Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdą akcję należy traktować oddzielnie, zwykle regulamin lub strona konkursu wskazują, o który numer chodzi (sprawdź!). Jeśli tak nie jest, zawsze wpisuję nr naprzeciwko daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie jest taka karta / kupon, co można realizować w hotelach SPA opłacając np. pobyt albo masaże? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: teraz kody są lepiej zabezpieczone i masz gwarancję, że nikt w sklepie ich nie spisał i nie zgłosił na siebie, bo pod naklejką tradycyjnie znajdują się informacje o loterii, ale kod jest dodatkowo ukryty pod zdrapką Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie sądzę - napisaliby o tym na naklejkach informujących o loterii (tak było w Almette). Zresztą każą zarejestrować jedynie kod. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to mówią: "Pieniądz lubi ciszę." Akcje typu bez ograniczeń w nagrodach finansowych są przeznaczone dla osób dysponujących sporą ilością gotówki, co leży znudzona i tylko czeka, żeby ją zainwestować w konki Nie spodziewam się wpisów milkowych laureatów na forum, to będzie raczej rzadkość. Oczywiście pojawią się jacyś laureaci, pewnie Mariolka wygra jednym zgłoszeniem Ale mówiąc szczerze: za wysokie progi na nasze nogi Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do Belvity, to nie wiem.
Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę
Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13.2 Nagrodą II-go stopnia w loterii jest voucher do kina (dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci) w formie tzw. kodu eMultiBilet do zrealizowania na dowolny seans 2D o łącznej wartości 88,00 zł brutto (...)
Skoro to jeden kod, są w nim "zawarte" takie właśnie bilety. Chyba, że rzeczywistość okaże się inna - o tym dowiesz się dopiero wymieniając kod na bilety. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, do prania nic nie mają, tylko do płukania - te perełki ponoć "wzmacniają zapach prania" i tyle. A ja po prostu czuję w kościach, że gdy tylko kupię detergent za kilkadziesiąt zeta, to godzinę później pojawią się na horyzoncie konkursy na proszek / płyn do prania Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie Nie ma nawet konkursu na proszek / płyn do prania -> do czego to doszło... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.airbnb.pl/d/juliet
*Zgodnie z warunkami konkursu mogą wziąć w nim udział osoby zamieszkałe na terenie następujących krajów: Argentyna Austria, Australia, Belgia, Kanada, Chiny, Dania, Francja, Niemcy, Hong Kong, Irlandia, Indie, Włochy, Japonia, Malezja, Meksyk, Holandia, Nowa Zelandia, Norwegia, Portugalia, Rosja, Singapur, RPA, Korea Południowa, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Tajwan, Tajlandia, Wielka Brytania oraz USA. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo wiesz... Ty nie jesz, a grubniesz, a ktoś inny je, a chudnie. I po prostu oboje macie aktualnie jakiś problem w organizmie. Natomiast Ty "tyjesz", zaś ta inna osoba "po prostu ma świetną przemianę materii" - dla mnie to nielogiczne. Zresztą: kiedyś młodość wiązała się z lepszym zdrowiem i kondycją, tymczasem wystarczy popatrzeć, ile maleńkich dzieci jest chorych Komentarze dotyczące cudzego wyglądu, rzucane zupełnie bezwiednie, no cóż -> najczęściej mijają się z rzeczywistością.
Zdrówka życzę! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie najbardziej szokuje podejście "wpiernicza jak głupia, a nic nie grubnie, co za szczęściara, ale super przemiana materii!" Nie ma czegoś takiego. Ale za to są: choroby tarczycy, niewydolność nerek, problemy z wchłanianiem substancji pokarmowych itp.
Czy tak trudno jest dodać dwa do dwóch? Czy ludziom naprawdę nie wydaje się dziwne, że ktoś się obżera i nie przybiera na wadze? Serio tak trudno zrozumieć, jak działa układ trawienny i reszta organizmu? Chudość stała się synonimem zdrowia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal szukam
PS: Jakaś bida na rynku, żeby nie było konkursu / loterii na chemię domową? Serio? No i za 2 tygodnie Walentynki, a cisza na wszystkich frontach Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rasową? A Twój konkursowy rodowód widzieli?
