Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6793874 Napisano: 08.07.2021 18:45:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdalena-chili napisał(a):

Co wysyla goldensubmarine? Kompletnie nie mam pojęcia na co czekam...?  emotka

Coś Nivea? Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6792641 Napisano: 02.07.2021 19:54:31 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Loteria Oreo, wpisuję różne kombinacje  z patyka , z O,  z 0 i nic nie chce wejść- wyświetla się komunikat,że kod już zgłoszony lub nieprawidłowy. Jak można tak niemądrze wymyślać te kody, że nie wiadomo, co jest nadrukowane. A może specjalnie tak robią, by zniechęcić ludzi do zgłaszania. Napisałam do organizatorów, ciekawe , co odpowiedza.

Spróbuj wpisać Q -> kojarzę z forum, że w którejś loterii z kodami chodziło właśnie o tę literę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792628 Napisano: 02.07.2021 18:36:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

(...) A jeszcze mi się przypomniało (dawno się nie udzielałam-nadrabiam-wybaczcie emotka ) jak w zeszłym roku sprzedawałam gościowi dwa vouchery z Kozel. Stoimy tak pod blokiem, Ja z tajemniczą kopertą, koleś plik wyciąga i liczy...liczy...przekłada te stówki, a sąsiad z pieskiem załatwiającym twardą potrzebę patrzy. A z każdym przewróconym banknotem gałka oczna coraz dalej od miejsca właściwego. W końcu wymiana i liczę Ja. Koleś odjechał a sąsiad podchodzi i mówi: -a wie sąsiadka, że w tych czasach to nie dobrze tak palce lizać przy liczeniu pieniędzy? emotka 1:0 dla covida emotka

"Proszę Pana, ja nerkami handluję - jestem numerem jeden stąd aż po Bielsko i wyznam Panu, że w tym biznesie szanse mają tylko ludzie, co strachu nie znajo..." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792625 Napisano: 02.07.2021 18:17:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
To jeszcze nic -> mieszkam w zagłębiu konkursowym, gdzie przemili lokalsi od lat wymiatają (jestem przy nich marnym pyłkiem kurzu) emotka Co oznacza, że Pan Kurier X uważa, iż jesteśmy wszyscy jedną wielką rodziną magicznych dżinów, a w słoikach po kiszonej kapuście hodujemy złote rybki emotka Na szczęście tylko część nagród przychodzi tą firmą kurierską, więc (o ile nie ma dokumentów zwrotnych i paczka jest w miarę tajemnicza!) zwykle pada pytanie "No i co to tam Pani znowu wygrała?" plus odpowiedź "A skromnie proszę Pana, zestaw kosmetyków / bluzę z logo sponsora / paczkę gąbek do zmywania..." emotka Za bajtla się naoglądałam 997 i wiem, że po pijaku wyciekają różne informacje, a gadatliwość kuriera + wybujała fantazja jego kolegów to nie jest bezpieczna kombinacja emotka

PS: Aha, tenże kurier rzuca wtedy hasłem "Aaa, czyli nic ciekawego!" i patrzy na mnie współczującym wzrokiem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792423 Napisano: 01.07.2021 22:36:35 w WC - rozmowy o wszystkim
dany-duszek napisał(a):

przecież w wiadomościach już podawali że około 400 nagród już zostało wygranych.

Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.

BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6792408 Napisano: 01.07.2021 21:29:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

I laurek dla organizatora emotka

Kyrje elełson, zapomniałam o laurkach! Ciekawe, co się aktualnie wysyła, w końcu technika poszła do przodu i wypalanki w drewnie to już żaden szał. Podejrzewam, że może jakieś kule bele hmm hologramy odpalane kodem QR? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792406 Napisano: 01.07.2021 21:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jak z prezentem: nie nam się ma podobać, ale obdarowanemu. Natomiast co do formy w kontekście regulaminu... no sorry. Jeśli "dokończenie zdania" nie musi być dokończeniem zdania, to może od razu przejdźmy do filmików i makiet, po uj udawać, że obowiązują jakiekolwiek zasady. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792400 Napisano: 01.07.2021 21:19:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Też żałuję, że wcześniej tego nie widziałam.

Człowiek uczy się przez całe życie. Najlepiej przy następnej nieFortunnej akcji codziennie (od samiućkiego pierwszego dnia promocji) wpisywać w plik tekstowy 5 zdań, co da nam na koniec jedno zgłoszenie będące dokończeniem zdania w postaci zdań 150 i elo weź to pobij! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792397 Napisano: 01.07.2021 21:13:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Ostatni Wawelowy znalazł właścicielkę emotka
https://www.faceb...11/5771147819625255/
PS. czy tylko wg mnie ten wierszyk jest ciężki do przeczytania?

O fak to widzę, że moje dokończenie zdania w konkursowej loterii Cechini na pewno okaże się zbyt krótkie, jak na ich gust emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, emi 0

joan

#6792386 Napisano: 01.07.2021 20:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak to jest z konkursami Fortuny - jeżeli mają obrady (tudzież losowanie, kto ich tam wie?) 01.07-02.07 (Cechini), to wyników możemy się spodziewać 02.07, czy raczej później?

