Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6694507 Napisano: 02.04.2020 19:59:42 w Paragony na trwające konkursy
pioge7 napisał(a):

ma ktoś aquafresh LIDL? Jak widzę te kolejki w sklepie to mnie zniechęca tam iść emotka  

Najgorsze są te PRZED sklepem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6694500 Napisano: 02.04.2020 19:27:01 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Mnie wkurza kolejna inwazja moli spożywczych... latem i jesienią robiłam porządki w mąkach, kaszach, makaronach itp. Masę rzeczy wywaliłam, wszystko przeglądałam z latarką w ręce, żeby nic nie przeoczyć. Wymyłam szafki wodą z octem. I co??
Znowu mendy latają! a na plastrach jest ich coraz więcej...
Mam tego dość...  emotka emotka

Mogły od sąsiadów przylecieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6694470 Napisano: 02.04.2020 18:08:58 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Kolezanka jest na urlopie macierzynskim.Na jej pensje skladaly sie pensja plus premie.Teraz jej pracodawca nie wyplacil jej zwyczajowej premii tlumaczac sie sytuacja spowodowana koronawirusem.Czy mial do tego prawo? Nie znam sie na prawie pracy a tym bardziej na ksiegowosci.

To zależy, jak owa premia została ujęta w umowie o pracę. Najpierw niech koleżanka uważnie przeczyta swoją umowę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6694383 Napisano: 02.04.2020 13:15:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa2333 napisał(a):

u mnie koleżanka wygrała (...) ale zgubiła paragon...
Będzie rezerwa ktoś coś wie?

Żadna z Was nie potrafi czytać? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6694108 Napisano: 01.04.2020 15:55:32 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

Zakładam, że nikt w tych czasach specjalnie do sklepu nie idzie żeby się niepotrzebnie narażać (specjalnie nie poszłabym teraz nawet i za 200% paragonu) i nie stoi na tym mrozie i w ogonku dla obcej osoby, tylko bierze "przy okazji", bo sam idzie i się zabierze z dodatkowymi produktami. Ale oczywiście mogę się mylić emotka  (...)

Właśnie wróciłam z Lidla -> paranoja, kolejka na zewnątrz sklepu przez cały parking, kierowniczka stoi na dworze i wpuszcza na sklep tyle osób, ile akurat wychodzi. W środku... czynna jedna kasa. I pyskówka o to, że jedna pani beztrosko zostawiła wózek i poszła tylko po ciastka, a inna pani to ją bezczelnie wyprzedziła. Dobrze, że nie doszło do rękoczynów. Miałabym ryzykować zakupy na kilka paragonów? Yyy tak to odważna nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6694082 Napisano: 01.04.2020 14:28:08 w Wkurza mnie...
FBgabriela1 napisał(a):

Uderz w stół, a nozycze sie odezwa ..Widzę, że większość osób nie robi tutaj przyslugi na zasadzie, że będzie w sklepie i przy okazji coś ze sobą wezmie na konkurs dla innej osoby, tylko ŁASKĘ  emotka (...)

Ale to też ważne, że taka dyskusja się toczy - można przedstawić swój punkt widzenia emotka

Mój jest następujący: chodzę do sklepu, gdy muszę. Nie będę nikomu robiła zakupów na konki "przy okazji", bo w obecnej chwili nie chodzę na zakupy "przy okazji". Jeśli już w ogóle jestem w sklepie, wszystko ujmuję na jednym paragonie i jak najszybciej pylam do domu. A paragon z produktem konkursowym zachowuję dla siebie. Jestem człowiekiem, co nie tylko nie zrobi nikomu przysługi, ale nawet: nie zrobi nikomu wspomnianej łaski. Jeszcze mnie (odpukać!) stać mnie na odpuszczenie tych kokosów z handlu paragonami emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6694065 Napisano: 01.04.2020 13:52:26 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

Ja tak robię i wcale się z tym nie kryję. (...) Kto chce ten kupuje. Kto nie to nie. Nikogo nie zmuszam, przedstawiam tylko propzycję.
I tyle.

