Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W obrębie jakich ram czasowych?
Mam na coś takiego drewnianą skrzynię; na wiosnę 2020 przejrzałam dwie dekady zbierania - wyrzuciłam duble / starocie / kwitki wyblakłe Z bieżącego roku również coś się znajdzie, nie próżnowałam i podróżowałam sporo
PS: I najważniejsza kwestia... czy to muszą być kwitki opłacone po mugolsku pijendzmi, czy mogą być bezpłatne / darmowe / za bony? Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również wygrałam pisiąt
Co do danych - w ubiegłym roku był ten sam syf; w końcu poszli po rozum do głowy i odpuścili dane dowodu osobistego. Ile korespondencji w tej sprawie dostali... sporrro. Myślałam, że teraz będą mądrzejsi. W każdym razie: możesz od razu do nich napisać, w gruncie rzeczy to mili ludzie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Standard, ale mejle o nagrodach przychodzą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moich dwóch "ekstra koszulek z Adidasa Lay's" to nawet za darmo nikt nie chce i przy jesiennym przeglądzie szafy z nagrodami też finalnie wylądują przy śmietniku, może chociaż jakiś bezdomny sobie weźmie. Teraz w takich akcjach już nawet nie odsyłam danych i nie interesuje mnie, że z powodu mojej postawy organizator miał więcej pracy, bo musiał obdzwonić rezerwę itp. Nie mam litości o ile wiem, która dokładnie nagroda została mi przydzielona. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z kolei mam to nowe / promocyjne opakowanie... bez żadnego kodu w środku Akurat "wylosowałam" wybrakowane opakowanie - szkoda, że inne aspekty loteryjne tak mi nie idą Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również nie. Akurat mnie to opóźnienie robi ogromną różnicę, bo mam cały wyjazd rozp* i w sumie sama nie wiem, co robić. Miałam dzisiaj planować atrakcje na pobyt, a teraz się okazuje, że bon nadal nieaktywny, wszystkie moje miejscówki sprzedano i nawet nie wiem, czy kompletnie nie zmienimy miejsca pobytu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zazdro i gratki Serio - ja kiedyś 5x w tygodniu jeździłam autem do pracy, ale z trzema koleżankami. Poza tym spędzam mnóstwo czasu z moim facetem, więc i jeździmy wszędzie razem. I kule bele mam coś takiego, jak himalaiści na granicy śmierci (kto czyta literaturę wysokogórską, ten wie): dosłownie fizyczne odczuwanie braku drugiego człowieka Jak mam jechać sama 2 km, adrenalina uszami paruje A gdyby ktoś jechał ze mną, to kilkaset km mogę ciachnąć bez mrugnięcia okiem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to właśnie odróżnia konkursowicza od zwykłego uja Facet uważa, że bezkarnie może być ujem w konkursowym świecie, bo brak w tej sprawie orzeczenia sądu, więc nie czekają go żadne konsekwencje. Baaardzo głupi & naiwny tok myślenia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Mirindzie/Avanti na niektóre mejle nie przychodziły zwrotki, ale info o przyznanej nagrodzie i tak dotarło. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, co to za loteria, ale spójrz w regulamin, czy znajduje się tam zapis o tym, że organizator:
- może w dowolnym momencie żądać przesłania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu,
- informuje o konieczności zachowania wszystkich oryginalnych dowodów zakupu do dnia X.
I się zastanów, czy powinnaś się wkurzać na siebie, czy na nich Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal idą mejle
PS: Gdyby kto pytał, to - mimo braku info o wzięciu udziału w konkursie - info o ustrzelonej nagrodzie przychodzi prawidłowo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gwarantuję, że w Twoim przypadku tak jest, ale to niewykluczone Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g". Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim skromnym zdaniem nagrody są dużo słabsze, niż poprzednio i niestety znowu przydzielają rozmiary wg płci Może w następnych edycjach będą rozdawali kody na realizację w sklepie (z wyznaczonego asortymentu). I każdy laureat będzie mógł sobie wybrać: produkt, wzór, rozmiar Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie najbardziej ciekawią dwa zapisy:
"Podaj numer zwycięskiego dowodu zakupu:"
"Podaj datę zakupu ze zwycięskiego dowodu zakupu:"
Czyżby nadejszła wiekopomna chwila i takich właśnie danych wymagać będą w zgłoszeniach? Szkoda, że nie wpadli na to przed konkiem FA, ale lepiej późno niż wcale Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety tak
I ja z takiego założenia wychodzę, chociaż ponoć "nic 2x się nie zdarza" -> ale też "nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć" Wyświetl w wątku >>