Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A masz 2 paragony? Bo poszłabym w różnych kierunkach:
1) coś nietypowego na konsolę, jak przystało na maniaka gier -> tylko trzeba uważać, żeby zgłoszenie nie kojarzyło się z przemocą, alkoholem, wulgaryzmami...; generalnie 18+ w nazwie powinno skłonić Cię do refleksji.
2) coś zupełnie odjechanego, żeby zgłoszenie wyróżniło się z tłumu -> może być nawet domino albo bierki, masz wbić czytelnika w fotel (gamingowy).
UWAGA! Najbezpieczniej nie używać nazw gier ani żadnych marek poza Monsterem oczywiście Zalecane nazewnictwo to np. "strzelanka na konsolę" Powodzenia. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli gdy Ty byłaś w pracy, on znalazł się w Twoim domu... jednocześnie będąc w pracy, a nie będąc w domu swoim, co było oczywiste w przeciwieństwie do Twojej bezczelnej nieobecności
Żuraw i czapla Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przejrzyj swoje posty w kontekście "bramki / loterie a emocje". Czy naprawdę warto bawić się akurat w takie akcje?
Ze swojej strony wspomnę, że posłałam 2 zgłoszenia i wygrałam stówkę. Taka metoda. Każdemu graczowi życzę powodzenia i udanych połowów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielu! rodzicom nie przeszkadza kupowanie przedmiotów, przy produkcji których cierpią CUDZE dzieci. To zresztą standard -> się interesuje ktoś tylko własnym potomstwem, ale w social mediach lans na "kocham dzieci" i koniecznie cytaty z jakichś kretyńskich fan pejdżów o tym, że dzieci są ważne (odkrycie wszechczasów). A w śmietniku stos kartonów z AE.
Klapki na oczach. I to klapki np. z Bangladeszu, niekoniecznie z Chin (Chiny teraz się robią za drogie, więc produkcja jest przenoszona). Oczywiście trudno byłoby dostać min. RTV/AGD spoza tych krajów, ale właściwie wszystko inne... można bez problemu kupić Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to mi się podoba - kiedy facet wie, co chciałam napisać, chociaż nawet tego oficjalnie nie widać Miłego dnia i dzięki za pomoc! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
// Edit by Pionas
działa ale nie możesz dać w nawiasach kwadratowych Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobiłam teraz, nic nie pomaga w kwestii Chrome. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbowałam -> nie zadziałało Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Polecam u nich grać metodą zerojedynkową, czyli jedno zgłoszenie albo wcale. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam: https://www.e-kon...ona/207#forum-post
Strona w ogóle nie chodzi na Chrome, aktualnie musze odpalać inną przeglądarkę, bo inaczej nie mogę dodać: komentarzy na forum, konkursów, komentarzy do konkursów ani w ogóle niczego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wszystkiego najlepszego dla niej! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wielce zacne grono, smacznego!
Dziękuję & chyba będziemy musieli sobie zakupić Bilobil na pamięć - oczywiście dopiero wtedy, gdy zorganizowany zostanie konkurs na ten specyfik Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko jest lepsze, niż T-Mobile; miałam u tych dziadów prywatny numer i przeniosłam do Play Teraz mam rozmowy i smsy z całą rodziną za darmo, rok ważności konta, dają też co wakacje spore pakiety GB w prezencie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak mnie nie powołają, przeto od zaraz zamierzam opychać się (loteryjnymi) ciastkami, póki gumka w majtach nie strzeli ze świstem GOOOOOL! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przegrałam zgłoszeniami z dobrze wytypowanym mistrzem i słowem Coca-Cola Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane