Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6791837 Napisano: 30.06.2021 10:00:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Wie ktoś może co z kodami do sklepu e-develey ważnymi do końca czerwca? Mają przerwę techniczną i niestety,nie da się ich wykorzystać emotka

Najlepiej chyba zadzwonić na infolinię - kiedyś (w innej sprawie) tak właśnie się z nimi kontaktowałam, rozmawiałam z bardzo miłym panem, wszystko mi wyjaśnił i udało się rozwiązać problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791836 Napisano: 30.06.2021 09:56:53 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Też mi się nie podoba podejście tej agencji bo co za logika skan paragonu,nagroda w domu i nagle oryginał paragonu pocztą.
Ale poczułam się wywołana do tablicy tak z mojej winy wzięłam udział 2 razy nie doczytałam,że jeden  członek jedno zgłoszenie.Od razu się przyznałam i odpisali ,że anulują 2 zgłoszenie i uznają je za niebyłe.Nie ,nie wygrałam roweru by nie było niedomówień.A losowanko to chyba przejęzyczenie bo jakie losowanko w konkursie opisowym.

Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!

Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower! emotka I że w ogóle rozdadzą rowery komuś poza swoimi znajomymi, w końcu... chyba nikt nie będzie tego sprawdzał? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6791801 Napisano: 29.06.2021 23:19:55 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

(...) Jaka piłka , jak grałam o rower? Ale śmieszne to ,że nie odesłałam jeszcze oryginału paragonu a już jutro wysyłają do mnie nagrodę ....  Napisałam @ ,że nie grałam o piłkę , lecz o rower - a tu takie kwiatki: LOSOWANKA
Droga Pani,nie zaznaczyła Pani żadnej z opcji na wygraną. Rowery zostały rozlosowane według poprawnych zgłoszeń. W Związku z Pani ciekawą odpowiedzią postanowiliśmy nagrodzić Panią nagrodą w postaci Piłki. Jeśli nie chce Pani takiej nagrody bardzo prosimy o informację.Brak słów......:(

Że kufa co?! emotka Możliwe, że formularz został błędnie utworzony i nikomu nie przechodzi, co zaznaczył. Najpierw ignorują, że ktoś słał więcej zgłoszeń, niż pozwala regulamin. Potem nagradzają zgłoszenie, które - wg nich - nie miało zaznaczonej opcji wyboru nagrody. Finalnie sugerują losowanie. Brak słów! Wyświetl w wątku >>

joan

#6791791 Napisano: 29.06.2021 22:15:47 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Wkurza mnie agencja G3. Obrosli w piórka i zaczynają kontrolować loterie. Wiem na pewno, że eliminują zasobniejszych w kapsle. Blokują wygrywanie. Skoro to potrafią, to równie dobrze część nagród wpadnie znajomym królika. 

Mogą mieć jakieś oprogramowanie, które wyłapuje "indywidualnego użytkownika". I sami sobie definiują, co rozumieją pod tym pojęciem emotka Jak dla mnie: ktoś posiada 1500 kodów, ale nie potrafi zorganizować ich wbicia w sposób zgodny z regulaminem. Następnym razem zróbcie eksperyment, może akurat się uda emotka

Mnie irytują bramki, bo - teoretycznie - to Wielka Tajemnica Organizatora. Chciałabym, żeby ktoś wytłumaczył, jak to niby działa, że ŻADEN z pracowników czy współpracowników organizatora nie zna tych tajemnych godzin szczęścia. Do dziś mnie nie przekonali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791666 Napisano: 29.06.2021 15:57:52 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

Wkurza mnie agencja G3. Obrosli w piórka i zaczynają kontrolować loterie. Wiem na pewno, że eliminują zasobniejszych w kapsle. Blokują wygrywanie. Skoro to potrafią, to równie dobrze część nagród wpadnie znajomym królika. 

Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale w loteriach często występuje regulaminowy zapis, że jedna osoba może zarejestrować dziennie max np. 20 kapsli / kodów / zgłoszeń. Czy o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789391 Napisano: 18.06.2021 13:19:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię lub sprzedam wg poniższych założeń emotka

a) dwa eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023) -> sprzedaż po 250 zł/szt. lub wymiana o wartości 300 zł*/szt.,

b) gift card na prezent marzeń 300 zł (...)

c) zestaw garnków (...)

