Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6780614 Napisano: 11.05.2021 21:04:22 w Pomocy!!!!
palladyn-klotz napisał(a):

Dotychczas jak brałem udział w konkursach byłem pewien że numer paragonu to to samo  co  numer wydruku  w prawym górnym rogu
Ostatni jednak przeczytałem ten opis w  linku który troche mi namieszał
https://www.biuro...kturze-uproszczonej/

mam paragon z carrefoura i pytam doświadczonych  uczestników  gdzie w końcu  jest ten numer paragonu ?

Na podstawie wieloletniego doświadczenia z konkami promo: prawy róg naprzeciwko daty, o ile regulamin nie wskazuje inaczej. Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

joan

#6780599 Napisano: 11.05.2021 20:01:06 w Auchan
stokrotka238 napisał(a):

W takim razie ile najdłużej czekaliście na @id Auchan od wygrania?? 

A jesteś na liście laureatów? Możesz sprawdzić na stronie. Bo może zrobiłaś literówkę w mejlu? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780596 Napisano: 11.05.2021 19:54:14 w Auchan
pawelkoo napisał(a):

Z jednej strony racja, ale z drugiej np. Janów Kowalskich trochę jest w Polsce i dopóki nie ma podawania np. dat urodzeń, adresów to nikt nie udowodni, że ta osoba która odebrała bon na numer tel. A, to ta sama która zarejestrowała paragon na numer B.

W każdej akcji Auchana (gdzie odbierałam bony w sklepie) formularz laureata zawierał sporo danych -> min. PESEL.

O ile mnie pamięć nie myli! ten formularz wypisywała kasjerka na podstawie okazanego dowodu osobistego, a laureat tylko się podpisywał.

Może w aktualnej akcji po odbiorze bonów ktoś napisze na forum, jak to teraz wygląda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780578 Napisano: 11.05.2021 19:09:58 w Auchan
FBemilia6 napisał(a):

Organizator Auchan, loteria trwa do 22.05,  grając bez paragonu nie grasz o samochód tylko o bony.
Odsprzedając bon raczej każdy ma świadomość, że w tej loterii nie skorzysta już z tego adresu e-mail ani z tego nr telefonu (ten numer i ten e-mail jest odrębnym uczestnikiem i niczego nie narusza, Ten tel dzisiaj jest mój , jutro twój).

Moje uwagi były skierowane do osób rozważających odkupienie bonu, a nie jego sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

joan

#6780564 Napisano: 11.05.2021 18:41:47 w Auchan
Do osób rozważających odkupienie na forum wygranego bonu 50 zł / 100 zł z loterii Auchan:

Zwróćcie proszę uwagę na fakt, że podczas próby ustrzelenia takiego bonu podaje się Zestaw: mejl + numer telefonu, a w związku z odebraniem nagrody dodatkowo zostaje do tego Zestawu przypisana konkretna osoba, czyli powstaje Zestaw: mejl + numer telefonu + osoba. I ten Zestaw pozostaje niezmienny aż do końca loterii w każdym jej aspekcie.

Co to oznacza w praktyce? Nie masz możliwości odkupić wygranej = wygrać bon na Zestaw A, a następnie wygrać samochód i odebrać go na Zestaw B. Oczywiście nie każdego to obchodzi, ale jeśli kto ma na tyle blisko, żeby podjechać do Auchana odebrać odkupiony na forum bon, to raczej zakupy za pisiąt z myślą o lepsiejszych nagrodach zrobi emotka

18. Organizator zastrzega, iż jeden Uczestnik przystępując do Loterii może korzystać wyłącznie z jednego numeru telefonu oraz jednego adresu e-mail. (...) Jako numer telefonu oraz adres e-mail właściwy dla danego Uczestnika rozumie się wyłącznie ten numer i adres e-mail, które zostały podane w Formularzu do Loterii. emotka
Dany numer telefonu oraz adres e-mail traktowany jest w Loterii jako odrębny Uczestnik. emotka
Zarejestrowanie się do Loterii przez tego samego Uczestnika z podaniem innego numeru telefonu lub adresu e-mail (...) stanowi rażące naruszenie Regulaminu i jest podstawą wykluczenia danego Uczestnika z udziału w Loterii i pozbawienia go prawa do nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780547 Napisano: 11.05.2021 17:52:05 w WC - rozmowy o wszystkim
fosik napisał(a):

