Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, jak nad wodę... to kierunek północ / wschód Najlepiej Roztocze albo Podlasie Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, u mnie akurat same bzdety, czyli kody na przekąski i do Ali... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe przysłowie, muszę zapamiętać A Podlasie zawsze możesz odwiedzić, tym razem w roli turystki Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to chyba akcja "Podróż za jeden uśmiech" Ale mnie ciągnie do Białegostoku i w te okolice W maju planujemy ok. 20 km po Puszczy Białowieskiej, jakaś specjalna trasa o świcie z przewodniczką, się nie mogę doczekać
A powiem Ci, że mnie kusi zagrać, chociaż napoju tego nie piłam nigdy. Ale na złość Smolarowi bym zagrała, żeby przy odbiorze kluczyków powiedzieć im wprost: "To sem ja, joan z e-konków!" Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jechałam ogórkiem w ubiegłym roku w ramach bezpłatnego zwiedzania Białegostoku
Ale osobówka (nawet SUV) to żaden kamper ani nawet a'la camper. Uważam, że Smolar totalnie przegiął Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx za wpis, mam kilka cudzasów w kurtce, zapomniałam o nich całkowicie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kandydat na Badziew Roku 2021 w kategorii "Nagrody"
Co do wartości -> chyba się Smolarowi jedno zero omsknęło
Akurat mój kolega przerabia kolejne swoje autko na kampera, zapłacił za VANa! około 16.000 zł i sobie go sam wyremontuje, będzie min. łazienka i ogrzewanie podłogowe. A nagroda w tej loterii... cóż, odnoszę wrażenie, że to zwykły, zardzewiały złom. Nawet na kampera nie wygląda, bo powinien mieć min. namiot na dachu, a nie widzę go w rozpisce. Wg mnie: koopa stali wygrzebana gdzieś na złomowisku, przebieg 118.000 km (dyć Niemiec ino do Kirche jeździł, na klar!), parę schowków na drzwiach i na bank cyrki z ubezpieczeniem samochodu o takiej wartości z d*
PS: Czekam na konek, gdzie nagrodą będą używane podróbki adików, ofkoz o wartości 1.500 zł bo przecież to "dizajnersko pomalowane obuwie typu Adidas, po ozonowaniu w zakładzie szewskim" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież nie tak znów dawno temu podawali oficjalne wyniki konka Payback -> można było poczytać nagrodzone zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy warzywach i owocach niezły młyn się zrobił -> wszyscy szukali tych zaginionych rolek z woreczkami Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Miałam własne woreczki, nawet poratowałam jedną sztuką sympatyczną klientkę Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta racja
Bo to jest przykładowo tak: masz na zbyciu cuksy, co se je laureat może zakupić za 20 zł w sklepie, jak więc zrobić z nich "zestaw słodyczy o wartości rynkowej 100 zł"? Dodajesz jakiś chiński szmelc typu unikalny karton / breloczek / długopis / notesik / woreczek na buty / widokówkę i gotowe
Mnie się akurat ten dziwaczny karton przyda, bo koleżanka obchodzi w tym roku 50. urodziny, ale ogólnie: hucpa! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można mnie już informować, siedzę przy telefonie / kompie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jacobs to loteria -> nie trzeba być konkursowiczem, wystarczy kupić JEDEN produkt Jacobs, żadna filozofia ani szczególna umiejętność Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx, wyszło mi "Good news — no pwnage found!"
Nawet do wycieku pół miliarda danych mnie nie wylosowano Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o czym ten artykuł? Bo chyba trzeba podać nr telefonu, żeby sprawdzić wyciek z FB, a FB mojego numeru telefonu nie posiada Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, wszystko ok, zgłoszenie wyszło, podziękowanie przyszło (tekst). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO) Niestety: mój facet to zbieracz & książkomaniak, więc yyy no letko nie mam
Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi Wyświetl w wątku >>