Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6723147 Napisano: 19.08.2020 23:50:47 w PLAGIATY
Jprdl - jak niskich lotów trzeba być kucharzem, żeby słowo w słowo zerżnąć przepis a'la kanapka z masłem emotka I jak krótkowzrocznym trzeba być konkursowiczem, żeby firmować tę umysłową miałkość swoim nazwiskiem. To jest dno dna i dwa metry mułu... Wyświetl w wątku >>

joan

#6722633 Napisano: 17.08.2020 21:34:05 w SZUKAM....
mampytanie napisał(a):

szukam kodu na aliexpress jeśli komuś zalega a są jeszcze ważne (o ile są?)

"Twój kod jest ważny do 31 sierpnia 2020 r. Pamiętaj, że kodów nie można ze sobą łączyć, a minimalna wartość zakupu (bez kosztów dostawy) niezbędna, aby zrealizować kod, to 30 USD."
Mam dwa, oddam za darmo na PW - się zgłoś proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6721710 Napisano: 12.08.2020 21:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Co za bzdury z kosza paragon ok a kosz to nie jest sterylny pojemnik w szpitalu.Można kapsle potem wymyć,zbierać do plastikowej torebki.Ręce też zdezynfekować po tej tak"obrzydliwej czynności". Na klawiaturze i na smartfonie masz więcej zarazków niż na desce klozetowej.I co po każdym użyciu czyścimy te przedmioty.Mnie to nie obrzydza lubię sobie podnieść kapselki.Zresztą kto chce podnosi a kto nie chce omija z daleka.

No i w punkt. Ja od zawsze zbieram i kapsle myję - przede wszystkim wspomniani wcześniej menele nie pijają konkursowych = ekskluzywnych & wyszukanych trunków emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6721675 Napisano: 12.08.2020 18:30:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Nie wiem, nie zbieram, ale nie bardzo wiem po co ktoś miałby pluć do kapsli...

Na złość -> w ramach akcji "Polak Polakowi Polakiem" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6718907 Napisano: 29.07.2020 21:53:07 w Wkurza mnie...
Byłam dziś w Kaufie, żeby dać sobie tę jedną jedyną szansę w nibyloterii Payback z kuponami. Jak można się było spodziewać - niczego nie wygrałam. Ale wkurza mnie co innego: sterty kuponów leżące przy kasach. O północy loterii koniec, nagrody w niewydanych kuponach przepadną. WTF? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6718862 Napisano: 29.07.2020 18:23:37 w WC - rozmowy o wszystkim
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Mam 2 pytanie:
1-Czy w konkursie Groszku co organizował Smolar dostałęm sms o wygranym bonie do Decathlony wysłałem dane , skan paragonu itp i już prawie 2 tygodnie nie dostałem informacji o zweryfikowaniu, czekać czy pisać do nich?
2-W konkursie Odido jest wykaz napojów Cocacola w regulaminie co oznaczają te numer przy napojach bo to chyba nie sa kody kreskowe? Bo zakupiłem 850 ml3 sztuki i 3 sztuki 500 ml i nie wiem czy sa dobre?

Te ciągi cyfr po lewej stronie to jakiś numer wewnętrzny produktu, prawdopodobnie z systemu informatycznego Odido. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6718861 Napisano: 29.07.2020 18:22:15 w SZUKAM....
magdalena-chili napisał(a):

czy wśród Szanownych Forumowiczów jest ktoś z Białegostoku? 

Na pewno tak. A jakie masz pytanie -> w niedzielę stamtąd wróciłam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6718829 Napisano: 29.07.2020 16:35:38 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

A moja siostra pogniewała się na mnie, gdy podarowałam jej wygrane noże.Ponoć nie wolno dawać w prezencie niczego ostrego, bo to źle wróży relacji.Teraz coraz mniej wygrywam i nie gram o nagrody, które mi się nie przydadzą , więc nie mam za bardzo  , co rozdawać.Poza tym część ludzi czuje się zobowiązana ,żeby się odwdzięczyć, jakoś nie mogą pojąć,że daję,bo sprawia mi to radość,iż  dana rzecz komuś będzie służyć.Zawsze staram się dawać rzeczy odpowiednim osobom,którym mogą się  przydać, ale jak widać noże są be.Ciekawe, czy jest jeszcze coś czego nie powinno się dawać?

