Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6725924 Napisano: 31.08.2020 23:30:21 w SZUKAM....
trebor1 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Czy z mirindy w C4 przysyłają potwierdzenie zgłoszenia na @ ?

Ale tak odrazu? Teraz zaraz czy raczej potem raptem? Bo czekam i czekam

To się nie doczekasz, jako i jam się nie doczekała. Drugi ich konkurs, gdzie nie docierają potwierdzenia... Ale i tak od razu będzie lista laureatów na stronie, więc (teoretycznie) luz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725857 Napisano: 31.08.2020 19:11:42 w PLAGIATY
mia napisał(a):

Dzięki Wam za te wpisy! emotka
Obejrzałam parę zdjęć emotka , poczytałam sobie historie (lub raczej chistorie) emotka i przerzuciłam konkurs z oznaczenia zielonego na czerwone. A tak bym swój cenny czas marnowała na bezsensowną twórczość... emotka

Możesz wystąpić nago. Z przodu - jako Ty, z tyłu - jako Twój małżonek. O listkach figowych pamiętaj emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725837 Napisano: 31.08.2020 17:47:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wanila4 napisał(a):

Wygrałam w Monster Mule .Czy tam jest potrzebny paragon?? emotka

"1.1 Uczestnik musi kupić napój Monster Mule Ginger Brew oraz zachować oryginał dowodu zakupu" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725793 Napisano: 31.08.2020 15:31:06 w PLAGIATY
gizoon napisał(a):

Ale temu plagiatorowi teraz wszyscy będą patrzeć na ręce w innych konkursach  emotka   

Nawet gorzej. Bo nie tylko teraz, ale: teraz i zawsze i na wieki wieków amen emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725776 Napisano: 31.08.2020 14:22:32 w PLAGIATY
Jakich czasów ja dożyłam emotka Ktoś twierdzi, że można zaj* cudzą własność, a potem po prostu bezczelnie zadeklarować "to moje" i git majonez. Niech więc Majonez Kielecki poda, jakie dokładnie są proporcje składników ich majonezu. Kolega pyta.

Powiem Wam, że od lat nikt nie zaprezentował takiej głupoty i krótkowzroczności, jak Pan Plagiator. Trzeba było zrzec się nagrody i przeprosić, wszak już były premier podkreślał, że ważne jest jak mężczyzna kończy. Cóż można powiedzieć: R.I.P. kariero konkursowa, ten świat nie zapomina nigdy niczego nikomu, a smród krąży wokół delikwenta przez wiele lat, jak satelita przy planecie.

Złamano podstawową zasadę, czyli "Po pierwsze: nie wqrwiaj!" Konsekwencje będą bolesne długofalowo. Nawet Pan Plagiator powinien wiedzieć, że istnieje coś takiego, jak zasady współżycia społecznego. Polecam zapoznać się z prawniczym kontekstem tego tematu.

ziolko - zgadza się. Tak naprawdę, to wszyscy wiemy o sobie (prawie) wszystko, dlatego mając choć odrobinę zdrowego rozsądku... czy warto być ujem? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725713 Napisano: 31.08.2020 11:51:19 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam info dot. sklepów stacjonarnych decathlon: czy ktoś zna orientacyjną cenę na rower dla 10-latka ? Czy bony do tego sklepu występują też w wersji e-kodów ? Czy można gdzieś dorwać jakąś zniżkę ? 

Ceny możesz sprawdzić w ich sklepie internetowym. E-karty podarunkowe istnieją, dostałam taką na urodziny w tym roku. O zniżkach nie słyszałam. I nie żartuj, że on ma już 10 lat! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725631 Napisano: 30.08.2020 21:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Czy komuś również dzisiaj nie działa strona everyday z Discreet? Jak próbuję dodać zgłoszenie jest komunikat  "Przykro nam, ale nasza aplikacja jest niedostępna. Spróbuj ponownie później."  emotka

Na forum od kilku dni ludzie piszą, że aplikacja nie działa. Ale czy ktoś napisał do sponsora / organizatora???
Jak nie działała dziś strona loterii Kaktusa, to od razu poszła korespondencja, dzięki czemu stronę naprawiono i mogliśmy wziąć udział w zabawie. Dlatego polecam odezwać się do kogoś, kto może pomóc emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725596 Napisano: 30.08.2020 19:38:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niedzielny wieczór u mnie w domu:
- Jaaacieee, wygrałam dwie dyszki w loterii Kaktusa!
- O fajnie, to se kupimy Haagen Dazs...

PS: To moja pierwsza & jedyna wygrana w bramkach, aż muszę ją ogłosić wszem i wobec emotka Na tom czekała całe życie! emotka (wklepałam łącznie 10 kodów) Wyświetl w wątku >>

joan

#6725595 Napisano: 30.08.2020 19:25:07 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

A poważnie,jestem ciekawa w jaki sposób sklepikarze  poradzili sobie z pandemią??
Jak ogarniają sprawy w ich szkołach?

Również się nad tym zastanawiałam, bo szkoła = brak maseczki, a sklep = maseczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725580 Napisano: 30.08.2020 18:00:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

Kiora Kaufland: zakup za 15 złotych i oczywiście produkty kiepsko opisane. Blok, plastelina; ani słowa ,,Disney". Też tak macie, czy to zależy od Kaufa? 

