Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6681812 Napisano: 11.02.2020 17:14:35 w SZUKAM....
bejca11 napisał(a):

Patrząc po wątku "Dziś nie wygrałem..." to bramki są zamknięte na AMEN emotka

Ale skoro rozdają "codziennie 25 x 100 zł", to muszą być dzisiaj otwarte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6681798 Napisano: 11.02.2020 16:34:29 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

informacji czy bramki w Hochland już otwarte? 25 nagród dziennie i nie widziałem jeszcze wpisu o wygranej, w takim Oreo co jest 5 nagród dziennie zdarzało się, że i 3 nagrody wpadały na forum, nawet przed południem emotka
Jeśli ktoś się wstydzi pochwalić to mu chętnie pogratuluję w PW emotka

Powinny być otwarte, ale u mnie wygrana nie wpadła emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6681702 Napisano: 11.02.2020 11:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

Sama wprowadziłąm w świat konkursów i loterii koleżankę, czego żałuję. Nie wygrywa ona w konkursach, nie wygrywa w loteriach sieciówek (no może czasem się uda, gdy może towar odsprzedać). Za to wygrywa po kilka nagród loteriach ogólnoplskich - bramkowych (coccoilino, surf, paczka- sprzątaczka, tic- tac). Wszędzie tam, gdzie wymagany jest paragon, a nie trzeba otwierać opakowania, żeby odczytać kod. Jaki ma patent? Otóż pracuje w małym sklepie. Gdy nie ma klientów, sprawdza na kasie jaki będzię kolejny numer paragonu, wysyła smsa z tym numerem, a gdy uda jej się trafić w otwartą bramkę, nabija produkt na kasę i drukuje zwycięski paragon. Kreatyność nie ma granic.

No i rozwiązanie takiej sytuacji jest banalnie proste. Uwaga! Podpowiadam agencjom: wystarczy chcieć wszystkie paragony zgłoszone do loterii przez daną osobę.

Tylko ze pewnie rejestruje każdy paragon na innego mejla emotka Wychodzi na to, że bramki = loteryjny syf, a nagrody powinny być losowane na sam koniec akcji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6681694 Napisano: 11.02.2020 11:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

Sama wprowadziłąm w świat konkursów i loterii koleżankę, czego żałuję. Nie wygrywa ona w konkursach, nie wygrywa w loteriach sieciówek (no może czasem się uda, gdy może towar odsprzedać). Za to wygrywa po kilka nagród loteriach ogólnoplskich - bramkowych (coccoilino, surf, paczka- sprzątaczka, tic- tac). Wszędzie tam, gdzie wymagany jest paragon, a nie trzeba otwierać opakowania, żeby odczytać kod. Jaki ma patent? Otóż pracuje w małym sklepie. Gdy nie ma klientów, sprawdza na kasie jaki będzię kolejny numer paragonu, wysyła smsa z tym numerem, a gdy uda jej się trafić w otwartą bramkę, nabija produkt na kasę i drukuje zwycięski paragon. Kreatyność nie ma granic.

czyli paragon jest pózniejszy niz sms?

Niekoniecznie, wystarczy że zegar na kasie spóźnia się w stosunku do zegara na stronie konkursowej emotka Dlatego chyba najlepsze są niskiej wartości nagrody pieniężne w bramkach + megawypaśne nagrody w losowaniu końcowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6681685 Napisano: 11.02.2020 11:06:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

(...) W Danii jak się wchodziło do autobusu to każdy pasażer pierwszy mówił dzień dobry kierowcy, a w Polsce kierowca obrywa jak otworzy drzwi z 2-3 sekundowym opóźnieniem.

Nie chcę juz prowadzić dłużej tej dyskusji bo jest to temat rzeka, ale uważam, żę dopoki nie zmieni się podejść ludzi do cudzych pieniędzy, do czyjejś włożonej pracy i nie będziemy mieli szacunku do WSZYSTKIEGO co nas otacza, to niestety dalej tak będzie.
Pozdrawiam serdecznie

Zgadzam się emotka A na pocieszenie Ci powiem, że w autobusach / busach, gdzie pasażerowie wchodzą tylko przodem lub muszą kupić bilet u kierowcy... też się w Polsce mówi Dzień dobry, więc nie wszystko pupa, jakaś nadzieja się w sercu tli emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6681680 Napisano: 11.02.2020 10:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

(...) Joan: Ludzie nie ogarniają nawet trzech telefonów. Jak agencja dzwoni drugi raz, bo czegoś im brakuje, odbierający nie zawsze pamięta, kogo z rodziny na ten numer podał. I co wtedy?  emotka