Nie chce mi się sprawdzać, ale coś kojarzę, że wysyłka mniejszych nagród przewidziana jest do 12.07.2021, czyli akurat tak: wylosować, paragon sprawdzić, nagrody rozesłać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792372 Napisano: 01.07.2021 19:17:26 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Braliscie/ zamierzacie wziąć udział w loterii szczepionkowej?  Czy ktoś z Was lub bliskich wygrał coś tam?

Nie/nie.
Jeśli chodzi o moich bliskich czy rodzinę, to temu zabiegowi medycznemu poddały się tylko 2 osoby* i nawet nie wiem, czy otrzymały już wszystkie zalecane dawki (bo to się przecież zmienia). Po prostu im podesłałam info, że skoro i tak podjęły taką decyzję, to mogą coś wygrać. Czy zagrają - nie wiem.

*jedna się zwyczajnie zdołowała, bo jej koleżanka z klubu seniora rzekła, że się z niezaszczepionymi nie spotyka, drugą brat na 50. urodziny zabierze do Hiszpanii, więc czuła się w obowiązku zaszczepić, żeby nie komplikować wyjazdu. Mają w doopie te preparaty i w doopie loterię. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792303 Napisano: 01.07.2021 15:13:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hulajnoga elektryczna z loterii "Kasa na grilla w wybranych halach" emotka

Jednym zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792255 Napisano: 01.07.2021 13:25:36 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

a ja mam pytanie jak radzicie sobie  z upalem? Nie wiem, nigdy tak zle tego nie znosilam.A teraz codziennie peka mi glowa, nie mam sily wyjsc z domu. Najchetniej bym przelezala caly dzien. Kocham jesien, jest mi slabo, serce migocze, a leb peka. Ratuuunku. Macie jakies patentny jak przezyc oprocz slawetnej klimy?

Jeśli chodzi o pobyt w pomieszczeniach, to może nawilżacz powietrza? Mój pizga zimnem, a gdybym do niego wlała wody schłodzonej w lodówce, to już w ogóle - taka metoda do wypróbowania na tegoroczne upały. Wyświetl w wątku >>

joan

#6792227 Napisano: 01.07.2021 12:24:51 w WC - rozmowy o wszystkim
Szukam fajnego noclegu w Polsce, proszę o podpowiedzi emotka
Miejscowość właściwie dowolna emotka
Termin: cokolwiek pomiędzy 25.07. a 15.08. emotka

Założenia:
- dwie osoby dorosłe (nie zapłacę za nieistniejących towarzyszy),
- łóżko dwuosobowe (żadna tam rozkładana leżanka),
- aneks kuchenny z możliwością gotowania albo dostęp do kuchni ze zmywarką (czajnik to nie jest aneks kuchenny),
- cena adekwatna do standardu (z tym chyba najgorzej),
- wizualnie żadne bordo czy wariacje marchewki,
- prysznic.

Przejrzałam milion "ofert" z wyposażeniem spod śmietnika i chce mi się krzyczeć: WYREMONTUJEMY WASZ DOM! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792196 Napisano: 01.07.2021 11:22:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basiag napisał(a):

gdzie taką nagrodę w postaci deszczu dają, też bym chciała emotka u mnie susza na maxa od wielu tygodni, o grzybach (kurkach) można zapomnieć emotka

Na Śląsku leje; niecierpliwie oczekuję prognoz weekendowych, bo planowane są konkursy & pokazy lotów balonami nad Parkiem Śląskim, a to niestety impreza całkowicie zależna od pogody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6792191 Napisano: 01.07.2021 11:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Może to nadgorliwość, ale teraz robię zrzuty ekranu wysyłanym zgłoszeniom i już nie mam wątpliwości co się podawało i który paragon poszedł na mnie, a który na męża (a także która odpowiedz wygrała) emotka  

Każdy sposób jest dobry, minimum organizacji to chyba po prostu pisanie po paragonach kto / kiedy / na co emotka Właśnie robię porządek w segregatorach, bo pada deszcz - idealnie mi taki klimat sentymentalny pasuje do tegoż zajęcia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6792001 Napisano: 30.06.2021 18:58:06 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

(...) Poprosiłam o screen zgłoszenia , wysłali jakoś dziwnie , tam gdzie powinna być zaznaczona  fajeczka, o jaką nagrodę gram pisze słowo fałsz, a pod spodem adnotacja: ,, Słowo Fałsz oznacza brak zaznaczonej nagrody ''  . Padłam  nijak  ma się  to do zrzutu ekranu ,albo oni coś pili -albo chyba ja się napiję emotka

Tak, jak podejrzewałam - spartaczyli formularz emotka Zgodnie z logiką: powinni nagradzać grających o piłki - piłkami, grających o rowery - rowerami, grających o nic - niczym. A przyznali Ci piłkę, ponieważ wszystkie zgłoszenia mają "fałszywe" (przecież uczestnicy konkursu to debile), zatem sami nie wiedzą, jak z tego wybrnąć... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6791850 Napisano: 30.06.2021 10:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alicie2570 napisał(a):

oj nie dobrze tez czekałam do konca ;/

Dajcie znać, co udało Wam się załatwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6791840 Napisano: 30.06.2021 10:07:14 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Właśnie piłka dojechała kurierem , choć nie zdążyłam odesłać pocztą paragonu, a w @  każą. Doradźcie -odesłać ? 

Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę emotka Wyświetl w wątku >>