Ale dlaczego się pogniewała? emotka Wg mnie liczy się dobre wychowanie & wrażliwość na cudze marzenia, a nie przesądy emotka
W ostatnich latach prosiłam o dziwne upominki, np. szampony w kostce czy płatki drożdżowe i jakoś goście urodzinowi potrafili te kuriozalne wskazówki uszanować. Do tego jestem minimalistką i każda nie-chciana-wyraźnie rzecz doprowadza mnie do szewskiej pasji. Na szczęście bliscy wiedzą, że mam bardzo wybuchowy charakter i potrafię puścić w świat cioolaty prezent na drugi dzień po imprezie emotka W piątek moje spóźnione urodziny dla rodziny -> oby upominki były trafione i NIErzeczowe emotka

BTW -> chusteczki wielorazowe można byłoby mi teoretycznie sprezentować, ale mam już kilkanaście sztuk i więcej nie potrzeba. Nabyłam, kiedy jeszcze miałam kotkę (i gigantyczną na nią alergię) - świetna rzecz, gdy się chodzi do aquaparku emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6718768 Napisano: 29.07.2020 12:49:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Ale generalnie powinny przyjść. Regularnie jest problem ze zwrotkami na niektórych pocztach, nie wiem czemu nie pozakładacie sobie poczty gdzieś, gdzie tego problemu nie ma;)

Może dlatego, że od lat zwrotki od Avanti każdorazowo docierały? To pierwszy mój konkurs bez zwrotki emotka Ale JEŚLI zgłoszenia Pepsi / Shell otrzymano, a laureat się nie odezwie, Avanti będzie dzwoniło; do mnie kiedyś dzwonili w sprawie koszylki Lay's (którą zwyczajnie odpuściłam). Wyświetl w wątku >>

joan

#6718633 Napisano: 28.07.2020 21:25:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Polecam poczytać o konkursach i loteriach w social media -> po aktywności konkowych znajomych na FB widzę, że wiedzy naprawdę brakuje, a tutaj wszystko zostało ujęte w całość:

https://www.bluer...ebooku-i-instagramie Wyświetl w wątku >>

joan

#6718435 Napisano: 28.07.2020 10:54:11 w WC - rozmowy o wszystkim
cleo25 napisał(a):

Chcę sobie kupić buty trekkingowe. Możecie polecić jakąś konkretną markę, model ? Trochę do szwędania się po górach, lasach, nie jakieś ekstremalne trasy-raczej amatorskie spacery. Ważne żeby były wygodne, wytrzymałe i nie za miliony. Miał ktoś do czynienia np. z butami Elbrus ?

Tylko Salomon emotka  Ewentualnie Jack Wolfskin albo Meindl. Najlepiej poczekać, aż jakieś centrum handlowe zorganizuje konkurs typu "kup cokolwiek za min. 100 zł" i wtedy zakupić. Wyświetl w wątku >>

joan

#6715083 Napisano: 10.07.2020 12:08:07 w Smolar
as32572 napisał(a):

Sytuacja z wczoraj Pani dostała zdrapke od sprzedawcy i mówi a po co mi to, na co sprzedawca Pani weźmie i przeczyta. No to wzieła ale nic nie czytala tlyko wyrzuciła do kosza.
Mogliby chociaż nie dawac tego ludziom którzy "nie wierza" w loterie, bo tak to rzeczywiście większośc nagród wyląduje w koszach, lub u osób te kosze sprzątających emotka