Czyli o nieogarów chodzi emotka No cóż, mam jednak nadzieję, że zbyt wielu takich boroków w konkursowym świecie nie ma emotka I jeszcze zdradzę swój patent stosowany lata wstecz: na telefonie z tyłu można przymocować taśmą klejącą karteczkę z odpowiednimi / aktualnymi notatkami czy danymi. Najlepszy sposób na uporządkowanie konkursowego bajzlu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6681678 Napisano: 11.02.2020 10:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Joan: Idę o zakład, że nagrody częściej w loteriach przepadają z powodu błędów przy wpisywaniu danych jak fałszywych paragonów. 
Zły mail, błąd w numerze telefonu, zła data, pomylone cyfry...
Literówki są największym problemem. Musi być pełna zgodność.
Drugi? 20 (albo i więcej) starterów na osobę. Gdy agencja dzwoni, większość osób nie odbiera telefonów. Trzy połączenia nieodebrane dyskwalifikują, dzwoni pięć osób na raz... emotka

Dlatego wszystko sprawdzam po 3x zanim kliknę "wyślij" emotka

Serio ktoś ma po min. 20 starterów na osobę i nie potrafi tego ogarnąć... to po co grać z tylu starterów, nie widzę sensu emotka Inna sprawa, że agencje w konkursach / loteriach wymagają dokonania zakupu towarów, przy czym nie rozumieją uparcie, że na te zakupy trzeba zarobić, a rzadko kto ma możliwość odebrania telefonu w pracy - takie teraz mamy realia emotka A może jednak te konkursy / loterie stworzone zostały dla niepokalanych pracą Mistrzów Socjalu? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6681666 Napisano: 11.02.2020 10:19:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Słuchajcie, nie wiem o jaką akcję czy też promocję chodzi, ale jeśli ktoś dla zgarnięcia tej zawrotnej kwoty, czyli 55,86zł potrafi marnować swój czas i bawić się w paintach czy też z żyletką niczym Frank Abagnale w filmie "Złap mnie jeśli potrafisz", to jest totalnym idiotą (...)

No nie da się ukryć, że tacy ludzie mają zryte berety i normalni nie są emotka Ale też oni raczej nie zgarniają pisiąt zela zwrotu, oni ubiegają się o zwroty na wiele osób (nawet fikcyjnych!), to sobie oblicz: 50 zł zwrotu x 100 słupów = 5.000 zł czystego zysku na jednej akcji. Nie będę pisała, jak zorganizować rachunki do takich wpłat, bo to nie post instruktażowy emotka natomiast czekam aż jedna z tego typu akcji epicko się posypie i zakończy wyrokiem skazującym emotka

Niestety - przez debili drukarskiej maści powstaje (nawet wspomniany w regulaminach) sztuczny tłok i potem na każdy jeden istniejący paragon przypada 500 fikcyjnych druczków. Co z tego, że nie wydadzą mu nagrody? My również jej nie dostaniemy, bo na liście rezerwowej czekać będą kolejne fikcyjne druczki i nagroda po prostu "przepadnie" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6681558 Napisano: 10.02.2020 22:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Taka moja odezwa... zdaje mi się, że mam deja vu i coś podobnego pisałem ze 2 lata temu; tak czy inaczej, być może adresaci posta są na tym forum i być może przeczytają.

Fałszowanie paragonów w celu uzyskania korzyści majątkowej jest formą oszustwa. Oszustwo to przestępstwo niezależnie od kwoty, zgodnie z art 286 k.k. Może Was bawi zabawa w kotka i myszkę i udowadnianie, kto lepiej zmanipuluje paragon i czy może tym razem się uda.
Otóż informuję - nie uda się.

A ja ze swojej strony zapewniam i przysięgam na wszystkie świętości - robię wszystko, aby klienci poszli z tym wreszcie do prokuratury. I obiecuję, że pewnego dnia na dwuznacznych mailach się nie skończy.

Warto sobie nasrać w papiery dla np. 50 zł? Zastanówcie się.

Tak, Starachowice, to do Was mówię w tej chwili. I nie tylko.

Przykro mi, że masz do czynienia z takimi przypadkami i musisz na nie poświęcać czas i energię. Dziękuję, że walczysz o lepszy świat.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6680774 Napisano: 07.02.2020 11:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jusiaaa napisał(a):

Hej, mam pytanie. Z jednego
numeru telefonu, wysyłacie po kilka zgłoszeń?

W loteriach: tak.
W konkursach: nie. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6680771 Napisano: 07.02.2020 11:42:39 w SZUKAM....
wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

Szukam informacji, co to są za produkty Oreo "najmniejsze po 1,60 zł" - bo nic mi nie przychodzi do głowy, a nie chcę kupić na forum paragonu, który się potem okaże nieprawidłowy.

Bardzo proszę o podzielenie się linkiem lub grafiką emotka

A takie ci one: https://www.frisc...niliowym/stn,product

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! Już wszystko rozumiem emotka

Nie znam się na tych ciastkach - myślałam, że może ktoś oferuje paragony z batonikami Oreo, ale to są batoniki marki MILKA, a nie OREO. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680767 Napisano: 07.02.2020 11:37:38 w SZUKAM....
Szukam informacji, co to są za produkty Oreo "najmniejsze po 1,60 zł" - bo nic mi nie przychodzi do głowy, a nie chcę kupić na forum paragonu, który się potem okaże nieprawidłowy.

