Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6668401 Napisano: 23.12.2019 00:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

LOYD tyle razy dziś próbowaliśmy i formularz nie przechodził. Zgody zaznaczone a tu komunikat na czerwono": zgody wymagane.
O co chodzi?

Normalnie działał, coś u Was nie-halo. Zgody wystarczyły dwie pierwsze od góry. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

joan

#6668398 Napisano: 22.12.2019 23:54:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Pewnie trzeba mieć bardzo starą wersję konków, bo ja na nowości jestem uczulona i nawet nie próbuje od lat jej aktualizować emotka

Ja mam wersję prastarą, ale rzeczywiście coś się popsuło i uczestników jest wszędzie zero.

Sprawdziłam to na konku Visolvit, bo ostatnio omal nie spadłam z kanapy widząc, że tam jakaś kosmiczna liczba osób gra, w stylu "200" emotka Bo trzeba sobie zawsze tę liczbę przełożyć na zgłoszenia mnożąc pi razy drzwi: x5 albo x10 emotka O gupie sanki przy braku śniegu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6667599 Napisano: 19.12.2019 12:57:55 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Nie strasz mnie. w ubiegłym roku na mojej wsi tylko dwie rodziny (serio, serio) odpalały fajerwerki- chyba w sumie całe 5k z 500+ poszlo w powietrze. Reszcie szkoda kasy. Na moje nieszczęście mieszkam między tymi dwoma rodzinami. Nasz berneńczyk szalał - musieliśmy go wpuścić do salonu i skręcić kaloryfery, a i tak ledwo zipal od temperatury. Nie wiem gdzie w tym roku go zamknięmy... chyba w piwnicy...

Najgorsze, że na szał sylwestrowy ludzie się przygotowują - można ewentualnie z rodziną czy zwierzakiem na te 2-3 dni wyjechać. Natomiast na fajerwerki pozasylwestrowe nie ma ratunku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6667574 Napisano: 19.12.2019 12:17:37 w Wkurza mnie...
Środek nocy, jakieś poj* odpalają fajerwerki, chyba ze dwa kafle na petardy wydali, miały moc przeciętnego wesela albo próbę imprezy na małym stadionie. I tak teraz będzie pewnie do połowy lutego, że sobie człowiek przy otwartym oknie nie pośpi emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6667040 Napisano: 17.12.2019 15:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Ale nie bylo podanego modelu nagrody.... tylko nagroda o wartosci 400 zl. Ja wiem ze czesto zanizaja ale tu nagroda jest warta najs 100 a nie 400 zl..

Tylko że wartość jest "wyceniana" przez organizatora od czapy, szczególnie np. w przypadku obrandowanych nagród, czyli plecakoworek kosztuje 2 złote, ale z logo marki X jest "wat" i 100 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6667028 Napisano: 17.12.2019 14:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie odnosnie wartosci nagrody wg regulaminu 400 zl. A realna  wartosc to 100 i to przy dobrych wiatrach ... czy da sie to reklamowac? Po co agencja tak robi? 

Nie da się, możesz co najwyżej ich zwyzywać, ale to źle wróżyłoby Twoim przyszłym wygranym emotka

Po co tak robią? Naiwnych szukają. A przecież wystarczy przed wzięciem udziału w akcji sprawdzić realną wartość nagrody. Regulaminy nijak się mają do rzeczywistości... Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6666881 Napisano: 17.12.2019 08:25:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Niecały miesiąc temu pisaliśmy w temacie "fejsbukowej loterii samochodowej" pana S. -> http://wiadomosci...slyszec-zarzuty.html emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6666118 Napisano: 13.12.2019 11:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angie222 napisał(a):

Joan, znam mężczyznę, który na każdy konkurs wysyła zdjęcia swojego dziecka. Chwali się nimi w pracy. Wygrywa. Dla mnie to nic szczególnego, zwykła zabawa dziecka. Komisje konkursowe uważają inaczej.
Proponował mi udział w konkursie Monte w Biedronce, ale gdzie ja mam szansę z tymi dziećmi, jak jedyny obiekt ludzki w mieszkaniu, nadający się do sfotografowania, to obiekt 40+? Nawet, jakby karmił łyżeczką misie, spotka się jedynie z pośmiewiskiem - kolega pokazał mi właśnie takie zdjęcie córki. emotka