Moim zdaniem takie mamy teraz okoliczności, że ludzie powinni się cieszyć, iż ktokolwiek chce im zrobić zakupy konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6694060 Napisano: 01.04.2020 13:11:45 w Wkurza mnie...
FBgabriela1 napisał(a):

Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu. . Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly...  emotka
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie!  emotka  

Ty sobie dopowiadasz, że "te produkty zostają w domach" - a często są po prostu NIEODPŁATNIE przekazywane potrzebującym, dotyczy to przede wszystkim art. chemicznych, żywności czy karmy dla zwierząt. Beneficjentami są min. kluby dla seniorów czy organizacje opiekujące się zwierzętami.

magdalena-chili napisał(a):

mniej osób chodzi do sklepów, pewnie wliczają sobie "ryzyko" - prawo podaży i popytu - za miesiąc pewnie będą ceny 50% wyższe niż wartości paragonu  emotka

No logiczne - na serio sądzicie, że człowiek będzie kwitł 20 minut w tłumie & na mrozie pod Lidlem (bo w sklepie jest już 12. klientów i nowych nie wpuszczają), żeby zrobić komuś z forum zakupy ze zniżką? Bo dostanie dzięki temu pastę do zębów w cenie niższej o dwa złote? A potem jeszcze trzeba do domu wrócić, paragon sfotografować i przesłać... to wszystko w cenie dwóch złociszy. Się zastanówcie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6693598 Napisano: 31.03.2020 00:05:02 w Wkurza mnie...
Jutro każę mojemu facetowi nosić w majtkach następujący zestaw: chusteczka muślinowa z wyhaftowaną koniczynką, kamień wapienny z Jury K-Cz, saszetka z herbatką lawendową.

Upewnijcie się, że Wasi mężczyźni również tak robią i przekażcie dalej. Tym pandemicznym akcentem mówię wszystkim: dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6693590 Napisano: 30.03.2020 23:27:35 w Wkurza mnie...
puella napisał(a):

To niestety prawda. Mój brat dojeżdża do pracy w Wwie i dziś został poproszony o dane konieczne do wystawienia przepustki.

puella napisał(a):

Jego pracodawca. Wystawi ją by mógł dojeżdżać do pracy.

Ok. tydzień temu do mojego faceta zadzwoniła klientka, której pracodawca wystawiał przepustki -> niepotrzebnie, ale "na wszelki wypadek" emotka Babka cała w nerwach. Oczywiście po uja jej te przepustki były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6693507 Napisano: 30.03.2020 17:50:11 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Czy ja wiem...czy aż takie SF? W 1963 potrafili "zamknąć Wrocław".

Ale to nie to samo, co "zamknąć miasta" emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6693504 Napisano: 30.03.2020 17:46:31 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

W praktyce oznacza to, że nie opuścisz swojego miasta...i z drugiej strony nikt do Ciebie nie przyjedzie. Dość logiczne podejście do sprawy, święta za pasem, trzeba uziemić włóczykijów. Brawo.

Dla mnie bez podania wiarygodnego źródła to tylko zlepek liter, dlatego tradycyjnie apeluję o automatyczne wklejanie linków emotka Scenariusz "zamknięcia miast" uważam za sajyns fykszyn, już zresztą taką bzdurę o Warszawie tutaj kiedyś podano i... nic emotka

Nikogo nie odwiedzam i nikt nie odwiedza mnie - Wielkanoc nic w tej kwestii nie zmieni, poza tym codziennie respektuję wszystkie oficjalnie narzucone wymogi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6693501 Napisano: 30.03.2020 17:38:28 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Najnowsze wiadomości : (...) i hit, są plany zamknięcia na święta miast

O jakie miasta chodzi? Skąd to info? I co to w praktyce oznacza? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6693436 Napisano: 30.03.2020 13:30:39 w Wkurza mnie...
sks900 napisał(a):

Tak umierają także młode osoby...

