Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6678571 Napisano: 30.01.2020 17:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

Mam pytanie, czy w Lidlu numer paragonu to ten u góry po prawej stronie, czy na dole pod ceną. Bo zazwyczaj jest u góry, a tutaj to numer wydruku, a w ankiecie z Lidla każą jako numer dowodu zakupu podawać ten z dołu? Bo nie wiem co wpisać w konkursie

Każdą akcję należy traktować oddzielnie, zwykle regulamin lub strona konkursu wskazują, o który numer chodzi (sprawdź!). Jeśli tak nie jest, zawsze wpisuję nr naprzeciwko daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 rena-cz 0

joan

#6678557 Napisano: 30.01.2020 16:54:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie da się wykorzystać karty Sodexo Travel&SPA z Farmio? Myślałam, że będzie można nimi płacić w drogeriach. Zarejestrowałam kartę, pobrałam listę punktów, gdzie można z niej korzystać, ale są tam podane tylko kody MCC. Niby jest 7298 Zdrowie i uroda sklepy, ale nie znalazłam nic co by działało pod tym kodem. Rossman, Douglas, Sephora, Natura mają inny kod MCC, którego nie ma na liście  emotka

A to nie jest taka karta / kupon, co można realizować w hotelach SPA opłacając np. pobyt albo masaże? Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

joan

#6678499 Napisano: 30.01.2020 13:21:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy w Hochland jest gdzies ukryty zapis o paragonie do zgloszenia?

PS: teraz kody są lepiej zabezpieczone i masz gwarancję, że nikt w sklepie ich nie spisał i nie zgłosił na siebie, bo pod naklejką tradycyjnie znajdują się informacje o loterii, ale kod jest dodatkowo ukryty pod zdrapką emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6678497 Napisano: 30.01.2020 13:14:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy w Hochland jest gdzies ukryty zapis o paragonie do zgloszenia?

Nie sądzę - napisaliby o tym na naklejkach informujących o loterii (tak było w Almette). Zresztą każą zarejestrować jedynie kod. Wyświetl w wątku >>

joan

#6678123 Napisano: 29.01.2020 12:35:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

absolutnie nie porównuję. I oczywiście kumam różnicę pomiędzy jednym a drugim - pytanie zasadnicze brzmi "czemu nikt z Was nie wygrywa" (patrz odpowiedź Misiaczka/Samuraja) w (loteriach) bramkowych, bo to, że ja z moimi 10 śmiesznymi zgłoszeniami nie mam farta (a w śliwce udało się "aż" 2 razy na 6 zgłoszeń), to jakoś nie budzi mojego wielkiego zdziwienia. 

Jak to mówią: "Pieniądz lubi ciszę." Akcje typu bez ograniczeń w nagrodach finansowych są przeznaczone dla osób dysponujących sporą ilością gotówki, co leży znudzona i tylko czeka, żeby ją zainwestować w konki emotka Nie spodziewam się wpisów milkowych laureatów na forum, to będzie raczej rzadkość. Oczywiście pojawią się jacyś laureaci, pewnie Mariolka wygra jednym zgłoszeniem emotka Ale mówiąc szczerze: za wysokie progi na nasze nogi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6678105 Napisano: 29.01.2020 12:18:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

Co do Belvity, to nie wiem.

Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę emotka

Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6677976 Napisano: 28.01.2020 22:27:48 w Mam problem...
bajm napisał(a):

Mam pytanie: czy kody do kina z Tymbarka można wykorzystać na bilety dla dorosłych czy 2 x dziecko i 2 x dorosły?

13.2 Nagrodą II-go stopnia w loterii jest voucher do kina (dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci) w formie tzw. kodu eMultiBilet do zrealizowania na dowolny seans 2D o łącznej wartości 88,00 zł brutto (...)

