Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś Nivea? Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zakończone akcje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj wpisać Q -> kojarzę z forum, że w którejś loterii z kodami chodziło właśnie o tę literę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Proszę Pana, ja nerkami handluję - jestem numerem jeden stąd aż po Bielsko i wyznam Panu, że w tym biznesie szanse mają tylko ludzie, co strachu nie znajo..." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Aha, tenże kurier rzuca wtedy hasłem "Aaa, czyli nic ciekawego!" i patrzy na mnie współczującym wzrokiem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i owszem, osoby zostały nagrodzone w bramkach, ale teraz najpierw sprawdzą to i owo, a dopiero potem oficjalnie poinformują laureatów (niezależnie od wyświetlonego komunikatu o wygranej) - tak to rozumiem.
BTW -> myślicie, że się kto da pokłuć wszystkimi dostępnymi preparatami? Przecież nie mają tego samego składu / działania, wobec czego "żeby poczuć się bezpiecznie" może warto byłoby przyjąć wszystkie, wtedy szanse w loterii wzrastają czy nie? W ogóle to może lepiej odczekać, bo pewnie o loterii mówili w tivi i teraz mugole rejestrują się na potęgę, więc może być trudniej cokolwiek ustrzelić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kyrje elełson, zapomniałam o laurkach! Ciekawe, co się aktualnie wysyła, w końcu technika poszła do przodu i wypalanki w drewnie to już żaden szał. Podejrzewam, że może jakieś kule bele hmm hologramy odpalane kodem QR? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek uczy się przez całe życie. Najlepiej przy następnej nieFortunnej akcji codziennie (od samiućkiego pierwszego dnia promocji) wpisywać w plik tekstowy 5 zdań, co da nam na koniec jedno zgłoszenie będące dokończeniem zdania w postaci zdań 150 i elo weź to pobij! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O fak to widzę, że moje dokończenie zdania w konkursowej loterii Cechini na pewno okaże się zbyt krótkie, jak na ich gust Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chce mi się sprawdzać, ale coś kojarzę, że wysyłka mniejszych nagród przewidziana jest do 12.07.2021, czyli akurat tak: wylosować, paragon sprawdzić, nagrody rozesłać Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie/nie.
Jeśli chodzi o moich bliskich czy rodzinę, to temu zabiegowi medycznemu poddały się tylko 2 osoby* i nawet nie wiem, czy otrzymały już wszystkie zalecane dawki (bo to się przecież zmienia). Po prostu im podesłałam info, że skoro i tak podjęły taką decyzję, to mogą coś wygrać. Czy zagrają - nie wiem.
*jedna się zwyczajnie zdołowała, bo jej koleżanka z klubu seniora rzekła, że się z niezaszczepionymi nie spotyka, drugą brat na 50. urodziny zabierze do Hiszpanii, więc czuła się w obowiązku zaszczepić, żeby nie komplikować wyjazdu. Mają w doopie te preparaty i w doopie loterię. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednym zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli chodzi o pobyt w pomieszczeniach, to może nawilżacz powietrza? Mój pizga zimnem, a gdybym do niego wlała wody schłodzonej w lodówce, to już w ogóle - taka metoda do wypróbowania na tegoroczne upały. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miejscowość właściwie dowolna
Termin: cokolwiek pomiędzy 25.07. a 15.08.
Założenia:
- dwie osoby dorosłe (nie zapłacę za nieistniejących towarzyszy),
- łóżko dwuosobowe (żadna tam rozkładana leżanka),
- aneks kuchenny z możliwością gotowania albo dostęp do kuchni ze zmywarką (czajnik to nie jest aneks kuchenny),
- cena adekwatna do standardu (z tym chyba najgorzej),
- wizualnie żadne bordo czy wariacje marchewki,
- prysznic.
Przejrzałam milion "ofert" z wyposażeniem spod śmietnika i chce mi się krzyczeć: WYREMONTUJEMY WASZ DOM! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Śląsku leje; niecierpliwie oczekuję prognoz weekendowych, bo planowane są konkursy & pokazy lotów balonami nad Parkiem Śląskim, a to niestety impreza całkowicie zależna od pogody Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy sposób jest dobry, minimum organizacji to chyba po prostu pisanie po paragonach kto / kiedy / na co Właśnie robię porządek w segregatorach, bo pada deszcz - idealnie mi taki klimat sentymentalny pasuje do tegoż zajęcia Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, jak podejrzewałam - spartaczyli formularz Zgodnie z logiką: powinni nagradzać grających o piłki - piłkami, grających o rowery - rowerami, grających o nic - niczym. A przyznali Ci piłkę, ponieważ wszystkie zgłoszenia mają "fałszywe" (przecież uczestnicy konkursu to debile), zatem sami nie wiedzą, jak z tego wybrnąć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dajcie znać, co udało Wam się załatwić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może od razu napisać do sponsora? Widać, że agencja zamierza iść w zaparte. I podkreślaj, że nagrodę przysłali Ci omyłkowo, bo wysłałaś tylko jedno zgłoszenie - na rower. Poczytaj regulamin, zacytuj odpowiednie fragmenty. Możesz również zacytować przepisy dotyczące konieczności uzyskania odpowiednich zezwoleń w kontekście organizowania gier losowych. Im bardziej oficjalnie będzie to brzmiało, tym lepiej. Oni sobie zapewne myślą, że ze łzami radości będziesz przytulać tę piłkę Wyświetl w wątku >>