Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6760341 Napisano: 22.01.2021 13:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Myślisz, że w 2021 Już mogą się odbyć?  Jakoś tego nie widzę  emotka
Ja mam obawy czy Festivale muzyczne z discreet się odbędą  emotka

Jakoś to muszą ugryźć. Obawiam się jedynie, że będą znowu do wygrania jakieś kilkudniowe wyjazdy wyceniane na 50.000 zł - a to kiepski pomysł, bo mogą laureata cofnąć z lotniska np. po zmierzeniu temperatury. Albo wstęp na trybuny tylko dla osób z międzynarodowym potwierdzeniem zaszczepienia produktem X. Albo organizatorzy coś jeszcze innego wymyślą. Chyba lepiej, gdyby nagrodami były karty prepaid, telewizory, rzutniki, karty Decathlon itp. Wyświetl w wątku >>

joan

#6760332 Napisano: 22.01.2021 13:10:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W 2020 nie odbyły się dwie duże imprezy sportowe:
a) letnie igrzyska olimpijskie w Tokio,
b) piłkarskie mistrzostwa Europy.

Jak wiadomo: przy okazji takich imprez pojawia się spoooro akcji promocyjnych. Zgodnie z logiką, powinny one zostać przełożone na rok 2021. Czy ktoś ma może przecieki w tej sprawie? (tak-wiem-że-Covid) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6760330 Napisano: 22.01.2021 13:03:29 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

Jedyne co mi przychodzi do głowy to kupić każdą rzecz na osobny paragon w Lidlu i masz paragony na loterię - ankietę emotka

Albo Kaufland  emotka

Widzę, że mamy podobny tok myślenia emotka Ale może jednak coś większego się pojawi emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6760325 Napisano: 22.01.2021 12:41:04 w SZUKAM....
Szukam konkursu / loterii promocyjnej z zakupem:
- żeli pod prysznic / mydeł w płynie,
- kapsułek do zmywarki.

Ktoś coś podpowie? emotka

(foto Smolar w Ross odpada) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6760215 Napisano: 21.01.2021 21:18:44 w Wkurza mnie...
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

Szybkiego powrotu do formy! Może będzie tak, że za 2 dni Ci przejdzie, więc dasz radę kobito! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6760214 Napisano: 21.01.2021 21:16:46 w WC - rozmowy o wszystkim
lukasz6 napisał(a):

popieram przedmówców. Po co się zabijać i lamentować, że się nie wygrało jakiejś paczki słodyczy. Sama chemia, cukier, zło. Od miesiąca nie jem mięsa, żadnych słodyczy, nie spożywam cukru, kawy, nabiału, soli, nic przetworzonego. Jem tylko owoce i warzywa plus mielony len. Owoce i warzywa w dowolnej konfiguracji i ilości, bez ograniczeń. Efekt  jest oszałamiający. Schudłem 4 kg, lepsze samopoczucie, skończyły się problemy jelitowe, itd. Na próżno w konkursach szukać wygranych w postaci ekologicznych warzyw czy owoców. Wszędzie atakują nas coca colą, batonami, czekoladami i innymi chemikaliami. Naprawdę nie ma co płakać, że się nie wygrało czekolad. Każdemu wyjdzie to na zdrowie! Ps. Kto jeszcze ma dietę? Jak wrażenia?:)

Miałam podobną dietę "oczyszczającą" w ubiegłym roku, schudłam ok. 7 kg. Jadłam ile chciałam, byle rzeczy dozwolone. Zostało mi z tamtych czasów kilka dobrych nawyków i znalazłam wiele bardzo fajnych produktów, które jemy nadal emotka Najgorsze było stwierdzić, że ten przeklęty cukier jest wszędzie, nawet w bio hummusie czy ulubionym Wawrzyńcu! emotka

Jak planujesz to dalej rozegrać? Masz już jakieś przemyślenia na temat trwałych zmian? Coś zachowasz na stałe? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6760048 Napisano: 21.01.2021 12:34:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
soulfly napisał(a):

Skuteczne granie jest super,dodatkowo tutaj jest wielu fajnych ludzi.No zwykle sprzedasz jest na sztuki,ale jesli potrzebujesz moge Ci sprzedać zegarek na części. emotka