Na FB staram się być zwykłym śmiertelnikiem, bo tam bardzo wielu nawiedzonych ludzi siedzi i nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli Im więcej danych w zgłoszeniu, tym cieńszy lód, po którym stąpa konkursowicz - najlepiej obrazuje to następująca scena: https://youtu.be/Wbv0f5KB_Es?t=150 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całkiem możliwe, natomiast człowiek ma tendencje do idealizowania przeszłości. Zawsze znajdzie się ktoś fajny i zawsze: niefajny, tak wychodzi statystycznie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem tutaj zarejestrowana od 12. lat, a forum podczytuję jeszcze dłużej i powiem Ci, że ja również nie pamiętam tego mitycznego Edenu Napiszę o tym, co pamiętam z tych "cudownych czasów", a dotyczy forum
1) wysyłanie zgłoszeń niezgodnych z regulaminem na każdy konkurs z fajnymi nagrodami, nagradzanie takich zgłoszeń samochodami i prezentowanie tych zgłoszeń publicznie, czego efektem były kolosalne awantury z organizatorami, mejlowe żale kierowane do sponsorów i personalny hejt na laureatów oraz ich rodziny,
2) permanentne granie w każdym możliwym konkursie bez posiadania paragonów, co skutkowało codziennym!!! zaśmiecaniem całego!!! forum (oraz mojego nie-smartfona) wpisami o paragonach (teraz z agencji, co nie chce numeru paragonu w zgłoszeniu, zostało tylko prehistoryczne Albedo). Syf w każdym wątku, spam na PW, bezczelność do granic możliwości... i tak przy każdym konkursie. Piedrolca można było dostać.
3) na pewno atmosfera na forum była luźniejsza, ale powiedzmy sobie wprost: niejednemu z nas przez ten czas życie tak dało w kość, że zniknęła gdzieś ta lekkość bytu. Nie oczekujcie, że inni będą takimi samymi ludźmi, jak 16 lat wcześniej, bo i Wy się zmieniliście. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam, jakaś w szkle jest Zresztą: nagrodą może być zestaw, czyli voucher 900 zł do Eris Spa ważny przez rok + zgrzewka Cechini Muszyna w szkle. Koszt dla organizatora taki sam. Ale wtedy mają moje
Policzyłam, że koszt takiego "wygranego" weekendu w pensjonacie Górski Styl to dla nas:
150 zł paliwo
40 zł bramki A4
21 zł opłata miejscowa (stawka ze strony G.S., czyli 3,50 zł / os / dzień)
100 zł podatek
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak słyszę "z wyżywieniem i programem", to mi ręce opadają. Właśnie ugotowałam zupę kalafiorową na 2 dni, koszt jakieś 10 zł za całość, czyli 4 posiłki. Wspomniane przez G.S. zwiedzanie Krynicy to w przypadku wybrania przewodnika PTTK koszt 160 zł za całą grupę, co przy 10 uczestnikach (5 x laureat i osoba towarzysząca) daje 38 zł na laureata. Nie ma opcji, żeby ten "wyjazd" wyniósł 1000 zł.
Chyba nie dożyję czasów, gdy Cechini wreszcie zauważy, że w tym mieście jest czterogwiazdkowy hotel Irena Eris SPA i tam właśnie ulokuje laureatów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego (niezależnie od wygranej czy jej braku) lubiłam akcje Avanti, gdzie wybierało się nagrodę przed wysłaniem zgłoszenia. Wtedy każdy laureat dostaje to, na czym mu zależy, a organizator widzi w statystykach, które nagrody klienci uznają za niewarte zachodu.
Aktualnie olałam wygrany w Pringlesach worek i nie odesłałam danych, ale widziałam na forum, że kilka osób było rozczarowanych po otrzymaniu tejże "nagrody". To wg mnie dziwne, bo jak masz w regulaminie czarno na białym opisany szmelc, to co innego miałby dostarczyć kurier? Wyświetl w wątku >>