Skoro to jeden kod, są w nim "zawarte" takie właśnie bilety. Chyba, że rzeczywistość okaże się inna - o tym dowiesz się dopiero wymieniając kod na bilety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6677822 Napisano: 28.01.2020 12:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bejca11 napisał(a):

a Coccolino? 
https://www.e-konkursy.info/konkurs/wielka-loteria-coccolino.html 

Czy oni mają tylko płyny do płukania? 

antylopia napisał(a):

są jeszcze jakieś perełki zapachowe do prania

Niestety, do prania nic nie mają, tylko do płukania - te perełki ponoć "wzmacniają zapach prania" i tyle. A ja po prostu czuję w kościach, że gdy tylko kupię detergent za kilkadziesiąt zeta, to godzinę później pojawią się na horyzoncie konkursy na proszek / płyn do prania emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6677799 Napisano: 28.01.2020 11:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

Są już jakieś konkursy walentynkowe oprócz Glade? 

Nie emotka Nie ma nawet konkursu na proszek / płyn do prania -> do czego to doszło... Wyświetl w wątku >>
2 soulfly, myla 0

joan

#6677628 Napisano: 27.01.2020 18:13:47 w WC - rozmowy o wszystkim
DLA KONKURSOWICZÓW MIESZKAJĄCYCH POZA POLSKĄ emotka "Potrafisz pisać listy miłosne? Wygraj luksusowe Walentynki w Domu Julii w Weronie!"

https://www.airbnb.pl/d/juliet

*Zgodnie z warunkami konkursu mogą wziąć w nim udział osoby zamieszkałe na terenie następujących krajów: Argentyna Austria, Australia, Belgia, Kanada, Chiny, Dania, Francja, Niemcy, Hong Kong, Irlandia, Indie, Włochy, Japonia, Malezja, Meksyk, Holandia, Nowa Zelandia, Norwegia, Portugalia, Rosja, Singapur, RPA, Korea Południowa, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Tajwan, Tajlandia, Wielka Brytania oraz USA. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6677627 Napisano: 27.01.2020 18:06:56 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Mimo wszystko wolałabym jeść i chudnąć. 
Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przez ostatni rok przytulam dobre 10 kg. Tarczyca mi skacze ostatnio bardzo. Do tego musiałam brać sterydy przez 3 miesiące i waga też poszła w górę. I docinki ze strony np. teścia czy kogoś z rodziny p.t. Ale przytulam. No kurła.... gdzie moja figura się pytam emotka

Bo wiesz... Ty nie jesz, a grubniesz, a ktoś inny je, a chudnie. I po prostu oboje macie aktualnie jakiś problem w organizmie. Natomiast Ty "tyjesz", zaś ta inna osoba "po prostu ma świetną przemianę materii" - dla mnie to nielogiczne. Zresztą: kiedyś młodość wiązała się z lepszym zdrowiem i kondycją, tymczasem wystarczy popatrzeć, ile maleńkich dzieci jest chorych emotka Komentarze dotyczące cudzego wyglądu, rzucane zupełnie bezwiednie, no cóż -> najczęściej mijają się z rzeczywistością.

Zdrówka życzę! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6677614 Napisano: 27.01.2020 17:37:34 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

(...) Jak ktoś jest szczupły, to chyba na każdym kroku musi udowadniać, że normalnie je. Jak ma nadwagę, to pewnie je pączki do kawusi przed śniadaniem. Zawsze źle. emotka

Mnie najbardziej szokuje podejście "wpiernicza jak głupia, a nic nie grubnie, co za szczęściara, ale super przemiana materii!" Nie ma czegoś takiego. Ale za to są: choroby tarczycy, niewydolność nerek, problemy z wchłanianiem substancji pokarmowych itp.

Czy tak trudno jest dodać dwa do dwóch? Czy ludziom naprawdę nie wydaje się dziwne, że ktoś się obżera i nie przybiera na wadze? Serio tak trudno zrozumieć, jak działa układ trawienny i reszta organizmu? Chudość stała się synonimem zdrowia emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6677375 Napisano: 27.01.2020 10:51:44 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Szukam konkursu, gdzie należy kupić płyn do prania / ewentualnie proszek (Persil, Woolite, Perwoll) emotka

