Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na podstawie wieloletniego doświadczenia z konkami promo: prawy róg naprzeciwko daty, o ile regulamin nie wskazuje inaczej. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jesteś na liście laureatów? Możesz sprawdzić na stronie. Bo może zrobiłaś literówkę w mejlu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W każdej akcji Auchana (gdzie odbierałam bony w sklepie) formularz laureata zawierał sporo danych -> min. PESEL.
O ile mnie pamięć nie myli! ten formularz wypisywała kasjerka na podstawie okazanego dowodu osobistego, a laureat tylko się podpisywał.
Może w aktualnej akcji po odbiorze bonów ktoś napisze na forum, jak to teraz wygląda? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje uwagi były skierowane do osób rozważających odkupienie bonu, a nie jego sprzedaż Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwróćcie proszę uwagę na fakt, że podczas próby ustrzelenia takiego bonu podaje się Zestaw: mejl + numer telefonu, a w związku z odebraniem nagrody dodatkowo zostaje do tego Zestawu przypisana konkretna osoba, czyli powstaje Zestaw: mejl + numer telefonu + osoba. I ten Zestaw pozostaje niezmienny aż do końca loterii w każdym jej aspekcie.
Co to oznacza w praktyce? Nie masz możliwości odkupić wygranej = wygrać bon na Zestaw A, a następnie wygrać samochód i odebrać go na Zestaw B. Oczywiście nie każdego to obchodzi, ale jeśli kto ma na tyle blisko, żeby podjechać do Auchana odebrać odkupiony na forum bon, to raczej zakupy za pisiąt z myślą o lepsiejszych nagrodach zrobi
18. Organizator zastrzega, iż jeden Uczestnik przystępując do Loterii może korzystać wyłącznie z jednego numeru telefonu oraz jednego adresu e-mail. (...) Jako numer telefonu oraz adres e-mail właściwy dla danego Uczestnika rozumie się wyłącznie ten numer i adres e-mail, które zostały podane w Formularzu do Loterii.
Dany numer telefonu oraz adres e-mail traktowany jest w Loterii jako odrębny Uczestnik.
Zarejestrowanie się do Loterii przez tego samego Uczestnika z podaniem innego numeru telefonu lub adresu e-mail (...) stanowi rażące naruszenie Regulaminu i jest podstawą wykluczenia danego Uczestnika z udziału w Loterii i pozbawienia go prawa do nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za wskazówki, już siebie tam widzę oczami wyobraźni na kocu / w hamaku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, skanseny to zdecydowanie moje klimaty
A ogród botaniczny? Warto tam pójść, czy może lepiej wybrać jakiś park / skwerek / las? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz, że ja już też myślałam o tym, żeby się zamknąć w łazience? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze - jak co roku - że drugi dzień od siódmej rano napiedralają wszelkiego rodzaju kosiarki, jest po trzynastej i chwili spokoju nie ma, zwariować można & dzień świra to przy tym pikuś. A za dwie godziny zaczną ludzie z pracy wracać i dołączą do całego tego kosiarkowego cyrku. Takie uroki mieszkania w ekstremalnie zazielenionej dzielnicy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś z Was mieszka w tych pięknych okolicach? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupię LOKALNIE butelkę termiczną Ragsy z tego konka: https://www.e-kon...ur.html#.YJEhVrUzZPY (...) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko, jak ktoś do nich zadzwoni, pewnie uruchomią formularz na nowo. Inna sprawa, że po raz kolejny taka sytuacja... Również mam kilka paragonów do wbicia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tradycyjnie trzeba do nich zadzwonić, żeby ponownie uruchomili formularz. Zgłoszenia można przecież słać do północy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Formularz już nie działa, a powinna trwać do północy
"COULD NOT SUBMIT FORM. FORM HAS BEEN EXPIRED."
"Okres przyjmowania zgłoszeń do loterii „Jacobs 125 lat” zakończył się 30 kwietnia 2021 r. Dziękujemy za udział!"
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odmówiłam bycia chrzestną 2 albo 3 razy -> nic to nie zmieniło w moich kontaktach z dziećmi ani ich rodzicami, dalej jestem najulubieńszą ciotką. Z pieniędzy komunijnych mała kupiła sobie w ubiegłym roku skrzypce. Jej chrzestna właściwie nie ma z nią kontaktu, prezenty przekazuje przez rodziców i tyle. A gdzie prowadzenie dziecka ścieżką religii chrześcijańskiej? Ni ma. Dziwna to dla mnie relacja, ale - jak zauważyłam - dosyć często spotykana. U nas dzieciaki są bardzo fajne, mają naprawdę wszystko = mają w nosie prezenty, najbardziej cenią sobie wspólny czas i zabawę. Kiedyś mała dostała od Mojego odcisk skamieliny w wapieniu, to był hit hitów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma. To jest rzetelna agencja. I dlatego zawsze mają od groma zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...6/10159406395966407/
Regulamin: https://www.ganda...promocji/ecoandmore/
Nagrody: 5 x zestaw kosmetyków (Alphanova Sun BIO, Vuokkoset 100% BIO (x4), WaterWipes Chusteczki nasączane czystą wodą (x2), Sukin Foaming Facial Cleanser lub Sukin SENSITIVE Pink clay facial masque) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zawsze: tyle, ile uznasz za stosowne Zależy, co go interesuje - może lepszy od kasy będzie voucher typu "superprezent"? I tego skoku spadochronem nie zapomni do końca życia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni drukują ten paragon dopiero po wygranej - zerkają, jaki będzie następny numer paragonu, zgłaszają go w formularzu bramkowym i jeśli wygra, to sobie drukują paragon o tymże numerze "sprzed pięciu minut".
Mnie najbardziej odpowiadają loterie tradycyjne, gdzie zgłasza się paragon, a losowanie jest dzień później albo nawet na końcu loterii. I tak zwykle posyłam tylko jedno zgłoszenie, dla zasady Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"3. Produktami biorącymi udział w Konkursie, są wszystkie produkty marki Dove" Wyświetl w wątku >>