Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6796733 Napisano: 22.07.2021 11:02:12 w WC - rozmowy o wszystkim
assal napisał(a):

Koleżanka, konkursowiczka na pełen etat, raz pojechała na wakacje z paragonami, oświadczeniami i głową pełną konkursów.
Wrażenia po powrocie? Sprawdzała pocztę i zerkała kilka razy dziennie tu na stronę, czy nie informują z czegoś, a jak ktoś dał znak, że dzwonią, to już tylko "pilnowała" telefonów. A miała ich z sobą trzy.
Znajomi na kajakach czy basenach, ta wiecznie na brzegu czy w ośrodku, bo może będzie telefon z agencji?
Przez dwa tygodnie zadzwonili do niej raz z tysiącem i kilka razy z jakimiś kosmetykami czy ręcznikami.
Stwierdziła krótko: człowiek czasem taki głupi przez te konkursy...  emotka  

Ale to już zależy od charakteru człowieka emotka Można po prostu wziąć papierologię ze sobą i do niej nie zaglądać. Natomiast przy dłuższych wyjazdach nie mieszczę się w czasie z odesłaniem danych & nie chce mi się szukać punktu ksero w wioskach, gdzie nawet piekarni nie ma emotka Oczywiście zawsze mogę formularz przepisać odręcznie, ale odkąd weszło RODO... no way! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796713 Napisano: 22.07.2021 09:58:04 w WC - rozmowy o wszystkim
vazzz napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Mam pytanie, czy zabieracie paragony na wakacje  emotka  ? 
Mam dylemat, bo boje się temperatury, wilgoci i zalania  emotka  a z drugiej strony jakbym coś wygrała, to nie ma mi nikt odesłać....

Tak. Niedawno wróciłam z wyjazdu i miałam ze sobą paragony, wydrukowane oświadczenia, koperty, spinacze do papieru, taśmę klejącą i małe nożyczki. Wszystko to zmieściło się to takiej plastikowej zapinanej koperty. Nie zajęło to dużo miejsca a ja miałam spokój, że w razie wygranej wszystko mam ze sobą i mogę odesłać co trzeba.

Dokładnie taki pakiet zabieram ze sobą (koperta na zatrzask) + 2 małe segregatory (jakby się jakaś rezerwa trafiła) + małego, oldskulowego lapka emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

joan

#6796643 Napisano: 21.07.2021 21:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Ludzie, HELP emotka
Czy zdarzyło Wam się kiedykolwiek odzyskać nagrodę, jeśli nie odesłaliście danych w terminie, przeklęty, sławetny SPAM
Wie, jestem klapa
Ktoś mnie pocieszy?

Nie miałam takiej sytuacji, ale znam taką. Najlepiej zadzwonić, bo może pracownicy organizatora jeszcze nie poinformowali rezerwy. I będzie im wygodniej załatwić wszystko z Tobą, niż bawić się od nowa w powiadamianie laureatów albo spisywanie jakichś protokołów.

A spytam: chodzi o pół tysiąca? Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

joan

#6796528 Napisano: 21.07.2021 13:55:46 w Pomocy!!!!
brasia napisał(a):

Potrzebuję pomocy:
Chodzi o wygraną bluzę Persil.
Wysłałam 1 zgłoszenie,a posiadam trzy paragony (reszty nie wysłałam z lenistwa) żadnego z tych paragonów nie opisałam i  nie wiem który im odesłać.
 Chyba,że tam się nie podawało numeru paragonu może ktoś pamięta i wtedy mogłabym odesłać obojętnie jaki. 
Proszę o pomoc 

