Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6752004 Napisano: 14.12.2020 13:51:54 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Kochani, czy posiadacie może bilety lub karnety wstępu do kina, teatru, opery,  lub na koncerty, wystawy, imprezy sportowe lub bilety (karnety), wstępu na basen, kort tenisowy, siłownię, itp. Potrzebuję skan lub zdjęcie, mogą być ewentualnie paragony na zakup biletu, czy karnetu. Jeśli ktoś posiada coś takiego, to proszę o kontakt na pw emotka

W obrębie jakich ram czasowych?

Mam na coś takiego drewnianą skrzynię; na wiosnę 2020 przejrzałam dwie dekady zbierania - wyrzuciłam duble / starocie / kwitki wyblakłe emotka Z bieżącego roku również coś się znajdzie, nie próżnowałam i podróżowałam sporo emotka

PS: I najważniejsza kwestia... czy to muszą być kwitki opłacone po mugolsku pijendzmi, czy mogą być bezpłatne / darmowe / za bony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6744617 Napisano: 16.11.2020 15:15:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do godziny 20-tej emotka  Strona działa 

Taką informację zamieścili również w mejlu będącym odpowiedzią na wczorajszego mejla ze zgłoszeniem - czyli to oficjalne info, można słać (jakby kto miał co).  Wyświetl w wątku >>

joan

#6738421 Napisano: 22.10.2020 18:44:24 w Wkurza mnie...
gieniaaa napisał(a):

Wkurza mnie że wołają o Pesel  i numer i serie dowodu w Potrójnym wykrywaniu z Develey. Myślę do nich napisać przecież to nie jest wygrana główna tylko 50zl w bonie  emotka

Ja również wygrałam pisiąt emotka

Co do danych - w ubiegłym roku był ten sam syf; w końcu poszli po rozum do głowy i odpuścili dane dowodu osobistego. Ile korespondencji w tej sprawie dostali... sporrro. Myślałam, że teraz będą mądrzejsi. W każdym razie: możesz od razu do nich napisać, w gruncie rzeczy to mili ludzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6734144 Napisano: 06.10.2020 16:45:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

To ja z innej beczki. W październiku 2019 wygralam bon za opinie w Kauflandzie. W tym roku tez zglaszam paragony. Jednak nie wypełniam ankiety na 100% pozytywnie np. czy jest balagan pod sklepem albo czy paragon byl prawidłowy. Zeby znow wygrac trzeba wypelniac te ankiety pozytywnie i chwalace? Bez negatywow? Ktos moze sie pochwalic?

A co Ty, przecież to loterie są, te odpowiedzi zliczają do statystyk wewnętrznych i tyle.  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6730150 Napisano: 18.09.2020 19:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Znowu nie ma zwrotek z Lay's? (Gmail)

Standard, ale mejle o nagrodach przychodzą. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6730146 Napisano: 18.09.2020 19:41:15 w Wkurza mnie...
macadamia92 napisał(a):

Znajoma moja pracuje w sortowni ubrań ,tych które zbierają w kontenery. Sama pokazywała mi skarpetki z Oreo ,które bodajże były w jakimś konkursie. Dała mi nawet jedna pare. Opowiadała, że logowanych ubrań i gadżetów przewija się tam masa. Ostatnio koszulki z lecha z różnych edycji-i to nowiutkie,zapakowane. Tylko nie wiadomo czy to ludzie wyrzucają czy organizatorzy.

Moich dwóch "ekstra koszulek z Adidasa Lay's" to nawet za darmo nikt nie chce i przy jesiennym przeglądzie szafy z nagrodami też finalnie wylądują przy śmietniku, może chociaż jakiś bezdomny sobie weźmie. Teraz w takich akcjach już nawet nie odsyłam danych i nie interesuje mnie, że z powodu mojej postawy organizator miał więcej pracy, bo musiał obdzwonić rezerwę itp. Nie mam litości o ile wiem, która dokładnie nagroda została mi przydzielona. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6729653 Napisano: 16.09.2020 23:44:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy wchodzą kody Kinder Bueno z niepromocyjnego opakowania nie wchodzą? Bo nie wiem czy to blokada, czy ślepa jestem. 
promocyjnych nigdzie nie widzialam  emotka

