Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej chyba zadzwonić na infolinię - kiedyś (w innej sprawie) tak właśnie się z nimi kontaktowałam, rozmawiałam z bardzo miłym panem, wszystko mi wyjaśnił i udało się rozwiązać problem. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko - chodzi o to, że agencja powinna znać regulamin, który sama stworzyła + trzymać się tegoż regulaminu + wypowiadać się na poziomie, który o tym świadczy. Mnie się wydaje, że to jacyś przypadkowi partacze, co sobie założyli, że mogą byle jak zorganizować ten konkurs, bo nikt nie będzie tego sprawdzał. A tu nagle: szok i niedowierzanie!
Mam nadzieję, że Monika11 dostanie swój rower! I że w ogóle rozdadzą rowery komuś poza swoimi znajomymi, w końcu... chyba nikt nie będzie tego sprawdzał? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Że kufa co?! Możliwe, że formularz został błędnie utworzony i nikomu nie przechodzi, co zaznaczył. Najpierw ignorują, że ktoś słał więcej zgłoszeń, niż pozwala regulamin. Potem nagradzają zgłoszenie, które - wg nich - nie miało zaznaczonej opcji wyboru nagrody. Finalnie sugerują losowanie. Brak słów! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą mieć jakieś oprogramowanie, które wyłapuje "indywidualnego użytkownika". I sami sobie definiują, co rozumieją pod tym pojęciem Jak dla mnie: ktoś posiada 1500 kodów, ale nie potrafi zorganizować ich wbicia w sposób zgodny z regulaminem. Następnym razem zróbcie eksperyment, może akurat się uda
Mnie irytują bramki, bo - teoretycznie - to Wielka Tajemnica Organizatora. Chciałabym, żeby ktoś wytłumaczył, jak to niby działa, że ŻADEN z pracowników czy współpracowników organizatora nie zna tych tajemnych godzin szczęścia. Do dziś mnie nie przekonali Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, o co konkretnie chodzi, ale w loteriach często występuje regulaminowy zapis, że jedna osoba może zarejestrować dziennie max np. 20 kapsli / kodów / zgłoszeń. Czy o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a) dwa eVouchery do sieci YES o wartości 300 PLN każdy (realizacja w salonach YES i w sklepie internetowym, data ważności: 14.02.2023) -> sprzedaż po 250 zł/szt. lub wymiana o wartości 300 zł*/szt.,
b) gift card na prezent marzeń 300 zł (...)
c) zestaw garnków (...)
*wymienię na bony do marketów np. LDL, CRF, KFL, TSC, AUC, RSS, podróżne typu Travelist lub paliwowe (bez ITM / ŻBK / PFH)
Zapraszam na pw Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Thx za info & gratki Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się zastanawiam, czy ktoś wygrał sms-em, czy też nagrodzili same zgłoszenia wysłane przez formularz? Tak statystycznie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tego typu "akcjach" nawet nie biorę udziału. Wartościowy konkurs na FB ma regulamin w takiej postaci, jak np. standardowo u Avanti czy Smolara. Tyle w temacie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drodzy biegacze i biegaczki!
W sobotę 26. czerwca, o godz. 22:00 wystartuje 11. PKO Rybnicki Półmaraton Księżycowy. Z tej okazji mamy dla was konkurs, w którym do wygrania jest 5 pakietów startowych na ten bieg.
Zadanie jest bardzo proste. Wystarczy, że w komentarzu poniżej krótko i kreatywnie odpowiecie na pytanie - dlaczego chcecie wziąć udział w tym nocnym półmaratonie?
Szczegóły biegu: https://mosir.ryb...olmaraton-ksiezycowy Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem. Sprawdź w regulaminie - jeśli informują mejlem, olej sprawę. Jeżeli na nr telefonu - musisz pogłówkować w temacie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mam zawsze u Smolara -> tylko przed wciśnięciem "wyślij" sprawdzam wszystko po 3x, więc nigdy źle nie posłałam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilość znajomych rzeczywiście nie ma znaczenia, poza tym można to ukryć.
Nie zgodę się z tym, że firmy nie zwracają uwagi na wpisy fb.
Po pierwsze: nikt nie ma ochoty na goownoburzę spod znaku "a ta pani ciągle wygrywa, kogo wy nagradzacie, oto zrzuty ekranu z jej nagrodami" czy "z tą mafią konkursową to nie mam szans, a to JA jestem Waszą klientką i moja rodzina trzy pokolenia wstecz".
Po drugie: możesz yebać PiS albo być zdania, że "Arka Gdynia kruwa świnia", ale marki jednak nie chcą być kojarzone z takimi laureatami.
Po trzecie: Facebook wyraźnie zaznaczył, że konto powinno zawierać prawdziwe imię i nazwisko, zatem przedziwne fejkowo-konkursowe konta z założenia nie spełniają wymogów regulaminów i firmy, co znają zapisy swojego regulaminu (a niektórzy mają regulaminy w d*) z miejsca odrzucają dziwaków. Wystarczy popatrzeć na listy laureatów.
Podsumowując: jak wszędzie... trzeba wiedzieć, u kogo grać. Żeby zarobić, a się nie narobić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Działa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może warto zoptymalizować granie?
1) Jaki masz profil? Czy wyglądasz bardziej na konkursowicza, czy może zwykłego śmiertelnika?
2) Czy udostępniasz na profilu jakiekolwiek konkursy lub loterie?
3) Czy bierzesz udział w konkach, gdzie jest po min. kilkaset zgłoszeń?
4) Czy dywersyfikujesz swoje zgłoszenia, czy też lecisz zawsze podobnym szablonem?
5) Czy bierzesz udział, w czym się da (niezależnie od nagrody)? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, nie grałam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja Ci przekornie powiem, że korzystam głównie z Legimi & bibliotek, więc zupełnie by mnie nie zdziwiła odpowiedź "Nie ma" To całkiem możliwe, wystarczy podejście eko lub minimalistyczne czy też tzw. życie na walizkach.
BTW -> nie mogę patrzeć (A NIE DA SIĘ TEGO WŻADEN SPOSÓB ZABLOKOWAĆ!) na te wszystkie udostępnienia wpisów z fp typu "Nie jestem statystycznym Polakiem, czytam książki"... Wyświetl w wątku >>