Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Twój kod jest ważny do 31 sierpnia 2020 r. Pamiętaj, że kodów nie można ze sobą łączyć, a minimalna wartość zakupu (bez kosztów dostawy) niezbędna, aby zrealizować kod, to 30 USD."
Mam dwa, oddam za darmo na PW - się zgłoś proszę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i w punkt. Ja od zawsze zbieram i kapsle myję - przede wszystkim wspomniani wcześniej menele nie pijają konkursowych = ekskluzywnych & wyszukanych trunków Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na złość -> w ramach akcji "Polak Polakowi Polakiem" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te ciągi cyfr po lewej stronie to jakiś numer wewnętrzny produktu, prawdopodobnie z systemu informatycznego Odido. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno tak. A jakie masz pytanie -> w niedzielę stamtąd wróciłam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dlaczego się pogniewała? Wg mnie liczy się dobre wychowanie & wrażliwość na cudze marzenia, a nie przesądy
W ostatnich latach prosiłam o dziwne upominki, np. szampony w kostce czy płatki drożdżowe i jakoś goście urodzinowi potrafili te kuriozalne wskazówki uszanować. Do tego jestem minimalistką i każda nie-chciana-wyraźnie rzecz doprowadza mnie do szewskiej pasji. Na szczęście bliscy wiedzą, że mam bardzo wybuchowy charakter i potrafię puścić w świat cioolaty prezent na drugi dzień po imprezie W piątek moje spóźnione urodziny dla rodziny -> oby upominki były trafione i NIErzeczowe
BTW -> chusteczki wielorazowe można byłoby mi teoretycznie sprezentować, ale mam już kilkanaście sztuk i więcej nie potrzeba. Nabyłam, kiedy jeszcze miałam kotkę (i gigantyczną na nią alergię) - świetna rzecz, gdy się chodzi do aquaparku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego, że od lat zwrotki od Avanti każdorazowo docierały? To pierwszy mój konkurs bez zwrotki Ale JEŚLI zgłoszenia Pepsi / Shell otrzymano, a laureat się nie odezwie, Avanti będzie dzwoniło; do mnie kiedyś dzwonili w sprawie koszylki Lay's (którą zwyczajnie odpuściłam). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.bluer...ebooku-i-instagramie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to właśnie chodzi - żeby szumu narobić, a nagród nie wydać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podsumowując: dla nagród o wartości powyżej 160.000 zł każda jednak proponuję na przyszłość finałowe losowanie z puli zarejestrowanych kodów kuponowych, a nie jakieś kufa magiczne zdrapki / zdzierki Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie przychodził rehabilitant, ale efektów brak - pomógł mi jedynie mówiąc, do jakich mam iść lekarzy i na co się zgadzać (ponoć bardzo często przeprowadzane są ZBĘDNE operacje "cieśni nadgarstka"). Moja historia:
1) wizyta u zwykłego lekarza po skierowanie do neurologa ("Komputery z nas wszystkich zrobią ludzi kalekich.")
2) wizyta u neurologa na badaniu ogólnym i po skierowanie na rezonans magnetyczny ("Proszę pływać, chodzić na zajęcia pilatesu i jogi. Absolutny zakaz noszenia i dźwigania czegokolwiek.")
3) badanie RM (prywatnie)
4) badanie RM około 1,5 roku później (na NFZ; w tzw. międzyczasie nie ozdrowiałam)
5) chodzę na jogę - aktualnie raz w tygodniu
chodzę na zajęcia ze zdrowego kręgosłupa - aktualnie 3x w tygodniu
chodzę na siłownię - jak mi się zachce (np. dziś).
Potrafię na bieżąco stwierdzać, co mi wolno (polecam spanie na wałku z gryki), a co byłoby szkodliwe. Np. na rowerze jeżdżę sporo, ale tylko w ramach Next Bike, bo nie muszę jednośladu dźwigać do mieszkania (pierwsze piętro).
Online nie ćwiczę, bo mój facet pracuje w domu na infolinii i nie mam warunków; mam za to karnet do klubu fitness. Rozejrzyj się w swojej okolicy, u mnie będą teraz co weekend bezpłatne zajęcia jogi w plenerze Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jesteś osobą leworęczną? Czy czasami odczuwasz bóle w łokciu? Pracujesz zgięta przy laptopie?
Miałam podobną sytuację - słabym punktem okazał się odcinek szyjny kręgosłupa (trzeba zrobić badanie RM). Na pocieszenie Ci powiem, że - zgodnie z radą pani neurolog - póki chodzę na zajęcia (zdrowy kręgosłup, joga)... wszelkie dolegliwości zniknęły Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PESEL wystarczy do zidentyfikowania obywatela RP -> taka jest właśnie rola PESELów!, wie to każda ROZUMNA agencja organizująca konkursy; żądając imienia ojca i miejsca urodzenia spece od Hochlanda potężnie kompromitują siebie oraz sponsora. Mam nadzieję, że będzie jakaś porządna łajnoburza na FB w tym temacie, ponoć w Polsce susza Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Umarła w lipcu ubiegłego roku.
Zawsze jakiś bonik z wojaży wpadał, nawet trasę w Bieszczady ustalałam pod budżety. A teraz ruszam w Polskę i same koszty powstaną... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, to mnie trochę dziwi, w tym roku niczego nie zamówiłam w sieci / Paczkomacie Ostatni raz chyba w związku z loterią, ale to w 2019. Czasami się czuję, jak jakiś nomad żyjący w jaskini - tylko dlatego, że nie mam np. konta na Alli czy Allegro...
Wkurza mnie, że nie organizują teraz żadnego konkursu na tabletki do zmywarki (zostały mi 2 szt. z wygranych), a ten produkt akurat zawsze kupowałam konkursowo Do czego to doszło. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niewydolnych oddechowo. Ale ja - niewydolna oddechowo - noszę chustkę, żeby nikomu nie biło na dekiel, że chodzę po świecie bezczelnie epatując nosem i ustami. Noszę te chustę na szyi; zakładam ją jedynie mijając osoby z zasłoniętą twarzą lub przebywając w sklepie. Nikt mnie jeszcze nie próbował ukamienować... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tempeh wędzony - w lokalnym sklepie dla wegan i wegetarian, generalnie będzie w większości sklepów z niestandardową żywnością Wyświetl w wątku >>