Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6684271 Napisano: 19.02.2020 15:28:10 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

co mam zrobić jak nie mogę zarejestrować nr paragonu w formacie xxx/xxx ? (podwójna moc nagród duracell)

Napisz do organizatora ZANIM samodzielnie podejmiesz decyzję. Ostatnio miałam tak w dwóch loteriach, w obu skonsultowałam się z organizatorami. Wyświetl w wątku >>

joan

#6684261 Napisano: 19.02.2020 15:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

To ktoś od nas emotka  ? Odbiór nagrody głównej w loterii CAFELOTERIA. Ja do dzisiaj nie znalazłam automatów z tymi kubkami  emotka
https://www.facebook.com/watch/?v=214410156380276 

Dzisiaj się zastanawiałam czy mogę wyrzucić kubki. dzięki 

Ostatnio również nad tym dumałam, bo kubków mam sporo, ale (teoretycznie) każą je trzymać do marca, a nadal brakuje laureata za skuter. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6684175 Napisano: 19.02.2020 10:09:00 w Wkurza mnie...
nitka310 napisał(a):

Ja dopiero zaczynam przygodę ze szkołą, syn pierwsza klasa. Zadania domowe 4× w tygodniu, z angielskiego za każdym razem, a ma 3× w tyg, czasami się nad nimi zlituje i 5 stron ćwiczeń mają do zrobienia na za tydzień, dużo słówek i całych zdań do nauczenia, z Religi 6 modlitw na semestr. Tak dla jasności to mój syn ma już sprawdziany w pierwszej klasie, oceny to stempelki ale wiadomo że każdy stempelek można przypisać do oceny. Jak mój dostał 3 z polskiego to był załamany, problem u niego jest w tym że wolniej pisze (leworeczny) i po kilku godzinach lekcji ręka mu pada, ale pisze ładnie, a na sprawdzianie Pani czytała pytania jak widziała że większość dzieci skończyła zadanie poprzednie, mój został w tyle jak było układanie zdań i później, chociaż umie czytać nie przeczytał co ma zrobić w zadaniu bo przecież zostało 5 minut do końca a on miał jeszcze 4 zadania do zrobienia. Aż strach pomyśleć co będzie pozniej:( jeszcze ma dodatkowo w tygodniu basen i 2 razy pilka nożna, codziennie ćwiczy pisanie i czytanie w domu a dzień wydaje się za krótki;(

Żeby nie zwariować, będziecie musieli zdecydować, które sprawy i przedmioty po prostu odpuścić na zasadzie "zakuć - zdać - zapomnieć".

Przy okazji uczulam na fakt, że braki w rozumieniu języka "A" prawie zawsze powodują braki w rozumieniu języków "B" i "C". Czyli chociaż rodzice uparcie twierdzą, że ich dziecko nie umie niemieckiego, bo umie angielski, to potem się okazuje (u moich uczniów w 100%), że ono ani angielskiego nie kuma, ani nawet polskiego... Na pocieszenie powiem, że działa to też odwrotnie - im łatwiej poruszasz się w języku "A", tym łatwiej ogarniesz język "B" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6683961 Napisano: 18.02.2020 11:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

krseta napisał(a):

mam problem z loterią oreo, nie przechodzi nr paragonu na którym uzyty jest "/" ktoś tak miał?

Tak, tez tak mialem. Napisałem do nich i odpisali, by numer paragonu wpisywać bez znaków specjalnych, same cyfry ciągiem bez przerw.

Zgadza się. Wyświetl w wątku >>
1 krseta 0

joan

#6683941 Napisano: 18.02.2020 10:45:56 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto zna się na rozliczeniach i podpowie czy normalny kowalski może rozliczyć w picie kupno w zeszłym roku pieca na ekogroszek 5 generacji... i otrzymaniu z urzędu miasta dofinansowania z tego tytułu...
Czy jest taka możliwość? Czytam w necie i już nie wiem do jakich dochodzę rozmyśleń emotka

Nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale w 2019 moi rodzice otrzymali dofinansowanie z UM na zakup kotła gazowego i od tego dofinansowania będą musieli w tym roku zapłacić podatek. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6683775 Napisano: 17.02.2020 18:04:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

Konkurs Biedronki gillette uefa, wyczytałam że można max do 400 znaków w smsie, a teraz pytanie co z polskimi znakami?
W regulaminie nie doczytałam, ale wiadomo że użycie polskich znaków ograniczy pisanie.
Jak wysyłacie?