Możesz pójść do POK i tam dostaniesz taki jakby wydruk podglądu paragonu - możesz powiedzieć, że chodzi o konkurs, ale dadzą bez niczego. I na tym wydruku będziesz miała długie nazwy produktów. Tylko uwaga! Jedyny numer, po którym przypiszesz to do swojego paragonu, to numer systemowy z dołu, nie ten obok daty. Aczkolwiek ja bym chyba sobie głowy nie zawracała, bo Kiora to chyba w porzo agencja, a druga sprawa, że sami to mogą sprawdzić poprzez POK. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725548 Napisano: 30.08.2020 14:26:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Uroki grania w ostatnim dniu, zwlaszcza w weekendy  emotka

Raczej cudza niekompetencja. Przecież mogę grać do ósmej wieczorem - tako rzecze regulamin emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725395 Napisano: 29.08.2020 00:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

Widziałam ceny produktów tej firmy w internecie emotka  widziałam też sukienki, które kosztują 20 tysięcy, ale czy te ceny oddają ich wartość? Po prostu marka... Jak dla mnie hamak w rzeczywistości wygląda tandetnie, gorzej niż na zdjęciach i tylko to miałam na myśli  emotka  pozdrawiam  emotka

Co do fotela brazylijskiego OGÓLNIE -> ostatnio byłam z wizytą u ludzi, co sobie onegdaj kupili wypaśny f.b. I teraz patrzę, a w nim meeega poduszka, jakaś debeściarska z kosmosu. Dopytałam i okazało się, że w komplecie do tego f.b. była totalnie badziewna poduszka, z okropnym wypełnieniem co się przesuwało i ją odkształcało. Czyli f.b. był wysokiej jakości, a poduszka kiepskiej. Efekt był taki, że musieli dokupić poduszkę zupełnie gdzie indziej i teraz jest serio szał, nawet dwójka dzieci potrafi tam jednocześnie komfortowo wypoczywać. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

joan

#6725181 Napisano: 27.08.2020 22:52:19 w Biedronka
Tak z ciekawości -> Są u Was w Biedronkach jakieś tanie produkty Finish? U mnie wszędzie tylko tabletki po ok. 40 zł. No i to daje kwotę 80 zł za smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6725153 Napisano: 27.08.2020 20:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

TO jest myśl !!!:) Kolorowanie długopisami jest ekstra emotka

Szczegółów konka nie znam, ale: długopis rozprowadza kolor, można więc nim kolorować. Czyli kleju kupić nie można, ale takie długopisy to już owszem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6724917 Napisano: 26.08.2020 22:15:02 w WC - rozmowy o wszystkim
kiedystobylo napisał(a):

(...) Wszystkie tekstowe zgłoszenia kończą się fiaskiem, a próbowałam zmieniać style. (...)

Tak bywa, nie ma przepisu na wygrywanie. Natomiast porażki w konkursach pomagają w życiu codziennym - gdy ludzie przeżywają byle bzdurny dramat, ja mam za sobą już tysiące porażek i lotto mi to wszystko emotka W konkursach dostaniesz setki razy z liścia; będziesz zbyt mało oryginalna / zabawna / nietuzinkowa / wyjątkowa. Ogólnie rzecz biorąc: dno. Ujrzysz, jak wycieczkę po Azji wygrywa goowniane danie zaserwowane na podłodze albo hasło "Mam bony jestem zadowolony." (powaga!) Będziesz dyskryminowana za miasto, nazwisko czy nawet umiejętność poprawnego postawienia przecinka. O ile jesteś na to wszystko gotowa... konkursuj dalej i powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6724842 Napisano: 26.08.2020 18:13:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

Wygrał ktoś w odido a ma słabo opisany paragon?

Co to znaczy: słabo? Masz jakiś inny opis produktów na liście zakupów, niż "Coca-Cola"? Bo na moich wszystkich paragonach (różne sklepy) opisy produktów są prawidłowe. A nazwą sklepów się nie przejmuję, skoro te adresy widnieją na oficjalnej stronie sieci Odido. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6724340 Napisano: 24.08.2020 22:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Co mam zrobic w sytuacji, gdy moja karta Visa jest wazna do sierpnia 2025, a formularz konkursowy przewiduje date waznosci maks do 2024?

Do agencji napisz, nie możesz samodzielnie zadecydować o czymś takim, a potem ich poinformować post factum. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6724221 Napisano: 24.08.2020 16:42:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plastikowa tandeta, koszmar ZW-człowieka (i konkursowicza również). Nie będę za nią płakać syrenimi łzami. Wyświetl w wątku >>

joan

#6723922 Napisano: 23.08.2020 17:58:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

Jedno z wyróżnień w konkursie rmf  emotka

Niczego innego bym się po nich nie spodziewała.

(zresztą: rzadko który organizator konkursu zaskakuje na plus) Wyświetl w wątku >>

joan

#6723387 Napisano: 20.08.2020 21:17:41 w Smolar
kiedywreszciewygram napisał(a):

(...) Jakieś sugestie macie może co jest nie tak że takie słabe powodzenie mam u nich emotka

Nic tu nie pomoże, nawet wróżbita Maciej - mam tak samo, ślę do nich zgłoszenia jedynie z nudów emotka Nic do mnie nie mają, serio emotka Po prostu: taka uroda emotka Wyświetl w wątku >>