Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się nie doczekasz, jako i jam się nie doczekała. Drugi ich konkurs, gdzie nie docierają potwierdzenia... Ale i tak od razu będzie lista laureatów na stronie, więc (teoretycznie) luz Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz wystąpić nago. Z przodu - jako Ty, z tyłu - jako Twój małżonek. O listkach figowych pamiętaj Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"1.1 Uczestnik musi kupić napój Monster Mule Ginger Brew oraz zachować oryginał dowodu zakupu" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet gorzej. Bo nie tylko teraz, ale: teraz i zawsze i na wieki wieków amen Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem Wam, że od lat nikt nie zaprezentował takiej głupoty i krótkowzroczności, jak Pan Plagiator. Trzeba było zrzec się nagrody i przeprosić, wszak już były premier podkreślał, że ważne jest jak mężczyzna kończy. Cóż można powiedzieć: R.I.P. kariero konkursowa, ten świat nie zapomina nigdy niczego nikomu, a smród krąży wokół delikwenta przez wiele lat, jak satelita przy planecie.
Złamano podstawową zasadę, czyli "Po pierwsze: nie wqrwiaj!" Konsekwencje będą bolesne długofalowo. Nawet Pan Plagiator powinien wiedzieć, że istnieje coś takiego, jak zasady współżycia społecznego. Polecam zapoznać się z prawniczym kontekstem tego tematu.
ziolko - zgadza się. Tak naprawdę, to wszyscy wiemy o sobie (prawie) wszystko, dlatego mając choć odrobinę zdrowego rozsądku... czy warto być ujem? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na forum od kilku dni ludzie piszą, że aplikacja nie działa. Ale czy ktoś napisał do sponsora / organizatora???
Jak nie działała dziś strona loterii Kaktusa, to od razu poszła korespondencja, dzięki czemu stronę naprawiono i mogliśmy wziąć udział w zabawie. Dlatego polecam odezwać się do kogoś, kto może pomóc Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jaaacieee, wygrałam dwie dyszki w loterii Kaktusa!
- O fajnie, to se kupimy Haagen Dazs...
PS: To moja pierwsza & jedyna wygrana w bramkach, aż muszę ją ogłosić wszem i wobec Na tom czekała całe życie! (wklepałam łącznie 10 kodów) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również się nad tym zastanawiałam, bo szkoła = brak maseczki, a sklep = maseczka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz pójść do POK i tam dostaniesz taki jakby wydruk podglądu paragonu - możesz powiedzieć, że chodzi o konkurs, ale dadzą bez niczego. I na tym wydruku będziesz miała długie nazwy produktów. Tylko uwaga! Jedyny numer, po którym przypiszesz to do swojego paragonu, to numer systemowy z dołu, nie ten obok daty. Aczkolwiek ja bym chyba sobie głowy nie zawracała, bo Kiora to chyba w porzo agencja, a druga sprawa, że sami to mogą sprawdzić poprzez POK. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej cudza niekompetencja. Przecież mogę grać do ósmej wieczorem - tako rzecze regulamin Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do fotela brazylijskiego OGÓLNIE -> ostatnio byłam z wizytą u ludzi, co sobie onegdaj kupili wypaśny f.b. I teraz patrzę, a w nim meeega poduszka, jakaś debeściarska z kosmosu. Dopytałam i okazało się, że w komplecie do tego f.b. była totalnie badziewna poduszka, z okropnym wypełnieniem co się przesuwało i ją odkształcało. Czyli f.b. był wysokiej jakości, a poduszka kiepskiej. Efekt był taki, że musieli dokupić poduszkę zupełnie gdzie indziej i teraz jest serio szał, nawet dwójka dzieci potrafi tam jednocześnie komfortowo wypoczywać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczegółów konka nie znam, ale: długopis rozprowadza kolor, można więc nim kolorować. Czyli kleju kupić nie można, ale takie długopisy to już owszem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak bywa, nie ma przepisu na wygrywanie. Natomiast porażki w konkursach pomagają w życiu codziennym - gdy ludzie przeżywają byle bzdurny dramat, ja mam za sobą już tysiące porażek i lotto mi to wszystko W konkursach dostaniesz setki razy z liścia; będziesz zbyt mało oryginalna / zabawna / nietuzinkowa / wyjątkowa. Ogólnie rzecz biorąc: dno. Ujrzysz, jak wycieczkę po Azji wygrywa goowniane danie zaserwowane na podłodze albo hasło "Mam bony jestem zadowolony." (powaga!) Będziesz dyskryminowana za miasto, nazwisko czy nawet umiejętność poprawnego postawienia przecinka. O ile jesteś na to wszystko gotowa... konkursuj dalej i powodzenia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to znaczy: słabo? Masz jakiś inny opis produktów na liście zakupów, niż "Coca-Cola"? Bo na moich wszystkich paragonach (różne sklepy) opisy produktów są prawidłowe. A nazwą sklepów się nie przejmuję, skoro te adresy widnieją na oficjalnej stronie sieci Odido. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do agencji napisz, nie możesz samodzielnie zadecydować o czymś takim, a potem ich poinformować post factum. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niczego innego bym się po nich nie spodziewała.
(zresztą: rzadko który organizator konkursu zaskakuje na plus) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic tu nie pomoże, nawet wróżbita Maciej - mam tak samo, ślę do nich zgłoszenia jedynie z nudów Nic do mnie nie mają, serio Po prostu: taka uroda Wyświetl w wątku >>