Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6680353 Napisano: 06.02.2020 11:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0 napisał(a):

Ja rozumiem,że dowiozą do tego w którym brałaś udział 

magisterek napisał(a):

A ja uważam, że jak się wygra to się wskaże Auchana, w którym odbierze się nagrodę! Dla konkursowego wyjadacza może być i tak, że z 5 pralek wyślą do wskazanego przez laureata Auchana i będzie kolejno rodzina, ciotki i pociotki odbierać! Nic tylko wygrać i odbierać emotka

Nie wiem, jak wyjdzie w praktyce, ale z regulaminu wynika co innego:

"Liczba nagród (...) jest równa liczbie hipermarketów Auchan (...)"

"(...) Nagrody (...) odbierane są osobiście przez zwycięzcę w hipermarkecie Auchan wyznaczonym przez Organizatora po otrzymaniu od Uczestników kompletu dokumentów (...)" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680347 Napisano: 06.02.2020 10:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

No ja sie właśnie zastanawiam kto wpadł na taki cudowny pomysł... Dla mnie konkurs odpada w przedbiegach - nie mam jak przetransportować pralki ze sklepu, zwłaszcza gdy nie wiadomo z którego sklepu... 

Czyli również w ten sposób rozumiesz zapisy regulaminu?

Przypada jedna pralka na sklep, czyli na pewno będzie wystawiona. A może nawet powystawowa. Opalcowana, zakurzona, rozpakowana. Do wzięcia pod pachę... przez Khala Drogo. I teraz czy uda się umówić jakoś sensownie na jej przewiezienie między sklepami? Wątpię (ale nie wykluczam).

Trzeba wziąć pod uwagę, że jest w Polsce kilka okolic intensywnie konkursujących i co potem? Laureat ma jechać 80 km po pralkę do Auchana, którego wyznaczy mu organizator, bo wszystkie najbliższe markety zostały już "obstawione"? Wyświetl w wątku >>

joan

#6680337 Napisano: 06.02.2020 10:46:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

W konkursie o pralki jest 74 pralek i 74 Auchanów. Czy wie ktoś czy jest 1 pralka na Auchan? Z Regulaminu to nie wynika, ale wolę dopytać emotka  

NIE odnośnie słania zgłoszeń -> bo w zgłoszeniu nie podaje się info o sklepie.

TAK odnośnie odbioru pralki -> bo to organizator narzuca, skąd laureat ma pralkę odebrać (pewnie stoją wystawione w sklepach). Oznacza to, że jeśli np. w Twojej okolicy wygra 15 osób, to może i 100 km będziesz musiał jechać po tę pierońską pralkę (odbiór osobisty!) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680332 Napisano: 06.02.2020 10:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Persil w promocji 23,89

To miło - mogli zrobić 19,99 zł / szt. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680231 Napisano: 05.02.2020 21:43:16 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

wkurza mnie, że nigdzie nie mogę znaleźć promocyjnego Rafaello.
Wyjazd do SPA to jedno z moich konkursowych marzeń, dlatego mam zamiar wziąć udział, ale jak? W Tesco nie ma, w Auchanie nie ma, w Biedronce nie ma, w osiedlowym sklepiku mnóstwo czekoladek i pierdół walentynkowych ale Rafaello "normalne". Aaa.. i jeszcze byłam w Rossmanie- rowniez brak emotka
Może to jakiś znak aby nie grała bo nie wygram? emotka

Spokojnie, zaraz Walentynki - będzie wysyp Raffaello w każdym sklepie... Wyświetl w wątku >>

joan

#6680137 Napisano: 05.02.2020 15:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

no to koniecznie musisz nadrobic takie niedopatrzenie, sa jeszcze 2 konki emotka

Trwające? Gdzie? Dźwigom kieca i leca! emotka

Jeszcze z dwóch różnych konków czekam na zestawy past i widzę, że w tym tygodniu przyślą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680135 Napisano: 05.02.2020 15:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

a z DN masz pasty? bo jak nie to będę zmuszona twoja teorie obalić emotka

Nie grałam w DN, nie mam aż takiego parcia na te pasty emotka Tzn. wiadomo: smaruję się nimi od stóp do głów codziennie, a nocą prowadzę pastowy handel obwoźny na Tauzenie i w ogóle to zajebiaszcze są takie nagrody, ze łzą wzruszenia w oku witam kuriera... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680131 Napisano: 05.02.2020 15:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

u mnie 0/3

U mnie: 0/4. Ale na pewno lista laureatów jeszcze nie podpięta, bo jakże bym mogła nie wygrać zestawu past? Wykluczone! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680124 Napisano: 05.02.2020 15:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Smolar dodał zakładkę w wynikach - Lidl sensodyne i aquafresh. Ktoś może sprawdzić czy są już naniesione?

