Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6805068 Napisano: 31.08.2021 18:54:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie monster w Dealz

1. Zarejestruj paragon i odpowiedz na pytanie:
    Jaka gra pasuje najlepiej do napojów Monster? (max 460 znaków.
  2. O jakie im chodzi gry?

Wie ktoś?

A masz 2 paragony? Bo poszłabym w różnych kierunkach:
1) coś nietypowego na konsolę, jak przystało na maniaka gier -> tylko trzeba uważać, żeby zgłoszenie nie kojarzyło się z przemocą, alkoholem, wulgaryzmami...; generalnie 18+ w nazwie powinno skłonić Cię do refleksji.
2) coś zupełnie odjechanego, żeby zgłoszenie wyróżniło się z tłumu -> może być nawet domino albo bierki, masz wbić czytelnika w fotel (gamingowy).
UWAGA! Najbezpieczniej nie używać nazw gier ani żadnych marek poza Monsterem oczywiście emotka Zalecane nazewnictwo to np. "strzelanka na konsolę" emotka Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6804972 Napisano: 31.08.2021 14:51:56 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Tak jak nigdy nie miałam problemów z kurierami, tak teraz trafił mi się jakiś totalny nieogar z DPD.
Godzina 12:30, kurier dzwoni i pyta dlaczego znowu mnie nie zastał w domu. Na moją odpowiedź "jestem w pracy" zapytał "ale jak to?". emotka

Czyli gdy Ty byłaś w pracy, on znalazł się w Twoim domu... jednocześnie będąc w pracy, a nie będąc w domu swoim, co było oczywiste w przeciwieństwie do Twojej bezczelnej nieobecności emotka

Żuraw i czapla emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6804561 Napisano: 29.08.2021 21:13:57 w SNICKERS
tereniagno napisał(a):

Ma ktoś sprawdzoną metodę wysyłania zgłoszenia z Snickersów?
Masa zgłoszeń wysłanych i nic,ani 1 stówki.
Już zaczyna mnie to irytować i głupia łudzę się - a może teraz i tu i tak nic emotka emotka

Przejrzyj swoje posty w kontekście "bramki / loterie a emocje". Czy naprawdę warto bawić się akurat w takie akcje? emotka

Ze swojej strony wspomnę, że posłałam 2 zgłoszenia i wygrałam stówkę. Taka metoda. Każdemu graczowi życzę powodzenia i udanych połowów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6802112 Napisano: 18.08.2021 15:31:56 w WC - rozmowy o wszystkim
FBmonika33 napisał(a):

absolutnie nie oceniam zakupów! Sama nie kupowałam nigdy, ale polecam artykuł tak jako ciekawostkę

https://flesz.amu...-ludzi-i-srodowiska/

Wielu! rodzicom nie przeszkadza kupowanie przedmiotów, przy produkcji których cierpią CUDZE dzieci. To zresztą standard -> się interesuje ktoś tylko własnym potomstwem, ale w social mediach lans na "kocham dzieci" i koniecznie cytaty z jakichś kretyńskich fan pejdżów o tym, że dzieci są ważne (odkrycie wszechczasów). A w śmietniku stos kartonów z AE.

Klapki na oczach. I to klapki np. z Bangladeszu, niekoniecznie z Chin (Chiny teraz się robią za drogie, więc produkcja jest przenoszona). Oczywiście trudno byłoby dostać min. RTV/AGD spoza tych krajów, ale właściwie wszystko inne... można bez problemu kupić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6799506 Napisano: 05.08.2021 13:05:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
joan napisał(a):

testuję czy działa

// Edit by Pionas
działa ale nie możesz dać w nawiasach kwadratowych emotka

I to mi się podoba - kiedy facet wie, co chciałam napisać, chociaż nawet tego oficjalnie nie widać emotka Miłego dnia i dzięki za pomoc! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799500 Napisano: 05.08.2021 12:58:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
testuję czy działa

// Edit by Pionas
działa ale nie możesz dać w nawiasach kwadratowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799329 Napisano: 04.08.2021 16:52:39 w Pomocy!!!!
Szukam info: jak zadziałać, żeby nie tracić pieniędzy na opłaty przy (s)korzystaniu z karty loterii Regina (500 zł)? Czy ktoś z Was to rozgryzł? Mogę podejść do dowolnego bankomatu w Polsce i wypłacić całą kwotę? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799287 Napisano: 04.08.2021 15:28:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

joan napisał(a):

pionas napisał(a):

joan wczoraj wieczorem sylzab2294 napisała do mnie że u niej dopiero pomogło zrestartowanie ustawień Chrome...
zastanawiam się czy to nie ma związku z dnsami trzymanymi w przeglądarce -> możesz spróbować na pasku adresu wpisać: chrome://net-internals/#dns a potem kliknąć w "Clear host cache" (...)

