Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pierwszej stronie tamtego wątku są linki do kliknięcia i instrukcja. Po kliknięciu dopisujesz powiększoną o grosiki z Twojego kliknięcia kwotę. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten "jamnik szorstkowłosy" to rasowy? Trudno mi sobie wyobrazić, żeby jakikolwiek legalnie działający hodowca, któremu zależy na zwierzętach, oddał szczeniaka bez udzielenia multum informacji, min. o najlepszej dla danej rasy karmie.
Czy psa dostałaś w prezencie? Bo dziwne mi się wydaje, że ktoś najpierw bierze psa, a potem się zastanawia, jak się go obsługuje.
Przepraszam z góry za drążenie tematu, ale być może karma to Twój najmniejszy problem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie tylko Ciebie, jeszcze trochę i będę musiała z tego powodu pójść na terapię
Zazdroszczę Ci tego, że zawsze dajesz z siebie 100%. Mnie się zdarza słać zgłoszenia na różnym poziomie, z czego jednak dumna nie jestem. Ale wmawiam sobie frayersko, że przecież to jest jak z prezentem - nie każdemu się podoba to samo. Jeden się ucieszy z książki, inny stwierdzi (jak w tym dowcipie) "Ale przecież ja już mam w domu książkę..." Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gram tam, ale czy dobrze rozumiem, że pomoc w konkursie z wycieczkami na Karaiby wyceniasz na 4 złote? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dlaczego "do ukosnika"? Nie możesz sobie samodzielnie wybierać, która część jest numerem paragonu - wpisz to, co (w myśl regulaminu) znajduje się w odpowiednim polu. Dodam jeszcze, że to nie zawsze będzie rzeczywisty numer paragonu, najczęściej po prostu "numer naprzeciwko daty" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i proszę -> wyszłam do sypialni ogarnąć kwiatki, a w tym czasie tadam! pseudoniespodzianka, czyli sms o pastach Colgate. Na zgłoszenie bez zwrotki. A ja pasty wymieniam na kwiatki. Czyli za jakieś dwa miesiące przybędą do mojego domu kolejne badyle. Im więcej ni-to-porażek-ni-to-sukcesów, tym bujniejsza dżungla Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, jeszcze do nas dojdą smsy o wygranych produktach, przecież trzeba co tydzień wygrywać kolejne zestawy past Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przychodziły za kilka ostatnich dni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli wygrywam słabym zgłoszeniem to chyba widzę, co dokładnie wygrało? Niepotrzebna mi dokumentacja agencji
Nie muszę mieć monopolu ani zawsze wygrywać głównych nagród (ale tak jedna na miesiąc wystarczy), natomiast ZAWSZE chcę wiedzieć, że mój pomysł przegrał z czymś lepszym, żebym mogła się rozwijać i mieć motywację do dalszej pracy. Robienie z siebie debila przed agencjami jest bardzo męczące... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do tego nie mam wątpliwości. Tylko sensowne agencje na FB nagradzają dobre zgłoszenia - bo tam widać prace laureatów i głupio byłoby robić siarę sobie i marce sponsorskiej oraz prowokować rodaków do goownoburzy.
Dawniej jedynie radio nagradzało słabe zgłoszenia, teraz tendencja hormonu litości jest wszechobecna. BTW -> skopiowałam sobie z neta taką oto perełkę na koniec ubiegłego roku:
Pytanie: Co robisz by przygotować się do zimy?
Odpowiedź: jest jak jest, zaloz dres i tak bedzie.. cala noc, zimno ci w te nogi
Bartosz z Warszawy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem, tak było, ale sama przyznasz, że daaawno temu. Wtedy jeszcze konkursy miały ręce i nogi, bo agencje postępowały zgodnie z regulaminami. Teraz najczęściej po prostu trzeba mieć więcej szczęścia, niż rozumu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma Co konkurs wysyłam całkowicie różniące się od siebie zgłoszenia, żadne nie wygrywa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jeszcze pamiętacie konek z Milką, gdzie Karlsbad twierdził (początkowo, acz uparcie), że sklepy Biedronka były otwarte 11.11.2019.
12.11.2019 napisałam zapytanie do Biedronki.
14.01.2020 odpisała mi Biedronka, że "W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że wszystkie sklepy były zamknięte."
Wygląda na to, że ponad dwa miesiące zajęła im weryfikacja stanu faktycznego, chyba ktoś został za karę wysłany w delegację piechty do każdego sklepu Biedronka w Polsce Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak codziennie trzeba prosić, aż się skończą te pos* bombonierki... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm... ale przecież nie wyślesz tego samego wierszyka po raz drugi, więc czy takie słowa klucze wystarczą? Po co Ci konkretnie takie segregowanie?
Ja korzystam po prostu z pliku a'la Word na dysku Googla. Co roku powstaje jeden nowy. Wyszukać mogę wszystko poprzez CTRL+F. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponawiam swoją prośbę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oceny pracy dokonuje komisja, ale każda nagrodzona praca powinna spełniać wymogi regulaminu. Nie wiem, jak jest tutaj, ale standardowo w konkursach niedopuszczalne jest używanie logo czy nazw marek poza jasno określonymi w regulaminie.
PS: Gratulacje Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz mejla do sklepu internetowego ME z zapytaniem, czy towar możesz oddać w sklepie stacjonarnym (przy okazji zapytaj o ten tusz), a potem ich odpowiedź wydrukuj i razem z nią + sprzętem udaj się do sklepu stacjonarnego. Wyświetl w wątku >>