Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6772772 Napisano: 30.03.2021 12:38:31 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Też mam podobnie, 160 znaków sklecić na pytanie : ,, Co najbardziej pomaga mi w domowych porządkach?" nie potrafię. Skoro jest wypalenie zawodowe, może też jest syndrom wypalenia konkursowego ? Tym bardziej, że ostatnio nic nie wygrywam , więc motywacja spada. Czas i pieniądze zainwestowane w konkursowe produkty nie są nagradzane. Konkurencja przy tym  jest duża, ludzie na każdą pierdołę się rzucają, by potem handlować wygranymi. Ja ostatnio też odkryłam na facebooku grupy sprzedażowe- fajnie, bo ludzie do domu przychodzą i można coś tam z ,, konkursowych" gadżetów opchnąć, by szaf nie zagracało. Szkoda tylko,że na bluzy i ciuchy chętnych brak.

Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom emotka Aktualnie przerabiam książkę dot. nawyków i ufam, że to przełoży się pozytywnie również na konki emotka

W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6768720 Napisano: 08.03.2021 21:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Jacobs cappuccino mała saszetka może być na konkurs czy tylko normalne kawy?  

Gdyby oferowali krem pokrzywowy w słoiczku... również mogłabyś go nabyć na loterię, gdyż regulamin mówi jednoznacznie: "W Loterii udział biorą produkty marki Jacobs (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)." Nie trzeba nawet kupować kawy. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6768161 Napisano: 05.03.2021 15:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konek Salatino emotka Ten organizator Mido Sp. z o.o. to jakieś dziecię Smolara? emotka

Rozbieżności:
a) NICK

Info w regulaminie: w formularzu należy podać "imię lub pseudonim lub nick Uczestnika"
Info na stronie konkursu: w formularzu należy podać "imię i nazwisko"
b) NUMER PARAGONU
Info w regulaminie: "Każdy Laureat zobowiązany będzie podać w tym formularzu następujące dane i oświadczenia: (...) d) numer Dowodu zakupu podany w nagrodzonym Zgłoszeniu" /wielokrotnie o tym mowa, w regulaminie jest nawet wizualizacja paragonu z właściwym numerem/
Info na stronie konkursu: w formularzu nie ma pola przewidzianego na podanie numeru paragonu.
c) WAŻNOŚĆ PARAGONU JEDYNIE W ETAPIE DOKONANIA ZAKUPU
Info w regulaminie: "5. Zgłoszenie udziału w Konkursie na podstawie Zakupu promocyjnego może mieć miejsce wyłącznie po dokonaniu tego zakupu, tj. czas zakupu (data i godzina uwidoczniona na Dowodzie zakupu) nie może być późniejszy niż czas wysłania Zgłoszenia do Konkursu."
Info na stronie konkursu: "Po ogłoszeniu wyników z danego etapu konkursu Organizator będzie sprawdzał datę zakupu na paragonie z czasem trwania danego etapu Konkursu."
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6767873 Napisano: 04.03.2021 12:37:00 w Smolar
inska napisał(a):

jak myślicie jak Smolar potraktowałby zdjęcie na którym widać moje dzieci a w regulaminie jest "na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie Uczestnika(na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby/osoby trzeciej);" - 
zastanawiam czy jednak nie wysłać, bo robiłam zdjęcia a najładniejsze jest właśnie z widocznymi dziećmi emotka

Ja bym jednak posłała bez dzieci -> jakoś nie jestem przekonana, że u Smolara wygrywa to, co najlepsze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6767831 Napisano: 04.03.2021 11:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

kkrystek11984 napisał(a):

Mam problem...zweryfikowali mi negatywnie paragony ponieważ podając numer paragonu nie podałem zer znajdujacych się przed numerem....zamiast 000002345 podałem 2345
Faktycznie mają podstawę nie uznać ?

