Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, jak wyjdzie w praktyce, ale z regulaminu wynika co innego:
"Liczba nagród (...) jest równa liczbie hipermarketów Auchan (...)"
"(...) Nagrody (...) odbierane są osobiście przez zwycięzcę w hipermarkecie Auchan wyznaczonym przez Organizatora po otrzymaniu od Uczestników kompletu dokumentów (...)" Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli również w ten sposób rozumiesz zapisy regulaminu?
Przypada jedna pralka na sklep, czyli na pewno będzie wystawiona. A może nawet powystawowa. Opalcowana, zakurzona, rozpakowana. Do wzięcia pod pachę... przez Khala Drogo. I teraz czy uda się umówić jakoś sensownie na jej przewiezienie między sklepami? Wątpię (ale nie wykluczam).
Trzeba wziąć pod uwagę, że jest w Polsce kilka okolic intensywnie konkursujących i co potem? Laureat ma jechać 80 km po pralkę do Auchana, którego wyznaczy mu organizator, bo wszystkie najbliższe markety zostały już "obstawione"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE odnośnie słania zgłoszeń -> bo w zgłoszeniu nie podaje się info o sklepie.
TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To miło - mogli zrobić 19,99 zł / szt. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie, zaraz Walentynki - będzie wysyp Raffaello w każdym sklepie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trwające? Gdzie? Dźwigom kieca i leca!
Jeszcze z dwóch różnych konków czekam na zestawy past i widzę, że w tym tygodniu przyślą Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie grałam w DN, nie mam aż takiego parcia na te pasty Tzn. wiadomo: smaruję się nimi od stóp do głów codziennie, a nocą prowadzę pastowy handel obwoźny na Tauzenie i w ogóle to zajebiaszcze są takie nagrody, ze łzą wzruszenia w oku witam kuriera... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie: 0/4. Ale na pewno lista laureatów jeszcze nie podpięta, bo jakże bym mogła nie wygrać zestawu past? Wykluczone! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On pisał o Drogerii Natura, a zakładka Lidla pojawiła się dzisiaj popołudniu Nie chce mi się sprawdzać paragonów, zmęczyłam się walką z wiatrem, żeby nie pofrunąć ku niebu jak latawiec Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako narzeczona jogina popieram w całej rozzzciągłości
PS: Czy ta pani posiada profil na FB? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obstawiam: Pandora. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odbijają sobie na wodzie - odkąd pamiętam, zawsze najdroższa w Polsce
Co do śmieci - w/w cenę dostałam na kwitku informacyjnym od właścicieli nieruchomości, mam nadzieję na utrzymanie tej kwoty.
Przy okazji Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, że Chiny wypięły się na resztę świata i nie chcą już skupować makulatury. Co za tym idzie, teraz trzeba DOPŁACAĆ, żeby na skupie przyjęli kartony, średnio 10 gr lub 20 gr za kilo, widziałam zdjęcia z lokalnych skupów. Efekty będą dwa = ceny za wywóz śmieci znowu wzrosną, bo trzeba dopłacać do każdego kilograma odebranych papierów + wszędzie pod blokami / w okolicach śmietników będą się walały duże kartony, bo złomiarze nie będą ich już odwozili do skupu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie zdziwił fakt, że pewna gazeta z programem obchodziła ostatnio 30. urodziny. Z tej okazji zorganizowano... ZERO konkursów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mają i może nigdy mieć nie będą, jak mnie ukradziono ponad 4 tys. z karty kredytowej, to "sprawcy nie wykryto" i sprawa umorzona. A tam wszystko było czarno na białym, sama bym winnych znalazła, bo akurat za moje pieniądze wykupiono usługę turystyczną na konkretne dane osobowe, więc po nitce do kłębka... Ale z kolei mój kolega miał przypadek taki, że na niego zakupiono wypaśny telefon poza Polską i problemem na policji: brak tłumacza, tzn. nikt nie znał angielskiego, no a przecież mój kolega nie mógł tłumaczyć korespondencji dotyczącej jego własnej sprawy, to go (nieoficjalnie) przeprosili i odesłali do domu.
Pewnie jesteś tylko jedną z setki poszkodowanych, więc policja leci wg procedury i nic Ci nie powie. Ewentualnych szczegółów mogłabyś dowiedzieć się jedynie podczas sprawy sądowej, do której zapewne nie dojdzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie musi mieć nic wspólnego z konkursami, u mojego teścia wzięli tak telefony NA FIRMĘ - możesz sobie wyobrazić? Mieli NIP, adres, wszystkie dane, jakie można znaleźć w sieci i sru! sfałszowali podpis, pozawierali umowy. Co ciekawe, teść ma firmę jednoosobową, więc niemożliwe, by jakiś pracownik np. wyniósł jego pieczątkę.
Teść musiał potem na komendzie przez ok. 2 godziny pisać w kółko ten sam tekst ręcznie, sprawie chyba łeb ukręcono, a on został uznany za niewinnego.
Dodam jeszcze, że nie gra w konkursach i ja również na jego dane nie gram.
Powodzenia, noł stres bejbe! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za wyjaśnienia! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie grałam tam, ale powiedzcie mi, co jest dziwnego w tej nagrodzie?
Od początku było wiadomo, co nią jest -> rozumiałabym wątpliwości, gdyby ta karta nazywała się PIWO & PALIWO, a Wy nie mogłybyście z jej użyciem nic kupić w żadnej knajpie ani na stacji benzynowej, ale TRAVEL i SPA... co jest dziwnego w tym, że nie można nią zapłacić w Hebe? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odkąd nie trzeba mieć dowodu zakupu, żeby reklamować towar - niby tak, ale i tak organizatorom nie chce się w to bawić, przy czym na durny zestaw past to już protokół dają i jeszcze żądają nr dowodu osobistego. Wszystko na opak... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Standardowo w konkach nic nie dają, taka procedura. Faktury zakupowe są zbiorcze i to Wielka Tajemnica Handlowa.
PS: Organizator w grudniu ogłasza konkurs z ajfonami i twierdzi w regulaminie, że ich "wartość rynkowa" = 3000 zł. Potem czeka kwartał z wysyłką nagród, które już można kupić w sklepie za 2000 zł. I nie wyda nikomu dowodu zakupu, bo po co ma się wykłócać z laureatami o brakujące tysiące? Wyświetl w wątku >>