Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6675254 Napisano: 20.01.2020 11:22:36 w WC - rozmowy o wszystkim
FBgabriela1 napisał(a):

Powiedzcie mi prosze o co chodzi z tym zbieraniem pieniedzy? Dla kogo i jak ? Widze tylko jak powiększa sie kwota emotka

Na pierwszej stronie tamtego wątku są linki do kliknięcia i instrukcja. Po kliknięciu dopisujesz powiększoną o grosiki z Twojego kliknięcia kwotę. Wyświetl w wątku >>

joan

#6675253 Napisano: 20.01.2020 11:18:34 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Od wczoraj jestem szczesliwa wlascicielka jamnika szorstkowlosego.Suczka ma 2 i 5 miesiaca.Moze ktos z.Was moglby mi doradzic jakas sprawdzona karme?

Ten "jamnik szorstkowłosy" to rasowy? Trudno mi sobie wyobrazić, żeby jakikolwiek legalnie działający hodowca, któremu zależy na zwierzętach, oddał szczeniaka bez udzielenia multum informacji, min. o najlepszej dla danej rasy karmie.

Czy psa dostałaś w prezencie? Bo dziwne mi się wydaje, że ktoś najpierw bierze psa, a potem się zastanawia, jak się go obsługuje.

Przepraszam z góry za drążenie tematu, ale być może karma to Twój najmniejszy problem... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6675240 Napisano: 20.01.2020 10:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś wie jakie produkty w Biedronce można kupić na loterie develey? Jest tam coś od nich?

W moich nic poza sosami Kikkoman. Wyświetl w wątku >>

joan

#6674803 Napisano: 17.01.2020 20:16:05 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

Myślałam, że tylko mnie wkurza brak wygranych w konkursach, w których jak się później okazuje nagradzane są osoby, które na forum piszą wziąść, znaleść, bez interpunkcji i wszystko w 1 zdaniu... a jednak nie  emotka
Wkurza mnie też, że nie mam patentu na żadną agencję, nawet jeśli zdarza mi się u niej wygrywać... bo nie wiem co znaczy ten patent w konkursowym świecie emotka  zawsze piszę najlepiej jak mogę, żeby być dumna z siebie... chociaż wg np. Streamline nie zasługuję ani na pół pasty  emotka emotka  

Edit: wkurzają mnie też konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam emotka

Nie tylko Ciebie, jeszcze trochę i będę musiała z tego powodu pójść na terapię emotka

Zazdroszczę Ci tego, że zawsze dajesz z siebie 100%. Mnie się zdarza słać zgłoszenia na różnym poziomie, z czego jednak dumna nie jestem. Ale wmawiam sobie frayersko, że przecież to jest jak z prezentem - nie każdemu się podoba to samo. Jeden się ucieszy z książki, inny stwierdzi (jak w tym dowcipie) "Ale przecież ja już mam w domu książkę..." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674790 Napisano: 17.01.2020 19:38:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anka3 napisał(a):

Czekam aż ktoś zarejestruje się tutaj pod nickiem Dobra_duszyczka emotka

Dam więcej! Całe PIĘĆ złotych za podpowiedź w tym konkursie, najlepiej od osoby, co poprzednio wygrała wycieczkę. Mam nadzieję, że nie będziecie się chapić wiedzą i aktualne wycieczki na Karaiby zostawicie dla innych (mnie). Koniec przeliczania wszystkiego na pln-y i pamiętajcie, że dobro powraca (ale pińć zela mogę poświęcić) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674769 Napisano: 17.01.2020 18:55:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiaczek144 napisał(a):

jeśli ktoś by był chętny pomoc captain jackiem to zapraszam na pw, w zamian wyśle zdjęcie/kod z Jacka emotka

Nie gram tam, ale czy dobrze rozumiem, że pomoc w konkursie z wycieczkami na Karaiby wyceniasz na 4 złote? emotka Wyświetl w wątku >>
2 @gnieszk@, mia 0

joan

#6674760 Napisano: 17.01.2020 18:31:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez napisał(a):

(...) Paragon na Milkę to cały ciąg znaków? Czy tylko to do ukośnika?