Nadal szukam emotka

PS: Jakaś bida na rynku, żeby nie było konkursu / loterii na chemię domową? Serio? No i za 2 tygodnie Walentynki, a cisza na wszystkich frontach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6676886 Napisano: 24.01.2020 14:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

o a ja pamiętam jak wygrałam voucher do hotelu w Krakowie (jedyna nagroda w konkursie na FB). Pochwaliłam się na forum i po chwili pod postem z wynikami zaczęły pojawiać się komentarze, że jestem "rasową konkursowiczka i nie powinnam w ogóle być brana pod uwagę przy wyborze zwycięzcy". Na szczęście po chwili pojawiło się ze 3razy więcej naprawdę miłych komentarzy osób, które stanęły w mojej obronie (podejrzewam, że były to osoby z forum). Jeśli spotyka mnie coś niemiłego ze strony forumowiczy, to zawsze przypominam sobie o tej sytuacji. Po chwili robi się cieplej na serduszku.

Rasową? A Twój konkursowy rodowód widzieli? emotka

Na FB staram się być zwykłym śmiertelnikiem, bo tam bardzo wielu nawiedzonych ludzi siedzi i nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli emotka Im więcej danych w zgłoszeniu, tym cieńszy lód, po którym stąpa konkursowicz - najlepiej obrazuje to następująca scena: https://youtu.be/Wbv0f5KB_Es?t=150 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6676872 Napisano: 24.01.2020 13:45:10 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa - spotkałam się z podobną sytuacją, ale podejrzewam, że tam na pewno agresja i hejt płynęły od niekonkursowiczów, bo akurat wszystkie główne nagrody wpadły na naszym forum i dosyć łatwo było o tym poczytać nawet między wierszami. A w necie bagno, straszenie organizatora policją, np. ze względu na to, że jedna z laureatek mieszkała w tym samym mieście, co organizator. Zmieszano ludzi z błotem, tak po prostu za nic, bezpodstawnie i anonimowo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6676806 Napisano: 24.01.2020 11:44:07 w WC - rozmowy o wszystkim
niunia-k napisał(a):

Wydaje się że piszesz o zupełnie innych czasach na forum. Bo ja wspominam początki forum, była nas dosłownie garstka więc to o czym piszesz nie miała wcale miejsca wtedy.

Całkiem możliwe, natomiast człowiek ma tendencje do idealizowania przeszłości. Zawsze znajdzie się ktoś fajny i zawsze: niefajny, tak wychodzi statystycznie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6676802 Napisano: 24.01.2020 11:32:04 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Gdziekolwiek bym nie trafiła: grupa na serio, Grupa towarzyska, grupa dotycząca jakiegoś zagadnienia ZAWSZE ale to ZAWSZE CZYTAM że ooo kiedyś to było fajniej, kiedyś to była grupa/forum, a teraz to jest bez sensu. I wiecie co? Polecam wszystkim TEDex Jacka Walkiewicza "Pełna moc możliwości" gdzie mówi o tym, że nie ma stabilizacji. I warto doświadczać różnych rzeczy i na tym życie polega. A nie na tym, że kiedyś było lepiej i tacy fajni ludzie byli... Myślicie że fajni ludzie tylko byli? Że już nie spotkacie innych fajnych?
Czytam to i czytam i zawsze na chwilę robi mi się odrobinę przykro. Bo jakoś zawsze dołączam do tych grup/forów już po tym mitycznym "kiedyś było fajniej i fajni ludzie pisali..." I założenia już wiadomo że fajnie nie jest, bo fanie było...
A jestem tu półtora roku. 

Życzę Wam dostrzeżenia nowych fajnych ludzi i tworzenia codziennie nowych fajnych czasów

Jestem tutaj zarejestrowana od 12. lat, a forum podczytuję jeszcze dłużej i powiem Ci, że ja również nie pamiętam tego mitycznego Edenu emotka Napiszę o tym, co pamiętam z tych "cudownych czasów", a dotyczy forum emotka
1) wysyłanie zgłoszeń niezgodnych z regulaminem na każdy konkurs z fajnymi nagrodami, nagradzanie takich zgłoszeń samochodami i prezentowanie tych zgłoszeń publicznie, czego efektem były kolosalne awantury z organizatorami, mejlowe żale kierowane do sponsorów i personalny hejt na laureatów oraz ich rodziny,
2) permanentne granie w każdym możliwym konkursie bez posiadania paragonów, co skutkowało codziennym!!! zaśmiecaniem całego!!! forum (oraz mojego nie-smartfona) wpisami o paragonach (teraz z agencji, co nie chce numeru paragonu w zgłoszeniu, zostało tylko prehistoryczne Albedo). Syf w każdym wątku, spam na PW, bezczelność do granic możliwości... i tak przy każdym konkursie. Piedrolca można było dostać.
3) na pewno atmosfera na forum była luźniejsza, ale powiedzmy sobie wprost: niejednemu z nas przez ten czas życie tak dało w kość, że zniknęła gdzieś ta lekkość bytu. Nie oczekujcie, że inni będą takimi samymi ludźmi, jak 16 lat wcześniej, bo i Wy się zmieniliście. Wyświetl w wątku >>