"Z kolei 32-letnia zmarła kobieta pochodziła z powiatu lubaczowskiego. (...) Pacjentka obciążona chorobami towarzyszącymi: otyłość olbrzymia, cukrzyca typu 2, nadciśnienie tętnicze oraz zespół depresyjny. Ze względu na olbrzymią otyłość chora była zdyskwalifikowana z terapii ECMO."(...)

Ale chyba u tej kobiety to akurat wiek był najmniej ważny emotka

A tymczasem zmarli w moim mieście:
Pacjent -> ok. 95 lat, człowiek leżący i niekontaktujący, pod respiratorem od dłuższego czasu.
Pacjentka -> lat kilkadziesiąt, po wielu operacjach, utrata słuchu w jednym z uszu, utrata widzenia w obu oczach, całodobowo podłączona do tlenu, brak oddychania samodzielnego, w przypadku awarii prądu straż pożarna podjeżdżała do niej z generatorem.
Aaaaaaa, tylko nie napisałam, że oni zmarli przed koroną = nie na covid. Może to i lepiej. Ich rodziny mogły spokojnie pochować bliskich, zamiast natykać się co chwilę na goowniane komentarze i memy wyśmiewające choroby współtowarzyszące emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6693174 Napisano: 28.03.2020 17:49:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

no tak jakbym miał ITAKE to bym spał spokojnie, niestety nikomu nie życzę bankructwa, jednak jest to takie wielkościowo średnie biuro i dlatego kombinuje jak to ugryźć żeby się zabezpieczyć

Neckermann też było dużym biurem, mieli nawet swoje reklamy w telewizjach zagranicznych i to chyba w sporej ilości, skoro reklam nie oglądam, a znam slogan Neckermanna. I co? I psinco, gruchnęli o ziemię, aż się hołdy zatrzęsły...

Naciskaj, proś, negocjuj. Aż organizator zgodzi się zamienić nagrodę na gotówkę / przelew. Im dłuższy termin realizacji, tym gorzej - organizator dziś istnieje, jutro zniknie, z kim będziesz za rok rozmawiał? Wyświetl w wątku >>

joan

#6691375 Napisano: 20.03.2020 17:09:44 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Jestem katoliczką, ale bardzo jestem tym zbulwersowana emotka Jeszcze ma mało? z wszystkich stron ciągnie ile się da emotka

Bo jego sponsorzy są w grupie ry(D)zyka - trzeba ich wydoić, póki jeszcze żyją i mogą pójść na pocztę przelew puścić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6691342 Napisano: 20.03.2020 14:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

(...) Próbowałam z trzech przeglądarek i z telefonu również. Nie chce przejść zgłoszenie

Konka nie znam, ale znam Auchan - może Twój nr paragonu posiada oprócz cyfr również "kreskę" albo inny znak czy literę? To pierwsze, co mi przychodzi na myśl. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6691285 Napisano: 20.03.2020 11:24:33 w Wkurza mnie...
mamadwojga napisał(a):

Ja mam kompletnie dość. Muszę się gdzieś pożalić, a tu się czuję najbezpieczniej .. Więc wybaczcie...
1) Wypadła mi plomba a dentysta zamknął gabinet. Mam nadzieję że mnie nie rozboli ten ząb... (...)

Nie wiem, gdzie mieszkasz - poszukaj jakiegoś otwartego gabinetu stomatologicznego albo (najlepiej!) pogotowia dentystycznego. Tam Ci wyczyszczą lukę po plombie i założą taką jakby plombę tymczasową, żeby się stan nie pogorszył. Koszt to ok. 50 zł - 100 zł, a myślę, że warto. Wyświetl w wątku >>

joan

#6690811 Napisano: 18.03.2020 13:15:00 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

(...) Pani z informatyki ewidentnie się nie popisała ...

Ja tylko chciałam zauważyć, że np. mój sąsiad z góry ma SZEŚCIORO dzieci. Jak rozumiem, każde z owych dzieci winno posiadać swojego własnego laptopa i spędzać przy nim po 8h dziennie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6690776 Napisano: 18.03.2020 12:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ktoś dostał właśnie sms nivea lidl  emotka ?
tylko ciśnienie podnoszą  emotka

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0