O to właśnie chodzi - żeby szumu narobić, a nagród nie wydać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6714376 Napisano: 07.07.2020 10:44:40 w Smolar
Jedni obiecują przeznaczyć pieniądze dla Polaków zrujnowanych przez Covid, inni obiecują przeznaczyć samochody dla laureatów loterii Payback -> a wszyscy oni żarliwie się modlą, żeby nikomu nic dać nie musieli (robiąc przy okazji zarąbistą kampanię w mediach, ileż to zyskać można i że w ogóle obfitość pijendzy w tej pięknej eRPe & żyje się lepiej) emotka

Podsumowując: dla nagród o wartości powyżej 160.000 zł każda jednak proponuję na przyszłość finałowe losowanie z puli zarejestrowanych kodów kuponowych, a nie jakieś kufa magiczne zdrapki / zdzierki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6713885 Napisano: 03.07.2020 16:34:15 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Jestem leworęczna, bóle w łokciu tak, ale kiedyś miałam uraz tej ręki więc zwalałam na to. Przy laptopie jak najbardziej i tez obstawiam kręgosłup szyjny.
Dziękuję za radę, poćwiczę ten zdrowy kręgosłup w weekend, gdyby tlyko on mnie tak strasznie nie nudził...
Masz może do polecenie jakieś zajęcia online, czy chodzisz stacjonarnie?

Do mnie przychodził rehabilitant, ale efektów brak - pomógł mi jedynie mówiąc, do jakich mam iść lekarzy i na co się zgadzać (ponoć bardzo często przeprowadzane są ZBĘDNE operacje "cieśni nadgarstka"). Moja historia:
1) wizyta u zwykłego lekarza po skierowanie do neurologa ("Komputery z nas wszystkich zrobią ludzi kalekich.")
2) wizyta u neurologa na badaniu ogólnym i po skierowanie na rezonans magnetyczny ("Proszę pływać, chodzić na zajęcia pilatesu i jogi. Absolutny zakaz noszenia i dźwigania czegokolwiek.")
3) badanie RM (prywatnie)
4) badanie RM około 1,5 roku później (na NFZ; w tzw. międzyczasie nie ozdrowiałam)
5) chodzę na jogę - aktualnie raz w tygodniu
chodzę na zajęcia ze zdrowego kręgosłupa - aktualnie 3x w tygodniu
chodzę na siłownię - jak mi się zachce (np. dziś).
Potrafię na bieżąco stwierdzać, co mi wolno (polecam spanie na wałku z gryki), a co byłoby szkodliwe. Np. na rowerze jeżdżę sporo, ale tylko w ramach Next Bike, bo nie muszę jednośladu dźwigać do mieszkania (pierwsze piętro).
Online nie ćwiczę, bo mój facet pracuje w domu na infolinii i nie mam warunków; mam za to karnet do klubu fitness. Rozejrzyj się w swojej okolicy, u mnie będą teraz co weekend bezpłatne zajęcia jogi w plenerze emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

joan

#6713861 Napisano: 03.07.2020 14:30:19 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Wkurza mnie, że od poniedziałku nie mam normalnego czucia w palcach lewej ręki, tylko mrowienie, narazie dostałam skierowanie na RTG na przyszły tydzień emotka
Nie wiem czy to praca bez porządnego biurka w domu przez te ostatnie miesiące sie odzywa, czy coś innego.  emotka

A jesteś osobą leworęczną? Czy czasami odczuwasz bóle w łokciu? Pracujesz zgięta przy laptopie?

Miałam podobną sytuację - słabym punktem okazał się odcinek szyjny kręgosłupa (trzeba zrobić badanie RM). Na pocieszenie Ci powiem, że - zgodnie z radą pani neurolog - póki chodzę na zajęcia (zdrowy kręgosłup, joga)... wszelkie dolegliwości zniknęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6701709 Napisano: 08.05.2020 00:03:14 w Wkurza mnie...
yonex napisał(a):

Żądają numeru dokumentu bo to loteria tylko dla obywateli RP. Jak inaczej udowodnisz swoje obywatelstwo? A PESEL i reszta może po to by sprawdzić czy nie jesteś pracownikiem Hochland Polska.