joan

#6676652 Napisano: 23.01.2020 18:43:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Joan: A u Eris jest ich woda w hotelach?  emotka
Ja bym podatek zapłaciła, chętnie pojechała... ale pozostanie mi znów oglądać tylko zdjęcia w sieci  emotka  

Nie pamiętam, jakaś w szkle jest emotka Zresztą: nagrodą może być zestaw, czyli voucher 900 zł do Eris Spa ważny przez rok + zgrzewka Cechini Muszyna w szkle. Koszt dla organizatora taki sam. Ale wtedy mają moje emotka

Policzyłam, że koszt takiego "wygranego" weekendu w pensjonacie Górski Styl to dla nas:
150 zł paliwo
40 zł bramki A4
21 zł opłata miejscowa (stawka ze strony G.S., czyli 3,50 zł / os / dzień)
100 zł podatek

Do tego utracony zarobek mojego faceta z piątku & soboty oraz być może brak dodatku frekwencyjnego. Nie byliśmy grupą docelową tego konkursu emotka

BTW -> Dzień Babci / Dziadka za nami, czy już nie czas na jakieś konkursy walentynkowe, ale takie na wypasie? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6676646 Napisano: 23.01.2020 18:13:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Joan: To nie sam nocleg, a weekend zorganizowany. Z pełnym wyżywieniem i programem  emotka  
Sama bym pojechała, gdybym w tym terminie miała wolne  emotka
Ale zawyżanie nagród to standard. 
W jednym konkursie Disneyland to 6 tys., w drugim - 20.000. Różnic zero  emotka

Jak słyszę "z wyżywieniem i programem", to mi ręce opadają. Właśnie ugotowałam zupę kalafiorową na 2 dni, koszt jakieś 10 zł za całość, czyli 4 posiłki. Wspomniane przez G.S. zwiedzanie Krynicy to w przypadku wybrania przewodnika PTTK koszt 160 zł za całą grupę, co przy 10 uczestnikach (5 x laureat i osoba towarzysząca) daje 38 zł na laureata. Nie ma opcji, żeby ten "wyjazd" wyniósł 1000 zł.

Chyba nie dożyję czasów, gdy Cechini wreszcie zauważy, że w tym mieście jest czterogwiazdkowy hotel Irena Eris SPA i tam właśnie ulokuje laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6676643 Napisano: 23.01.2020 17:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Dobrym przykładem jest też zeszłoroczny zestaw festiwalowy DUREXA o regulaminowej wartości chyba 530 zł (albo 450 bo nie pamiętam dokładnie) na który składał się worek bawełniany, koszulka z obciachowym haftem, cieniutki kocyk, bambusowy kubek i drugi bawełniany worek... Wg mnie wartość tego to jakieś 60-70 zł max...

Dlatego (niezależnie od wygranej czy jej braku) lubiłam akcje Avanti, gdzie wybierało się nagrodę przed wysłaniem zgłoszenia. Wtedy każdy laureat dostaje to, na czym mu zależy, a organizator widzi w statystykach, które nagrody klienci uznają za niewarte zachodu.

Aktualnie olałam wygrany w Pringlesach worek i nie odesłałam danych, ale widziałam na forum, że kilka osób było rozczarowanych po otrzymaniu tejże "nagrody". To wg mnie dziwne, bo jak masz w regulaminie czarno na białym opisany szmelc, to co innego miałby dostarczyć kurier? emotka Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0