W takim układzie najprościej położyć te paragony obok siebie i zrobić im zdjęcie zbiorcze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796197 Napisano: 20.07.2021 10:45:46 w Czy informują/ informowali?
kamil17 napisał(a):

dokladnie nic nie rozumiem może podadzą na ich stronie też znaczy Payback

Są wyniki na stronie konkursowej. Jak ja nie cierpię Smolara - gdyby rozdawali 1.000.000 nagród, a było 1.000.001 zgłoszeń, to właśnie mnie by nie nagrodzili emotka Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6796187 Napisano: 20.07.2021 10:13:56 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nie ma co się wkurzać na opóźnienie, a lepiej dać im czas. Po ostatnich burzach są problemy z serwerami. Dużo maili do/z... (np. z poczty na gazecie) gdzieś ginie w wirtualnej przestrzeni. To mnie bardziej wkurza, bo dwie agencje dzwoniły, że nie odesłałam danych, a ja mam maile w wysłanych, że poszły  emotka  

Nie chodzi o wkurzanie się, ale jesteśmy w środku okresu wakacyjnego i człowiek chce mieć wszystko załatwione. A nie się stresować gdzieś pod namiotem, że być może mejla nie odebrał / nie jest w stanie odesłać skanu formularza z danymi, że nie można się do niego zadzwonić, bo jest poza zasięgiem sieci, że nie ma przy sobie na urlopie pod namiotem kapsli, paragonów i co tam jeszcze... Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

joan

#6796184 Napisano: 20.07.2021 09:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natkaa041 napisał(a):

Co dzisiaj wozi dpd od logaris serwis?

Zestawy wód z akcji testowania nowych smaków Żywiec-Zdrój -> wątek "Co można dostać gratis?" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796182 Napisano: 20.07.2021 09:44:17 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

to akurat żadne wytłumaczenie.... w temacie: wkurza mnie że czekam na te wyniki, a i tak pewnie nic nie wygram... emotka

Ależ oczywiście, że nie jest to żadne wytłumaczenie -> czy ja mogę wysłać zgłoszenie 3 dni po terminie? No raczej nie. Więc byłoby miło, gdyby wszystkie strony uwzględniły obowiązujące je terminy emotka Chodzi mi o to, że na mejle nie odpowiadają, zatem najprościej zadzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

joan

#6796177 Napisano: 20.07.2021 09:33:37 w Wkurza mnie...
ewa-zielinska napisał(a):

Czy to nie pora zalać ich mailami? Niech wiedzą że trzymamy rękę na pulsie

Najlepiej zadzwonić i dopytać - być może osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na urlopie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796106 Napisano: 19.07.2021 19:20:39 w Czy informują/ informowali?
Kamil17 - żeby wejść w bazę laureatów, musisz podać nr telefonu. I tu zonk, bo w zgłoszeniu wpisywało się mejla...  Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

joan

#6796076 Napisano: 19.07.2021 17:56:54 w Czy informują/ informowali?
kamil17 napisał(a):

joan napisał(a):

"Strzel hat-tricka z PAYBACK"? emotka

https://www.e-kon...ck.html#.YPWZmugzZPY

ktoś chyba pisał. że do jutra mają czas, marzy mi się ale smolar... więc szanse zerowe ;-(

Ale jednocześnie to był tak dziwaczny konkurs, że paaanie komu by się chciało w to bawić emotka  Szkoda, że formularz nie aktywował się dopiero po wykorzystaniu tych mistrzowskich kuponów, muszą dodatkowo weryfikować zakupy osób, co wysłały zgłoszenia...  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796064 Napisano: 19.07.2021 17:27:31 w Czy informują/ informowali?

joan

#6796057 Napisano: 19.07.2021 17:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@melancholia i @lucya -> weszłam w linka z hulajnogami MI i ze zdjęć wynika, że każda oryginalna hulajnoga MI posiada z jednej strony logo "mi.com" emotka https://mi-store....m_Hulajnogi-248.html
W dodatku hulajnogi MI nie nazywają się "MI365", lecz "M365".