Bardzo proszę o podzielenie się linkiem lub grafiką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680760 Napisano: 07.02.2020 11:28:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Prawdopodobnie nie poinformują laureatów, czy pralka, czy proszek. Pytanie, czy odbiór będzie ustalany pod paragon, czy podany adres. I czy do 100 km się zmieszczą  emotka

Oczywiście, że pod paragon. Bo nie będą zgadywali czy tez obliczali w Googlu, do którego marketu masz najbliżej, ani studiowali mapy Polski. Przydzielą paragony do sklepów i tak rozdzielą pralki, po to one już tam stoją. Pozostałym paragonom przydzielą zestawy produktów i włala! wszystko im się będzie zgadzało. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680626 Napisano: 06.02.2020 19:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

w moim auchan, a myślę że również we wszystkich, są już takie ekspozycje "na bogato", ale ja o czym innym emotka  pooglądałam sprzęcik, i całkiem on ładniutki, ale chcę spytać, czy używacie taki podobny, i jak się sprawdza 2 w 1, czyli pralka z suszarką. Czy po wyjęciu suchego prania ubrania są mocno pogniecione? Bo nie ukrywam, prasować nie lubię, a jak rozwieszę zwirowane lecz mokre, to i tak wiele szmatek się samoistnie wyprostowuje:) no bo co tu dużo gadać, tak się przymierzam do wygrania tej praleczki emotka

Ototo, tak samo mam, nawet żelazko oddałam (bez żalu) i święty spokój, hasta no la vista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680411 Napisano: 06.02.2020 12:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

I tak prawie wszyscy zagrają  emotka  Wygrać będzie trudniej jak zorganizować transport  emotka

Co prawda, to prawda! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680396 Napisano: 06.02.2020 12:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

I tak oto marzenie o jednej pralce pękło jak bańka mydlana  emotka

Ejo, się nie poddawaj! emotka

Mam nadzieję, że organizatory zaczną podchodzić do konków z RTV/AGD tak samo, jak do tych z podróżami, gdzie nagrodą jest "wyjazd do Meksyku", a tak naprawdę to voucher na 10.000 zł. I wtedy będziemy grały nie o "pralkę", a o bon do sklepu z AGD. Pralka kupiona na ten bon będzie całkowicie zdefiniowana przez Ciebie pod względem: marki, modelu, kolorystyki, wymiarów, pojemności. Do tego dostaniesz pełną gwarancję, a także (w wygodnym dla Ciebie terminie) transport / wniesienie / montaż gratis, zaś starą pralkę wyniosą z uśmiechem na ustach. Taaak, byłoby pięknie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6680383 Napisano: 06.02.2020 11:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Oby nie było tak, że powiadomią laureatów o potencjalnej nagrodzie - dopiero po odesłaniu danych wybiorą po łebku na sklep  emotka  Nie znam tej agencji i aż się boję pomyśleć

Niestety pewnie tak własnie będzie - pokryją 70 sklepów wg paragonów, a co im nie wyjdzie, to te marne 4 sklepy z laureatami z drugiego końca Polski, z którymi będą się wykłócać. Bo lepiej się użerać z 4. laureatami, niż z 74. emotka Reszta dostanie zestawy produktów i na papierze się wszystko zgadza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6680374 Napisano: 06.02.2020 11:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Dzwoniłam do agencji zapytać o te nieszczęsne pralki. Tak jak zauważyliśmy - pralki są już rozwiezione po 74 sklepach Auchan. Nie będzie żadnego "przewożenia" pralek pomiędzy sklepami, tylko sprzęty będą odbierane z "relatywnie" najbliższych lokalizacji. Jeśli na jeden sklep np. W katowicach przypadnie kilka pralek, to laureaci będą musieli odebrać je sobie w krakowie, w opolu, a nawet np. we wrocławiu - strzelam. Porażka.

Dziękuję za info i fatygę. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6680368 Napisano: 06.02.2020 11:19:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Joan: W Belvicie się podawało sklep. O rowery. I jeszcze pamiętam konkurs z pralkami, gdzie te pralki były wystawione, a zgłoszenie wrzucało się do urny w sklepie emotka  

Jeszcze był jakiś konkurs z bonami Auchan 600 zł i tam również sklep się wybierało samodzielnie (w formularzu). Wyświetl w wątku >>
1 assal 0

joan

#6680360 Napisano: 06.02.2020 11:09:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Auchan już podobne konkursy miał. Nagrodę zawsze odbierało się w sklepie, z którego był paragon emotka
Jak raz coś wygrałam i się w terminie wyznaczonym pojawiłam (mogłam wybrać dzień od pon-pt) za mną była wielka tablica z informacją, ze w tym oto sklepie dwie panie zdobyły taką a taką nagrodę. Tylko imiona podali, ale nagrodę wręczali tak, by tłum się zebrał dookoła  emotka  

Bo taki był zapis w regulaminie. Teraz jest inny. Poza tym również wygrałam w konkach Auchana, ale dobrze pamiętam, że zawsze podawałam adresy sklepów, w których grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0