jest RODO ,powiecie? lecz do obcego klienta nic nie trafia. Dwa jaki macie interes żeby robić prezenty zwykłej jednostce jaki jest wasz konsument?"
"Nie wierzę w żadne loterie kłamstwo i nic więcej a skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie ."
"loteria to to samo co totolotek i inne tego rodzaju rozrywki, to płacenie podatku od złudzeń."
"Raz wysłałam, nawet lizaka nie dostalam????????nie wysyłam wiecej"
"Kłamstwo i my odbiorcy za te wymysły płacimy"
"Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję"
"chyba loteria tylko dla wybranych już dawno wiadomo kto wygra "
"Te tak zwane sto tysięcy złotych do wygrania to już dawno wygrał szwagier! Teraz szukają jeleni .. ????????????"
"w bajki nie wierzę _nigdy nie wygrałam i nie wygram"
"Przestańcie naciągnąć ludzi nie naszym kosztem"
"Nie wierze w takie coś. A jak już ktoś wygra to zapewne syn prezesa"
"Bzdura,wyciąganie naszych danych już widzę jak Tauron rozdaje nagrody....chyba sobie????"
"Następna ściema."
"To raczej wyłudzenie danych osobowych ????"
"Nastepne oszustwo"
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteś pewna? 4321 to groszowe sprawy, może nie zauważyłaś różnicy albo masz jakiś pakiet darmowych smsów o niskiej wartości? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nie wiedziałam. Natomiast zdarzają się regularnie osoby, które w konkursie / loterii nie zostały nagrodzone, ale wydania nagrody się domagają. Tak tak, czubki są w każdej grupie społecznej. Dlatego - jako dmuchacz na zimne - pewnie załączyłabym mejla o wygranej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś jeszcze nie odsyłał docs pocztą, może dołączcie do paragonu wydruk z mejla, tak na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ja poradzę, że u nas NIKT nie pije? Dyć to nie moja wina! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, jakieś to takie bardzo dziwne
Żeby się zmieścić w kwocie 8.500 zł, to chyba musiałaby być wycieczka... jednodniowa W dodatku cena takiej jednodniowej wycieczki obejmuje sam przelot + transfery, a wstęp do Wioski Mikołaja itp. dodatkowo płatny: 245 EUR od osoby... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam, dawniej wolałam alkohol do toalety wylać. Aczkolwiek teraz jest wiele lokalnych grup typu Oddam jedzenie czy Foodsharing, więc np. piw Kozel przez takie właśnie grupy się pozbędę, przed Andrzejkami czy Sylwestrem nie powinno być problemu. Sprawdzając pełnoletność przy odbiorze flaszek Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Lindy... nie wiem, natomiast przy Dżesice to może istnieć, bo moja znajoma (nauczycielka) ma 3 egzemplarze w klasie i każde imię posiada inną pisownię i inaczej się je wymawia. Powaga. Wyświetl w wątku >>