Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to już zależy od charakteru człowieka Można po prostu wziąć papierologię ze sobą i do niej nie zaglądać. Natomiast przy dłuższych wyjazdach nie mieszczę się w czasie z odesłaniem danych & nie chce mi się szukać punktu ksero w wioskach, gdzie nawet piekarni nie ma Oczywiście zawsze mogę formularz przepisać odręcznie, ale odkąd weszło RODO... no way! Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie taki pakiet zabieram ze sobą (koperta na zatrzask) + 2 małe segregatory (jakby się jakaś rezerwa trafiła) + małego, oldskulowego lapka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie miałam takiej sytuacji, ale znam taką. Najlepiej zadzwonić, bo może pracownicy organizatora jeszcze nie poinformowali rezerwy. I będzie im wygodniej załatwić wszystko z Tobą, niż bawić się od nowa w powiadamianie laureatów albo spisywanie jakichś protokołów.
A spytam: chodzi o pół tysiąca? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takim układzie najprościej położyć te paragony obok siebie i zrobić im zdjęcie zbiorcze Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są wyniki na stronie konkursowej. Jak ja nie cierpię Smolara - gdyby rozdawali 1.000.000 nagród, a było 1.000.001 zgłoszeń, to właśnie mnie by nie nagrodzili Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.punkt...pl/wyniki_PDF_PB.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o wkurzanie się, ale jesteśmy w środku okresu wakacyjnego i człowiek chce mieć wszystko załatwione. A nie się stresować gdzieś pod namiotem, że być może mejla nie odebrał / nie jest w stanie odesłać skanu formularza z danymi, że nie można się do niego zadzwonić, bo jest poza zasięgiem sieci, że nie ma przy sobie na urlopie pod namiotem kapsli, paragonów i co tam jeszcze... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zestawy wód z akcji testowania nowych smaków Żywiec-Zdrój -> wątek "Co można dostać gratis?" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ oczywiście, że nie jest to żadne wytłumaczenie -> czy ja mogę wysłać zgłoszenie 3 dni po terminie? No raczej nie. Więc byłoby miło, gdyby wszystkie strony uwzględniły obowiązujące je terminy Chodzi mi o to, że na mejle nie odpowiadają, zatem najprościej zadzwonić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej zadzwonić i dopytać - być może osoba odpowiedzialna za ten konkurs jest na urlopie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ck.html#.YPWZmugzZPY Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dodatku hulajnogi MI nie nazywają się "MI365", lecz "M365".
Trudno mi się wypowiadać w sposób wiążący, ale chyba wysłano Wam podróbki. Wprowadzanie do obrotu podrobionych towarów jest karalne (dla organizatora również!), co skutkować może dla Was problemami w momencie chęci odsprzedaży hulajnogi (do czego macie przecież prawo, bo to Wasz sprzęt). Może warto porozmawiać z lokalnym Rzecznikiem Praw Konsumenta? Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej zapodaj tu na forum zdjęcie instrukcji z danymi modelu, będzie łatwiej wyszukać w sieci.
Jeśli chodzi o instrukcje obsługi, użytkuję wygrany nawilżacz powietrza MI, który posiada min. funkcję o nazwie "znakomity kunszt" Prestiż level master. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój facet kiedyś interesował się tematem i ostatecznie wybrał coś takiego:
https://www.media...nik-dymu-kidde-10sco
Kup koniecznie! Wg mnie przydatna rzecz, włącza się tylko wtedy, gdy naprawdę coś się dzieje (każdorazowo we dwójkę analizowaliśmy sytuację). Wyjec jakich mało, po włączeniu alarmu mam ochotę pier* tym dingsem o ścianę
PS: Być może kiedyś już o tym pisałam -> u mnie w budynku (bliźniak) omal nie zatruła się tlenkiem węgla córka sąsiada (w dzień wymiany piecyków gazowych), ale na szczęście ją odratowali... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg moich notatek: do 20.07.2021 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, ale przecież wszystko, co oferowane w tym wątku... się dostało za darmo i się sprzedaje Dodam jeszcze, że nie każdemu pasuje taki bon, bo może dziecko ma roczek, więc żaden obóz żeglarski nie jest mu potrzebny? Albo rodzina wyjeżdża na wakacje w taki sposób, że bonu i tak nie mogliby zrealizować (nie każde miejsce noclegowe realizuje te bony)? A może są inne wydatki bardziej potrzebne, np. wizyta u dentysty? Myślę, że rozsądnie & uprzejmie będzie po prostu nie komentować
W temacie: moja stopka aktualna Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty lepiej idź zerknąć pod kołdrę, bo - o ile wierzyć tv - zamiast nastolatki często można tam znaleźć piłkę i pozwijane ciuchy... imitujące śpiącego człowieka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za darmo taki know-how rozdajesz?
Prawie nigdy u nich nie gram, bo efekt jest łatwy do przewidzenia (Ziobro nagród) -> czekam tylko na wyniki hat-tricka Payback, a później znowu nadejdą ciche dni, tygodnie, miesiące, kwartały... Wyświetl w wątku >>