Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6776718 Napisano: 21.04.2021 09:24:12 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Szukam jakiegoś fajnego miejsca nad wodą w południowej Polsce, ma ktoś jakąś sprawdzoną miejscówkę na wakacje? emotka

Krasnobród emotka

Dokładnie, jak nad wodę... to kierunek północ / wschód emotka Najlepiej Roztocze albo Podlasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6776692 Napisano: 20.04.2021 21:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agni5h napisał(a):

A czy z loterii Visy ktoś coś wygrał w ubiegłym roku?

Tak, u mnie akurat same bzdety, czyli kody na przekąski i do Ali... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6776060 Napisano: 16.04.2021 21:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Podobno szczęście jest wtedy, kiedy Twoje auto jest młodsze od Ciebie emotka emotka

Podlasie jest piękne. Bardzo żałuję, że mieszkając tam przez 6 lat, tak mało korzystałam z uroków Białegostoku i okolic. Niestety nie było na to za bardzo czasu, nauka emotka

Ciekawe przysłowie, muszę zapamiętać emotka A Podlasie zawsze możesz odwiedzić, tym razem w roli turystki emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#6776057 Napisano: 16.04.2021 20:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Podróż za jeden uśmiech? emotka Chyba tak to się nazywało. Byłam chyba w 2017. Super sprawa emotka

A w temacie loterii z gruchotami... Lepiej dla nas wszystkich, bo jak nagroda główna nie kusi, to nie będziemy kupować tego badziewnego napoju emotka

Tak, to chyba akcja "Podróż za jeden uśmiech" emotka Ale mnie ciągnie do Białegostoku i w te okolice emotka W maju planujemy ok. 20 km po Puszczy Białowieskiej, jakaś specjalna trasa o świcie z przewodniczką, się nie mogę doczekać emotka

A powiem Ci, że mnie kusi zagrać, chociaż napoju tego nie piłam nigdy. Ale na złość Smolarowi bym zagrała, żeby przy odbiorze kluczyków powiedzieć im wprost: "To sem ja, joan z e-konków!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6776055 Napisano: 16.04.2021 20:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Taki volkswagen ogórek to cudo. One mi się od zawsze podobają. Odpicowane po 70-80 tysia sprzedają

Jechałam ogórkiem w ubiegłym roku w ramach bezpłatnego zwiedzania Białegostoku emotka

Ale osobówka (nawet SUV) to żaden kamper ani nawet a'la camper. Uważam, że Smolar totalnie przegiął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6776050 Napisano: 16.04.2021 20:31:21 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Znalezionego  przez przypadek kapselka Heinekena.Wygląda na "świeży".Kod przyjęło oby jutro nie odrzuciło emotka

Thx za wpis, mam kilka cudzasów w kurtce, zapomniałam o nich całkowicie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6776049 Napisano: 16.04.2021 20:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

W loterii Tigera ten samochód rzeczywiście jest tyle wart?

Kandydat na Badziew Roku 2021 w kategorii "Nagrody" emotka

Co do wartości -> chyba się Smolarowi jedno zero omsknęło emotka

Akurat mój kolega przerabia kolejne swoje autko na kampera, zapłacił za VANa! około 16.000 zł i sobie go sam wyremontuje, będzie min. łazienka i ogrzewanie podłogowe. A nagroda w tej loterii... cóż, odnoszę wrażenie, że to zwykły, zardzewiały złom. Nawet na kampera nie wygląda, bo powinien mieć min. namiot na dachu, a nie widzę go w rozpisce. Wg mnie: koopa stali wygrzebana gdzieś na złomowisku, przebieg 118.000 km (dyć Niemiec ino do Kirche jeździł, na klar!), parę schowków na drzwiach i na bank cyrki z ubezpieczeniem samochodu o takiej wartości z d* emotka

PS: Czekam na konek, gdzie nagrodą będą używane podróbki adików, ofkoz o wartości 1.500 zł bo przecież to "dizajnersko pomalowane obuwie typu Adidas, po ozonowaniu w zakładzie szewskim" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6775544 Napisano: 14.04.2021 19:21:19 w Smolar
saruto napisał(a):

czy smolar woli rym czy prozę? nie mam cierpliwosci do tej agencji. Smolar bujaj sie sam w tym kokonie emotka

Przecież nie tak znów dawno temu podawali oficjalne wyniki konka Payback -> można było poczytać nagrodzone zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6774645 Napisano: 09.04.2021 19:47:14 w Czy informują/ informowali?
Dzisiejsze info o przyznaniu kodów Player z Kinder Bueno Mini to za który etap? emotka Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

joan

#6774491 Napisano: 09.04.2021 13:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Mogliby jakieś papierowe zapewnić... 
Moja biedronka mnie ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła. Wchodzę a tam 3 kasy samoobsługowe  emotka