Zakładka była już wczoraj o czym pisałam w wątku czy informowali. Jeden z forumowiczów twierdzi, że były już nawet smsy

On pisał o Drogerii Natura, a zakładka Lidla pojawiła się dzisiaj popołudniu emotka Nie chce mi się sprawdzać paragonów, zmęczyłam się walką z wiatrem, żeby nie pofrunąć ku niebu jak latawiec emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6679929 Napisano: 04.02.2020 23:09:04 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

Cieszę się, że w internecie, poza przepychankami, awanturami i hejtem, można jeszcze trafić na takie osoby ja Tao. 101 lat a czuje się na 20, wciąż aktywna, uczy jogi i nie wybiera się na emeryturę. Codziennie na instagramie jej uśmiech poprawia mi humor. Wspaniała inspiracja jak można cieszyć się życiem i korzystać z każdej chwili. No i wykorzystać w końcu matę do jogi, która się kurzy. (...)

Jako narzeczona jogina popieram w całej rozzzciągłości emotka

PS: Czy ta pani posiada profil na FB? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6679927 Napisano: 04.02.2020 23:05:17 w SZUKAM....
mdepfs napisał(a):

(...) Czy ktoś wie jakiej marki jest ten pierścionek? jakiś czas temu był dość modny. 
z góry dzięki za pomoc 

Obstawiam: Pandora. Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

joan

#6679507 Napisano: 03.02.2020 13:00:24 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co).

to smieci macie tanie, w Katowicach przed podwyzka bylo 14 zł, a teraz 21,30 zl (segregowane)

Odbijają sobie na wodzie - odkąd pamiętam, zawsze najdroższa w Polsce emotka

Co do śmieci - w/w cenę dostałam na kwitku informacyjnym od właścicieli nieruchomości, mam nadzieję na utrzymanie tej kwoty.

Przy okazji emotka Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, że Chiny wypięły się na resztę świata i nie chcą już skupować makulatury. Co za tym idzie, teraz trzeba DOPŁACAĆ, żeby na skupie przyjęli kartony, średnio 10 gr lub 20 gr za kilo, widziałam zdjęcia z lokalnych skupów. Efekty będą dwa = ceny za wywóz śmieci znowu wzrosną, bo trzeba dopłacać do każdego kilograma odebranych papierów + wszędzie pod blokami / w okolicach śmietników będą się walały duże kartony, bo złomiarze nie będą ich już odwozili do skupu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6679485 Napisano: 03.02.2020 12:32:09 w WC - rozmowy o wszystkim
patyk napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam ile płacicie za śmieci od osoby? U mnie ostatnio podwyżka gigant i aż dojść do siebie nie moge emotka  było 14 a jest 33  emotka

W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6678979 Napisano: 31.01.2020 22:23:55 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Edzia21: Też mnie to wkurza. Kaufland ma 18 lat, Biedronka otworzyła 3000 sklep miesiąc temu... i cisza  emotka
Rynek niepewny, podatki dochodzą, a ustalenie czegoś w grudniu/styczniu w chwili obecnej jest średnio opłacalne  emotka

Mnie zdziwił fakt, że pewna gazeta z programem obchodziła ostatnio 30. urodziny. Z tej okazji zorganizowano... ZERO konkursów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6678765 Napisano: 31.01.2020 12:02:28 w Wkurza mnie...
freyja88 napisał(a):

Dzięki Asiu emotka Zastanawia mnie jeszcze jedno. Na wezwaniu była możliwość zaznaczenia jako kto zostaję wezwana. I mimo, iż była tam możliwość "podejrzany" wytłuszczono "świadek". Tzn, że oni już wiedzą, że to nie Ja, ale winnego jeszcze nie mają?

Nie mają i może nigdy mieć nie będą, jak mnie ukradziono ponad 4 tys. z karty kredytowej, to "sprawcy nie wykryto" i sprawa umorzona. A tam wszystko było czarno na białym, sama bym winnych znalazła, bo akurat za moje pieniądze wykupiono usługę turystyczną na konkretne dane osobowe, więc po nitce do kłębka... Ale z kolei mój kolega miał przypadek taki, że na niego zakupiono wypaśny telefon poza Polską i problemem na policji: brak tłumacza, tzn. nikt nie znał angielskiego, no a przecież mój kolega nie mógł tłumaczyć korespondencji dotyczącej jego własnej sprawy, to go (nieoficjalnie) przeprosili i odesłali do domu.