Bo każdy musi wiedzieć, w czym grać emotka Mnie i tak by było szkoda czasu na cykanie zdjęć, skoro mogę wygrać coś lepszego samym tekstem. Poza tym uważam, że lepiej raz w roku ustrzelić 200.000 zł, niż 365x ciułać jaką fejsbukową drobnicę. Jeśli Twój kolega wygra samochód zdjęciem dziecka, to możemy pogadać emotka

Moim zdaniem czasem nawet łatwiej jest wygrać bez motywu dziecięcego, bo dzieciom niełatwo zrobić dobrą fotkę, więc powstaje fotograficzna breja niskiej jakości, na tle której jakiekolwiek zdjęcie z motywem nieparentingowym jest objawieniem geniusza emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6665970 Napisano: 12.12.2019 19:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Swoją drogą czy wstawianie zdjęć z dziećmi zwiększa szansę na wygraną? Czasem jak widzę ile jest zgłoszeń ze zdjęciami dzieci to się zastanawiam.... Swojego zdjęcia rodzic nie wstawi a już dziecka to owszem... 
Szczególnie w konkach na fb tysiąc komentarzy ze zdjęciami dzieci mnie przeraża, apeluje by czasem dwa razy się jednak zastanowić. Internet ma sporo zagrożeń. 

Tu chodzi o wytworzenie z jury więzi jajników emotka

Powinien być absolutny zakaz umieszczania na zdjęciu kogokolwiek (prócz uczestnika konkursu). Ostatnio gdzieś widziałam zdjęcie, jak niby cała rodzina sprząta - wyglądali, jak typowi patole z memów, wszyscy ze ścierkami w rękach itp. I o jakieś g* ci rodzice grają nie myśląc, że ich dziecko potem może mieć w szkole przykrości emotka

Kiedyś spytałam jednego babiszona, po co wstawia zdjęcie dziecka w konkursie, gdzie temat był zupełnie inny, a ona mi na to tekstem typowej madki, czyli "dzieci są piękne i mogę wstawiać to zdjęcie gdzie zechcę". Aha, czyli rękawy kaftana za luźno związane. Wyświetl w wątku >>

joan

#6665944 Napisano: 12.12.2019 17:43:55 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy otrzymał ktoś dzisiaj uszkodzony słoik z Milki w C4 ? Do mnie dotarł dziadek z potłuczonym kapeluszem... Nie wiem, czy opłaca się pisać reklamację, gdyż nie sprawdziłam przy kurierze, a Karlsbad omijałam raczej szerokim łukiem...  emotka

Przy kurierze musisz stwierdzić szkody widoczne, np. pogięte opakowanie czy mokre nacieki. Uszkodzenia niewidoczne uznaje się za powstałe w transporcie, o ile zostaną zgłoszone w ciągu 7 dni - przynajmniej tak kiedyś było.

Niestety, przedstawicielom żadnej ze stron nie chce się bawić w takie ceregiele, bo to przerzucanie się mejlami o bezwartościową nagrodę (dlatego nawet nie odsyłałam papierów na kufle Kozla). Ale możesz spróbować, tylko czy Ci nie szkoda czasu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6665830 Napisano: 12.12.2019 12:59:52 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

W niedzielę 15,12 w CinemaCity święto kina. Wszystkie bilety w tym dniu 12 zł emotka  

W Multikinie również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6665799 Napisano: 12.12.2019 10:53:38 w SZUKAM....
Włączyłam przed chwilą tv, wypadło na TVP Info - czy ktoś z Was może przed chwilą oglądał?

Szukam: co to był za rządowy koleś twierdzący, że milijony Polaków te normalne i wychowane w tradycji żarcia trupów muszą pozabijać dziki, bo inaczej koszty życia tychże Polaków dramatycznie wzrosną -> niestety załapałam się jedynie na końcówkę tych "mądrości" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6665562 Napisano: 11.12.2019 14:16:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wysłałam do jednej osoby z naszego forum 28 listopada bon 100 do Auchan poleconym priorytetem.29 listopada przesyłka z bonem dotarła do niej, co potwierdziła 3 grudnia.Miałam w zamian za to dostać 4 bilety do kina.Użytkowniczka twierdziła,że ma tylko 3 bilety, bo 4-ty gdzieś posiała i nie może znaleźć.No to jej napisałam,aby mi wysłała chociaż te 3 bilety, a ten jeden najwyżej później.Jest mi naprawdę bardzo przykro,że ja jakoś to zorganizowałam,aby przesyłka dotarła do niej następnego dnia pocztą polską,a bilety dla mnie mailem jakoś do tej pory nie dotarły emotka

Wspomniana osoba winna jest Ci 4 bilety, zatem powinna niezwłocznie przysłać Ci 3 bilety + przelew za 4 bilet (który zgubiła).

