Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli przeczyta ich wpisy ktoś, kto zmarnował swoją jedyną szansę na udział a został bez nagrody -> no cóż, można się spodziewać wszystkiego, a goownoburzy szczególnie... Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus)
polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564 ![emotka](https://www.e-konkursy.info/img/emots/smile.gif)
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie tylko jeden raz, w trakcie jego trwania."
"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagród Uczestnikom Konkursu działającym niezgodnie z niniejszym Regulaminem lub nie spełniającym wymogów określonych w niniejszym Regulaminie."
Czy ktoś oprócz mnie w ogóle czyta regulaminy? Uczestnicy? Organizator? Ktokolwiek?
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o Pana Plagiatora Ninję -> szkoda literek na takiego typa. To się w głowie nie mieści, że w ogóle ktoś zagląda na jego FP
Na forum zawsze się loguj. Dodawaj konkursy do naszej bazy, wtedy odblokuje Ci się kilka dodatkowych wątków, a to zawsze jakaś pomoc / podpowiedź
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U Smolara to znaczy, że już wygrałeś i - o ile wszystko się będzie w dokumentach zgadzało - otrzymasz nagrodę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, jesteśmy pewne
O ile organizator nie wskaże w regulaminie inaczej, podajesz w akcjach promocyjnych nr umieszczony u góry / naprzeciwko daty. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, a wyjeżdżam i tak se gdybam, czy w piątek nie zadzwoni wnerwiony kurier. A nie będę organizowała "czuwania na wszelki wypadek"
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostał ktoś tegoż mejla w sprawie NIBY-dzisiejszej wysyłki zestawu z konka "Z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmann!”? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tymczasem u mnie: nic od LM (smutne zaskoczenie) & przegapiłam datę zakończenia auchanowej loterii (paragony niewbite)
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a) wymienię w stosunku 1:1 na jakieś bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH),
b) sprzedam po 250 PLN / szt.
Zapraszam na pw
PS: Jeśli wymienisz / kupisz oba powyższe eVouchery, nową bluzę Mr. Gugu Miss Go wzór "Old Forest" otrzymasz ode mnie gratis! Rozmiar. L / unisex / wysyłka Paczkomatem / oferta ważna do 30.05.2021
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak: powtórka z rozrywki... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
9. Uczestnikiem Konkursu (...) może być każda osoba fizyczna (...) spełniająca łącznie poniższe warunki: (...) ma aktywne konto w serwisie Facebook z nick Facebook będącym prawdziwym imieniem i nazwiskiem właściciela (...)
Z tym pakietem sportowym Canal+ to serio lipa. Ciekawe, ilu laureatów przeoczy termin dezaktywacji wygranego pakietu i jeszcze będzie w plecy 50 zł...
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że na forum główne nagrody powpadają, a tu bida z nędzą i pajęczyny w kątach
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin: https://ekofabryk...kursu-EKOFABRYKA.pdf
Nagrody: 5 x edukacyjna gra planszowa EKOMIASTO. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba jakaś złota reguła, bo kiedyś nie wygrałam w konkursie Smolara, gdzie do zgarnięcia było kilka tysięcy zestawów produktów (bodajże 8.000 sztuk)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam zapisane, że podawało się jedynie mejla + dane z paragonu i nic więcej
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U osób fizycznych / na internecie domowym owszem, ale w firmach jest inaczej - u mnie w pracy wszyscy mieli stałe IP