O to muzeum wsi lubelskiej powinno się spodobać ️
w ogrodzie botanicznym nie byłam, ale dopytałam siostry i mówi, że jak najbardziej warto

Dziękuję za wskazówki, już siebie tam widzę oczami wyobraźni na kocu / w hamaku emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, fosik 0

joan

#6780502 Napisano: 11.05.2021 15:31:18 w WC - rozmowy o wszystkim
fosik napisał(a):

Polecam Muzeum Wsi Lubelskiej - taki skansen, gdzie można poczuć się bliżej natury oraz zobaczyć zwierzęta na żywo

Dziękuję, skanseny to zdecydowanie moje klimaty emotka
A ogród botaniczny? Warto tam pójść, czy może lepiej wybrać jakiś park / skwerek / las? Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

joan

#6780467 Napisano: 11.05.2021 13:32:02 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Zapraszam do siebie, od grudnia budowa dwóch bloków przed oknami, na wyciagnięcie ręki, codziennie od 6:00 żyję na wielkiej budowie, zero możliwości otwarcia okien, czasami muszę się zamknąć w łazience, żeby pozbierać myśli...

A wiesz, że ja już też myślałam o tym, żeby się zamknąć w łazience? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780458 Napisano: 11.05.2021 13:19:26 w Wkurza mnie...
Otrzymałam mejla, że właśnie po raz enty przełożono Katowicką Noc Kabaretową, ale bilety zachowują ważność emotka Mogliby po prostu zwrócić kasę za te bilety, bo kufa kto mi zagwarantuje, że w październiku to ja nadal będę wśród żywych?

I jeszcze - jak co roku - że drugi dzień od siódmej rano napiedralają wszelkiego rodzaju kosiarki, jest po trzynastej i chwili spokoju nie ma, zwariować można & dzień świra to przy tym pikuś. A za dwie godziny zaczną ludzie z pracy wracać i dołączą do całego tego kosiarkowego cyrku. Takie uroki mieszkania w ekstremalnie zazielenionej dzielnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6780393 Napisano: 11.05.2021 10:29:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak dobrze pójdzie (ODPUKAĆ!)... na początku czerwca spędzę kilka dni w Lublinie. To będzie nasza pierwsza wizyta w tym mieście -> chętnie posłucham podpowiedzi w temacie: gdzie smacznie zjeść bezmięsne obiady, które muzeum warto odwiedzić, gdzie znajdę ciekawy mural / nieoczywistą perełkę / cichą bliskość natury emotka

Może ktoś z Was mieszka w tych pięknych okolicach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6778973 Napisano: 04.05.2021 12:32:09 w Kupię...
NIEAKTUALNE
Kupię LOKALNIE butelkę termiczną Ragsy z tego konka: https://www.e-kon...ur.html#.YJEhVrUzZPY (...) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6778463 Napisano: 30.04.2021 10:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

ale dziady... dawno nie widziałem takiej sytuacji, mam jeszcze chyba 2-3 paragony do wklejenia...

Spoko, jak ktoś do nich zadzwoni, pewnie uruchomią formularz na nowo. Inna sprawa, że po raz kolejny taka sytuacja... emotka Również mam kilka paragonów do wbicia emotka Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

joan

#6778461 Napisano: 30.04.2021 10:53:52 w Wkurza mnie...
marzenie16 napisał(a):

Loteria Jacobs trwa do 30 kwietnia, a juz w tej chwili nie można wysłać zgłoszenia!!!!!!!SZOK

Tradycyjnie trzeba do nich zadzwonić, żeby ponownie uruchomili formularz. Zgłoszenia można przecież słać do północy. Wyświetl w wątku >>
1 izak1000 0

joan

#6778451 Napisano: 30.04.2021 10:24:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O co chodzi z loterią Jacobs?