Pewnie jesteś tylko jedną z setki poszkodowanych, więc policja leci wg procedury i nic Ci nie powie. Ewentualnych szczegółów mogłabyś dowiedzieć się jedynie podczas sprawy sądowej, do której zapewne nie dojdzie. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6678738 Napisano: 31.01.2020 11:37:16 w Wkurza mnie...
freyja88 napisał(a):

Zastanawiałam się czy was niepokoić, ale stwierdziłam, że lepiej napisać to co mnie spotkało. Właśnie wróciłam z Komendy Policji na której dowiedziałam się, że ktoś wziął na moje dane dla siebie telefon w abonamencie. Sieć Play, czas umowy: marzec. W mieście w którym miało zdarzenie nigdy nawet nie byłam. Jak powiedziałam policjantom o tym, ze biorę udział w wielu konkurach  i przy niektórych muszę podać swoje dane to stwierdzili, że wysoce prawdopodobny jest wyciek danych z agencji reklamowej, ale nie tylko! To mógł być kurier, który moje dane widział na protokole, to mógł być pracownik magazynu jakieś agencji. Możliwości jest sporo. Niby nie mam się czego obawiać (powiedział policjant), bo takie sprawy zazwyczaj kończą się dobrze, ale chyba czeka mnie bezsenność kilkudniowa... Umowa została zawarta WIRTUALNIE! Ja nie mam żadnego telefonu na abonament, więc chciałam was zapytać: Czy podpisując umowę na abonament, którą przynosi do domu kurier należy okazać dowód tożsamości? Bo jeśli tak to jakim qźwa cudem to się stało?!

To nie musi mieć nic wspólnego z konkursami, u mojego teścia wzięli tak telefony NA FIRMĘ - możesz sobie wyobrazić? Mieli NIP, adres, wszystkie dane, jakie można znaleźć w sieci i sru! sfałszowali podpis, pozawierali umowy. Co ciekawe, teść ma firmę jednoosobową, więc niemożliwe, by jakiś pracownik np. wyniósł jego pieczątkę.

Teść musiał potem na komendzie przez ok. 2 godziny pisać w kółko ten sam tekst ręcznie, sprawie chyba łeb ukręcono, a on został uznany za niewinnego.

Dodam jeszcze, że nie gra w konkursach i ja również na jego dane nie gram.

Powodzenia, noł stres bejbe! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6678617 Napisano: 30.01.2020 21:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monnikk napisał(a):

(...) Travel and spa obejmuje jeszcze np. kod na "szpitale", "pielęgniarstwo i opiekę osobistą", oraz "fastfood". Przyznam, że dla mnie to nie pierwsze skojarzenia ze słowami travel and spa, mój błąd. Pisząc nie podoba mi się, miałam na myśli to, że nie ma wykazu konkretnych miejsc, tylko muszę sprawdzać,  jaki dana placówka ma kod, i wtedy dopiero wiem, czy mogę tam tą kartą zapłacić. Jeszcze nie odkryłam jakie dokładnie sklepy kryją się pod: zdrowie i uroda-sklepy, ale się dowiem. 

Dziękuję za wyjaśnienia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6678603 Napisano: 30.01.2020 20:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Czy ktoś wie gdzie da się wykorzystać karty Sodexo Travel&SPA z Farmio? Myślałam, że będzie można nimi płacić w drogeriach. (...)

monnikk napisał(a):

Też mi się to nie podoba. (...)

Nie grałam tam, ale powiedzcie mi, co jest dziwnego w tej nagrodzie?
Od początku było wiadomo, co nią jest -> rozumiałabym wątpliwości, gdyby ta karta nazywała się PIWO & PALIWO, a Wy nie mogłybyście z jej użyciem nic kupić w żadnej knajpie ani na stacji benzynowej, ale TRAVEL i SPA... co jest dziwnego w tym, że nie można nią zapłacić w Hebe? Wyświetl w wątku >>

joan

#6678590 Napisano: 30.01.2020 19:01:45 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

Po co pragony i faktury, wystarczylby protokół odbioru z odpowiednia adnotacja tak jak robi to smolar 

Odkąd nie trzeba mieć dowodu zakupu, żeby reklamować towar - niby tak, ale i tak organizatorom nie chce się w to bawić, przy czym na durny zestaw past to już protokół dają i jeszcze żądają nr dowodu osobistego. Wszystko na opak... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6678585 Napisano: 30.01.2020 18:45:15 w SZUKAM....
hrabinka napisał(a):

Hej,

mam pytanie odnośnie telewizorów SHARP z loterii Develey - czy w kartonie mieliście dowód zakupu/kartę gwarancyjną?? u mnie nic nie ma!  emotka

Standardowo w konkach nic nie dają, taka procedura. Faktury zakupowe są zbiorcze i to Wielka Tajemnica Handlowa.

PS: Organizator w grudniu ogłasza konkurs z ajfonami i twierdzi w regulaminie, że ich "wartość rynkowa" = 3000 zł. Potem czeka kwartał z wysyłką nagród, które już można kupić w sklepie za 2000 zł. I nie wyda nikomu dowodu zakupu, bo po co ma się wykłócać z laureatami o brakujące tysiące? emotka Wyświetl w wątku >>