Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6788165 Napisano: 14.06.2021 15:19:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

To ci co wygrali "nie wiedza co" - dostana regulaminowe NIC  emotka

Jeśli przeczyta ich wpisy ktoś, kto zmarnował swoją jedyną szansę na udział a został bez nagrody -> no cóż, można się spodziewać wszystkiego, a goownoburzy szczególnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788141 Napisano: 14.06.2021 14:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Regulamin Schweppes:

"Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie tylko jeden raz, w trakcie jego trwania."

"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagród Uczestnikom Konkursu działającym niezgodnie z niniejszym Regulaminem lub nie spełniającym wymogów określonych w niniejszym Regulaminie."

Czy ktoś oprócz mnie w ogóle czyta regulaminy? Uczestnicy? Organizator? Ktokolwiek? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6787664 Napisano: 11.06.2021 18:34:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Loreal au han były smsy?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6787435 Napisano: 10.06.2021 23:04:00 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość  emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"

hm ja się od niego nauczyłam cwaniactwa i jak nie brać udziału w pewnych konkursach aczkolwiek na jakimś profilu ma rady jak grać i jak ktoś jest świeżak to te rady trochę mu w głowie rozjaśnią i pokażą że obecny świat konkursów to ciężki orzech do zgryzienia i pewnego rodzaju mafia...

Dlatego właśnie nie warto tam zaglądać...  Wyświetl w wątku >>

joan

#6787366 Napisano: 10.06.2021 18:10:12 w WC - rozmowy o wszystkim
angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

angelika91 napisał(a):

Zawsze korzystałam z forum jako niezalogowana

Jeśli chodzi o Pana Plagiatora Ninję -> szkoda literek na takiego typa. To się w głowie nie mieści, że w ogóle ktoś zagląda na jego FP emotka

Na forum zawsze się loguj. Dodawaj konkursy do naszej bazy, wtedy odblokuje Ci się kilka dodatkowych wątków, a to zawsze jakaś pomoc / podpowiedź emotka Spróbuj określić swoje mocne strony i bierz udział w takich akcjach, gdzie możesz to wykorzystać. Co może być mocną / słabą stroną konkursowicza? WSZYSTKO emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6786715 Napisano: 08.06.2021 17:57:01 w Smolar
gregory napisał(a):

wyjasnijcie mi proszę, co znaczy sms że jestem laureatem rezerwowym i mam odesłać paragon. czy to znaczy, że juz wygrałem czy może wygram jezeli laureta główny nie odesle paragonu?

U Smolara to znaczy, że już wygrałeś i - o ile wszystko się będzie w dokumentach zgadzało - otrzymasz nagrodę. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6786326 Napisano: 07.06.2021 14:07:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masterniaczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

masterniaczka napisał(a):

W konkursie colgate w lidlu (los mejores) to jaki numer paragonu podać ten obok daty? Czy może ten Lidlowy z dołu paragonu?

Ten z góry

Jesteś pewna?

Tak, jesteśmy pewne emotka
O ile organizator nie wskaże w regulaminie inaczej, podajesz w akcjach promocyjnych nr umieszczony u góry / naprzeciwko daty. Wyświetl w wątku >>

joan

#6785566 Napisano: 02.06.2021 22:50:12 w Smolar
ivanotta napisał(a):

ja nic nie dostałam.. 

No właśnie, a wyjeżdżam i tak se gdybam, czy w piątek nie zadzwoni wnerwiony kurier. A nie będę organizowała "czuwania na wszelki wypadek" emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6785559 Napisano: 02.06.2021 22:18:12 w Smolar
"Twoja nagroda (zestaw henkel) zostanie wysłana najpóźniej do 02-06-2021, a o jej nadaniu zostaniesz poinformowany w osobnym mailu od firmy kurierskiej."

Dostał ktoś tegoż mejla w sprawie NIBY-dzisiejszej wysyłki zestawu z konka "Z eksperckim składem ciesz się ładem w Rossmann!”? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783937 Napisano: 26.05.2021 11:18:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

Auchan nic z nagród nie dał, chyba mi zapał konkursowy osłabł. emotka

to samo  emotka  jeszcze w Hortex i Tymbark ostatnia nadzieja 

Niestety - widziałam w Auchan ten tymbarkowy rower, szpetny na maksa, wygląda jak tania podróbka emotka
A tymczasem u mnie: nic od LM (smutne zaskoczenie) & przegapiłam datę zakończenia auchanowej loterii (paragony niewbite) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783756 Napisano: 25.05.2021 16:32:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
emotka Posiadam dwa raffaellowe eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023):
a) wymienię w stosunku 1:1 na jakieś bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH),
b) sprzedam po 250 PLN / szt.

