Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do organizatora ZANIM samodzielnie podejmiesz decyzję. Ostatnio miałam tak w dwóch loteriach, w obu skonsultowałam się z organizatorami. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio również nad tym dumałam, bo kubków mam sporo, ale (teoretycznie) każą je trzymać do marca, a nadal brakuje laureata za skuter. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby nie zwariować, będziecie musieli zdecydować, które sprawy i przedmioty po prostu odpuścić na zasadzie "zakuć - zdać - zapomnieć".
Przy okazji uczulam na fakt, że braki w rozumieniu języka "A" prawie zawsze powodują braki w rozumieniu języków "B" i "C". Czyli chociaż rodzice uparcie twierdzą, że ich dziecko nie umie niemieckiego, bo umie angielski, to potem się okazuje (u moich uczniów w 100%), że ono ani angielskiego nie kuma, ani nawet polskiego... Na pocieszenie powiem, że działa to też odwrotnie - im łatwiej poruszasz się w języku "A", tym łatwiej ogarniesz język "B" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale w 2019 moi rodzice otrzymali dofinansowanie z UM na zakup kotła gazowego i od tego dofinansowania będą musieli w tym roku zapłacić podatek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na żaden konkurs nie wysyłam SMSem zgłoszeń z polskimi znakami, to zbyteczne. Mózg człowieka i tak odczytuje tekst prawidłowo Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To akurat jest logiczne - codziennie wybierają najlepsze zgłoszenie (przyjmijmy, że tak właśnie jest). Zatem masz 7 najlepszych zgłoszeń z całego tygodnia, po co mieliby jeszcze raz czytać wszystkie zgłoszenia ze wszystkich dni? Jeśli coś nie zasłużyło na tytuł Miss Dnia, to i Miss Tygodnia nie zostanie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że któraś ze stron organizujących ten wyjazd będzie wydawała jakieś specjalne karty kibica albo po prostu tak sobie wymyśliła, że paszport być musi i koniec. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale finał czego Tu masz rozpiskę z regulaminu, gdzie wyraźnie podkreślają, że dopiero za zgłoszenia od 01.03.2020 będą przyznawali wyjazdy - jak sobie przeliczysz liczbę dni, wszystko się zgadza:
Kody zarejestrowane w okresie od 1.03.2020 roku do 30.06.2020 roku podzielony jest na Pule Dzienne przypisane do danego Okresu. Przy czym:
a) do Kodów z okresu 01.03.2020 - 22.04.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na mecz fazy pucharowej Ligi Mistrzów UEFA;
b) do Kodów z okresu 23.04.2020 - 31.05.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na mecz UEFA EURO 2020 lub Superpuchar Europy UEFA 2020;
c) do Kodów z okresu 01.06.2020 - 30.06.2020 roku przypisane są Nagrody w postaci wyjazdów na Superpuchar Europy UEFA 2020. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteryjna strona wprowadza uczestnika w błąd - wiem, że jest tutaj wielu zapalonych kibiców, dlatego o tym napisałam. Bo istnieje ryzyko, że się w pierwszych dniach wypstrykają z kodów, a i tak żadnego wyjazdu nie wygrają. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam nic do dodania, mogę się jedynie pod tym podpisać i tak samo postąpić. Widzę, że mamy podobny światopogląd. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chcecie grać o wyjazd na mecz, zwróćcie proszę uwagę na niezgodność info ze strony z regulaminem:
- na stronie - "Codzienne losowania wyjazdów od 17.02.2020 do 30.06.2020."
- z regulaminu - "Dotyczy Nagród I Stopnia: Okres A: Kody zarejestrowane w okresie od 1.03.2020 roku do 30.06.2020 roku podzielony jest na Pule Dzienne przypisane do danego Okresu" (następnie podano szczegóły, porównajcie też liczbę wyjazdów z liczbą pozostałych nagród).
Podsumowując: wyjazdy nie są losowane codziennie od 17.02.2020 i nie ma sensu teraz rejestrować kodów z nadzieją na mecze Z regulaminu wynika, że chcąc grać o wyjazd, kody należy rejestrować dopiero od 01.03.2020. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko koko, ja tego nadal ani razu tego nie słyszałam
Jestem mocno zacofana, bo uwielbiam ciszę i np. gdy jadę autem, to lubię słuchać mruczenia silnika; natomiast mój facet podczas jazdy słucha radia, więc po powrocie do domu wyskakuje z hasłem "A znasz taką piosenkę...?" gdzie oczywiście okazuje się, że jej nie znam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy w jakiej akcji. Serio! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż dziw, że w formularzu laureata nie było okienka na odcisk palca wskazującego prawej ręki Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto oficjalne stanowisko jednego z organizatorów:
"Ustawa o świadczeniu usług drogą elektroniczną, która ma zastosowanie w loteriach, takich jak m.in. XXXXXXX wprowadza otwarty katalog danych osobowych, jakie może żądać usługodawca. Wśród danych wymienionych przez ustawę wskazany jest numer dowodu osobistego. Pozyskujemy te dane w celu jednoznacznej identyfikacji użytkownika - w oparciu o dowód osobisty Ministerstwo Spraw Wewnętrznych jest nam w stanie odpowiedzieć czy osoba o danym imieniu i nazwisku posługująca się numerem PESEL i posiadająca dany numer dowodu faktycznie jest osobą której zamierzamy przesłać nagrodę." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu promocja raczej ma niewiele wspólnego. Nie trzeba paragonu, więc właściciele sklepików / restauracji (albo ich rodzina / znajomi) od grudnia gromadzili kody. Teraz ruszyli do ataku
Ewentualnie: wcale nie rozdają 25 x 100 zł dziennie, tylko bramki są przydzielane zupełnie losowo - zauważcie, że regulamin nic nie wspomina o jakimkolwiek podziale nagród na pule dzienne Czy ktoś może pisał lub dzwonił już do nich w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kontekście aktualnie trwających konkursów i loterii innych marek -> Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mo,że nie zaznaczyłaś jakiegoś czekboksa i po prostu przyjęło zgłoszenie bez rejestracji konta. Bo można grać bez tego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od razu po rejestracji powinnaś dostać mejla z linkiem, w który trzeba kliknąć, żeby aktywować konto. Wyświetl w wątku >>