Tak, jeśli patrzysz na paragon i widzisz te 000 to znaczy, że one tam są. Podobnie jak czasem z "Wu" przed liczbami emotka

Trafiłeś prosto w moje emotka
Dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6767723 Napisano: 03.03.2021 17:07:56 w Pomocy!!!!
wrobixx napisał(a):

Czy jeden paragon może brać udział w wielu konkursach? 

Może. Trzeba jednak pilnować zapisów w regulaminach / dat informowania laureatów (+ rezerwy) / obowiązków (lub nie) odesłania oryginału paragonu itp. Opcja dla osób, co lubią dokładnie & ze zrozumieniem czytać regulaminy akcji promocyjnych. Wyświetl w wątku >>
3 mia, wrobixx, emi 0

joan

#6765016 Napisano: 15.02.2021 21:24:53 w Czy informują/ informowali?
kiedystobylo napisał(a):

Comedy Central informowało za 3 etap? Powinny być wg regulaminu wyniki wczoraj na stronie, ale przysnęli. 

O który konkurs pytałaś? O "Dekompozycję"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6764006 Napisano: 09.02.2021 22:56:20 w Avanti
visserarthur napisał(a):

Ninja? Słabe nagrody, takie to chyba przeciętny konkursowicz wygrywa. Chyba na łożu śmierci muszę moje protokoły odbioru poskanować i opublikować  emotka , choć oczywiście są i lepsi emotka

Szczególnie papiery od Streamline za moje zestawy past i mydeł -> niech wieść gminna niesie, że zmarła dbała o higienę! emotka

BTW -> ludzie po kilka samochodów wygrywają i bóg-wie-co-jeszcze, a parcia na szkło nie mają żadnego. Co jest z tymi ninjami nie tak? emotka Jak mawia moja znajoma spoza świata konków: "Pieniądze lubią ciszę." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6764001 Napisano: 09.02.2021 21:52:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

joan napisał(a):

Nikt z nas nie wygrał w konkursie "Konkurs świąteczny" / niezwykleswieta.pl? To słabo! emotka

Nasi się nie chwalili, ale w nindżowej ferajnie bodaj 2 osoby wygrały karty.
(tylko dla takich informacji siedzę w tamtej grupie, nie należę do nindża-klubu emotka )

Ło panocku, do czego to doszło, świat się kończy emotka Wyświetl w wątku >>
3 nkba, kalka, mia 0

joan

#6763992 Napisano: 09.02.2021 21:08:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nikt z nas nie wygrał w konkursie "Konkurs świąteczny" / niezwykleswieta.pl? To słabo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6763984 Napisano: 09.02.2021 20:44:44 w Wkurza mnie...
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

Wkurza mnie jak widzę, że wygrywają odpowiedzi z błędami i bez znaków interpunkcyjnych. Sprawdzam je sobie, bo to zawsze jakaś lekcja na przyszłość, a z takiego czegoś nie wiem co mogę wyciągnąć? "Piszania w ten sposub, może, mam sie nauczyc?!!?!" 

Masz! emotka Ale powkurzać też się możesz, na zasadzie "wyrzucam to z siebie i cisnę po kolejne nagrody z uśmiechem na twarzy" emotka

To trochę jak z prezentami -> dajesz coś, co się podoba drugiej stronie, a nie... Tobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6762933 Napisano: 03.02.2021 23:15:17 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

Wie ktoś może w jaki sposób można sprawdzić czy karty z konkursu PEPSI (LIDL) są już aktywne?