PS. Cena za batonik emotka emotka

Ale dlaczego "do ukosnika"? Nie możesz sobie samodzielnie wybierać, która część jest numerem paragonu - wpisz to, co (w myśl regulaminu) znajduje się w odpowiednim polu. Dodam jeszcze, że to nie zawsze będzie rzeczywisty numer paragonu, najczęściej po prostu "numer naprzeciwko daty" emotka Wyświetl w wątku >>
1 majonez 0

joan

#6674620 Napisano: 17.01.2020 13:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

Mamy na forum kogoś, kto wygrał, a nie miał zwrotki? Bo się zastanawiam, czy mojego zgłoszenia nie brali pod uwagę, czy znowu nie trafiłam w gust  emotka  Zgłoszenie z ostatniego dnia.

Spokojnie, jeszcze do nas dojdą smsy o wygranych produktach, przecież trzeba co tydzień wygrywać kolejne zestawy past emotka

No i proszę -> wyszłam do sypialni ogarnąć kwiatki, a w tym czasie tadam! pseudoniespodzianka, czyli sms o pastach Colgate. Na zgłoszenie bez zwrotki. A ja pasty wymieniam na kwiatki. Czyli za jakieś dwa miesiące przybędą do mojego domu kolejne badyle. Im więcej ni-to-porażek-ni-to-sukcesów, tym bujniejsza dżungla emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674587 Napisano: 17.01.2020 12:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Mamy na forum kogoś, kto wygrał, a nie miał zwrotki? Bo się zastanawiam, czy mojego zgłoszenia nie brali pod uwagę, czy znowu nie trafiłam w gust  emotka  Zgłoszenie z ostatniego dnia.

Spokojnie, jeszcze do nas dojdą smsy o wygranych produktach, przecież trzeba co tydzień wygrywać kolejne zestawy past emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674574 Napisano: 17.01.2020 12:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A to w colgate nie przychodziły zwrotki w ostatni dzień? 

Nie przychodziły za kilka ostatnich dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6674572 Napisano: 17.01.2020 11:59:00 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Masakra. Ktoś rozgryzł Columbita, ktoś Avanti, a jeszcze ktoś Karlsbada. Mam wrażenie, że niektórzy z Was chcą mieć monopol na wszystkie główne... Pracownicy agencji też się zmieniają, mają inne gusta i preferencje. To, że lata temu wygrywaliście główne, to nie znaczy, że Wasza świetność będzie trwać na wieki... I jak rozumiem, macie wgląd we wszystkie zgłoszenia, że wiecie, że agencje nagradzają teraz Mugoli... Zazdroszczę z całego serca.

Możecie mnie obrzucić błotem. Proszę bardzo.

Jeśli wygrywam słabym zgłoszeniem to chyba widzę, co dokładnie wygrało? Niepotrzebna mi dokumentacja agencji emotka

Nie muszę mieć monopolu ani zawsze wygrywać głównych nagród (ale tak jedna na miesiąc wystarczy), natomiast ZAWSZE chcę wiedzieć, że mój pomysł przegrał z czymś lepszym, żebym mogła się rozwijać i mieć motywację do dalszej pracy. Robienie z siebie debila przed agencjami jest bardzo męczące... Wyświetl w wątku >>

joan

#6674566 Napisano: 17.01.2020 11:52:37 w Wkurza mnie...
onmyown napisał(a):

Moja teoria spiskowa jest taka, że zaczęli nagradzać bardziej mugolskie zgłoszenia. Kiedyś wpadały główne, a ostatnimi czasy nawet ochłapa emotka  Może dostali alergii na "zawodowców", tak jak kiedyś Smolar

Co do tego nie mam wątpliwości. Tylko sensowne agencje na FB nagradzają dobre zgłoszenia - bo tam widać prace laureatów i głupio byłoby robić siarę sobie i marce sponsorskiej oraz prowokować rodaków do goownoburzy.

