Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś to muszą ugryźć. Obawiam się jedynie, że będą znowu do wygrania jakieś kilkudniowe wyjazdy wyceniane na 50.000 zł - a to kiepski pomysł, bo mogą laureata cofnąć z lotniska np. po zmierzeniu temperatury. Albo wstęp na trybuny tylko dla osób z międzynarodowym potwierdzeniem zaszczepienia produktem X. Albo organizatorzy coś jeszcze innego wymyślą. Chyba lepiej, gdyby nagrodami były karty prepaid, telewizory, rzutniki, karty Decathlon itp. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a) letnie igrzyska olimpijskie w Tokio,
b) piłkarskie mistrzostwa Europy.
Jak wiadomo: przy okazji takich imprez pojawia się spoooro akcji promocyjnych. Zgodnie z logiką, powinny one zostać przełożone na rok 2021. Czy ktoś ma może przecieki w tej sprawie? (tak-wiem-że-Covid) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że mamy podobny tok myślenia Ale może jednak coś większego się pojawi Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- żeli pod prysznic / mydeł w płynie,
- kapsułek do zmywarki.
Ktoś coś podpowie?
(foto Smolar w Ross odpada) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybkiego powrotu do formy! Może będzie tak, że za 2 dni Ci przejdzie, więc dasz radę kobito! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam podobną dietę "oczyszczającą" w ubiegłym roku, schudłam ok. 7 kg. Jadłam ile chciałam, byle rzeczy dozwolone. Zostało mi z tamtych czasów kilka dobrych nawyków i znalazłam wiele bardzo fajnych produktów, które jemy nadal Najgorsze było stwierdzić, że ten przeklęty cukier jest wszędzie, nawet w bio hummusie czy ulubionym Wawrzyńcu!
Jak planujesz to dalej rozegrać? Masz już jakieś przemyślenia na temat trwałych zmian? Coś zachowasz na stałe? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I gratuluję wygranych zegarków Jakby nie patrzeć, to konkursowicz woli przytulić zegarek... niż misia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to u nich standard. Przy czym co jakiś czas ktoś próbuje na forum ściemniać, że polują na oryginalne, nietuzinkowe i pełne wyrafinowanego humoru zgłoszenia -> buahahaha Oni udają, że nagradzają najlepszych, konkursowicze robią z siebie debili (żeby ustrzelić nagrody) i tak to się będzie toczyć "aż cały świat się zmieni i wypełnią się długie dni Twojego życia" (jak rzekł Elrond) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś w grudniu odwiedził nas kolega, bo akurat miał sprawę do załatwienia ulicę obok. On pracuje, ona pracuje, mieszkanie z ogrodem i właśnie kupił sobie samochód za kilkanaście tysięcy. Nie do jazdy (bo takie już mają), tylko czasami nabywa auta dla samego pomajstrowania przy nich. Długo siedział, w końcu wyskoczyłam na chwilę do sklepu. Po powrocie już go nie zastałam. Miałam odłożone 2 różne zestawy słuchawkowe na sprzedaż; jeden wpadł w oko naszemu koledze. Koleś wie, że moje jedyne dochody to konkursy, no ale musiał pokazać swoją samczość i uparcie się targował z moim facetem o każdą złotówkę (chociaż cena i tak była bardzo atrakcyjna). Ale to przewidzieliśmy, zanim go wpuściliśmy do mieszkania. Finalnie ugrał 2 zł. DWA ZŁOTE! Nie ma co, tylko pogratulować takiego super męża. I dlatego interesami w kręgu znajomych i rodziny zajmuje się wyłącznie mój facet - ja bym ich wszystkich @#&$... jego mać! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pamiętam z przeszłości, że kupony (dla mnie) nieciekawe; pewnie żeby zwiększyć sprzedaż tego, co nie schodzi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko nadgryzioną w ramach testu smaku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy na pewno wydali tyle? Czy to czasem nie jest niby taka jakby rynkowo-regulaminowa "wartość" tych misiów, czyli kupione u Chińczyka za złotówkę, a potem "wycenione" na 10 zł? Krótko mówiąc: DNO Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale trzeba docenić te mądre przemyślenia! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego nie wiem, ale może opisałabyś za jakiś czas całą sytuację - tak dla innych forumowiczów? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm... ja z tych "bez odzewu", gdyż nie gram w Kinder - czy to już czas, że powinnam kogoś przeprosić za swoje współmilczenie? Te 14 osób? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy, co masz na opakowaniu - jeśli znaczek o niebezpieczeństwie / łatwopalności / toksyczności, to takie coś w moim mieście oddaję do PSZOK. Raz na kwartał podjeżdża ciężarówka typu "kontener" i tam można przekazać min. opakowania ze znaczkiem o niebezpieczeństwie, lakiery do paznokci, elektrośmieci. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jest tak. Od końcówki roku mam w znajomych kolesia, co jest organistą w kościele i w związku z tym w okolicy Bożego Narodzenia zamieścił komentarze na wielu profilach (np. lokalnej parafii) - i ja te komentarze widziałam. Mimo, że na bank nie mam polubionego żadnego z w/w profili
nitka310 - sama mam profil utworzony lata temu na potrzeby konkursowe, ale niekoniecznie odnośnie konkursów FB Po prostu sobie istnieję, każdy może mnie wygooglować. Wygląda to całkiem normalnie, trochę jak długoletnie budowanie CV. Nie wiem, jak to bezpośrednio wpływa na ilość moich wygranych, ale od lat prowadzę profil w ten sposób i nie zamierzam tego zmieniać. Trzeba sobie zdawać sprawę, że ludzie (szczególnie ci, co nie zostali nagrodzeni) wyszukują profile laureatów - jeśli ktoś tam publicznie hajluje / gorzołę chleje / bluzga na polityków / informuje o regularnym braniu udziału w konkursach, sam sobie utrudnia życie. I nie wykluczam, że czasami jury również zagląda na profil laureata przed oficjalnym nagrodzeniem go. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze seriale, lecz TYLKO w wersji z niemieckim dubbingiem (polski jakoś nie śmieszy): "Two and a Half Men" i "The Big Bang Theory" Wyświetl w wątku >>