Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najgorsze są te PRZED sklepem Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogły od sąsiadów przylecieć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zależy, jak owa premia została ujęta w umowie o pracę. Najpierw niech koleżanka uważnie przeczyta swoją umowę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żadna z Was nie potrafi czytać? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie wróciłam z Lidla -> paranoja, kolejka na zewnątrz sklepu przez cały parking, kierowniczka stoi na dworze i wpuszcza na sklep tyle osób, ile akurat wychodzi. W środku... czynna jedna kasa. I pyskówka o to, że jedna pani beztrosko zostawiła wózek i poszła tylko po ciastka, a inna pani to ją bezczelnie wyprzedziła. Dobrze, że nie doszło do rękoczynów. Miałabym ryzykować zakupy na kilka paragonów? Yyy tak to odważna nie jestem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to też ważne, że taka dyskusja się toczy - można przedstawić swój punkt widzenia
Mój jest następujący: chodzę do sklepu, gdy muszę. Nie będę nikomu robiła zakupów na konki "przy okazji", bo w obecnej chwili nie chodzę na zakupy "przy okazji". Jeśli już w ogóle jestem w sklepie, wszystko ujmuję na jednym paragonie i jak najszybciej pylam do domu. A paragon z produktem konkursowym zachowuję dla siebie. Jestem człowiekiem, co nie tylko nie zrobi nikomu przysługi, ale nawet: nie zrobi nikomu wspomnianej łaski. Jeszcze mnie (odpukać!) stać mnie na odpuszczenie tych kokosów z handlu paragonami Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem takie mamy teraz okoliczności, że ludzie powinni się cieszyć, iż ktokolwiek chce im zrobić zakupy konkursowe Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty sobie dopowiadasz, że "te produkty zostają w domach" - a często są po prostu NIEODPŁATNIE przekazywane potrzebującym, dotyczy to przede wszystkim art. chemicznych, żywności czy karmy dla zwierząt. Beneficjentami są min. kluby dla seniorów czy organizacje opiekujące się zwierzętami.
No logiczne - na serio sądzicie, że człowiek będzie kwitł 20 minut w tłumie & na mrozie pod Lidlem (bo w sklepie jest już 12. klientów i nowych nie wpuszczają), żeby zrobić komuś z forum zakupy ze zniżką? Bo dostanie dzięki temu pastę do zębów w cenie niższej o dwa złote? A potem jeszcze trzeba do domu wrócić, paragon sfotografować i przesłać... to wszystko w cenie dwóch złociszy. Się zastanówcie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Upewnijcie się, że Wasi mężczyźni również tak robią i przekażcie dalej. Tym pandemicznym akcentem mówię wszystkim: dobranoc Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok. tydzień temu do mojego faceta zadzwoniła klientka, której pracodawca wystawiał przepustki -> niepotrzebnie, ale "na wszelki wypadek" Babka cała w nerwach. Oczywiście po uja jej te przepustki były Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to nie to samo, co "zamknąć miasta" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie bez podania wiarygodnego źródła to tylko zlepek liter, dlatego tradycyjnie apeluję o automatyczne wklejanie linków Scenariusz "zamknięcia miast" uważam za sajyns fykszyn, już zresztą taką bzdurę o Warszawie tutaj kiedyś podano i... nic
Nikogo nie odwiedzam i nikt nie odwiedza mnie - Wielkanoc nic w tej kwestii nie zmieni, poza tym codziennie respektuję wszystkie oficjalnie narzucone wymogi Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jakie miasta chodzi? Skąd to info? I co to w praktyce oznacza? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba u tej kobiety to akurat wiek był najmniej ważny
A tymczasem zmarli w moim mieście:
Pacjent -> ok. 95 lat, człowiek leżący i niekontaktujący, pod respiratorem od dłuższego czasu.
Pacjentka -> lat kilkadziesiąt, po wielu operacjach, utrata słuchu w jednym z uszu, utrata widzenia w obu oczach, całodobowo podłączona do tlenu, brak oddychania samodzielnego, w przypadku awarii prądu straż pożarna podjeżdżała do niej z generatorem.
Aaaaaaa, tylko nie napisałam, że oni zmarli przed koroną = nie na covid. Może to i lepiej. Ich rodziny mogły spokojnie pochować bliskich, zamiast natykać się co chwilę na goowniane komentarze i memy wyśmiewające choroby współtowarzyszące Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Neckermann też było dużym biurem, mieli nawet swoje reklamy w telewizjach zagranicznych i to chyba w sporej ilości, skoro reklam nie oglądam, a znam slogan Neckermanna. I co? I psinco, gruchnęli o ziemię, aż się hołdy zatrzęsły...
Naciskaj, proś, negocjuj. Aż organizator zgodzi się zamienić nagrodę na gotówkę / przelew. Im dłuższy termin realizacji, tym gorzej - organizator dziś istnieje, jutro zniknie, z kim będziesz za rok rozmawiał? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jego sponsorzy są w grupie ry(D)zyka - trzeba ich wydoić, póki jeszcze żyją i mogą pójść na pocztę przelew puścić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konka nie znam, ale znam Auchan - może Twój nr paragonu posiada oprócz cyfr również "kreskę" albo inny znak czy literę? To pierwsze, co mi przychodzi na myśl. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, gdzie mieszkasz - poszukaj jakiegoś otwartego gabinetu stomatologicznego albo (najlepiej!) pogotowia dentystycznego. Tam Ci wyczyszczą lukę po plombie i założą taką jakby plombę tymczasową, żeby się stan nie pogorszył. Koszt to ok. 50 zł - 100 zł, a myślę, że warto. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tylko chciałam zauważyć, że np. mój sąsiad z góry ma SZEŚCIORO dzieci. Jak rozumiem, każde z owych dzieci winno posiadać swojego własnego laptopa i spędzać przy nim po 8h dziennie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Wyświetl w wątku >>