Można sprawdzić na stronie - zgodnie z info na karcie, podajesz nr karty i PIN spod zdrapki. Wyświetl w wątku >>

joan

#6762881 Napisano: 03.02.2021 17:57:08 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Ja w to gram emotka Bez powodzenia - jak zawsze u Smolara. Ale przegląd tych 3. nagrodzonych zgłoszeń doskonale pokazuje, co nagradzają. Po prostu tak właśnie trzeba pisać, co nie jest łatwe... nawet, gdy ma się od lat wiedzę, co do ich preferencji. Niemniej się nie poddaję, bo kiedyś wreszcie u nich zgarnę 10.000 zł (albo samochód jednym zgłoszeniem) -> odbiję te setki porażek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6762872 Napisano: 03.02.2021 17:31:51 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Oddaj paragon siostrze z radą niech sama zagra: jeśli wygra będzie miała tysiaka dla siebie.Podejrzewam ,że nikt tam tych zgłoszeń nie czyta, bo tysiące ich przychodzą, tylko losują, patrzą, czy w miarę po polsku zgrabnie napisane i tyle.Niech skleci parę mądrych zdań , nie popełni ortograficznych błędów i czeka na wyniki.Oni tam mega kreatywnych zgłoszeń nawet nie zrozumieją, trzeba prostym, częstochowskim , zgrabnym rymem napisać. Polecam ,,Słownik wyrazów bliskoznacznych" oraz  słowa ,, zajefajny" albo jakieś inne młodzieżowe, bo tam pewnie 30-40-latkowie w tych agencjach siedzą, trzeba do nich mówić ich językiem.Odwołania do lektur , literatury nic nie dadzą i tak nie skapują, o co chodzi.Proste zdania, prosty język, nieco humoru i powinno wystarczyć na tysiaka.

OMG / co za dyrdymały / LOL emotka

PS: Konki Avanti obsługują seniorzy w ramach aktywizacji rządowej "60+". I oni rzeczywiście nie kumają lektur ze szkoły podstawowej, bo wtedy bohaterem bajek był dieduszka Lenin. Przestańcie ich w kółko szczuć Kmicicem i Hermioną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6761331 Napisano: 27.01.2021 15:02:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

andii napisał(a):

Helo! wysyłacie zgłoszenie stroną czy smsem? na loterię schwarzkopf!
 cos mi kiedys tu mignęło , że jakies problemy były...ale nie umiem tego odnaleźć emotka

to było na początku konkursu teraz już ok

Nie wiem, jak jest teraz, ale kilka dni temu wysyłając zgłoszenie przez stronę (wygrana), przychodziły dwa smsy- jeden o wygranej, drugi, że nie, także tego tamtego... I jakoś dziwnie dużo zgłoszeń niby się powtarza- nigdy mi się to nie zdarzyło a w tej loterii 3 razy- pewnie błąd systemu i jak człowiek ma sprawdzić, czy wysyłając skan paragonu, zgłoszenie rzeczywiście zostanie dodane do losowania głównego. Porażka!

U mnie to samo - w kółko odsyłanie skanu paragonu, bo niby się akurat data plus numer powtarza. Utoną w tych mejlach ze skanami, a nasze wygrane z nimi...  Wyświetl w wątku >>

joan

#6761137 Napisano: 26.01.2021 19:16:22 w Czy informują/ informowali?
Czy "Kalendarz Adwentowy Fairtrade 2020" informował laureatów?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6761134 Napisano: 26.01.2021 19:10:17 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Wkurza mnie świadomość, że znany mi świat przemija. Zawsze się zastanawiałam jakie to uczucie. Teraz wiem. Jak w książce "Przeminęło z wiatrem". Na naszych oczach znika klasa średnia, a to ona nakręcała pracę dla brukarzy, tynkarzy, murarzy itp. Młodzi słabo płatne prace, zero zdolności kredytowej i wizja mieszkania marna. Kiedyś budowano bloki, jakąś szansa była. Dzisiaj zadecydują banki, których będzie coraz mniej bo rekiny połkną plotki. Nie będzie to świat dla indywidualności. Indoktrynacja dzieci i masowy wpływ na ich wychowanie. Jesteś niesforny to Cię zamkną jak dzisiaj Niemcy. Test-wynik będzie taki jaki oni zachcą. Jesteśmy bez twarzy, bez praw ko stytucyjnych, nie pozwala nam się oddychać. Znikają stanowiska pracy. Rosną koszty utrzymania w tempie miwuacym"za dobrze Wam się zyło" spuszczajcie z tonu, wakacje zagraniczne dla plebsu? Może w ogóle nie pozwolą nam się przemieszczać. Do kwaterują lokatorów, odbiorą narzędzie do pracy, dadzą rekompensatę żenująco niską. To już było. W Davos jako pierwszy zabrał głos.... walec zaczął się toczyć. Za długi przejmą lasy, surowce, branże. Boję się 