Końcówka świetna, dzięki za poprawę humoru (ja najwidoczniej nie umiem w sarkazm)  emotka  
I gratuluję wygranych zegarków emotka  Jakby nie patrzeć, to konkursowicz woli przytulić zegarek... niż misia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6760020 Napisano: 21.01.2021 09:49:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6759985 Napisano: 21.01.2021 00:01:59 w Smolar
FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

A to u nich standard. Przy czym co jakiś czas ktoś próbuje na forum ściemniać, że polują na oryginalne, nietuzinkowe i pełne wyrafinowanego humoru zgłoszenia -> buahahaha emotka Oni udają, że nagradzają najlepszych, konkursowicze robią z siebie debili (żeby ustrzelić nagrody) i tak to się będzie toczyć "aż cały świat się zmieni i wypełnią się długie dni Twojego życia" (jak rzekł Elrond) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6759771 Napisano: 20.01.2021 12:10:29 w WC - rozmowy o wszystkim
ivanotta napisał(a):

tak tak.. ja też mam dużo wiadomości od januszy targowania. Najlepszym hitem dla mnie była oferta za 1500zł za tv co kosztuje 6000  emotka
Czasami się zastanawiam czy ludzie się łudzą że  może się uda? Pewnie myśli że całować po rączkach będę, bo pojawił się konsument.. co wjeżdża na białym koniu i ratuje mnie z opresji  emotka

Ludzie wstydu nie mają - nie ukrywam, że wszelkimi "januszami biznesu" zwyczajnie gardzę.
Jakoś w grudniu odwiedził nas kolega, bo akurat miał sprawę do załatwienia ulicę obok. On pracuje, ona pracuje, mieszkanie z ogrodem i właśnie kupił sobie samochód za kilkanaście tysięcy. Nie do jazdy (bo takie już mają), tylko czasami nabywa auta dla samego pomajstrowania przy nich. Długo siedział, w końcu wyskoczyłam na chwilę do sklepu. Po powrocie już go nie zastałam. Miałam odłożone 2 różne zestawy słuchawkowe na sprzedaż; jeden wpadł w oko naszemu koledze. Koleś wie, że moje jedyne dochody to konkursy, no ale musiał pokazać swoją samczość i uparcie się targował z moim facetem o każdą złotówkę (chociaż cena i tak była bardzo atrakcyjna). Ale to przewidzieliśmy, zanim go wpuściliśmy do mieszkania. Finalnie ugrał 2 zł. DWA ZŁOTE! Nie ma co, tylko pogratulować takiego super męża. I dlatego interesami w kręgu znajomych i rodziny zajmuje się wyłącznie mój facet - ja bym ich wszystkich @#&$... jego mać!  Wyświetl w wątku >>

joan

#6759515 Napisano: 19.01.2021 11:18:54 w SZUKAM....
nanajka81 napisał(a):

azaflora napisał(a):

Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony?
https://www.biedr...czas-na-dobra-forme#

tak, raz kiedyś kupiłam, skorzystałam z jednego kuponu o wartości 1 zł - bodajże była to zniżka na czekoladę do picia, reszta kuponów była na produkty których w ogóle nie używam... Może coś się zmieniło, najlepiej zajrzyj sobie do tego pisemka (bo chyba nie jest zafoliowane?) i sama stwierdź czy ci się opłaci ją kupować.

Jest zafoliowane - bo wczoraj chciałam sprawdzić dla azaflory przy okazji zwykłych zakupów. 
Ale pamiętam z przeszłości, że kupony (dla mnie) nieciekawe; pewnie żeby zwiększyć sprzedaż tego, co nie schodzi.  Wyświetl w wątku >>
1 azaflora 0

joan

#6759331 Napisano: 18.01.2021 16:52:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

W zgloszeniu podajesz numer rachunku  emotka  nim wygrasz 5 zeta

A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko nadgryzioną w ramach testu smaku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6759225 Napisano: 18.01.2021 14:17:18 w Wkurza mnie...
laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

Czy na pewno wydali tyle? Czy to czasem nie jest niby taka jakby rynkowo-regulaminowa "wartość" tych misiów, czyli kupione u Chińczyka za złotówkę, a potem "wycenione" na 10 zł? emotka Krótko mówiąc: DNO emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758779 Napisano: 15.01.2021 16:38:34 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

że zamiast zrobić samemu z Prince Polo, batoników Milka, ciastek Belvita + od wtorku cukierków Wawel - piniatę, to kupuje kolejne Kinder Pingui emotka

Ale trzeba docenić te mądre przemyślenia! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758166 Napisano: 13.01.2021 15:01:06 w Pomocy!!!!
Szanetka napisał(a):

Odkupiłam i niestety wysłałam paragon jak się okazało najprawdopodobniej podrobiony... Jakie konsekwencje może wyciągnąć organizator w tej kwestii. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją ? 