Ja z kolei mam to nowe / promocyjne opakowanie... bez żadnego kodu w środku emotka Akurat "wylosowałam" wybrakowane opakowanie - szkoda, że inne aspekty loteryjne tak mi nie idą emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

joan

#6728865 Napisano: 14.09.2020 15:09:06 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... emotka

Ja również nie. Akurat mnie to opóźnienie robi ogromną różnicę, bo mam cały wyjazd rozp* i w sumie sama nie wiem, co robić. Miałam dzisiaj planować atrakcje na pobyt, a teraz się okazuje, że bon nadal nieaktywny, wszystkie moje miejscówki sprzedano i nawet nie wiem, czy kompletnie nie zmienimy miejsca pobytu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6728861 Napisano: 14.09.2020 15:00:20 w Wkurza mnie...
Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało tego -> nie mam co szukać innych, bo sytuacja zmienia się dynamicznie, zaś te bony będą jeszcze 3 dni nieaktywne. A wystarczyło tydzień temu przesłać bony = kody mejlem i po sprawie emotka I jeszcze dzień przed wyjazdem komunia emotka Jego mać. Wyświetl w wątku >>

joan

#6728445 Napisano: 11.09.2020 12:43:12 w Dziś cieszę się z.....
pikawka napisał(a):

Zrobiłam coś, co pewnie dla większości z Was to nic wielkiego. emotka  Dla mnie przełamanie pewnej bariery. Otóż dziś cieszę się, że pojechałam sama autem prawie 200 km do Gdańska i z powrotem. Bardzo się bałam jak sobie poradzę z taką trasą, bez nikogo obok. Prawko mam raptem 2 lata. Jeżdżę dużo ale w obrębie 30 km ode mnie. A dziś taka wyprawa. Uff i wszyscy cali emotka

No zazdro i gratki emotka Serio - ja kiedyś 5x w tygodniu jeździłam autem do pracy, ale z trzema koleżankami. Poza tym spędzam mnóstwo czasu z moim facetem, więc i jeździmy wszędzie razem. I kule bele mam coś takiego, jak himalaiści na granicy śmierci (kto czyta literaturę wysokogórską, ten wie): dosłownie fizyczne odczuwanie braku drugiego człowieka emotka Jak mam jechać sama 2 km, adrenalina uszami paruje emotka A gdyby ktoś jechał ze mną, to kilkaset km mogę ciachnąć bez mrugnięcia okiem... Wyświetl w wątku >>

joan

#6727552 Napisano: 07.09.2020 22:08:16 w PLAGIATY
pawelski napisał(a):

Wchodziłem parę razy na stronę którą prowadzi na facebooku o konkursach. Wydawał się sympatyczny. Czasem wychodzi z ludzi chciwość gdy zbyt dużo grają. Pewnie myślał że wygra co najwyżej majonezy i musztardy i nikt nie będzie sprawdzał że przepis skopiowany a trafiła się główna nagroda o wartości 5 tys i teraz ciężko mu zrezygnować. Ta kobieta co pierwsza podała ten przepis pewnie i tak nie ma do niego praw autorskich.

I to właśnie odróżnia konkursowicza od zwykłego uja emotka Facet uważa, że bezkarnie może być ujem w konkursowym świecie, bo brak w tej sprawie orzeczenia sądu, więc nie czekają go żadne konsekwencje. Baaardzo głupi & naiwny tok myślenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6727279 Napisano: 06.09.2020 23:10:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy z Pepsi/Lay's C4 przychodzi powiadomienie na @ czy tylko na stronce się wyświetla???

sylwika76 napisał(a):

nikt nic nie wie na ten temat?

sylwika76 napisał(a):

też tak myślałam bo zawsze było!Tym razem na stronce się wyświetliło a na @ nie mam nic emotka

W Mirindzie/Avanti na niektóre mejle nie przychodziły zwrotki, ale info o przyznanej nagrodzie i tak dotarło. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6727277 Napisano: 06.09.2020 22:25:34 w Pomocy!!!!
kupila88 napisał(a):

Agencja uniquone trzeba mieć wszystkie paragony, wkurzyło mnie to bo napisali że chcą mój paragon do weryfikacji po tym jak na początku udało mi trafić jakiś cudem na kilkanaście zgłoszeń  więc im wysłałam zwycięski paragon jaki chcieli odpisali po tyg na maila że paragon zweryfikowany prawidłowo i teraz jesteśmy z mężem na późnych wakacjach a oni mi piszą maila że chcą wsyzztskie paragony jakie zgłosiłam a po pierwsze mnie już nie ma w domu po drugie już na pewno wszystkich nie mam skoro im wysłałam wygrany i napisali że ok to nie przechowywałam innych.....

