Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom Aktualnie przerabiam książkę dot. nawyków i ufam, że to przełoży się pozytywnie również na konki
W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii) Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby oferowali krem pokrzywowy w słoiczku... również mogłabyś go nabyć na loterię, gdyż regulamin mówi jednoznacznie: "W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)." Nie trzeba nawet kupować kawy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozbieżności:
a) NICK
Info w regulaminie: w formularzu należy podać "imię lub pseudonim lub nick Uczestnika"
Info na stronie konkursu: w formularzu należy podać "imię i nazwisko"
b) NUMER PARAGONU
Info w regulaminie: "Każdy Laureat zobowiązany będzie podać w tym formularzu następujące dane i oświadczenia: (...) d) numer Dowodu zakupu podany w nagrodzonym Zgłoszeniu" /wielokrotnie o tym mowa, w regulaminie jest nawet wizualizacja paragonu z właściwym numerem/
Info na stronie konkursu: w formularzu nie ma pola przewidzianego na podanie numeru paragonu.
c) WAŻNOŚĆ PARAGONU JEDYNIE W ETAPIE DOKONANIA ZAKUPU
Info w regulaminie: "5. Zgłoszenie udziału w Konkursie na podstawie Zakupu promocyjnego może mieć miejsce wyłącznie po dokonaniu tego zakupu, tj. czas zakupu (data i godzina uwidoczniona na Dowodzie zakupu) nie może być późniejszy niż czas wysłania Zgłoszenia do Konkursu."
Info na stronie konkursu: "Po ogłoszeniu wyników z danego etapu konkursu Organizator będzie sprawdzał datę zakupu na paragonie z czasem trwania danego etapu Konkursu."
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym jednak posłała bez dzieci -> jakoś nie jestem przekonana, że u Smolara wygrywa to, co najlepsze Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trafiłeś prosto w moje
Dziękuję! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może. Trzeba jednak pilnować zapisów w regulaminach / dat informowania laureatów (+ rezerwy) / obowiązków (lub nie) odesłania oryginału paragonu itp. Opcja dla osób, co lubią dokładnie & ze zrozumieniem czytać regulaminy akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O który konkurs pytałaś? O "Dekompozycję"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczególnie papiery od Streamline za moje zestawy past i mydeł -> niech wieść gminna niesie, że zmarła dbała o higienę!
BTW -> ludzie po kilka samochodów wygrywają i bóg-wie-co-jeszcze, a parcia na szkło nie mają żadnego. Co jest z tymi ninjami nie tak? Jak mawia moja znajoma spoza świata konków: "Pieniądze lubią ciszę." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ło panocku, do czego to doszło, świat się kończy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz! Ale powkurzać też się możesz, na zasadzie "wyrzucam to z siebie i cisnę po kolejne nagrody z uśmiechem na twarzy"
To trochę jak z prezentami -> dajesz coś, co się podoba drugiej stronie, a nie... Tobie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można sprawdzić na stronie - zgodnie z info na karcie, podajesz nr karty i PIN spod zdrapki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w to gram Bez powodzenia - jak zawsze u Smolara. Ale przegląd tych 3. nagrodzonych zgłoszeń doskonale pokazuje, co nagradzają. Po prostu tak właśnie trzeba pisać, co nie jest łatwe... nawet, gdy ma się od lat wiedzę, co do ich preferencji. Niemniej się nie poddaję, bo kiedyś wreszcie u nich zgarnę 10.000 zł (albo samochód jednym zgłoszeniem) -> odbiję te setki porażek Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OMG / co za dyrdymały / LOL
PS: Konki Avanti obsługują seniorzy w ramach aktywizacji rządowej "60+". I oni rzeczywiście nie kumają lektur ze szkoły podstawowej, bo wtedy bohaterem bajek był dieduszka Lenin. Przestańcie ich w kółko szczuć Kmicicem i Hermioną Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klasa średnia to chyba ci, co typowo po polsku spędzają urlop na samodzielnych remontach. Nie zniknęli, w sobotę byłam u takich ludzi, nie planowali przemeblowań, lecz przez home office mieszkanie im obrzydło i kopsnęli salon + przedpokój.
Młodzi na infolinii zarabiają ponad 3000 zł na rękę (zwolnienie z podatku dochodowego), a do tego różne premie czy dodatki. Moja koleżanka księgowa lat 59 ma na rękę 2250 zł all in. Bo stara.
Bez kredytów da się żyć, jako przeciętny obywatel daję radę 40. rok.
Skoro interesujesz się współczesnymi zmianami i manipulacjami, tym bardziej nie powinnaś się bać - po to się ludzi zastrasza, żeby łatwiej nimi sterować. Zmień towarzystwo / media / zobacz jakiś pozytywny film na YT. Z czarnowidztwa nic dobrego nie wynika, społeczeństwo rezonuje lęki, warto żyć na maksa... na pohybel doopkom. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak na poważnie: miej honor! Prawdziwy konkursowicz o nic nie prosi - paragony samodzielnie wygrzebuje z hasioka w ramach konko-skippów.
Aj te profesory, co na forach studentów udają... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w ogóle to w jakich okolicznościach przeszliście na TY?
Tfu. A kysz. Wyświetl w wątku >>