Przy warzywach i owocach niezły młyn się zrobił -> wszyscy szukali tych zaginionych rolek z woreczkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774485 Napisano: 09.04.2021 13:48:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Dawno nie robiłam zakupów w Biedronce - dziś okazało się, że mój market nie zapewnia już plastikowych woreczków do pakowania warzyw, owoców itp. Można przynieść z domu swój woreczek albo zakupić w Biedrze woreczki wielorazowe. Klienci pomstowali na Biedrę, dostało się też pracownicom hali. W razie czego uczulam, bo może to akcja dot. całej sieci Bdr.
PS: Miałam własne woreczki, nawet poratowałam jedną sztuką sympatyczną klientkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774483 Napisano: 09.04.2021 13:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Może jestem dziwna ale Lindt za dużą wagę przywiązuje do tych ich drogich, kartonowych pudełek na nagrody.Serio do kilku pudełek czekoladek potrzeba aż grubego ,ciężkiego kartonu jak na wielki kapelusz.Czy mają tam kogoś kto zarabia na tych pudelkach bo mi się podejrzliwość zawsze odzywa na takie zbędne drogie ,graty.

Święta racja emotka

Bo to jest przykładowo tak: masz na zbyciu cuksy, co se je laureat może zakupić za 20 zł w sklepie, jak więc zrobić z nich "zestaw słodyczy o wartości rynkowej 100 zł"? Dodajesz jakiś chiński szmelc typu unikalny karton / breloczek / długopis / notesik / woreczek na buty / widokówkę i gotowe emotka

Mnie się akurat ten dziwaczny karton przyda, bo koleżanka obchodzi w tym roku 50. urodziny, ale ogólnie: hucpa! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6774419 Napisano: 09.04.2021 10:09:22 w co chcielibyście wygrać?
Adekwatną do dzisiejszego poranka nagrodą będzie nagroda POCIESZENIA w postaci nagrody najgłówniejszej z głównych.
Można mnie już informować, siedzę przy telefonie / kompie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6774414 Napisano: 09.04.2021 09:34:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Konkurs walentynkowy / zestaw Lindt / DPD. Wyświetl w wątku >>

joan

#6774262 Napisano: 08.04.2021 13:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
domiiwolk napisał(a):

Kochani forumowicze jak to jest ze w wielu konkursach wygrywają wciąż ci sami konkursowicze z tego forum
np jacobs dziennie ma chyba 8 nagród z czego 5 osób jest z tego forum na cała Polskę 38.000.000 ludzi xd

Moze po prostu za mało inwestuje w konkursy? Kiedyś czytałem o takiej pani z Warszawy co w konkursy inwestowała dziesiątki tysięcy złotych No i narzekała ze tylko 3 auta wygrała xd

Jacobs to loteria -> nie trzeba być konkursowiczem, wystarczy kupić JEDEN produkt Jacobs, żadna filozofia ani szczególna umiejętność emotka Wyświetl w wątku >>
1 ditomaso 0

joan

#6773799 Napisano: 06.04.2021 14:29:07 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

joan jeśli ktoś ma wpisany numer, to sprawdza. Jeśli nie ma numeru telefonu, to można wpisać adres mailowy. Jakoś musiałaś się zarejestrować  emotka (...)

Thx, wyszło mi "Good news — no pwnage found!" emotka
Nawet do wycieku pół miliarda danych mnie nie wylosowano emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6773795 Napisano: 06.04.2021 14:22:52 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

WYCIEKŁY DANE MILIONÓW UŻYTKOWNIKÓW FACEBOOKA! (z całego świata, w tym 2,6 mln Polaków).
W linku poniżej jest informacja, jak sprawdzić, czy nasze konto jest bezpieczne. 
Jeśli okaże się, że nie, to trzeba natychmiast zmienić hasło do konta na fb, żeby nie zostało przejęte. 

https://www.faceb...ts/10157804432566821

A o czym ten artykuł? Bo chyba trzeba podać nr telefonu, żeby sprawdzić wyciek z FB, a FB mojego numeru telefonu nie posiada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6773101 Napisano: 31.03.2021 22:39:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Na czym stanelo z vanishem w biedronce? Jakos nie dopilnowalam i ja w ogole inne produkty kupilam, bo mam spray i zel, a nie plyn lub proszek. Czy ktos z was sle odp na taki paragon? Z produktem nie z zapisu z reg ze strony agencji? Moje w ogole sie tu nie łapią, bo ani to plyn, ani proszek  emotka  takze taaak. A odpowiedz bym juz miala. Trudno  emotka

Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6773098 Napisano: 31.03.2021 22:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsylwia18 napisał(a):

czy wam też wyskakuje błąd chcąc dodać zgłoszenie do konkursu z Lewiatana który trwa do dzisiaj??

Nie, wszystko ok, zgłoszenie wyszło, podziękowanie przyszło (tekst). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6772804 Napisano: 30.03.2021 14:27:18 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają.

Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO) emotka Niestety: mój facet to zbieracz & książkomaniak, więc yyy no letko nie mam emotka

@maverick napisał(a):

książki można sprzedać tutaj: kurier sam odbiera z domu emotka
https://skupszop.pl (...)

Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0