Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie działał, coś u Was nie-halo. Zgody wystarczyły dwie pierwsze od góry. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam wersję prastarą, ale rzeczywiście coś się popsuło i uczestników jest wszędzie zero.
Sprawdziłam to na konku Visolvit, bo ostatnio omal nie spadłam z kanapy widząc, że tam jakaś kosmiczna liczba osób gra, w stylu "200" Bo trzeba sobie zawsze tę liczbę przełożyć na zgłoszenia mnożąc pi razy drzwi: x5 albo x10 O gupie sanki przy braku śniegu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze, że na szał sylwestrowy ludzie się przygotowują - można ewentualnie z rodziną czy zwierzakiem na te 2-3 dni wyjechać. Natomiast na fajerwerki pozasylwestrowe nie ma ratunku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko że wartość jest "wyceniana" przez organizatora od czapy, szczególnie np. w przypadku obrandowanych nagród, czyli plecakoworek kosztuje 2 złote, ale z logo marki X jest "wat" i 100 zł Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da się, możesz co najwyżej ich zwyzywać, ale to źle wróżyłoby Twoim przyszłym wygranym
Po co tak robią? Naiwnych szukają. A przecież wystarczy przed wzięciem udziału w akcji sprawdzić realną wartość nagrody. Regulaminy nijak się mają do rzeczywistości... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo każdy musi wiedzieć, w czym grać Mnie i tak by było szkoda czasu na cykanie zdjęć, skoro mogę wygrać coś lepszego samym tekstem. Poza tym uważam, że lepiej raz w roku ustrzelić 200.000 zł, niż 365x ciułać jaką fejsbukową drobnicę. Jeśli Twój kolega wygra samochód zdjęciem dziecka, to możemy pogadać
Moim zdaniem czasem nawet łatwiej jest wygrać bez motywu dziecięcego, bo dzieciom niełatwo zrobić dobrą fotkę, więc powstaje fotograficzna breja niskiej jakości, na tle której jakiekolwiek zdjęcie z motywem nieparentingowym jest objawieniem geniusza Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu chodzi o wytworzenie z jury więzi jajników
Powinien być absolutny zakaz umieszczania na zdjęciu kogokolwiek (prócz uczestnika konkursu). Ostatnio gdzieś widziałam zdjęcie, jak niby cała rodzina sprząta - wyglądali, jak typowi patole z memów, wszyscy ze ścierkami w rękach itp. I o jakieś g* ci rodzice grają nie myśląc, że ich dziecko potem może mieć w szkole przykrości
Kiedyś spytałam jednego babiszona, po co wstawia zdjęcie dziecka w konkursie, gdzie temat był zupełnie inny, a ona mi na to tekstem typowej madki, czyli "dzieci są piękne i mogę wstawiać to zdjęcie gdzie zechcę". Aha, czyli rękawy kaftana za luźno związane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy kurierze musisz stwierdzić szkody widoczne, np. pogięte opakowanie czy mokre nacieki. Uszkodzenia niewidoczne uznaje się za powstałe w transporcie, o ile zostaną zgłoszone w ciągu 7 dni - przynajmniej tak kiedyś było.
Niestety, przedstawicielom żadnej ze stron nie chce się bawić w takie ceregiele, bo to przerzucanie się mejlami o bezwartościową nagrodę (dlatego nawet nie odsyłałam papierów na kufle Kozla). Ale możesz spróbować, tylko czy Ci nie szkoda czasu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Multikinie również Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam: co to był za rządowy koleś twierdzący, że milijony Polaków te normalne i wychowane w tradycji żarcia trupów muszą pozabijać dziki, bo inaczej koszty życia tychże Polaków dramatycznie wzrosną -> niestety załapałam się jedynie na końcówkę tych "mądrości" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wspomniana osoba winna jest Ci 4 bilety, zatem powinna niezwłocznie przysłać Ci 3 bilety + przelew za 4 bilet (który zgubiła).
Jeśli nie wywiąże się z transakcji, wspomnij o niej w stosownym wątku -> tym sposobem następni użytkownicy forum unikną kłopotów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gwoli ścisłości: ja niczego nie pominęłam Chciałam wziąć udział w loterii wczoraj, bo niby była "aktualna", ale po zapoznaniu się z regulaminem (wczoraj, po raz pierwszy!)... jednak nie była Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zawsze tak zgłaszam, ale wczoraj błąd zauważyłam dopiero po zakończeniu loterii, więc zmiana w opisie / tytule by nic nie dała Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tutaj się właśnie różnimy, bo jak mam coś zrobić na odpier*, to wolę tego wcale nie robić. I jakoś zawsze dodaję godzinę trwania konkursu do bazy, nie szkoda mi wklepać tych paru znaków więcej. A za błędy & niedociągnięcia przepraszam, bo do ludzi nieomylnych się nie zaliczam
PS: Wszystkie regulaminy trwających akcji czytam i spisuję.
Bez odbioru. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"e. zgłosi się do Loterii (zwane dalej: „Zgłoszeniem”) za pośrednictwem strony internetowej Loterii www.mojtauron.pl na zasadach określonych w Regulaminie, w okresie od godziny 10:00:00 dnia 21 października 2019 roku do godziny 10:00:00 dnia 10 grudnia 2019" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(sprawdzone na stronie, smsa brak) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie: nic + śmiecioworek, czyli... 2 x nic Wyświetl w wątku >>