Na żaden konkurs nie wysyłam SMSem zgłoszeń z polskimi znakami, to zbyteczne. Mózg człowieka i tak odczytuje tekst prawidłowo emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6683763 Napisano: 17.02.2020 17:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkursjusz napisał(a):

Niestety z tego co widziałem to w tym konkursie Star te 10k zawsze wygrywa osoba, która w danym tygodniu wygrała tysiąc. Dziwne trochę ale tak jest

To akurat jest logiczne - codziennie wybierają najlepsze zgłoszenie (przyjmijmy, że tak właśnie jest). Zatem masz 7 najlepszych zgłoszeń z całego tygodnia, po co mieliby jeszcze raz czytać wszystkie zgłoszenia ze wszystkich dni? Jeśli coś nie zasłużyło na tytuł Miss Dnia, to i Miss Tygodnia nie zostanie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6683680 Napisano: 17.02.2020 13:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Jeśli dobrze przeczytałam chcą paszport do wyjazdu na Superpuchar Europy, któy jest w Porto, więc nie wiem po co paszport... 

Możliwe, że któraś ze stron organizujących ten wyjazd będzie wydawała jakieś specjalne karty kibica albo po prostu tak sobie wymyśliła, że paszport być musi i koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6683611 Napisano: 17.02.2020 11:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

jak mogą losować do 30.06 jak finał jest 30.05?

Ale finał czego emotka Tu masz rozpiskę z regulaminu, gdzie wyraźnie podkreślają, że dopiero za zgłoszenia od 01.03.2020 będą przyznawali wyjazdy - jak sobie przeliczysz liczbę dni, wszystko się zgadza:

Kody zarejestrowane w okresie od 1.03.2020 roku do 30.06.2020 roku podzielony jest na Pule Dzienne przypisane do danego Okresu. Przy czym:
a) do Kodów z okresu 01.03.2020 - 22.04.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na mecz fazy pucharowej Ligi Mistrzów UEFA;
b) do Kodów z okresu 23.04.2020 - 31.05.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na mecz UEFA EURO 2020 lub Superpuchar Europy UEFA 2020;
c) do Kodów z okresu 01.06.2020 - 30.06.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na Superpuchar Europy UEFA 2020. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6683605 Napisano: 17.02.2020 11:18:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

dokladnie to samo zauwazyłem w regulaminie Heinekena

Loteryjna strona wprowadza uczestnika w błąd - wiem, że jest tutaj wielu zapalonych kibiców, dlatego o tym napisałam. Bo istnieje ryzyko, że się w pierwszych dniach wypstrykają z kodów, a i tak żadnego wyjazdu nie wygrają. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6683603 Napisano: 17.02.2020 11:15:21 w Pożegnanie Amif
koniczynka123 napisał(a):

Tradycja nie zawsze jest dobra. 2 lata temu zmarła moja mam i ojczym i mimo, że byli wiekowi i "tradycyjni" nie chcieli marnotrawienia pieniędzy. Dlatego pieniądze przeznaczyliśmy na ratowanie serca malutkiej dziewczynki. Teraz dostajemy piękne e-maile z podziękowaniami za udaną operacje. Czyż to nie jest piękne niż jeden więcej wieniec? Tam ich będzie tak dużo(bo Reni była znaną osobą), że dla mnie on nie ma sensu. W każdym bądź razie ja od siebie przeznaczę znów jakąś kwotę na konkretne dziecko w imieniu Reni a nie na wieniec.

Nie mam nic do dodania, mogę się jedynie pod tym podpisać i tak samo postąpić. Widzę, że mamy podobny światopogląd. Wyświetl w wątku >>

joan

#6683590 Napisano: 17.02.2020 11:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Heinekena emotka

Jeśli chcecie grać o wyjazd na mecz, zwróćcie proszę uwagę na niezgodność info ze strony z regulaminem:
- na stronie - "Codzienne losowania wyjazdów od 17.02.2020 do 30.06.2020."
- z regulaminu - "Dotyczy Nagród I Stopnia: Okres A: Kody zarejestrowane w okresie od 1.03.2020 roku do 30.06.2020 roku podzielony jest na Pule Dzienne przypisane do danego Okresu" (następnie podano szczegóły, porównajcie też liczbę wyjazdów z liczbą pozostałych nagród).