Dawniej jedynie radio nagradzało słabe zgłoszenia, teraz tendencja hormonu litości jest wszechobecna. BTW -> skopiowałam sobie z neta taką oto perełkę na koniec ubiegłego roku:

Pytanie: Co robisz by przygotować się do zimy?
Odpowiedź: jest jak jest, zaloz dres i tak bedzie.. cala noc, zimno ci w te nogi
Bartosz z Warszawy Wyświetl w wątku >>

joan

#6674555 Napisano: 17.01.2020 11:40:58 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

ja kiedyś wygrałam kilka razy u Karlsbada raz nawet główną a teraz jakoś mi te ich konkursy nie po drodze...

Owszem, tak było, ale sama przyznasz, że daaawno temu. Wtedy jeszcze konkursy miały ręce i nogi, bo agencje postępowały zgodnie z regulaminami. Teraz najczęściej po prostu trzeba mieć więcej szczęścia, niż rozumu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6674406 Napisano: 16.01.2020 21:22:19 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

wkurza mnie Karlsbad - nie mogę ich rozgryżć, tyle razy już próbowałam i nic.

Doskonale Cię rozumiem, ale pomóc nam nie umiem. Zero wygranych u Karlsbada  Czy jest na to jakaś rada?

Nie ma emotka Co konkurs wysyłam całkowicie różniące się od siebie zgłoszenia, żadne nie wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674023 Napisano: 15.01.2020 20:59:20 w Popraw sobie humor...
To się nadaje tylko do tego wątku emotka

Może jeszcze pamiętacie konek z Milką, gdzie Karlsbad twierdził (początkowo, acz uparcie), że sklepy Biedronka były otwarte 11.11.2019.

12.11.2019 napisałam zapytanie do Biedronki.
14.01.2020 odpisała mi Biedronka, że "W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że wszystkie sklepy były zamknięte."

Wygląda na to, że ponad dwa miesiące zajęła im weryfikacja stanu faktycznego, chyba ktoś został za karę wysłany w delegację piechty do każdego sklepu Biedronka w Polsce emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6674020 Napisano: 15.01.2020 20:51:54 w RMF
joan napisał(a):

joan napisał(a):

Skoro RMF posiada swój oddzielny wątek, proponuję się tutaj przenieść z rozmowami o bombonierkach - z góry dziękuję emotka

Ponawiam swoją prośbę. emotka

I tak codziennie trzeba prosić, aż się skończą te pos* bombonierki... emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6673860 Napisano: 15.01.2020 11:45:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Hmm... ale przecież nie wyślesz tego samego wierszyka po raz drugi, więc czy takie słowa klucze wystarczą? Po co Ci konkretnie takie segregowanie?

Ja korzystam po prostu z pliku a'la Word na dysku Googla. Co roku powstaje jeden nowy. Wyszukać mogę wszystko poprzez CTRL+F. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6673323 Napisano: 13.01.2020 20:55:54 w RMF
joan napisał(a):

Skoro RMF posiada swój oddzielny wątek, proponuję się tutaj przenieść z rozmowami o bombonierkach - z góry dziękuję emotka

Ponawiam swoją prośbę. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6673294 Napisano: 13.01.2020 19:09:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
margobb napisał(a):

Raczej nie losuja  emotka  chyba, że nagle mam prawie 100 % skuteczność w losowaniach. Wszystkie zdjęcia, które wysłałam mają elementy wspólne, jak widać trafiające w gust komisji. Czy są super? Nie, ale im się podobają emotka

Oceny pracy dokonuje komisja, ale każda nagrodzona praca powinna spełniać wymogi regulaminu. Nie wiem, jak jest tutaj, ale standardowo w konkursach niedopuszczalne jest używanie logo czy nazw marek poza jasno określonymi w regulaminie.

PS: Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6673258 Napisano: 13.01.2020 18:14:16 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Może mogę i chcę tam zwrócić z opcją wysyłki do sklepu internetowego, ale obsługa tego sklepu pracuje tam "za karę", więc nic się od nich nie dowiem...  emotka

Napisz mejla do sklepu internetowego ME z zapytaniem, czy towar możesz oddać w sklepie stacjonarnym (przy okazji zapytaj o ten tusz), a potem ich odpowiedź wydrukuj i razem z nią + sprzętem udaj się do sklepu stacjonarnego. Wyświetl w wątku >>