Jeśli nie wywiąże się z transakcji, wspomnij o niej w stosownym wątku -> tym sposobem następni użytkownicy forum unikną kłopotów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6665534 Napisano: 11.12.2019 13:00:35 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pati12b po co się przywalać i pisać, że ktoś czytał na  odp*ol? 
Jeśli ktoś czyta po kilka czy kilkanaście regulaminów dziennie, to logiczne, że może coś pominąć...
(...)

Gwoli ścisłości: ja niczego nie pominęłam emotka Chciałam wziąć udział w loterii wczoraj, bo niby była "aktualna", ale po zapoznaniu się z regulaminem (wczoraj, po raz pierwszy!)... jednak nie była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6665506 Napisano: 11.12.2019 12:07:47 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Każdy, kto przeczytał regulamin konkursu i znalazł nieprawidłowość typu zła data w naszej bazie czy niepodana godzina - może to zgłosić przez guzik BŁĄD. Zostanie to poprawione.

I zawsze tak zgłaszam, ale wczoraj błąd zauważyłam dopiero po zakończeniu loterii, więc zmiana w opisie / tytule by nic nie dała emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6665468 Napisano: 11.12.2019 10:26:22 w Wkurza mnie...
pati12b napisał(a):

joan napisał(a):

Wklepywanie konkursów/loterii bez uwzględniania godzin emotka

"e. zgłosi się do Loterii (zwane dalej: „Zgłoszeniem”) za pośrednictwem strony internetowej Loterii www.mojtauron.pl na zasadach określonych w Regulaminie, w okresie od godziny 10:00:00 dnia 21 października 2019 roku do godziny 10:00:00 dnia 10 grudnia 2019"

A co? Przez 1,5 miesiąca nie miałaś czasu, żeby się zgłosić?
Tym bardziej, że tam można było to zrobić tylko raz, bez paragonów, wymyślania wierszyków itp.? Regulamin był utajniony? Złe daty wpisane w opisie konkursu?
W temacie: wkurzają mnie ludzie, którzy nie zadają sobie trudu przeglądania regulaminów konkursów, w których chcą wziąć udział.
p.s. Tak, to ja dodałam tę loterię i odechciewa mi się dodawania do bazy czegokolwiek.

I tutaj się właśnie różnimy, bo jak mam coś zrobić na odpier*, to wolę tego wcale nie robić. I jakoś zawsze dodaję godzinę trwania konkursu do bazy, nie szkoda mi wklepać tych paru znaków więcej. A za błędy & niedociągnięcia przepraszam, bo do ludzi nieomylnych się nie zaliczam emotka

PS: Wszystkie regulaminy trwających akcji czytam i spisuję.
Bez odbioru. Wyświetl w wątku >>

joan

#6665379 Napisano: 10.12.2019 21:54:51 w Wkurza mnie...
Wklepywanie konkursów/loterii bez uwzględniania godzin emotka

"e. zgłosi się do Loterii (zwane dalej: „Zgłoszeniem”) za pośrednictwem strony internetowej Loterii www.mojtauron.pl na zasadach określonych w Regulaminie, w okresie od godziny 10:00:00 dnia 21 października 2019 roku do godziny 10:00:00 dnia 10 grudnia 2019" Wyświetl w wątku >>

joan

#6665220 Napisano: 10.12.2019 13:43:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Śmiecioworek z Pringles emotka

(sprawdzone na stronie, smsa brak) Wyświetl w wątku >>

joan

#6665219 Napisano: 10.12.2019 13:41:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Na stronie Smolara można już sprawdzić wyniki Pringles.

U mnie: nic + śmiecioworek, czyli... 2 x nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6665199 Napisano: 10.12.2019 12:57:14 w SZUKAM....
izak1000 napisał(a):

czy kody z Kinder  Bueno są jeszcze aktualne do zakupu biletów do kina?

Chodzi o tę promocję cenową?

https://multikino...omocje/buenoczwartki Wyświetl w wątku >>
0 0