Tego nie wiem, ale może opisałabyś za jakiś czas całą sytuację - tak dla innych forumowiczów? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6758027 Napisano: 13.01.2021 10:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

14 osób szuka pomocy w Kinder a tu brak odzewu do pomagania 

Hmmm... ja z tych "bez odzewu", gdyż nie gram w Kinder - czy to już czas, że powinnam kogoś przeprosić za swoje współmilczenie? Te 14 osób? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6756377 Napisano: 05.01.2021 14:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Czy aby zrealizowac kod 50zl z develey trzeba dokonac zakupow za okreslona kwote czy wystarczy np 51zl ?

Wystarczy 51 zł. A 11 dukatów = darmowa wysyłka paczki.  Wyświetl w wątku >>
1 yreks 0

joan

#6756027 Napisano: 03.01.2021 23:18:54 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy ja dobrze rozumiem wg tego poniżej

https://segregujn...a.pl/jak-segregowac/

że pusty pojemnik po dezodorancie lub odświeżaczu powietrza w spray  powinnam zawieźć do PSZOK/MPSZOK? emotka   Mam taki  pojemnik do wyrzucenia raz na rok stąd moje niedowierzanie emotka
Jeśli jestem w błędzie, to mnie wyprowadźcie z niego emotka

Zależy, co masz na opakowaniu - jeśli znaczek o niebezpieczeństwie / łatwopalności / toksyczności, to takie coś w moim mieście oddaję do PSZOK. Raz na kwartał podjeżdża ciężarówka typu "kontener" i tam można przekazać min. opakowania ze znaczkiem o niebezpieczeństwie, lakiery do paznokci, elektrośmieci. Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

joan

#6755891 Napisano: 02.01.2021 23:25:48 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

rufus napisał(a):

Minusem jest to, że niektórym osobom ze znajomych (nie wiem od czego to jest zależne) wyświetlają się nasze komentarze i później widać to zgłoszenie konkursowe.  emotka

pewnie tym co mają polubioną stronę na której bierzesz udział.

Nie jest tak. Od końcówki roku mam w znajomych kolesia, co jest organistą w kościele i w związku z tym w okolicy Bożego Narodzenia zamieścił komentarze na wielu profilach (np. lokalnej parafii) - i ja te komentarze widziałam. Mimo, że na bank nie mam polubionego żadnego z w/w profili emotka

nitka310 - sama mam profil utworzony lata temu na potrzeby konkursowe, ale niekoniecznie odnośnie konkursów FB emotka Po prostu sobie istnieję, każdy może mnie wygooglować. Wygląda to całkiem normalnie, trochę jak długoletnie budowanie CV. Nie wiem, jak to bezpośrednio wpływa na ilość moich wygranych, ale od lat prowadzę profil w ten sposób i nie zamierzam tego zmieniać. Trzeba sobie zdawać sprawę, że ludzie (szczególnie ci, co nie zostali nagrodzeni) wyszukują profile laureatów - jeśli ktoś tam publicznie hajluje / gorzołę chleje / bluzga na polityków / informuje o regularnym braniu udziału w konkursach, sam sobie utrudnia życie. I nie wykluczam, że czasami jury również zagląda na profil laureata przed oficjalnym nagrodzeniem go. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6755136 Napisano: 30.12.2020 10:32:57 w WC - rozmowy o wszystkim
FBewa36 napisał(a):

Możecie polecić jakieś dobre filmy, seriale na kwarantanne, dla osób 30+, mogą być starsze, bo graficzne, dokumentalne, coś wartego zobaczenia, nie mam sił przeszukiwac neta a nic mi nie przychodzi do głowy, w grę wchodzi netflix, hbo, vod, fajnie by było tu utworzyć listę filmów wartych obejrzenia

Seriale: "Gra o tron", "Wataha", "Dom z papieru" i "Cobra kai" emotka
I jeszcze seriale, lecz TYLKO w wersji z niemieckim dubbingiem (polski jakoś nie śmieszy): "Two and a Half Men" i "The Big Bang Theory"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0