Formularz już nie działa, a powinna trwać do północy emotka

"COULD NOT SUBMIT FORM. FORM HAS BEEN EXPIRED."

"Okres przyjmowania zgłoszeń do loterii „Jacobs 125 lat” zakończył się 30 kwietnia 2021 r. Dziękujemy za udział!"

emotka Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

joan

#6778341 Napisano: 29.04.2021 15:43:13 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

Co do tych chrzestnych..Sama nie mam dzieci, ale gdybym miala dziecko to na chrzestną wzielabym osobę zaufana, taka ktora w razie mojej smierci moglaby zajać się moim dzieckiem i wcale nie w sensie tylko finansowym.A by je wychowala i dala stabilność psychiczną. 

Odmówiłam bycia chrzestną 2 albo 3 razy -> nic to nie zmieniło w moich kontaktach z dziećmi ani ich rodzicami, dalej jestem najulubieńszą ciotką. Z pieniędzy komunijnych mała kupiła sobie w ubiegłym roku skrzypce. Jej chrzestna właściwie nie ma z nią kontaktu, prezenty przekazuje przez rodziców i tyle. A gdzie prowadzenie dziecka ścieżką religii chrześcijańskiej? Ni ma. Dziwna to dla mnie relacja, ale - jak zauważyłam - dosyć często spotykana. U nas dzieciaki są bardzo fajne, mają naprawdę wszystko = mają w nosie prezenty, najbardziej cenią sobie wspólny czas i zabawę. Kiedyś mała dostała od Mojego odcisk skamieliny w wapieniu, to był hit hitów... Wyświetl w wątku >>

joan

#6778249 Napisano: 29.04.2021 11:57:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Myślicie ze Los Mejores ma jakaś czarna listę? Co bym nie napisała to pudło 

Nie ma. To jest rzetelna agencja. I dlatego zawsze mają od groma zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

joan

#6777849 Napisano: 27.04.2021 11:34:08 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się 27.04.2021 emotka "Eco & More":

https://www.faceb...6/10159406395966407/

Regulamin: https://www.ganda...promocji/ecoandmore/

Nagrody: 5 x zestaw kosmetyków (Alphanova Sun BIO, Vuokkoset 100% BIO (x4), WaterWipes Chusteczki nasączane czystą wodą (x2), Sukin Foaming Facial Cleanser lub Sukin SENSITIVE Pink clay facial masque) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6777778 Napisano: 26.04.2021 21:31:31 w WC - rozmowy o wszystkim
slavek napisał(a):

Pomóżcie, ile się teraz daje chrześniakowi na 18-stkę?

Jak zawsze: tyle, ile uznasz za stosowne emotka Zależy, co go interesuje - może lepszy od kasy będzie voucher typu "superprezent"? I tego skoku spadochronem nie zapomni do końca życia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6777103 Napisano: 22.04.2021 19:53:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

OK. A sprzedaż i paragon w takim sklepiku to tez konieczność opłacenia podatkuza sprzedany towar, czy nie?. Jak ci drukarze radzą sobie z podatkiem? Przeciez jak nastukają 100 paragonów to muszą to jakoś rozliczyć z us? 

Oni drukują ten paragon dopiero po wygranej - zerkają, jaki będzie następny numer paragonu, zgłaszają go w formularzu bramkowym i jeśli wygra, to sobie drukują paragon o tymże numerze "sprzed pięciu minut".

Mnie najbardziej odpowiadają loterie tradycyjne, gdzie zgłasza się paragon, a losowanie jest dzień później albo nawet na końcu loterii. I tak zwykle posyłam tylko jedno zgłoszenie, dla zasady emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6776796 Napisano: 21.04.2021 14:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Czy na ten konkurs Dove

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-pomagaj-z-dove.html

mozna kupić mydełko?

"3. Produktami biorącymi udział w Konkursie, są wszystkie produkty marki Dove" Wyświetl w wątku >>
0 0