Zapraszam na pw emotka

PS: Jeśli wymienisz / kupisz oba powyższe eVouchery, nową bluzę Mr. Gugu Miss Go wzór "Old Forest" otrzymasz ode mnie gratis! Rozmiar. L / unisex / wysyłka Paczkomatem / oferta ważna do 30.05.2021 emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783142 Napisano: 22.05.2021 11:49:50 w Auchan
assal napisał(a):

Wraithbeauty: Oficjalnie nie może, jest taki zapis w regulaminie. Była dziś koleżanka z rana po swoje, już ją spisywała pani z dowodu sama, bo centrala wysłała informację do sklepów, że ludzie oszukują, chodzą po kilka razy do różnych sklepów na te same dane itp. 
Czyli nic się nie zmieniło od bonów rozdawanych dwa czy trzy lata temu  emotka

Dokładnie tak: powtórka z rozrywki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6783092 Napisano: 22.05.2021 00:15:37 w Lay's
https://lays.pl/kibicujzlays emotka zwracam Waszą uwagę na następujący zapis regulaminu:

9. Uczestnikiem Konkursu (...) może być każda osoba fizyczna (...) spełniająca łącznie poniższe warunki: (...) ma aktywne konto w serwisie Facebook z nick Facebook będącym prawdziwym imieniem i nazwiskiem właściciela (...) emotka

Z tym pakietem sportowym Canal+ to serio lipa. Ciekawe, ilu laureatów przeoczy termin dezaktywacji wygranego pakietu i jeszcze będzie w plecy 50 zł... emotka Lepsze byłoby 50 zł do wypłaty z dowolnego bankomatu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6783060 Napisano: 21.05.2021 21:46:17 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

szukam pomocy w znalezieniu książki przyrodniczej dla dziecka w wieku 10 lat - dodatek do prezentu komunijnego - czy ktoś może mi pomóc  bo nie znam wogóle tematu....

Może coś autorstwa Marcina Kostrzyńskiego? Świetny gość, byłam na kilku spotkaniach z nim i mam książkę "Gawędy o wilkach i innych zwierzętach" emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

joan

#6781460 Napisano: 14.05.2021 19:37:01 w Visa Konkursy
deva napisał(a):

coś ubogo na forum z tymi bonami Lidl i Aliexpress...

Myślałam, że na forum główne nagrody powpadają, a tu bida z nędzą i pajęczyny w kątach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6781214 Napisano: 13.05.2021 19:20:55 w Dziś cieszę się z.....
Lata w konkursach i wszystko wiadomo: jak coś "za darmo" dają, to ludzie byle goowno wezmą... Ale jestem otwarta na wiedzę, można mnie naprawdę banalnie przekonać do tych "szczepionek", proszę tylko o linki do oficjalnych informacji na stronach producenta / producentów. Z dzieciństwa zostało mi dopytywanie A po co?  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6781169 Napisano: 13.05.2021 17:03:50 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się dzisiaj o 21:00: https://www.faceb...14/2912988368938333/

Regulamin: https://ekofabryk...kursu-EKOFABRYKA.pdf

Nagrody: 5 x edukacyjna gra planszowa EKOMIASTO. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6781038 Napisano: 13.05.2021 11:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Jakbym siebie czytała. Potrafiłam wygrać w konkursach, w których była tylko 1 nagroda, ale nie potrafię czasem wygrać tam, gdzie jest 100, 200 a nawet 500 nagród (tak, był taki jeden konkurs Helleny - do dzisiaj nie mogę na nią patrzeć  emotka  ).

To chyba jakaś złota reguła, bo kiedyś nie wygrałam w konkursie Smolara, gdzie do zgarnięcia było kilka tysięcy zestawów produktów (bodajże 8.000 sztuk) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6780937 Napisano: 12.05.2021 21:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
warcik napisał(a):

Czy  w Dove w zgłoszeniu podawało się adres?

Mam zapisane, że podawało się jedynie mejla + dane z paragonu i nic więcej emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6780723 Napisano: 12.05.2021 11:40:54 w Pomocy!!!!
sks900 napisał(a):

Mało kto ma stałe ip.

U osób fizycznych / na internecie domowym owszem, ale w firmach jest inaczej - u mnie w pracy wszyscy mieli stałe IP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0