PESEL wystarczy do zidentyfikowania obywatela RP -> taka jest właśnie rola PESELów!, wie to każda ROZUMNA agencja organizująca konkursy; żądając imienia ojca i miejsca urodzenia spece od Hochlanda potężnie kompromitują siebie oraz sponsora. Mam nadzieję, że będzie jakaś porządna łajnoburza na FB w tym temacie, ponoć w Polsce susza emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6700102 Napisano: 29.04.2020 23:46:53 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

joan napisał(a):

Czasami się czuję, jak jakiś nomad żyjący w jaskini - tylko dlatego, że nie mam np. konta na Alli czy Allegro...

No i masz kota. Masz duże szanse na to, że będziesz utożsamiana z Jarkiem. Nie wiem, czy to to dobrze, czy to źle. emotka

Umarła w lipcu ubiegłego roku.

malutka456 napisał(a):

Mam ten sam problem, płyn i tabletki sie kończą, a Kaufland nic nie organizuje! Jak dbać o domowy budżet, jak się pytam?????

Zawsze jakiś bonik z wojaży wpadał, nawet trasę w Bieszczady ustalałam pod budżety. A teraz ruszam w Polskę i same koszty powstaną... Wyświetl w wątku >>

joan

#6700041 Napisano: 29.04.2020 19:04:41 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Tak, dlatego powinni pootwierać dodatkowe paczkomaty i nowych pracowników przeszkolić, bo to, co się dzieje, przeraża.  emotka  A niedługo pewnie ruszą Komunie, Dzień Matki, Dzień Dziecka, Dzień Ojca, koniec szkoły, wakacje/wczasy/urlopy i przesyłek będzie jeszcze więcej. 

Hmm, to mnie trochę dziwi, w tym roku niczego nie zamówiłam w sieci / Paczkomacie emotka Ostatni raz chyba w związku z loterią, ale to w 2019. Czasami się czuję, jak jakiś nomad żyjący w jaskini - tylko dlatego, że nie mam np. konta na Alli czy Allegro...

Wkurza mnie, że nie organizują teraz żadnego konkursu na tabletki do zmywarki (zostały mi 2 szt. z wygranych), a ten produkt akurat zawsze kupowałam konkursowo emotka Do czego to doszło. Wyświetl w wątku >>

joan

#6700019 Napisano: 29.04.2020 17:03:48 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Siedzę w domu jak szczur w norze emotka  Po 9 godzinach pracy zdalnej musiałam dzisiaj przejść się przewietrzyć.
I wiecie, że było pełno ludzi - głównie na boisku - a tylko 20% miało maseczki?
Czy jest jakieś zwolnienie z gromadzenia się i z noszenia masek, o którym nie wiem?

Od dawna jest. Dla niewydolnych umysłowo i dzieci do lat 4.

Niewydolnych oddechowo. Ale ja - niewydolna oddechowo - noszę chustkę, żeby nikomu nie biło na dekiel, że chodzę po świecie bezczelnie epatując nosem i ustami. Noszę te chustę na szyi; zakładam ją jedynie mijając osoby z zasłoniętą twarzą lub przebywając w sklepie. Nikt mnie jeszcze nie próbował ukamienować... Wyświetl w wątku >>

joan

#6699533 Napisano: 27.04.2020 17:27:38 w Dziś cieszę się z.....
asantesana napisał(a):

A gdzie kupujesz tempeh? Tylko sklepy internetowe, czy da się kupić stacjonarnie? (...)

Tempeh wędzony - w lokalnym sklepie dla wegan i wegetarian, generalnie będzie w większości sklepów z niestandardową żywnością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0