*wymienię na bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS, podróżne typu Travelist lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH)

Zapraszam na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789302 Napisano: 18.06.2021 10:01:07 w Informują
Informują z Konkurs "Czas na konkurs" Hebe

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

joan

#6789065 Napisano: 17.06.2021 10:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Nagradzali to i to emotka
Poszło wszystko.

Thx za info & gratki emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6789057 Napisano: 17.06.2021 09:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Wszystko poszło z Elmex ?

Ja się zastanawiam, czy ktoś wygrał sms-em, czy też nagrodzili same zgłoszenia wysłane przez formularz? Tak statystycznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6789048 Napisano: 17.06.2021 09:39:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
domika napisał(a):

Nie gram więc u Los Mejores , żeby na tyle nagród nawet past nie wygrać ? emotka

Coś im się zacięło w wysyłaczu. Tak sobie wmawiam.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6788716 Napisano: 16.06.2021 11:50:10 w WC - rozmowy o wszystkim
siewcazamieszania napisał(a):

Hej, co sądzicie o konkursach organizowanych na fb przez strony takie jak ta https://www.faceb...wnia-105292338034575 ?
Są nader często, właściwie jakby same konkursy. Podobnych stron jest kilka, dużo nagród, łatwy udział i nawet pojawiają się wyniki. Parę razy wzięłam udział, bez wygranej, ale tak się zastanawiam, czy jest sens, czy w ogóle laureaci to prawdziwe osoby. Czy to nie jakiś scam, bo co to za firma/hurtownia, która zamiast sprzedawać organizuje same konkursy?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? A może komuś z nas na takiej stronie udało się wygrać?

W tego typu "akcjach" nawet nie biorę udziału. Wartościowy konkurs na FB ma regulamin w takiej postaci, jak np. standardowo u Avanti czy Smolara. Tyle w temacie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6788662 Napisano: 16.06.2021 09:57:14 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Kończy się dzisiaj (16.06.2021) o godz 15:00 emotka https://www.faceb...37/3397559810347785/

Drodzy biegacze i biegaczki!
W sobotę 26. czerwca, o godz. 22:00 wystartuje 11. PKO Rybnicki Półmaraton Księżycowy. Z tej okazji mamy dla was konkurs, w którym do wygrania jest 5 pakietów startowych na ten bieg.
Zadanie jest bardzo proste. Wystarczy, że w komentarzu poniżej krótko i kreatywnie odpowiecie na pytanie - dlaczego chcecie wziąć udział w tym nocnym półmaratonie?

Szczegóły biegu: https://mosir.ryb...olmaraton-ksiezycowy Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788555 Napisano: 15.06.2021 18:39:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinder nadal wysyła mejle (cards za dzień ostatni) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6788552 Napisano: 15.06.2021 18:37:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Kurcze ja właśnie nie spr i wysłałam teraz jak to odkręcić ?

Nie wiem. Sprawdź w regulaminie - jeśli informują mejlem, olej sprawę. Jeżeli na nr telefonu - musisz pogłówkować w temacie. Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

joan

#6788542 Napisano: 15.06.2021 18:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Miał ktoś taka sytuację,że korzystał z autouzupelnienia danych w formularzu zgłoszeniowym i przy nr telefonu przekręciło nr ? Tzn na początku się wdarło +48 emotka  
I się nr nie zmieścił....skapnelam się po fakcie (chodzi o Coca cola lewiatana)

Tak mam zawsze u Smolara -> tylko przed wciśnięciem "wyślij" sprawdzam wszystko po 3x, więc nigdy źle nie posłałam. Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

joan

#6788286 Napisano: 14.06.2021 21:19:35 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Jako ze często gram na facebooku to podpowiem, że ilość znajomych nie ma żadnego znaczenia. Duze firmy, organizujące konkursy nie zwracają uwagi na to czy masz na tablicy udostępnione same konkursy czy posty o ratowaniu zwierzaków.  Małe firemki sprawdzają czasem profile zanim kogoś nagrodzą, bo szukają potencjalnych klientów a nie konkursowicza, który chce mieć odhaczoną kolejną wygraną która opyli na olx czy allegro. 