Śmiem oponować. 
Klasa średnia to chyba ci, co typowo po polsku spędzają urlop na samodzielnych remontach. Nie zniknęli, w sobotę byłam u takich ludzi, nie planowali przemeblowań, lecz przez home office mieszkanie im obrzydło i kopsnęli salon + przedpokój. 
Młodzi na infolinii zarabiają ponad 3000 zł na rękę (zwolnienie z podatku dochodowego), a do tego różne premie czy dodatki. Moja koleżanka księgowa lat 59 ma na rękę 2250 zł all in. Bo stara.
Bez kredytów da się żyć, jako przeciętny obywatel daję radę 40. rok. 
Skoro interesujesz się współczesnymi zmianami i manipulacjami, tym bardziej nie powinnaś się bać - po to się ludzi zastrasza, żeby łatwiej nimi sterować. Zmień towarzystwo / media / zobacz jakiś pozytywny film na YT. Z czarnowidztwa nic dobrego nie wynika, społeczeństwo rezonuje lęki, warto żyć na maksa... na pohybel doopkom.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6760784 Napisano: 25.01.2021 11:39:45 w WC - rozmowy o wszystkim
skipperq napisał(a):

Cześć!
Jeśli poproszę Panią w Dino aby zostawiała mi śmietniczek pełen paragonów do odbioru i późniejszej selekcji i rejestracji to to dobra taktyka? Jestem nowy w tym wszystkim, ale raczej jeśli na paragonie są różne produkty + ten promocyjny to to i tak przejdzie na stronie? Prawda?

Najlepiej to ją poproś o rękę.
A tak na poważnie: miej honor! Prawdziwy konkursowicz o nic nie prosi - paragony samodzielnie wygrzebuje z hasioka w ramach konko-skippów. 
Aj te profesory, co na forach studentów udają...  Wyświetl w wątku >>

joan

#6760614 Napisano: 24.01.2021 11:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Dziąła Wam gliss przez komp? Nie bogę nic wysłac pojawia sie czerwony pasek

odśwież stronę i wklep ponownie emotka  Powinno zadziałać emotka

Dzięki, pomogło. Co prawda nie wygrałam, ale pomogło emotka  a już myślałam, ze im się jeepy skończyły emotka

Bo się skończyły! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6760502 Napisano: 23.01.2021 13:26:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
sasaaabp napisał(a):

Odpowiedź od Hankey Bannister:

Chcielibyśmy Cię poinformować, że w tym czasie dowiedzieliśmy się od Organizatora konkursu, że w formularzu zgłoszeniowym na stronie internetowej wystąpił błąd techniczny, który dopuszczał zgłoszenia dłuższe niż określono w Regulaminie. Rozumiemy, że może to być frustrujące, i nie jest to standard, którego oczekujesz od Hankey Bannister, ale chcielibyśmy Cię zapewnić, że wzięliśmy pod uwagę wszystkie zgłoszenia zgodnie z warunkami Regulaminu. Wszystkie zgłoszenia zostały ocenione wyłącznie do długości 360 znaków i wszystko po tym nie było liczone jako część odpowiedzi.

czyli zgłoszenie na 1000 znaków, ale czytaliśmy tylko do momentu jak miało 360 znaków emotka  

Dla takich ludzi jest w piekle specjalny kociołek - z barszczem. 
A w ogóle to w jakich okolicznościach przeszliście na TY?
Tfu. A kysz.  Wyświetl w wątku >>