Spróbowałam -> nie zadziałało emotka

A restart komputera?

Zrobiłam teraz, nic nie pomaga w kwestii Chrome. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799284 Napisano: 04.08.2021 15:23:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

joan wczoraj wieczorem sylzab2294 napisała do mnie że u niej dopiero pomogło zrestartowanie ustawień Chrome...
zastanawiam się czy to nie ma związku z dnsami trzymanymi w przeglądarce -> możesz spróbować na pasku adresu wpisać: chrome://net-internals/#dns a potem kliknąć w "Clear host cache" (...)

Spróbowałam -> nie zadziałało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799281 Napisano: 04.08.2021 14:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Dziwny ten konkurs z biedronki . 650 nagród i nic nie trafić . Normalnie szok

Konkurs o auto bez podawania numeru paragonu w zgłoszeniu = albeDNO. Byle spryciarz przy minimalnych zakupach i wielu starterach wysłał setki zgłoszeń. Obstawiam, że tak gdzieś na 50% nagród organizator nke otrzyma dokumentów. Farsa, jak zawsze... 
PS: Polecam u nich grać metodą zerojedynkową, czyli jedno zgłoszenie albo wcale.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6799067 Napisano: 03.08.2021 19:28:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

joan napisał(a):

Czy mogę prosić o zerknięcie na Chrome? Tam nadal nie działa dodawanie postów (bez związku ze skórką).

pisałem o tym z asantesana i odpalałem u siebie chrome i nie widzę nic ci by mogło psuć. macie w adresie strony coś z PHPSESSION?

Ty do mnie po mugolsku pisz  emotka   
Mam: https://www.e-kon...ona/207#forum-post 
Strona w ogóle nie chodzi na Chrome, aktualnie musze odpalać inną przeglądarkę, bo inaczej nie mogę dodać: komentarzy na forum, konkursów, komentarzy do konkursów ani w ogóle niczego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6799061 Napisano: 03.08.2021 18:56:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy mogę prosić o zerknięcie na Chrome? Tam nadal nie działa dodawanie postów (bez związku ze skórką). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6797045 Napisano: 23.07.2021 10:14:49 w dzis mam urodzinki
tormenta77 napisał(a):

Zdrowia i spełnienia marzeń.
Moja córa dzisiaj kończy 7 lat emotka

I wszystkiego najlepszego dla niej! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6797036 Napisano: 23.07.2021 09:10:16 w dzis mam urodzinki
domika napisał(a):

Wszystkiego najlepszego emotka Witaj w gronie tegorocznych czterdziestolatek emotka

To wielce zacne grono, smacznego! emotka

asper01 napisał(a):

Kurde, jestem tu prawie 11 lat i obiecałem sobie, że kiedyś wpiszę się w tym temacie. Miesiąc temu miałem doskonałą, tę samą okazję, co Ty i oczywiście zapomniałem! emotka

Wszystkiego konkursowego dla Ciebie! emotka

Dziękuję & chyba będziemy musieli sobie zakupić Bilobil na pamięć - oczywiście dopiero wtedy, gdy zorganizowany zostanie konkurs na ten specyfik emotka Wyświetl w wątku >>
1 asper01 0

joan

#6797028 Napisano: 23.07.2021 08:39:48 w dzis mam urodzinki
Dzisiaj to ja Was zapraszam: na wirtualny torcik, zdmuchiwanie czterdziestu świeczek i piniatę z paragonami w środku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796981 Napisano: 22.07.2021 21:01:04 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Hej. Jaka siec - Plus czy T-mobile na karte jest lepsza? Jak wypadaja cenowo oferty i krora z nich ma rok ważności konta? Co polecacie?

Play i orange znam. 

Wszystko jest lepsze, niż T-Mobile; miałam u tych dziadów prywatny numer i przeniosłam do Play emotka Teraz mam rozmowy i smsy z całą rodziną za darmo, rok ważności konta, dają też co wakacje spore pakiety GB w prezencie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796807 Napisano: 22.07.2021 13:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Witaj w drużynie! Rezerwowej... emotka

I tak mnie nie powołają, przeto od zaraz zamierzam opychać się (loteryjnymi) ciastkami, póki gumka w majtach nie strzeli ze świstem GOOOOOL! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6796804 Napisano: 22.07.2021 13:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Konkurs coca cola LIdl  - wygrałam zgłoszeniem ze źle wytypowanym mistrzem i bez słowa coca -cola emotka
A jak u was ?

Przegrałam zgłoszeniami z dobrze wytypowanym mistrzem i słowem Coca-Cola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6796793 Napisano: 22.07.2021 12:50:01 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

„Colgate Max Protect”
w sklepach sieci Lidl
???

Nie. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

joan

#6796780 Napisano: 22.07.2021 12:22:16 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka Wyświetl w wątku >>