Nie wiem, co to za loteria, ale spójrz w regulamin, czy znajduje się tam zapis o tym, że organizator:
- może w dowolnym momencie żądać przesłania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu,
- informuje o konieczności zachowania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu do dnia X.
I się zastanów, czy powinnaś się wkurzać na siebie, czy na nich emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6726785 Napisano: 04.09.2020 10:59:56 w WC - rozmowy o wszystkim
kalajf napisał(a):

Jaką drukarkę polecacie?Do drukowania kilku stron na tydzień...

A musisz mieć swoją prywatną drukarkę? Tak z ciekawości pytam. Od lat drukuję wszystko na mieście, wydatek max kilka złotych na miesiąc, bo teraz rzadko kiedy trzeba na konki odsyłać coś pocztą. Oszczędzam miejsce w domu i pieniądze. Do tego trzeba pamiętać, że żywot drukarki to współcześnie ile? Cztery lata? Dwa? Weź cenę sprzętu plus zakup tonerów i papieru, podziel to na rok / miesiąc...  Wyświetl w wątku >>

joan

#6726544 Napisano: 03.09.2020 11:55:03 w Czy informują/ informowali?
rettib napisał(a):

Czy Mirinda C4 poszła już cala? 

Nadal idą mejle emotka

PS: Gdyby kto pytał, to - mimo braku info o wzięciu udziału w konkursie - info o ustrzelonej nagrodzie przychodzi prawidłowo. Wyświetl w wątku >>

joan

#6726468 Napisano: 02.09.2020 23:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

Bardzo możliwe.  emotka  Dziękuję ogromnie, to także mnie uspokoiło emotka   

Nie gwarantuję, że w Twoim przypadku tak jest, ale to niewykluczone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6726465 Napisano: 02.09.2020 23:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

Mam szybkie pytanie, bo nie jestem w stanie tego teraz już sprawdzić. Chodzi o konkurs Heinz Biedronka, produkt jest opisany "MuszMajSosHein200g". To co to jest, musztarda czy majonez? emotka emotka   Chciałabym wysłać zgłoszenie, ale siedzę i debatuję sama ze sobą emotka  Help?

Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g". Wyświetl w wątku >>
1 rettib 0

joan

#6726353 Napisano: 02.09.2020 14:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Niestety Somersby w tym roku będzie ciężko już widzę. Więcej osób gra. Ja wysłałam  po 1 zgłoszeniu na 4 osoby i tylko 1 bomberka wpadła.Poprzednio wygrywałam bluzy za bluzą.Dla każdej osoby miałam komplet

Moim skromnym zdaniem nagrody są dużo słabsze, niż poprzednio i niestety znowu przydzielają rozmiary wg płci emotka Może w następnych edycjach będą rozdawali kody na realizację w sklepie (z wyznaczonego asortymentu). I każdy laureat będzie mógł sobie wybrać: produkt, wzór, rozmiar emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6726273 Napisano: 02.09.2020 11:24:43 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
maverick napisał(a):

Czy to jakaś nowość u Albedo emotka emotka
http://www.wyniki.albedomarketing.pl/

Mnie najbardziej ciekawią dwa zapisy:
"Podaj numer zwycięskiego dowodu zakupu:"
"Podaj datę zakupu ze zwycięskiego dowodu zakupu:"

Czyżby nadejszła wiekopomna chwila i takich właśnie danych wymagać będą w zgłoszeniach? Szkoda, że nie wpadli na to przed konkiem FA, ale lepiej późno niż wcale emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6725927 Napisano: 31.08.2020 23:47:52 w SZUKAM....
rufus napisał(a):

spam sprawdzony?

Niestety tak emotka

trebor1 napisał(a):

najlepiej, żebym był na liście potwierdzonych zgłoszeń i laureatów, ale trudno jeśli mi się przyjdzie pogodzić li tylko z obecnością na tej drugiej emotka

I ja z takiego założenia wychodzę, chociaż ponoć "nic 2x się nie zdarza" -> ale też "nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0