Ale niestety przeraża ilość nagrodzonych kont, które są typowo fejkowe, oraz osób które kradną czyjeś teksty i zdjęcia nawet te z wizerunkiem.

Ilość znajomych rzeczywiście nie ma znaczenia, poza tym można to ukryć.

Nie zgodę się z tym, że firmy nie zwracają uwagi na wpisy fb.
Po pierwsze: nikt nie ma ochoty na goownoburzę spod znaku "a ta pani ciągle wygrywa, kogo wy nagradzacie, oto zrzuty ekranu z jej nagrodami" czy "z tą mafią konkursową to nie mam szans, a to JA jestem Waszą klientką i moja rodzina trzy pokolenia wstecz".
Po drugie: możesz yebać PiS albo być zdania, że "Arka Gdynia kruwa świnia", ale marki jednak nie chcą być kojarzone z takimi laureatami.
Po trzecie: Facebook wyraźnie zaznaczył, że konto powinno zawierać prawdziwe imię i nazwisko, zatem przedziwne fejkowo-konkursowe konta z założenia nie spełniają wymogów regulaminów i firmy, co znają zapisy swojego regulaminu (a niektórzy mają regulaminy w d*) z miejsca odrzucają dziwaków. Wystarczy popatrzeć na listy laureatów.

Podsumowując: jak wszędzie... trzeba wiedzieć, u kogo grać. Żeby zarobić, a się nie narobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788259 Napisano: 14.06.2021 19:02:13 w WC - rozmowy o wszystkim
doo napisał(a):

Czy działa wam teraz na koncie Wirtualna Polska przycisk Napisz albo Odpowiedz na czyjąś wiadomość?

Działa. Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

joan

#6788248 Napisano: 14.06.2021 18:33:37 w Wkurza mnie...
uleczkaa napisał(a):

Jak mnie wkurza,  że za siedem miesięcy grania,  ani razu nic nie wygrałam na fecebooku. Zwyczajnie nie umiem tam grać. Pewnie fakt,  że mam góra trzydziestu "znajomych" ,nie pozostaje bez znaczenia dla organizujących konkursy,  ale żeby ani razu?

Może warto zoptymalizować granie? emotka
1) Jaki masz profil? Czy wyglądasz bardziej na konkursowicza, czy może zwykłego śmiertelnika?
2) Czy udostępniasz na profilu jakiekolwiek konkursy lub loterie?
3) Czy bierzesz udział w konkach, gdzie jest po min. kilkaset zgłoszeń?
4) Czy dywersyfikujesz swoje zgłoszenia, czy też lecisz zawsze podobnym szablonem?
5) Czy bierzesz udział, w czym się da (niezależnie od nagrody)? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788170 Napisano: 14.06.2021 15:32:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

A jest rezerwa? Nie znam regulaminu, wiem tyle co Kumulacja wyhaczyla  emotka
No i szukac mi sie produktu nie chcialo po Lidlu dla glupiej pilki  emotka

Nie wiem, nie grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6788169 Napisano: 14.06.2021 15:31:12 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Nawet nie wiem, gdzie to wpisać? - może w Popraw sobie humor? 
Pytanie z ankiety:
Czy w Pani gospodarstwie domowym są książki? emotka

A ja Ci przekornie powiem, że korzystam głównie z Legimi & bibliotek, więc zupełnie by mnie nie zdziwiła odpowiedź "Nie ma" emotka To całkiem możliwe, wystarczy podejście eko lub minimalistyczne czy też tzw. życie na walizkach.

BTW -> nie mogę patrzeć (A NIE DA SIĘ TEGO WŻADEN SPOSÓB ZABLOKOWAĆ!) na te wszystkie udostępnienia wpisów z fp typu "Nie jestem statystycznym Polakiem, czytam książki"... emotka Wyświetl w wątku >>