Trudno mi się wypowiadać w sposób wiążący, ale chyba wysłano Wam podróbki. Wprowadzanie do obrotu podrobionych towarów jest karalne (dla organizatora również!), co skutkować może dla Was problemami w momencie chęci odsprzedaży hulajnogi (do czego macie przecież prawo, bo to Wasz sprzęt). Może warto porozmawiać z lokalnym Rzecznikiem Praw Konsumenta? Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
1 bianka33 0

joan

#6796036 Napisano: 19.07.2021 16:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucya napisał(a):

No właśnie nie, też mnie to zmyliło. Nazwa modelu Xiaomi to M365, na hulajnodze nie ma logo w miejscu, gdzie powinno być logo w oryginale, a instrukcja wygląda jak tłumaczona przez translator.

Najlepiej zapodaj tu na forum zdjęcie instrukcji z danymi modelu, będzie łatwiej wyszukać w sieci.

Jeśli chodzi o instrukcje obsługi, użytkuję wygrany nawilżacz powietrza MI, który posiada min. funkcję o nazwie "znakomity kunszt" emotka Prestiż level master. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6795394 Napisano: 15.07.2021 20:49:22 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

Czy ktoś moze mi polecić jakieś spoko czujniki dymu? Od dawna sobie obiecuję, że dla bezpieczeństwa kupię, potem zaczynam przeglądać czytać opinie i się okazuje, że ludzie narzekają że jeden to się włączył ot tak i wył a dymu nie było, inni że nie wyczuł dymu jak testowali.. Może ktoś z Was poleci mi jakiś dobry produkt?

Mój facet kiedyś interesował się tematem i ostatecznie wybrał coś takiego:
https://www.media...nik-dymu-kidde-10sco

Kup koniecznie! Wg mnie przydatna rzecz, włącza się tylko wtedy, gdy naprawdę coś się dzieje (każdorazowo we dwójkę analizowaliśmy sytuację). Wyjec jakich mało, po włączeniu alarmu mam ochotę pier* tym dingsem o ścianę emotka

PS: Być może kiedyś już o tym pisałam -> u mnie w budynku (bliźniak) omal nie zatruła się tlenkiem węgla córka sąsiada (w dzień wymiany piecyków gazowych), ale na szczęście ją odratowali... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6795149 Napisano: 14.07.2021 21:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

na, kiedy zaplanowane są wyniki payback hat-trick??

Wg moich notatek: do 20.07.2021 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kamil17 0

joan

#6795127 Napisano: 14.07.2021 19:51:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
nanajka81 napisał(a):

pawel1524 napisał(a):

Sprzedam Polski Bon Turystyczny z ZUS o wartości 1000zł za 800zł lub wymienię na Kartę Media Expert, Media Markt rozważę też inne propozycje proszę na priv...

gościu oszalales, dostałeś coś za darmo na dzieci i to chcesz sprzedać?

Hmm, ale przecież wszystko, co oferowane w tym wątku... się dostało za darmo i się sprzedaje emotka Dodam jeszcze, że nie każdemu pasuje taki bon, bo może dziecko ma roczek, więc żaden obóz żeglarski nie jest mu potrzebny? Albo rodzina wyjeżdża na wakacje w taki sposób, że bonu i tak nie mogliby zrealizować (nie każde miejsce noclegowe realizuje te bony)? A może są inne wydatki bardziej potrzebne, np. wizyta u dentysty? Myślę, że rozsądnie & uprzejmie będzie po prostu nie komentować emotka

W temacie: moja stopka aktualna  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6795037 Napisano: 14.07.2021 14:28:30 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Moja młoda ... ile można spać  emotka

Ty lepiej idź zerknąć pod kołdrę, bo - o ile wierzyć tv - zamiast nastolatki często można tam znaleźć piłkę i pozwijane ciuchy... imitujące śpiącego człowieka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6794574 Napisano: 12.07.2021 13:00:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nelunia napisał(a):

Czym bardziej się nad zgłoszeniem napracuje, SMOLAR mnie przeżuje i wypluje  emotka

Za darmo taki know-how rozdajesz? emotka
Prawie nigdy u nich nie gram, bo efekt jest łatwy do przewidzenia (Ziobro nagród) -> czekam tylko na wyniki hat-tricka Payback, a później znowu nadejdą ciche dni, tygodnie, miesiące, kwartały... emotka Wyświetl w wątku >>