Podsumowując: wyjazdy nie są losowane codziennie od 17.02.2020 i nie ma sensu teraz rejestrować kodów z nadzieją na mecze emotka Z regulaminu wynika, że chcąc grać o wyjazd, kody należy rejestrować dopiero od 01.03.2020. Wyświetl w wątku >>

joan

#6682594 Napisano: 13.02.2020 21:03:31 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Okazało sie, że jestem mocno do tyłu w muzycznym świecie... Wczoraj pierwszy raz usłyszałam "Nie ma fal".... A jak usłyszałam pierwszy raz, to już słucham bez końca, co oznacza, że w każdej stworzonej dzisiaj odpowiedzi konkursowej będzie coś o falach.

Spoko koko, ja tego nadal ani razu tego nie słyszałam emotka

Jestem mocno zacofana, bo uwielbiam ciszę i np. gdy jadę autem, to lubię słuchać mruczenia silnika; natomiast mój facet podczas jazdy słucha radia, więc po powrocie do domu wyskakuje z hasłem "A znasz taką piosenkę...?" gdzie oczywiście okazuje się, że jej nie znam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6682565 Napisano: 13.02.2020 19:14:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

Pomocy czy nr paragonu z lidla to nr wydruku po prawej stronie u góry?

Zależy w jakiej akcji. Serio! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6682321 Napisano: 13.02.2020 10:35:18 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

jak nic będą się pytać Ministerstwa Spraw Wewnętrznych czy to ta osoba, czy inna:)) i po to im to potrzebne!
to konieczne, bo przecież jakże często kiedy podasz swoje dane, w tym adres, gdy przychodzi kurier 5 osób w twoim mieszkaniu podaje się za zwycięzcę podając to samo imię i nazwisko. W tym celu trzeba zasięgnąć opinii Ministerstwa!

Aż dziw, że w formularzu laureata nie było okienka na odcisk palca wskazującego prawej ręki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6682310 Napisano: 13.02.2020 10:15:00 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Pewnie tak jest, Kochana emotka , a - przy okazji - łamią prawo, naruszając moc ustaw.  emotka

Oto oficjalne stanowisko jednego z organizatorów:

"Ustawa o świadczeniu usług drogą elektroniczną, która ma zastosowanie w loteriach, takich jak m.in. XXXXXXX wprowadza otwarty katalog danych osobowych, jakie może żądać usługodawca. Wśród danych wymienionych przez ustawę wskazany jest numer dowodu osobistego. Pozyskujemy te dane w celu jednoznacznej identyfikacji użytkownika - w oparciu o dowód osobisty Ministerstwo Spraw Wewnętrznych jest nam w stanie odpowiedzieć czy osoba o danym imieniu i nazwisku posługująca się numerem PESEL i posiadająca dany numer dowodu faktycznie jest osobą której zamierzamy przesłać nagrodę." Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6682102 Napisano: 12.02.2020 16:22:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

A co się dziwić loteria jest dobrze promowana. 

Tu promocja raczej ma niewiele wspólnego. Nie trzeba paragonu, więc właściciele sklepików / restauracji (albo ich rodzina / znajomi) od grudnia gromadzili kody. Teraz ruszyli do ataku emotka

Ewentualnie: wcale nie rozdają 25 x 100 zł dziennie, tylko bramki są przydzielane zupełnie losowo - zauważcie, że regulamin nic nie wspomina o jakimkolwiek podziale nagród na pule dzienne emotka Czy ktoś może pisał lub dzwonił już do nich w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6681853 Napisano: 11.02.2020 20:11:03 w Popraw sobie humor...
Taki "humor konkursowicza" - właśnie zobaczyłam w tivi reklamę Goplany, można wygrać 2.000.000... batoników Grzesiek!

W kontekście aktualnie trwających konkursów i loterii innych marek -> emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6681849 Napisano: 11.02.2020 20:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

I właśnie tu jest problem bo mam maila tylko o zgłoszeniu, a nic o aktywacji. Całą pocztę przeszukałam

Mo,że nie zaznaczyłaś jakiegoś czekboksa i po prostu przyjęło zgłoszenie bez rejestracji konta. Bo można grać bez tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6681846 Napisano: 11.02.2020 19:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

Jak aktywować konto w loterii hochland? Zarejestrowałam jeden paragon i założyłam konto. Potem drugi chciałam zarejestrować, ale nie mogę się zalogować bo konto niektywne. Próbowałam też zmienić hasło, ale te maile nie docierają do mnie.

Od razu po rejestracji powinnaś dostać mejla z linkiem, w który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto. Wyświetl w wątku >>
1 rena-cz 0