Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli regulamin nie wskazuje inaczej! numerem paragonu jest ten u góry, naprzeciwko daty.
Zawsze wpisujesz pełen nr, czyli np. 20134562 albo W0192/20191 - chyba, że pojawi się komunikat z info, iż formularz nie przepuszcza liter ani znaków specjalnych, wtedy wklepujesz tylko cyfry. Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli w 5 konkach od laureatów planują chcieć tylko skan paragonu, a w 1 konku oryginał -> kupuję 6 konków na tym samym paragonie i trzymam go w koszulce akcji, gdzie chcą oryginał.
Jeżeli w 6 konkach od laureatów planują bezwzględnie chcieć oryginał paragonu -> rozkładam zakupy na 6 różnych paragonów.
Najważniejsze to zawczasu znaleźć odpowiednie info w regulaminach wszystkich akcji. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takich sytuacjach zawsze robię zdjęcie paragonu z produktami, w całej historii konkursowania nie miałam ze strony organizatorów akcji promo ani razu problemów w tym kontekście. I oby tak pozostało Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz spokojnie konkursować ze złamaną nogą, nikt Ci nie każe niczego oddawać. Zwolnienie lekarskie nie podlega pod ograniczenia pieniężne, możesz być milionerką w gipsie po udo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja mama tak miała u lekarza, a chciała tylko odebrać coś w stylu recepta. Ponieważ nie było NIKOGO nigdzie, a budynek wyglądał na zupełnie opustoszały, podreptała z parteru na pierwsze piętro, a tam pogadusie & kawusie, chyba z 15 pracownic NFZ nie robi zupełnie nic. Na dole jakaś dyżurowała, żeby sprawiać smutne wrażenie, że ktoś pracuje, ale najwidoczniej akurat gdzieś wyszła. U góry laba. I jeszcze opiedrol do mojej mamy "JAK SIĘ PANI TUTAJ ZNALAZŁA?!" No normalnie, schodami na górę, przecież na każdym piętrze jest tzw. rejestracja... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musisz przepraszać. Czy każdy będzie teraz pisać o czym zechce gdzie zechce, bo ojej nie ma dostępu np. do wątku "Paragony"? W końcu po coś są forumowe wątki podzielone tematycznie, a zasady dostępu do wątków przejrzyste... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A widzisz, czyli czas na kolejny urlop Dwa worki piasku rozsypać w salonie, do ogrodnictwa po palmę, leżak wygrany albo koc rozłożyć, drinek w dłoń i śmigasz na tym home office! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to przecież było jasne od początku... Się wczytujesz w regulamin PO konkursie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny moje młode Przyczyn może być wiele, oto kilka zaobserwowanych u znajomych & znajomych moich krewnych:
1) problemy z melatoniną (konkowanie do późnej nocy, siedzenie przed tv / kompem / telefonem aż do sekundy przed zaśnięciem itp.; ponoć to się przez lata pogarsza niepostrzeżenie),
2) problemy poszczepionkowe w kontekście kardiologii (jakimś cudem częste i gęste, chociaż u nas nie było np. zawału, natomiast pani XX straciła oko w wyniku wylewu w oku, co nastąpił w noc po szczepionce),
3) problemy w związku z... nowymi problemami (praca po 7 dni w tygodniu "bo kredyt hipoteczny", poczucie wyizolowania w home office, rezygnacja z jakichkolwiek wyjazdów "bo covid", brak umiejętności odprężania się, rezygnacja z hobby, karmienie się strachem serwowanym przez tv itd.)
Trzeba się poobserwować, poeksperymentować, każdy z nas jest wrażliwy na coś innego Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teoretycznie tak, ale miałam 2 torby zakupów, a kolejka do BOKu zacna Mam serię Ingenio, lecz starszą i nie zadziała na indukcji, więc chciałam kupić nowy zestaw... W sumie mogę jutro podejść do BOKu (przed zakupami) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wkurza mnie, że chciałam kupić zestaw Ingenio w Carrefourze: gazetka od dziś, a produktów nie ma. Już nie ma? Jeszcze nie ma? Nie było i nie będzie? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Częsta praktyka", ale zła sytuacja. Jeśli trzeba rzucać papierem, płakać albo szantażować kogokolwiek, to chyba jest coś bardzo niehalo... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo niefajnie zachował się ten dyrektor -> doprowadził Cię do tego, że złożyłaś wypowiedzenie, a kiedy podsunęłaś mu pod nos papiery, to nagle wielki pan dobrodziej. Jak egocentryczny facet, któremu wręczasz papiery rozwodowe, więc dzwoni do Poczty Kwiatowej, żeby Cię udobruchać "bo mu szkoda Cię stracić, to dla niego byłoby niedobre". Zostajesz w starej firmie? To chyba najlepszy moment na negocjacje, przecież nie chodzi tylko o pieniądze. Prześlij pisemnie swoje postulaty, niech (po omówieniu i obustronnej akceptacji) zostaną dołączone do Twojej umowy jako aneks. A nie, to adios i vaia SIN dios Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takiej sytuacji Prawdziwy Konkursowicz myje się w strumieniu!
BTW -> pozdrowienia dla pary z dzieckiem, co wczoraj fotografowała alko BOCIAN na tle fontanny w różoku Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy te bony trzeba wydrukować? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Książki do nauki języków obcych zawsze były najdroższe, już w mojej młodości płaciłam po KILKADZIESIĄT zł za książkę, a do tego wiadomo: ćwiczenia. Na szczęście można konkursować, a potem wymieniać nagrody np. na bony Empik itp. żeby sobie jakoś poradzić. Plecaki również można wygrać / wymienić na forum, na zeszyty czy przybory piśmiennicze regularnie są konki promo. Dobrze zorganizowany konkowicz ma łatwiej od mugola - takie marne pocieszenie Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się tego nie chce nosić, szkoda kręgosłupa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Puste czy zapełnione? Takie przedmioty ludzie często oddają za darmo albo wymieniają na jakiś drobiazg na grupach FB.
Przy okazji: czy ktoś z Was może polecić grupę / stronę, gdzie mogłabym za sensowną cenę sprzedać książki? Czyli nie po pisiąt groszy sztuka, bo szkoda mojej fatygi... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane